برگزیده های پرشین تولز

نیروی درون

linkhoo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آگوست 2005
نوشته‌ها
237
لایک‌ها
6
محل سکونت
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از Dong Fang BuBai :
برادر linkhoo

:eek: آخه من کجام خواهره ؟؟؟؟؟ :wacko:

خاکی میزنی :D

شعرت هم خیلی قشنگ بود



baradare aziz salam
bebakhshid ke man eshtebahan khahar goftam
vali dar morede niruye darun bishtar fekr konid....
 

rockston

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
به نقل از Dong Fang BuBai :
برادر linkhoo[/COLOR


اینجا رو من قبول ندارم , گیاه و ..


با اجازه


گیاهان محرک نیروی درونی هستند و ما در فیلم عقابهای مبارز هم میتوانیم ببینیم که آن استادی که یک مار بوسیله گیاهان داروئی خود پرورش داده بود موجب شد تا قدرت درونی پسرک چند برابر شود
با تشکر از توجه شما استاد بزرگوار

راستی چرا دیگه عقابهای مبارز پخش نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟
 

Dong Fang BuBai

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2006
نوشته‌ها
886
لایک‌ها
13
به نقل از rockston :
گیاهان محرک نیروی درونی هستند و ما در فیلم عقابهای مبارز هم میتوانیم ببینیم که آن استادی که یک مار بوسیله گیاهان داروئی خود پرورش داده بود موجب شد تا قدرت درونی پسرک چند برابر شود
با تشکر از توجه شما استاد بزرگوار

راستی چرا دیگه عقابهای مبارز پخش نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟

سلام برادر

خوب اون تو فیلم بود , این که دلیل نمیشه

بعد هم شما خواب بودی , یه 3 هفته ای اینجا سر پخش نشدن سریال عزاداری داشتیم :blush:

با اجازه
 

rockston

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 فوریه 2006
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
به نقل از Dong Fang BuBai :
سلام برادر

خوب اون تو فیلم بود , این که دلیل نمیشه

بعد هم شما خواب بودی , یه 3 هفته ای اینجا سر پخش نشدن سریال عزاداری داشتیم :blush:

با اجازه

با سلام
بله درست میگویید اون توی فیلم بود ولی اکثر کسانی که فیلم های رزمی می سازند در مورد ان تحقیق کرده و
بعد به ساخت فیلم می پردازند..
اما در مورد فیلم حق کاملا با شماست ..
با تشکر
 

linkhoo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آگوست 2005
نوشته‌ها
237
لایک‌ها
6
محل سکونت
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
سلام بر دوستان عزیز
در مورد ریکی پرسیده بودید : یک راه و روش اصلآ ژاپنی است برای افزایش نیروی درون که بیشتر بر دستورات طبی و تغذیه تاکیید دارد.
در مورد نقش غذا در افزایش نیروی روحی قابل انکار نیست . همانطور که در دن اسلام قائل بر این است که تربیت فرزند قبل از تولد و از غذای مادر شروع میشود.....
 

roje_aria79

Registered User
تاریخ عضویت
21 فوریه 2006
نوشته‌ها
3,518
لایک‌ها
19
محل سکونت
In The Stars
مراحل و روشهاى مختلف يوگا:

يوگا فلسفة عظيمى براى بهزيستى است.از اهداف کلى آن مى توان به موارد زير اشاره کرد :

• داشتن اخلاق نيکو، داشتن ارتباط صحيح با خود وديگران

• آموختن دروس اجتماعى و اصول بهداشت ذهنى

• صلح و دوستى نسبت به ديگران

• پاکسازى ذهنى و تعالى معنوى

از مشخصات بر جستة فلسفه يوگا انضباط و نظم عملى است که به وسيله غلبه بر اميال و تسلط بر حالات

ذهنى بدست مى آيد و اين طريقه داراى هشت رکن است که عبارتند از :

1- ياما (Yama) : تعليمات و آيين رفتار اجتماعى شامل :

الف- آهيمسا(Ahimsa) : آزار ترساندن فيزيکى وروانى به ديگران و ايجاد روابط دوستانه با ديگران.

ب- ستيا (Satya) : صداقت، راستگويى و امين بودن.

ج‌- آپرى گراها(Aparigraha) : حسود و کم بين نبودن

د- استيا (Asteya) : به حق و حقوق ديگران احترام گذاشتن، پرهيز کردن از دزدى و کلاهبردارى

٢- نى ياما (Niyama) : تعليمات و انتظامات فردى شامل :

الف- سوچا (Saucha) : نظم و انظباط در کارها و امورات، پاکى و بهداشت جسمانى و روانى.

ب- سنتوشا (Santosha) : قانع بودن، قناعت و انتظارات متناسب داشتن

ج- تاپا (Tapa) : آرامش، شجاعت و قدرت تحمل مشکلات زندگى

د‌- سواديايا (Svadhyaya) : شناخت تواناييها و ضعفهاى خود – خود شناسى

ه- ايشورا – پرانيدانا (Isvara-Pranidhana) : رضاى تسليم در مقابل خداوند

٣- آسانا (Asana) : تعليمات يا انتظامات جسمانى شامل : نرمشها و حرکات جسمانى يا علم سالم سازى ومتناسب سازى بدناست.آساناهاى يوگا طورى طراحى شده اند که به عضلات، پوست، غدد مترشحه داخلى تمرين داده و کارکرد خوب آنها را باعث مى گردند. تداوم در انجام صحيح حرکات ورزشى يوگا بشاشيت، زيبايى، قدرت و انعطاف پذيرى را موجب مى گردد : نکته مهم قابل توجه اينکه براى به دست آوردن اثرات مفيد حرکات يوگا فرد مى بايد اين حرکات را بطور صحيح و متداوم انجام دهد. صرفاً حرکات صحيح و تداوم در انجام آنهاست که مى تواند اثرات مفيد و چشمگير جسمانى و روانى به دنبال داشته باشد. حرکات ورزشى زيادى در بخش آساناهاى پوگا وجود دارد. در کتاب گرانداسمهيتا تعداد کل اين حرکات ٨٤٠٠٠٠٠٠ ذکر شده است که ٨٤ حرکت به عنوان حرکت مادر و اصلى و بقيه حرکات منشعب از اين ٨٤ حرکت مى شوند. يک فرد با توجه به موقعيت خود مى بايد چند حرکت خاص را بطور صحيح هر روز براى حفظ سلامتى روانى تکرارنمايد.

4- پراناياما (Pranayama) : پرانامايا يعنى علم کنترل تنفس براى انتظامات ذهنى. اين کنترل بر روى تمام عمليات تنفسى از قبيل دم، بازدم و حبس تنفس مى باشد.چگونه تنفس کردن نقش بسزايى در سلامتى و آرامش روانى دارد.اگر تنفس دچار بى نظمى باشد منشا بسیاری از بیماریهاست برعکس کنترل متناسب تنفس مى تواند ذهن را از پريشانى واشتغالات بيمار گونه رها ساخته و ثبات و اراده قوى را بدنبال داشته باشد.

٥- پرايتاهارا(pratyahara) : پراتاهارا يعنى مرحله کنترل ذهن از خواهشهاى نفسانى. وقتى شخص قادر بهکنترل ذهن خود از خواهشهاى متنوع و گوناگون ارضاء نشدنى شد و ذهن از اضطرابات، کشمکشها و حرص و ولعها پاک گرديد آنوقت است که ذهن مى تواند سکوى پرشى براى تمرکز عميق و تعالى روحانى گردد.

٦- دهارانا (Dharana) : يعنى تمرکز فکر يا جمع کردن کامل توجه روى کار خاص. وقتى از تنشها و اضطرابات آزاد و رها گشت، استعدادهاى انسان فرصت تکامل و تعالى پيدا مى کند. هر چه تمرکز بيشتر شود قدرت خلاقيت و استعداد انسان نيز بيشتر مى گردد.

7- ديانا (Dhyana) : يعنى خلاء ذهنى يا مديتيشن: ذهن ما در طول شبانه روز دايماً در ترافيک افکار گوناگون، تصميم گيريها، خاطرات، خواهشها و غيره بسر مى برد. شايد افکار ما لحظه اى هم توقف وآرامش ندارد، حتى هنگام خواب در شب ذهن در حال فعاليت است و از اشتغالات گوناگون رها نمى باشد وما خوابهاى گوناگونى داريم.اين اشتغالات گوناگون ذهنى انرژى روانى زيادى را صرف مى کنند و ديگر امکان و فرصتى براى رشد سايرفرآيندهاى ذهنى باقى نمى گذارد.
وقتى اين ترافيک افکار فرصتى براى رشد يا تخفيف يابد ذهن در سکون و خلاء خاصى قرار مى گيرد و فرصت و امکان براى ذخيره سازى انرژى روانى و رشد تواناييهاى ذهنى باز مى شود که به اين حالت ديانا يا مديتيشن (Meditation) گويند. شيوه هاى زيادى براى انجام مديتيشن وجود دارد و بخاطر حساسيت موضوع مى بايد زير نظر کارشناسان دوره ديده يوگا يا روانشناس بالينى انجام گيرد.

8- سمادهى (Samadhi) : سمادهى يعنى مرحله وصل، پيوستن، هماهنگى و همسويى، درک عميق قوانين مسلط وهمه گير حيات و طبيعت و يکى شدن با طبيعت ذاتى خود و ذات خداوندى. سمادهى آخرين و بالاترين مرحله يوگاست.

* روشهاى مختلف يوگا:
کسى که طالب رسيدن به مرحله سمادهى و پيوستن به بحر بيکران هستى و غوطه خوردن در امواج فيض الهى است براى رسيدن به اين مقصود بايد يک حرکت کمالى را آغاز کند و در مسير معرفت از خود به خود و ازخود به خلق و از خلق به حق سفر کند.بدين منظور در فلسفه يوگ روشهاى مختلفى وجود دارد که سالک بر حسب استعداد و امکانات ذهنى و بدنى خودمى تواند يکى از اين روشها يا ترکيبى از چند روش استفاده کند :

1- گيانا يوگا : اتصال و ارتباط با احديت به وسيله علم و معرفت.

٢- بهاکتى يوگا : رسيدن به مرحله اتصال از طريق عشق و محبت نسبت به جميع موجودات، ادراک تجلى وحدت در کثرت.

3- کارما يوگا : طى طريق به وسيله خدمت به خلق و وکار و کوشش در مسير رضايت حق تعالى که در خدمت به خلق نهفته است.

4- مانترا يوگا : ارتباط با فيض الهى بوسيله ذکر و تسبيح ذات احديت.

5- هاتا يوگا : صعود در مسير معرفت از راه کنترل قواى جسمى و اتحاد نيروهاى مختلف جسم.

6- راجا يوگا : رسيدن به حق از طريق کنترل قواى ذهنى و روحى.

7- لايا يوگا : فعال کردن انرژيهاى نهفته درونى در کالبد اثيرى و رها کردن آنها در مسير معرفت الى الله.

٨- تانترا يوگا : فعال سازى انرژيهاى روحى در مسيرکاربرد اعمال جنسى به روش خاص براى رسيدن به مرحله اتصال و اتحاد. براى رسيدن به مقصود عمل به ترکيبى از روشهاى ياد شده مى تواند در سرعت حرکت باطنى سالک موثر باشد و رهرو را در زمانى کوتاهتر و معرفتى بيشتر به لقاءالله سوق دهد.

* کرامات يوگيان:
در کتاب يوگاسوترا تاليف پاتانجلى به نيروهاى خارق العاده ايکه در اثر انجام تمرکز نيروهاى روحى و مراقبه و سمادهى به دست مى آورند اشاراتى شده است.از جمله اينکه يوگى به تدريج به مراتب آگاهى عالى دست مى يابد و به ذات اشياء پى مى برد و صاحب کرامت مى شود. پاتانجلى مى گويد: يوگى بر اثرتمرکز نيروهاى سه گانة ضبط حواس، مراقبه و سمادهى قادر به شناسايى مراتب ذهنى ديگران مى شود.از قيد زمان و مکان خارج و به منشاء نخستين نوسان موج آفرينش وگردش اولين موج هستى پى مى برد. درباره نفوذ در افکار ديگران اعتقاد بر اين است که چون يوگى به کهنه مراتب ذهنى خويش واقف است، بر اساس تصورات و مفاهيم ذهنى خود مى تواند افکارسايرين را نيز دريابد. در واقع ذهن او چون آئينه ايست که افکار ديگران در آن منعکس مى شود. يوگيان قادرند از قلمرو ادراک بصرى و درک معمولى عوام فراتر روند. يوگى با تمرکز اين سه نيرو به اسرار کيهان و زمان واقف مى شود.
 

roje_aria79

Registered User
تاریخ عضویت
21 فوریه 2006
نوشته‌ها
3,518
لایک‌ها
19
محل سکونت
In The Stars
اصول تاي چي چوان
سرمنشا تحولات تاي چي چوان

تاي چي چوان از مهمترين هنرهاي رزمي در کشور چين بشمار مي رود . اين رشته رزمي بر اساس 3 نظريه که ريشه در طب سنتي چين دارند پايه ريزي شده است . اين سه نظريه عبارتست از :

1- نظريه تنفس تائوئيست

2- نظريه يين و يانگ

3- نظريه انرژي jingluo

حركات هماهنگ تاي چي جسم و روح را متحول ساخته , در نتيجه کارآئي ما را در زندگي بالا مي برد و از آنجائي که حرکات آن بسيار آرام مي باشد , باعث ذخيره انرژي شده و به تمرکز ما کمک مي نمايد و باعث افزايش کارآيي فرد در تمامي ابعاد زندگي شخصي و اجتماعي مي گردد . هر فردي با هر سن و سالي مي تواند از آن بهره بگيرد . تا چي به دليل نقش عمده اي که در سلامتي انسان بر عهده دارد , بسيار حائز اهميت مي باشد .

تاي چي چوان , از شاهکار هاي ورزش باستاني ووشو مي باشد . اين ورزش وسيله اي است . براي نگهداشتن وضع بدن در حالت طبيعي و جلوگيري و بهبود امراض . انجام دادن بخشي از اين تمرينات در بيمارستانها و آسايشگاهها تجويز مي شود . تاي چي روي بهبود بيماريهاي مزمن مانند فشار خون , ضعف اعصاب و ناراحتي هاي ريوي اثر دارد . تمرين منظم تاي چي , مي تواند خاصيت ارتجائي نسوج , ششها و ريه ها و حجم تنفسي سينه و ظرفيت تهويه کردن ششها را افزايش دهد و تبادل اکسيژن و دي اکسيد کربن را بهبود بخشد . تمرينات تاي چي همچنان مي تواند استخوانها , ماهيچه ها و مفاصل را قوي بکند .

حرکات تاي چي به سبکي و آهستگي و به حالت طبيعي صورت پذيرد . منظور از طبيعي بودن به اين معنا نيست که انها را شل و بي روح و بي جان انجام دهيم , بلکه ضروري است که قدرت و ملايمت با هم ترکيب شوند . ديگر آنکه ذهن بايد آرام و در عين حال هوشيار باشد و با هوشياري به بدن فرمان دهد . در حرکات تاي چي ضروري است که حرکات با هوشياري انجام شود و در آنها آرامش وجود داشته باشد . بنابراين در تاي چي لازم است که حالتهاي فيزيکي توام با اراده و تمرينات تنفسي تعليم داده شوند . وقتي درجه بالائي از تمرکز ايجاد شود , حرکت با کيفيت بالاتري صورت مي گيرد و اعمال فيزيکي بدن به صورت بهتري تنظيم مي شوند . در تاي چي حرکات بدن تماما" در يک پريود تمرين مي شوند . در تاي چي دستها , چشمها , بدن و اعضاي ديگر به عنوان يک واحد عمل مي کنند , که در آن پاها به عنوان پايه و کمر به عنوان محور مي باشد . هر بخش از بدن حرکات ثابتي را بصورت ملايم و آهسته انجام مي دهند . مورخان بر اساس تحقيق و بررسي , برروي قدمت تاريخ چين به اين نتيجه رسيده اند که تاي چي براي اولين بار در روستاي Wenxian واقع در ايالت Henan نزديک شهر Dinasty Qing انجام شده است . گسترش و پيشرفت اين هنر رزمي به مدت 300 سال طول کشيد و استادان اين حرفه در اين مدت پربارتر و غني تر شدند .

سبکهاي مختلفي که در مدارس تاي چي تدريس مي شودعبارتنداز سبک Chen , سبکYang , سبکWu , سبک Wuyaxiang و سبک Sun مي باشد.دليل تمايزاين سبکها از يکديگر ويژگيهاي خاص هر کدام از آنهاست .



1 – نظريه تنفس تائوئيسم :

تنفس تائوئيسم براي به جريان انداختن صحيح نيروي چي بکار مي دود . در تنفس تائوئيستي , طريقه تنفس معمولي و در ناحيه پائين شکم در زمان دم و بازدم معکوس مي شود . در اين روش به هنگام دم شکم جمع شده و در هنگام بازدم شکم منبسط مي شود . هنرجو در حين انجام تمرينات نبايد تنفس را حبس نمايد و يا با فشار خارج نمايد .

روش عمل : از طريق بيني به آرامي هوا را به داخل ببريد . سپس پايين شکم را به آرامي منقبض ساخته و به بالاي ناف بکشيد . زماني که ششها پر شدند به آرامي نفس را به بيرون بدهيد . عمل دم «يين» و عمل بازدم « يانگ » محسوب مي شود . اين دوبايد با هم به ارامي انجام شوند . همانند دايره ين و يانگ که يکي به ارامي به ديگري تبديل مي شود . در هنگام بازدم به ارامي دان تين و پائين شکم را به خارج فشار دهيد . ناحيه اي که دان تين قرارا دارد : محلي است که انرژي چي تجمع يافته و دوران کوچک از آنجا آغاز مي گردد . با انجام اين تمرين عضلات شکم در ناحيه دان تين به خوبي پرورش يا فته و در هنگام دم و بازدم به اندازه کافي انقباض و انبساط پيدا ميکند. در ابتدا انبساط شکم در حين بازدم ممکن است کمي سخت باشد ولي به تدريج عضلات خواهند توانست تا حداکثر توانايي خود منبسط شده و شکم از ناحيه ناف تا ناحيه شرمگاهي انبساط پيدا کند . هنر جو نبايد با فشار ناحيه دان تين را منقبض سازد بلکه اين کار بايد يه آرامي صورت بگيرد . در اين تنفس از حداکثر ظرفيت ريوي استفاده ميشود. تنفس عميق باعث ميشود که ارگانهاي داخلي بدن با ريتم تنفس تکان خورده و باعث تحرک و تقويت آن ميشود .



2- نظريه يين ويانگ :

نظريه يين ويانگ يک برداشت اعتقادي است . به عبارت ساده تر دو صفتي هستند که تغييرات سيکلهاي زندگي را مد نظر دارند : تغيراتي که ميتوانند در هر زمينه اي باشند . يين ويانگ همچنين معرف يک نوع روش فکري است که دو قطب هر چيز يا هر وضعتي را در نظر ميگيرد.

يانگ در حقيقت آن قسمت از دامنه يک تپه را نشان ميدهد که درمعرض نور آفتاب قراردارد و روشن است و معرف اين خصوصيات مي باشد : حرارت - فعاليت – روشنايي . علائم مشخصه ظهور فزيکي يانگ به قرار زير ميباشد :

(1) تب هر گونه احساس درد در بدن .

(2) کار زياد و پر کاري بدن .

(3) هر نوع ورم و درد نسوج و بافتها و اعصاب .

تئوري يين و يانگ را ميتوان به صورت يک تصوير کوچک نشان داد که معارف تبادل تاثير گذاري ميان يين ويانگ است . يا هر يک از اين دو مولد ديگري است . يا هر يک از اين دو متضاد ديگري است . يا هر يک از اين دو طرف ميتواند بخشي از يک ديگر را شامل شود . يا هر يک از اين دو ميتواند جايگزين ديگري شود تئوري يين ويانگ حدود 800 سال قبل از ميلاد مسيح طي مدت طولاني در کشور باستاني چين پي ريزي شده اشت .

يين ويانگ از جهان تصوري سياه وسفيد نشان ميدهد . بر پايه اعتقادات « يانگ » معرف خورشيد و « يين » معرف ماه است . اين دو روشني بخش جهان از مشرق ظهور ميکنند و بعد با حرکتي مشهود به سوي جنوب و بعد از آن به جانب غرب مي روند. در طب سنتي « يين ويانگ » در هر شخص حالت متوازن و متعادل دارند و اين با خود انسان است که اين دو نيرويي را که در بدن دارد تحت کننترل خود دراورد. « يانگ » مانند آتش است و شعله هاي آن زبانه کشيده و بالا ميرود و گرما به وجود مي آورد و يين مانند باران فرو مي ريزد خنکي ايجاد ميکند و راکد است .

به اين ترتيب با آنچه گفته شد دو تعبيري که از « يين ويانگ»وجود دارد و سنتي است به عنوان يک سر منشا در تمامي تحقيقات نظري در علوم پژشکي تائوئيستي مورد استفاده بوده و در نتيجه روز و خورشيد همان « يانگ» و شب وماه همان « يين» مي باشد .

در چين باستان ساعتهاي چيني را بر اساس يين ويانگ محاسبه ميگردند .

پنچ ارگان حياتي بدن انسان «يين » هستند. اين پنچ ارگان عبارتند از : کبد , قلب , طحال , ريه ها , کليه ها وشش . موارد دروني ديگر يانگ هستند , که عبارتند از : مثانه, کيسه صفرا , روده دراز و ياريک , معده , ....

ذر طب قديم وکلاسيک چين , «يين و يانگ » به طور دائم و لا ينقطع در بدن انسن در حال حرکت هستند . در مورد حيات , چها رتحول تشخيص داده شده است , که عبارتند از : تولد زندگي , بيماري ومرگ . د رعهد باستان در رساله ها و نوشته ها از زنجيره اي بودن اين چهار تحول سخن گفته شده است .

يين , کلمه چيني يين, د راصل براي نشان دادن آن سوي تپه اي به کار مي رفته که در تمامي طول سال , از خورشيدو آفتاب محروم بوده است . اين واژه با خصوصياتي از قبيل, سرما , انفعال , تاريکي و درون گرايي ارتباط دارد و علائم ظهور آن به شرح زير است :

(1) احساس سرما در بدن .

(2) پرکاري بدن .

(3) هر گونه افت نسوج .

اين طبقه بندي در مورد « يين و يانگ » نمي تواند امري مطلق به حساب آيد , و در موقع به کار بردن اين لغات بايد دقت کرد تا کاملا به موضوع مورد نظر مربوط باشد .

«يين و يانگ » به اتفاق يگديگر را خلق مي کنند . براي مثال : در طب سنتي گفته مي شود , که انرژي ((چي )) از خون ساخته ميشود . «يين » و خون به وسيله انرژي « يانگ» به جريان افتاده و به جلو مي رود .

انرژي آسمان يانگ ناب است , انرژي زمين نيز يين ناب است . خود انرژي و نفس يا (دم ) يانگ است . شکل و قالب ونيز ماده , يين است . اندرون انسان يين و ظاهر انسان يانگ است . نيرو و قدرت يانگ است . تغذيه يين است . در خوراکيها و نباتات نيرو زا و نيروبخش, يين و يانگ نيز حضور دارند . در بوها آنچه قويتر است , يين است و آنچه سبکتر است , يانگ به حساب مي آيد . در طعم ومزه ها , ترشي وتلخي , يانگ , شيريني و خنثي و بي طرف , تندي , شوري , يين است .



3- نظريه انرژي jingluo :

بر اساس اين نظريه کانالهايي در سيستم دروني بدن وجود دارد , که از ميان آنها اطلاعات و انرژي از نقطه اي به نقطه ديگر جريان مي يابد .

نقاط طب سوزني به عنوان گره هايي که در طول شبکه « جينگ لائو » پراکنده هستند تلقي مي شوند . اين سيستم داراي عملکرد ويژه اي است . کانالهاي اين سيستم در تمامي طول بدن پراکنده هستند , نقاط داخلي را به هم متصل مي سازند و سپس به اندامهاي ديگر مي رسند . در طول هر کانال نقاط مخصوص طب سوزني وجود دارد . عمل اين کانالها به جريان انداختن نيروي « چي » و خون است که با وضع فيزيولوژيک انسان ارتباط مستقيم دارند . پر خوني و انسداد در طول اين کانالها , جريان خوني و نيروي « چي » را قطع مي سازد و باعث بر هم خوردن تعادل ميان نيروهاي « يين ويانگ » ميشود . بنابراين قدرت بدن را نسبت به بيماري کم مي سازد . از همين رو اغلب روشهاي درماني در چين بر اساس رفع انسداد آنها قرار گرفته شده است . نقاط طب سوزني در طول اين کانالها , نقاط حياتي هستند که در آنها نيروي چي و خون تجمع يافته و توزيع مي شود . لازم به توضيح است که نيروي (چي ) نه تنها در اين کانالها جريان دارد , بلکه همين جريان سبب تصفيه و پاکيزگي اين کانالها مي شود . تاي چي , با حرکت دادن اندامهاي مختلف بدن , باعث جريان نيروي «چي » در ارگانهاي داخلي مي شود .

منبع تمامي حرکات بدن ( انرژي چي ) مي باشد . به اين معنا که تمام فعاليتهاي فزيکي ( از قبيل راه رفتن و ....) فعاليتهاي پسيکولوژيک ناخود آگاه انسان ( از قبيل تپش قلب و....) به وسيله اين انرژي يا نيروي حياتي حادث مي شود . اين نيرو در نصف النهار انسان, که نقاط مستعد انجام فرايند طب سوزني است و نيز در بافتهاي بدن , جريان پيدا مي کند .

«چي » بدن انسان را در مقابل حملات اقليمي آزار دهنده ( سرما _ باد _ رطوبت و ...) محافظت و حمايت مي کند و بخصوص در مسدود کردن يا گشودن منافذ پوست نقش قاطعي را به عهده دارد .

«چي » مبادلات وتغييرات بدن را کنترل و هماهنگي و هارموني آنان را منظم و مرتب مي کند . بخصوص «چي » ميزان استفاده از خون , عرق و اشک و ...را سرو سامان ميدهد .

«چي » حفظ مواد و جوهرهاي اندامهاي انسان را عهده دار است . اين «چي » است که به اندامهاي بدن اجازه ميدهد سر جاي خود بوده و جلوي هر گونه افت و کاهش وسيلان خارج از اندازه مايعات حياتي ( مانند اسپرم ...) را بگيرد .

و بالاخره «چي » بدن انسان را گرم نگه داشته و بر اساس سيستم , گرم کننده , اين گرما را حفظ و در نتيجه در مصرف انرژي بدن انسان صرفه جويي مي کند .

تاچي , ورزشي براي متناسب ماندن مي باشد . تاچي تمرين بدن سازي منحصر به فردي است که براي تمامي رده هاي سني مفيد مي باشد . تاي چي , ورزشي مناسب و مفيد براي ارگانهاي داخلي و خارجي و همچنين پوست و استخوان مي باشد .



تاثيرات تاي چي بر روي سيستم عصبي مرکزي

عملکرد عمده سيستم اعصاب مرکزي , تنظيم فعاليتهاي سيستمهاي بدن, به طوريکه بدن قادر به ايجاد تعادل بين محيط داخلي و خارجي باشد ,است . اجرا نشدن و از کار افتادن اين عملکرد سيستم اعصاب مرکزي منجر به بيماري مي شود . بنابراين لازم به ذکر است که سيستم اعصاب مرکزي و تاي چي عملکردهايي کار آمد هستند . تاي چي , تحت هوشياري , تمرکز بر روي «دان تين » . بيرون کردن افکار آشفته و سست کردن پوسته دماغي به صورتيکه هيجان بيش از حد به عنوان ناهنجاري تلقي شود , تمرين مي شود .



تاثيرات مثبت تاي چي بر روي اعضاء داخلي

تمرين تنفس , تاي چي , به صورت آرام , آزاد ( رها ) , آهسته , يک نواخت , طولاني وعميق انجام مي شود , که اين تنفس باعث ذخيره و تنظيم انرژي مي شود و همچنين باعث بالا بردن تمرکز در افراد مي باشد .

هماهنگي و تعادل اعضاي دروني دو ويژگي مهم در حرکات تاي چي مي باشند . اعضاي بدن انسان با هم و مستقل از هم در يک زنجيره متصل به هم کار مي کنند . به طوريکه اگر يکي از حلقه ها از حرکت بايستند , حلقه هاي بيشماري ايجاد شده تا حرکت ادامه پيدا کند .

با وجود «دان تين » که به عنوان محوري تلقي مي شود, که پيرامون آنرا انرژي فرا گرفته است و تاي چي با تنفس يکنواخت وعميق و هماهنگ و با باز وبسته شدن قفسه سينه و بطن که بهترين دسترسي به اعضاي داخلي مي باشند , شکل گرفته است . ثابت شده است که تمرين تنفس در تاي چي مي تواند سرعت حرکت ديافراگم را سه تا چهار برابر زياد کند . بنابراين تمام اعضاي داخلي مي تواند از پبغام آرام و يکنواخت بهرمند شوند . انعطاف پذيري اعضاء و تعادل بين آنها و پيشرفت در تنفس , متابوليسم , هضم کردن و سيستم چرخه اي بدن سيتم ايمني بدن را در مقابل بيماريها بالا مي برد .




اثرات متبت تاي چي چو آن بر روي ماهيچه ها و استخوانها

حرکات دوراني , تاي چي, ماهيچه ها ( عضلات ) و استخوانها را تحريک مي نمايد . حرکات تاي چي مستلزم , ترکيب نرمي وسختي در ارتباط با تئوري «يين ويانک » و قوانين زيست _ حرکتي است . حرکات دوراني , بدن را در وضعيت کششي بخصوصي در نواحي دان تين مياني وکمر قرار ميدهد . حالت انعطاف پذيري در همگام تمرين در تمامي نقاط بدن ديده ميشود . در اين هنگام , جريان خون در تمام بندها و بافتها اطراف ماهيچه ها تسريع مي يابد . با تصفيه سازي کانالهاي درون بدن و تقويت ماهيچه ها و استخوانها, از نارحتيهاي استخوان وپوکي استخوان جلوگيري مي شود . به علاوه تاي چي , در جلوگيري و درمان از کار افتادگي ماهيچه هاي پشتي, آرتروز شانه, رشد بيش از حد استخوانها و نارحتيهاي مهره گردن که معمولا در افراد مسن تر رخ مي دهد, موثر مي باشد .



اثرات مثبت تاي چي چو آن بر روي سيستم گردش خون

سيتم گردش خون, تمام انرژي لازم را براي فعاليتهاي انسان و سوخت و ساز بدن تهيه مي کند . تغذيه و حفاظت سيتم گردش خون مي تواند, ضعف پيري را به تاخير بياندازد و سسب کسب قدرت شود .

همانطوري که در بالا اشاره شد, حرکات دوراني (مارپيچي) در تاي چي به اعضاي داخلي پيغام ميدهد . و همچنين در عملکرد سرخرگها, سياهرگها و مويرگها تاثيرات مثبتي دارد . با تمرينات تاي چي, خاصيت ارتجاعي رگها ارتقاء داده مي شود, غلظت خون کم مي شود, سرعت جريان خون بالا مي رود و در پايان باعث بالا رفتن قدرت بدني مي شود . هر چه خون بيشتري به شخص برسد, عمل سوخت و ساز قلب بالا مي رود . توان روحي بالا, انرژي و تمرکز باعث بالا رفتن طول عمر مي شود .





اثرات مثبت تاي چي چو آن بر روي حس هاي پنچگانه

اعضاي احساس پنچگانه, دور نمايي از روح را منعکس مي نمايد . همچنان که گفته شدکه «چشمان پنچره روح هستند », بنابر اين لازم مي باشد که از عملکرد حسهاي پنچگانه مطمئن شويم .

در تاي چي, براي آرام کردن اعصاب صورت احتياج به, آرامش, تمرکز داريم و همچنين چشمها وگوشها ولبها و بيني وزبان مي بايست در وضعيت درستي قراد داشته باشند .

فعاليت و توسعه دائمي مويرگها به اعصاب صورت, خاصيت ارتجاعي داده وباعث تغذيه مناسب تر آنها براي انجام عملکردشان مي شود. بعد از انجام تمرينات تاي چي, در مدت زماني معين چشماني درخشان وگيراتر و صورتي گلگون پيدا مي نماييم . که اين مسائل ثابت ميکند که تمرينات تاي چي, باعث تغذيه چشمها و پوست مي شود.



تاثيرات مثبت تاي چي چو آن بر روي وضعيت (تمايلات ) افراد

تمايلات خوب و خود پروري نشانه روح سالم است . علاوه بر تاثيرات تاي چي بر روي حرکات و تکنيکها, تاي چي به افراد کمک مي کند تا بر خشم خويش غلبه نمايدو باعث پيشرفت سريع در اين رابطه بر روي افراد مي باشد .

در تاي چي, براي بدست آوردن تمرکز و آرامش و حرکت وسکون, نياز به روح آرام داريم . تاي چي در محيط داخلي براي بکار گيري اصول خارجي در ذهن افراد توازن ايجاد مي کند.

« آرامش با افکار راحت (آرام ) همراه است. »بيقراري و ناآرامي با ذهن مشوش همراه است . آرامش مي تواند, بيقراري را بپوشاند.

اين عقيده مردم چين باستان, در مورد توسعه و رشد طبيعي ذاتيشان بود. تاي چي, مردم را در برابر وسوسه هاي خارجي مقاوم مي نمايد . عموما تصديق شده است افرادي که به تاي چي مي پردازند از افسردگي نجات پيدا مي نمايند و از اخلاق خوب وشايسته اي بر خودار مي شوند .
 

linkhoo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آگوست 2005
نوشته‌ها
237
لایک‌ها
6
محل سکونت
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
سلام دوستان و سروان گرامی پیشاپیش سال نوی همگی مبارک امید که سال گذشته سالی پر برکت و سال اینده نیز سال رسیدن به اهداف والای شما باشد .
در اصل نیروی درون هیچ شکی نیست . قدرت خارق العاده مرتاضان هندی و صوفیان و دراویش غیر قابل انکار است. اساتید بزرگ ووشو نیز به مرحله ای از روشن بینی میرسند که قادر به تاثیر بر محیط از طریق انرژی فکر می باشند.
نگارنده چون هر چند ناچیز ولی تجاربی در هیپنوتیزم و انواع آن دارم به عینه با هیپنوتیزم کردن این قدرت را به بسیاری از دوستان و نزدیکان نشان داده ام .
کار های بسیار بزرگی را انسان میتواند بکند .
به عنوان یک برادر کوچک هر گونه کمک و راهنمایی که در اینباره و هیپنوتیزم و ذن و سحر از دستم بیاید خوشهال میشم کمک کنم
با احترام
 

roje_aria79

Registered User
تاریخ عضویت
21 فوریه 2006
نوشته‌ها
3,518
لایک‌ها
19
محل سکونت
In The Stars
چي‌كنگ چيست
چي‌كنگ يا كاربرد انرژي، هنر و مهارت تقويت سلامتي است كه منحصراً برخاسته از كشور چين است. اين هنر نقش عمده‌اي را در درمان و پيشگيري بيماريها، محافظت و تقويت سلامتي، جلوگيري از پيري زودرس (فرتوتي و شكستگي) و افزايش طول عمر بازي مي‌كند. به همين علت در زمانهاي قديم آن را روش كاهش بيماريها و افزايش طول عمر مي‌ناميدند.
كلمات (چي) و (كنگ) را مي‌توان به شرح زير تعريف كرد.

(چي) چيست؟
(چي) در اكثر موارد به عنوان و معني هوا بكار مي‌رود، ولي در واقع اين واژه معناي ديگري را نيز در بردارد. براساس نتايج بدست آمده از آزمايشاتي كه دانشمندان انجام داده‌اند نيروي چي آزاد شده توسط اساتيد چي‌كنگ شامل تشعشع مادون قرمز، الكتريسيته ساكن، جريان ذره‌اي (Pqrtick-Stream) و غيره مي‌باشد.
چي‌كنگ بعنوان نوعي پيام و در رابطه با حامل پيام مورد توجه قرار مي‌گيرد اگر بخواهيم مطلب را بازتر كرده و بيشتر در رابطه با آن توضيح دهيم بايد گفت: عقيده بر اين است كه حامل پيام نوعي ماده به شمار مي‌آيد. پس نيروي چي در چي‌كنگ فقط به معني دم اكسيژن و بازدم دي‌اكسيدكربن نيست. بلكه به معناي چيزي است كه داراي پيام و انرژي غني‌تر و پيچيده‌تري است.

(كنگ) چيست؟
بوسيله تمرينات منظم چي‌كنگ، نيروي چي به صورت طبيعي و فراوان در درون بدن انسان شروع به فعاليت مي‌كند و اين در واقع معني كنگ است. در برخي موارد به جاي كنگ، واژه كونگ‌فو نيز به كار مي‌رود. لغت كونگ‌فو معاني و مفاهيم گسترده‌اي را در بردارد. اين واژه ممكن است معني زمان و كيفيت تمرين چي‌كنگ را نيز بدهد و همچنين ممكن است معني فراگيري متولوژي و حصول مهارت در انجام تمرين چي‌كنگ را نيز داشته باشد. به طور خلاصه كنگ متدي است براي بنا نهادن و ساختن نيروي نيروي چي.
پشتكار و استقامت يك فرد در انجام تمرينات دست‌يابي به انرژي، بازتاب و منعكس كننده اراده و ثبات وي در تصميم‌گيري است و شخصي كه فاقد پشتكار لازم باشد نتايج خوبي بدست نخواهد آورد. پس مي‌توان گفت مهمترين عامل در انجام تمرينات، استقامت و پشتكاراست. كيفيت انجام تمرينات تأثير مستقيم بر نتايج حاصله دارد و هدف از انجام تمرين اين متد، پرورش نيروي چي است. تقويت نيروي چي در بدن انسان مستلزم سه روش فعاليت است كه شامل:
1) تنفس كامل و صحيح
2) ايجاد و بقاء حالت سكون و خاموشي در مغز
3) نگهداشتن ارگانهاي بدن درحالت هماهنگ است.
در واقع اين سه روش فعاليت بر تمركز حواس و تنفس و تركيب و شكل بدن تكيه دارد و اين سه فاكتور براي حصول انرژي ضرورت دارد.
 

SHAOLIN

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2006
نوشته‌ها
283
لایک‌ها
0
به نام خدا
با عرض سلام
دوستاني كه مايلند يك تكنيك و تمرين عملي در مورد بالا بردن توانايي و به فعل درآوردن نيروي چي و دروني خود دست يابند با دادن اجازه به اينجانب اعلام آمادگي كنند . سال نو بر تمامي دوستان و اساتيد عزيز مبارك باد .
 

linkhoo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آگوست 2005
نوشته‌ها
237
لایک‌ها
6
محل سکونت
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
با سلام و عرض تبریک سال نو
استاد ارجمن شائولین و ذیگر اساتید معزز و گرام از شما خواهش دارد از به اشتراک گذاشتن اطلاعات و علوم خویش دریغ نکنید و اجازه دهید تشنگانی از چشمه های معرفت و علوم شما استفاده نمایند
 

roje_aria79

Registered User
تاریخ عضویت
21 فوریه 2006
نوشته‌ها
3,518
لایک‌ها
19
محل سکونت
In The Stars
به نقل از SHAOLIN :
به نام خدا
با عرض سلام
دوستاني كه مايلند يك تكنيك و تمرين عملي در مورد بالا بردن توانايي و به فعل درآوردن نيروي چي و دروني خود دست يابند با دادن اجازه به اينجانب اعلام آمادگي كنند . سال نو بر تمامي دوستان و اساتيد عزيز مبارك باد .

استاد عزيز اجازه ما هم دست شماست خواهش ميكنم من با كمال ميل موافق پيشنهاد شما هستم.
 

SHAOLIN

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2006
نوشته‌ها
283
لایک‌ها
0
به نام خدا
دوستان عزيزم اجازه شما براي من سعادت بزرگي است ، اميدوارم بتوانم اطلاعات 17 ساله ولي هر چند كوچك و ناچيز را در اختيار شما عزيزان بگزارم اميد است كم و كاستي موجود را به بزرگواري خود بر من ببخشاييد .
تمرين هاي عملي و علمي درست با يكديگر مطمئناً راه را براي ايجاد نيروي دروني را فراهم مي آورد و مطمئن باشيد دوستاني كه به تمرينات بي وقفه ( حداقل 2 ساعت در روز ) بطور مستمر ادامه دهند بدون شك به نتايج بي نظير اتحاد دروني و بيروني و قدرت ايجاد تمركز و در آينده توانايي به حركت درآوردن اشياء و اجسام را خواهند داشت . در ابتدا روايت جالبي را برايتان بگويم كه كاملآ حقيقت دارد و آن اينست كه يكي از اساتيد چيني كه در مدت پنجاه سال است به تمرين تاچي و چي كونگ مشغول مي باشد اما در مدت اين پنچاه سال با وجود رسيدن به بدني سالم و آماده و روحيه بالا و لي هنوز به قدرت دروني لازم دست پيدا نكرده است اما جالب اينكه شاگرد او در مدت سه سال به قدرت بالايي در حد ايجاد نيروي دروني دست پيدا كرده است اين را گفتم كه اول اينكه نا اميد نشويد و دوم اينكه صبر و استمرار را هرگز فراموش نكنيد .
در حدود 18 تمرين از ابتدا تا پيشرفته وجود دارد كه اگر آنها را با صبر و پشتكار انجام دهيد ( البته بطور درست و مستمر و بدون وقفه ) مطمئن باشيد به نتايج ارزشمندي دست خواهيد يافت و اين حقير نيز از اين موفقيت بسيار خشنود خواهم شد . از امروز با اجازه شما اين تمرينات بمدت عشق و علاقه شما و درخواست شما ادامه پيدا خواهد كرد و فقط زماني بر سر تمرين بعدي خواهيم رفت كه شما تمرين اول را به خوبي درك كرده وانجام داده باشيد (حداقل تا زماني كه دوستان به نتايجي هر چند كوچك دست پيدا كنند مي توان مراحل بعدي را شروع كرد) .
توضيح مقدماتي تمرين :
اولين چيزي كه بايد بدانيد اين است كه منشاء و عامل و واسط ايجاد و انتقال نيروي بدن كف دستها مي باشد يعني شما اگر به نيروي دروني خود دست پيدا كنيد راه انتقال و اعمال اين نيرو از كف دستها مي باشد البته نيروي انتقال چشمها نيز را نبايد فراموش كرد كه هر دو اين دو عضو را كه چگونه مي بايست تقويت شوند تا بتوان از آنها استفاده كرد را توضيح خواهم داد .
تمرين اول جهت گرفتن نيرو بواسطه دستها :
1 - با ايجاد گرفتن نفس عميق ( دم ) دستها را بصورت آويزان از دوطرف از داخل به طرف بالا بكشيد و در بالاي سر انگشتهاي شصت و سبابه دو دست را به هم نزديك كرده و با دادن نفس بطرف بيرون ( بازدم ) دستها را بطرف پايين انتقال دهيد توجه اين كار با آرامي و تمركز بايد انجام شود"و دستها كاملاً اويزان نباشد يعني بعد از آوردن دستها به پائين كف دستها روبروي هم باشد اين حركت بايد از بيست عدد شروع شودو تا 100 بار در آينده بطور مستمر در روز اجرا شود .
نكته رسيدن به اوج :
بايد در هر در آيند ه و تمرين زياد آرام آرام احساس داغي محسوسي را در كف دو دست احساس كنيد اين گرما و داغي شروع اول ايجاد گرفتن نيرو مي باشد .
توضيح مهم انجام اين عمل با دم و بازدم درست طبق حركات گفته شده بايد حتماً انجام شود .
دوستان عزيز چون آموزش از راه دور است ممكن است نكات را به درستي متوجه نشويد پس هر گونه سئوال يا ابهامي باشد اينجانب در خدمت هستم .
نكته پاياني :
گرماي بين كف دو دست بايد طوري احساس شود كه گويي هواي فشرده سنگين قابل لمسي را در دستها احساس مي كنيد .
با تشكر دوستدار شما .
 

linkhoo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آگوست 2005
نوشته‌ها
237
لایک‌ها
6
محل سکونت
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
با سلام خدمت اساتید
در راستای نیروی درون بنده خود بشخصه در هیپنوتیزم براحتی دمای بدن مدیوم را حداقل 15 درجه کاهش داده ام . بدیهی است کاهش دمای بیش از 3 درجه در حالت عادی سبب مرگ انسان میشود
با تشکر از اساتید
 
بالا