• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نینجا و نین جوتسو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Freudian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام در تهران مدرسه نینجا درست و حسابی داریم آیا؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
راستی حالا کلاساش واسه خانم ها هم هست یا خانم ها باید برن غاز بچرونن؟
خدا رحم کنه به شاگردای خوده دکتر هاتسومی اونارو که میکشه پس.
میدونی ساکی یعنی چی؟
بله برای خانوم ها هم هست
ساکی هم که توضیح دادم همون امتحان برای دان 5 رو میگن ساکی تست
سلام در تهران مدرسه نینجا درست و حسابی داریم آیا؟
اصلا قطب اصلی نین جوتسو تهران و کرج هست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
فرق این ورزش با نینجو شو چیه ؟

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
بله برای خانوم ها هم هست
ساکی هم که توضیح دادم همون امتحان برای دان 5 رو میگن ساکی تست

اصلا قطب اصلی نین جوتسو تهران و کرج هست

ایشون پرسیده بودن معنیش یعنی چی، که معنیش تحت الفظی کلمه ساکه یعنی " قصد کشنده " و این که قبلش کوجی کیری جومونجی انجام میشه ( میشد !! ) و بعد برش رو اجرا میکنن برا همینه ! و دلیل اینکه تمامی تست ها رو خوده سوکه انجام میده یا جدیدا 2 تا شیهان ژاپنی در حضور سوکه برای اینه که مطمین باشه که " قصد کشتن " در هنگام اجرای ضربه وجود داره

2- از دان 1 به عنوان یک عضو اصلی بوجینکان ( نینجا ؟!!؟!؟! !!! ) به حساب میاد و از دان 5 به عنوان شاگرد سوکه .

3- امتحان ساکی قبلا که سوک " تای کای " ( جشن بزرگ ؛ سمینار بزرگ 3 روزه ) می رفت ؛ هر کی میتونست تا 2 بار ظرف سه روز شرکت کنه !! الان که همه میرن ژاپن ؛ تو هر سفر 2 بار اجازه تست هست .

4- شمشیر چوبی ( بوکن ) نیست اکثرا ( یعنی اخیرا ) و شینای ( چوب بامبو ) استفاده میشه

تو بقیه مسابل ایران هم دخالت نمیکنم ولی اگه کسی سوالی داشت می تونم جوابش بدم

موفق باشید
=====================
اینم اضافه کنم که تست های مشابه در سیستم های دیگه هم هست !

مثلا برای یک رده با شینای در جلوت وایمسن و ضربه رو اجرا میکنن ؛ مرحله بعدی با شینای هست ولی از پشت سر ضربه میزنن ؛ مرحله بعدی با کاتانا ی واقعی از پشت سر ؛ مرحله بعدی با کاتانای واقعی و اجرای جومونجی کیری هست .
اخرین مرحله هم برای تعیین سوکه بعدی ، ضربه ازادانه با کاتانا واقعی از هر طرف دلخواه هست و شخص باید " تیغه " شمشیر رو با دست خودش بگیره و خلا سلاح کنه !!
( این تست اخری رو من خبر ندارم تا حالا اجرا شده یا نه !! )
======
soke , sakki , bokken , shinai, bujinkan, hatsumi , taikai

Last edited:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
فرق این ورزش با نینجو شو چیه ؟

نینجوتسو ورزش نیست ، تو دنیا هم چیزی به اسم نینجوتسو نداریم ، 3 تا موسسه هنرهای رزمی ژاپنی هستن که فرازهای از نینجوتسو و نینپو رو یاد میدن ، بوجینکان معروف ترینشون هست ، البته ریوهای ( مدارس مکاتب هنرهای جنگی ژاپنی ) دیگه هم هستن که شامل اموزش های نینجوتسو هستن ، قدیمی ترینش و معروف ترینش " تنشین شودن کاتوری شینتو ریو " هست !!
اینکه فکر کنیم نینجوتسو یک چیز مستقل و خاص هست درست نیست ! نینجوتسو مثل جزوه تکمیلی بوده برای اموزش های پایه بوجوتسو !!

نینجو شو هم به شیرازی یعنی " نینجا بشو " وگرنه فاقد هرگونه ارزش تاریخی و علمی هست ! میتونه یه سبک بی پایه و بدون مقبولیت بین مورخان و اساتید رزمی برجسته دنیا ( نه تو یک کشور خاص !! ) باشه

ninjutsu, ninpo, tenshin shoden katori shinto ryu , ryu

Last edited:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
کشورهای همسایه ترکیه هست که داره و پاکستان هم هست که زیر نظر ایران کار میکنه چون بنیانگذار سبک آقای فرجی بنیانگذار سبک در خاور میانه هستند .
ولی از مدرسین نینجا در ایران آگاهی دارم خواستید براتون شرح میدم

بیانگذار سبک خاص شاید ! ولی در مورد اولین نمایندگی بوجینکان در دنیا ( خارج از ژاپن ) رو دارون نوان اسرایلی ( که اولین شیهان غیر ژاپنی بود ) بعد از سالها تمرین در ژاپن ، در سال 1986 میلادی یعنی 1365 شمسی در اسرایل تاسیس کرد ( اولین در دنیا و خاورمیانه ) - دومین کشوری که در خاورمیانه بوجینکان داره ترکیه هست .

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
بیانگذار سبک خاص شاید ! ولی در مورد اولین نمایندگی بوجینکان در دنیا ( خارج از ژاپن ) رو دارون نوان اسرایلی ( که اولین شیهان غیر ژاپنی بود ) بعد از سالها تمرین در ژاپن ، در سال 1986 میلادی یعنی 1365 شمسی در اسرایل تاسیس کرد ( اولین در دنیا و خاورمیانه ) - دومین کشوری که در خاورمیانه بوجینکان داره ترکیه هست .
اینکه همیشه چند نفری بودند بر ضد نین جوتسو ایران و غیر رسمی شناختن اون پا فشاری میکردند که شکی نیست

gooolsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تو این ورزش چه ابزارهایی برای مبارزه استفاده میشه؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
اینکه همیشه چند نفری بودند بر ضد نین جوتسو ایران و غیر رسمی شناختن اون پا فشاری میکردند که شکی نیست

اقا شک داشتن مگه بده ؟! بعضی از مورخ ها و بعضی از اساتید معروف رزمی ژاپنی حتی بر قسمت یا همه گفته ها و آموزش های ماساکی هاتسومی شک دارن ؛ بعضی وقت ها ماساکی هاتسومی باشون همکاری میکنه ، یک سری مشکلا حل میشه ، بعضی وقتا نه .

شما یک حرفی زدی گفتی بیانگذار سبک در خاورمیانه **** منم گفتم بنیانگذار سبک خاص شاید ؛ چون نمیدونم آیا قبلش کسی دیگه ای سبک خاصی رو " بنیان گذاشته " ( درست کرده ) بود یا نه !!!

منم یک حرف زدم گفتم اولین شیهان غیر ژاپنی بوجینکان ؛ اولین بوجینکان دوجو خارج از ژاپن ، که از شانس ما هم تو اسراییل و خاورمیانه هست رو شخصی به اسم " دارون نوان " تو اسراییل زده . اینقدر هم این شخص معروفه و زمانی مترجم آقای هاتسومی بود که اصلا نمیشه انکارش کرد ، کافیه تو اینترنت گشت و دید این مطلب رو ( تمامی سایت های بوجینکان و غیربوجینکان اسم ایشون رو اوردن ) - بعد هم گفتم دومین بوجینکان در خاورمیانه متعلق به ترکیه هست که اسم و شیدوشی و همه چیزش معلومه کافیه یک سرچ کوچیک بشه ( اگه کسی باز پیدا نکرد میتونه بگه ، این دفعه اسم شیدوشی رو هم میگم بگرده :( ) .

حالا اگه شما می خوای تیکه دوم حرف منو رد کنی ، لطفا یک چیزی، مدرکی بزار ....

من اصلا نگفتم ایران بوجینکان هست یا نیست ؛ بعد از این 4-5 سال یاد هم گرفتم پا فشاری نکنم ؛ نباید که از هاتسومی یا شیهان هاش در مورد بوجینکان بیشتر شور بزنم ، اونا خودشون میدونن چطوری سیکشون رو نگه دارن .

شما یک چیزی گفتی ، یک جاهایش به نظر من غلط بود ، منم وظیفه دیدم که این چیزی که میدونم رو هم بگم .

شما هم اگه فکر میکنی مطالعه و دانشت در مورد ریوهای ژاپنی و تاریخچه نینجوتسو ، بوجینکان و سازمان های مشابه بیشتر از منه ؛ و بیشتر از من سمینار بوجینکان رفتی و بیشتر از من با شیهان های بوجینکان ( غیر ژاپنی ) رودرو صحبت کردی و حرفای من باعث گمراهی میشه ؛ چشم شما امر بکن، من اصلا اینجا پست نمیدم .

اگه هم خیر ، بنده در خدمت شما هستم ، سعی میکنم 2 تا چیز یاد بدم 2 تا چیز هم یاد بگیرم . سعی هم میکنم که زیاد نزدیک خطوط قرمز نشیم .

به هر حال موفق باشی

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تو این ورزش چه ابزارهایی برای مبارزه استفاده میشه؟

بوجینکان مبارزه نداره ولی یک سری سلاح اموزش میده که اگه بخواید میتونم لیست کنم .

در ایران هم 3 سبک نینجوتسو ایران ، نینجا رنجر و نینجا واریور ؛ سلاح های زیادی رو آموزش میدن ولی به شخصه من مسابقه " مبارزه با سلاح " ندیدم . ولی مسابقه کاتا و کاربرد نمایشی سلاح های مختلفی وجود داره . تو باشگاه هم بعضا با 2-3 تا سلاح ابری 2 نفر سعی می کردن در مقابل هم تمرین کنن .

شما بگو منظورت کدوم هست ؛ اگه آقا فرزاد صلاح دید من اینجا باشم توضیح میدم در کنار ایشون

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه من از تاپیک عقب افتادم.
آقا من از بحثای شما هیچی نفهمیدم یکم باز کنین من که کلاس نرفتم اینا حالیم بشه.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بحث خاصی نیست !

بخونید واضح هست، من در مورد تاریخچه اولین بوجینکان دوجو خارج از ژاپن گفتم و دومین بوجینکان دوجو در خاورمیانه .

به طور کلی مدت زمان زیادی هست که بحث بوده ایا در ایران بوجینکان آموزش داده میشه یا 3 سبک اصلی که تو ایران اسم نینجا و نینجوتسو رو دارن ارتباطی با بوجینکان یا سازمان های مشابه معتبر ندارن .

این 3 سبک تو ایران به ترتیب قدمت ( و احتمال بسیار زیاد شاگرد ) شامل :

نینجوتسو ایران ( که به اسم نینجوتسو نینجا هم شناخته میشه ) زیر نظر اقای فرجی

نینجا رنجر زیر نظر اقای فیروز خنجری ( نماینده سابق اقای فرجی و یکی از مربیان مجرب زمان خودش در سبک آقای فرجی )

نینجا واریور زیر نظر اقای وادی زاده ( ایشون هم نماینده سابق اقای فرجی بودن و از مربیان معروف اون زمان که دوست اقای خنجری هم بودن )

من ترجیح میدم بحث در این مورد رو به عهده خود خواننده ها بزاریم - و هر کسی چیزی که میدونه رو بگه و اگه کسی جایی اشتباه کرد اون یکی تصحیحش کنه

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نینجوتسو ورزش نیست ، تو دنیا هم چیزی به اسم نینجوتسو نداریم ، 3 تا موسسه هنرهای رزمی ژاپنی هستن که فرازهای از نینجوتسو و نینپو رو یاد میدن ، بوجینکان معروف ترینشون هست ، البته ریوهای ( مدارس مکاتب هنرهای جنگی ژاپنی ) دیگه هم هستن که شامل اموزش های نینجوتسو هستن ، قدیمی ترینش و معروف ترینش " تنشین شودن کاتوری شینتو ریو " هست !!
اینکه فکر کنیم نینجوتسو یک چیز مستقل و خاص هست درست نیست ! نینجوتسو مثل جزوه تکمیلی بوده برای اموزش های پایه بوجوتسو !!

نینجو شو هم به شیرازی یعنی " نینجا بشو " وگرنه فاقد هرگونه ارزش تاریخی و علمی هست ! میتونه یه سبک بی پایه و بدون مقبولیت بین مورخان و اساتید رزمی برجسته دنیا ( نه تو یک کشور خاص !! ) باشه

ninjutsu, ninpo, tenshin shoden katori shinto ryu , ryu
من یادمه تو تی وی یه بار داشت تمرین یه ورزش رزمی رو نشون میداد و
میگفت برای دفاع شخصی بهترین ورزش هست که خیلی خشن و سخت هست
حرکاتی که انجام میدادن فوق العاده بود اسمشم گفت نینجو شو !
پس با این حرفهایی که در موردش زدی واقعا موندم که قضیه چیه !

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
من یادمه تو تی وی یه بار داشت تمرین یه ورزش رزمی رو نشون میداد و
میگفت برای دفاع شخصی بهترین ورزش هست که خیلی خشن و سخت هست
حرکاتی که انجام میدادن فوق العاده بود اسمشم گفت نینجو شو !
پس با این حرفهایی که در موردش زدی واقعا موندم که قضیه چیه !

احتمالا گفته نینجوتسو ، یا شما بد شنیدی ! یا طرف بی سواد بوده / اشتباه لپی کرده !
نینجوتسو به معنای واقعیش و جامعش ورزش نیست ؛
و دفاع شخصی هم نیست حتی در مدل های موجود در آمریکا و ایران و برزیل - در این کشورها هم سبک های مختلف خیلی چیزای بیشتری نسبت به دفاع شخصی دارن . از آکروبات و بدن سازی رزمی گرفته تا سلاح و حمله و تمرکز و ....

تو سیستم های بوجینکان و مشابه هم عملا چیزی به اسم دفاع شخصی نیست ( الان فرزاد جان نیاد بگه تایجوتسو دفاع شخصی هست - اگه توضیح خواستی برات میگم چرا ) .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام به همه من نبودم چند ساعت !!!
ببین تا اونجایی که من اطلاع دارم ایران داره بوجینکان نین جوتسو رو کار میکنه نه سبک دیگه .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
ببین یکی از شاخه های نین جوتسو که اصلی ترین شاخه نین جوتسو هست بهش میگن بوجینکان که رییسش دکتر هاتسومی هست .
ببین مثل سبک های مختلف کنگ فو یا کاراته هست . شیتوریو کیوکوشین و ...

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان افتاد ممنون.
یه سوال برای شاگردهای شائولین مثلا از بادبزن برای صلاح استفاده میشه . آیا برای نینجاها هم صلاحهایی هست که خاص باشه. مثل بادبزن.
با اینکه از یه نفر شنیدم نینجاها همه چیز رو به عنوان صلاح دارن ولی صلاحی باهاش تمرین هم بشه.(امیدوارم سوالم یکم گیج کننده نباشه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا