• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نینجا و نین جوتسو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
اگه همچین سبکی بزنی ، مشکل دقیقا همین جا هست که شما از اسم " بوجینکان " استفاده کنی .
و دقیقا مشکل ایران این هست که هر کسی میتونه سبک بزنه
من مشکلی نمیبینم

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان خودمو میکشم.
اخه چرا همیشه بحثایی هست که همه نمیتونن ازش استفاده کنن و بقیه که اطلاعات کمتری دارن کیج میشن؟

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
آقا من بحثی ندارم که اصلا این سبکو خودم زدم اسمش هم گذاشتم نینجوتسو فرزاد جدا از بوجینکان ژاپن هم دارم کار میکنم اسمش هم هست بوجینکان فرزاد سبکم رو هم معرفی کردم اصلا اصالت هم نداره اونای که باید بگیرن میگیرن همین 5 دیقه پیش تو فدراسیون بنیان گذاریش کردم آمارش رو هم دادم چیا داره کار میشه دیگه حرفی هست ؟

نوشته ای از cyb3rninja666 View Post
اگه همچین سبکی بزنی ، مشکل دقیقا همین جا هست که شما از اسم " بوجینکان " استفاده کنی .
و دقیقا مشکل ایران این هست که هر کسی میتونه سبک بزنه

من مشکلی نمیبینم

قسمت اول مشکلش اینه که بوجینکان مثل یک علامت تجاری هست و اسم یک سازمان هست و نشانگر سبکی هست که اون سازمان کار میکنه - شما وقتی میگی من سبکی میزنم که ریطی به بوجینکان نداره ، اصالت هم نداره قانونا و اخلاقا حق استفاده از اون اسم بوجینکان رو نداری

قسمت دومش رو هم که هرکسی میرسه سبک میزنه هم نتیجش میشه این وضعیتی که الان تو ایران هست و کمتر کسی هست که ازش راضی باشه

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
قسمت اول مشکلش اینه که بوجینکان مثل یک علامت تجاری هست و اسم یک سازمان هست و نشانگر سبکی هست که اون سازمان کار میکنه - شما وقتی میگی من سبکی میزنم که ریطی به بوجینکان نداره ، اصالت هم نداره قانونا و اخلاقا حق استفاده از اون اسم بوجینکان رو نداری

قسمت دومش رو هم که هرکسی میرسه سبک میزنه هم نتیجش میشه این وضعیتی که الان تو ایران هست و کمتر کسی هست که ازش راضی باشه
هیچ ربطی به تجارتی بودن نداره اگه مشکل داشت نمیذاشتن سبک بزنه
حالا بقیه سبکها رو نمیدونم ولی اکثرا از نین جوتسو ایران راضی هستند حال هم دارن میکنن خیلی ها هم عشقشو دارن بیان توی این رشته
اگه اون که میگی کمتر کسی هست راضی باشه خودت و آقای میلاد خان شاگرد ارشد هاتسومی رو میگی که شما جزء همه حساب نمیشید سوما شما اونور آبی چیکار داره به اینجا بله منم اونور این امکانات رو میدیدم میگفتم ایران فلانه بهمانه این که نشد حرف
ایران هم 1000 مشکل داره
میگن سمینا نمیذارن ژاپن نمیرن و ....
فکر کردی اونجا آلمانه یا آمریکاس که به ورزش اهمیت بدن ؟ یه ژاپن رفتن و 1 ماه اونجا موندن دست کم 50 ملیون خرج داره کی باید بده ؟ تربیت بدنی که نمیده کسی هم که کمک نمیکنه پس این مشکلات هست
به نظرمن توی ایران با این شرایط با این وضعیت نین جوتسو ایران در بهترین وضعیت خودش هست خیلی هم همه راضی هستن .
یه چیز دیگه کانچو فرجی مسئول آموزش نیروهای مسلح هست من خودم کارتشو دیدم ایشون با این همه کپ کپه دب دبه یه شمشیر نمیتونه وارد کنه یعنی نمیذارن وارد کنه یه سلاح نمیذارن وارد این خراب شده بشه شما انتظار داری اینجا بوجینکان مثل ژاپن باشه ؟
در هر صورت اینجا وضعیت بسیار عالی هست و من از خیلی ها پرسیدم میگن ما این نین جوتسو رو میخوایم اصلا .
شماها هم اگه واقعا میتونید برید نمیدونم شیدوشی شید بیاید اینجا مدرکتون رو رو کنید اولین کسی که میاد پشتت خوده منم به میلاد هم 100 دفعه گفتم شما که اینقدر حالیتون میشه برید مدرکتون رو بگیرید بیاید ایران همه چیز حله .

Ali_sportstar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا فرزاد عزیز شما همون muteki توی نینجا ی اصفهان نیستید؟ خوبید؟!!
میگم من میخوام بزنم تو کار نینجوتسو عاشقش شدم میشه جاهایی که توی اصفهان کار میکنند رو بگید؟ کدوم بهتره؟ شما خودت کجایی؟
بعد ابوذر خواجو با احمد خواجو کدوم آموزششون بهتره؟
ممنون

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام آقا فرزاد عزیز شما همون muteki توی نینجا ی اصفهان نیستید؟ خوبید؟!!
میگم من میخوام بزنم تو کار نینجوتسو عاشقش شدم میشه جاهایی که توی اصفهان کار میکنند رو بگید؟ کدوم بهتره؟ شما خودت کجایی؟
بعد ابوذر خواجو با احمد خواجو کدوم آموزششون بهتره؟
ممنون
سلام دوست عزیز
بله من همونم
توی اصفهان به نظر من سراغ هیچ کس جز سنسی ابوذر خواجو نرو شمارش 09139653692 .
در مورد احمد خواجو و ابوذر خواجو باید بگم ابوذر خواجو از نظر تکنیکی خیلی بهتر از احمد خاجو هستش و به قول معروف خیلی آپدیت هستش و تقریبا داره با ژاپن هماهنگ میشه .
موفق باشید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوست عزیز
بله من همونم
توی اصفهان به نظر من سراغ هیچ کس جز سنسی ابوذر خواجو نرو شمارش 09139653692 .
در مورد احمد خواجو و ابوذر خواجو باید بگم ابوذر خواجو از نظر تکنیکی خیلی بهتر از احمد خاجو هستش و به قول معروف خیلی آپدیت هستش و تقریبا داره با ژاپن هماهنگ میشه .
موفق باشید

جالب بود

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
شما واسه چی پابرهنه میپری وسط بهت یاد ندادن به کاری که ربطی به شما نداره دخالت نکنی ؟
فقط بلدی اسپم کنی هیچ کاری بلد نیستی
شما خودت افتخارات خودت رو برای بچه ها بگو تا بفهمن با کی طرفن .
یه چند تا از اون عکسهای خارج از کشوری که رفتی و با کله گنده های نین جوتسو عکس انداختی براشون بذار تا حال کنن .
بابا تو که خفن ترین کاری که تو عمرت کردی ساختن کلیپ نوکامائه بوده تو حیاط خونتون واسه چی ادعا میکنی ؟
بابا شما که مغز نین جوتسویی چرا پس یه تحولی توی نین جوتسو ایران به وجود نمیاری ؟
برو اسپم هم نکن

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
یک سوال ؟
همه این کارا فراتر از قدرت انسان نیست که ؟
اگه منظورت هنرهای یک نینجاست که خیر فراتذ نیست این قدرتی هست که توی وجود همه هست فقط بعضیها اونو فعال میکنن و راهش رو میفهمن .

Ali_sportstar

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییت فرزاد جون واقعا شما رسالت بزرگی رو در پیش گرفتید که تا این حد سعی در رشد نینجوتسو حتی در وب دارید. بازم ممنون

ولی باز سوال موند
این که شما کجا کار میکنی؟ منم اصفهانیم توی توحید. سنسی ابوذر کجا ها کار میکنه؟ شماره ازش میدید؟ والا توی 22 بهمن خ صفه رفتم یه سر خیلی باشگاهش داغونه ! هیچ وسیله کاری خصوصا برای آموزش آکروبات نداشت!تازه سنسی امینی هم استادش بود و سنسی ابوذر نظارت بود میخوام خودش یاد بده . کجا باید برم؟

بعد فیلم از خودتون دارید؟
مورد آخر من یه لباس با جنس خیلی عالی و محکم میخوام از کجا میتونم تهیه کنم؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
خیلی ممنون از راهنماییت فرزاد جون واقعا شما رسالت بزرگی رو در پیش گرفتید که تا این حد سعی در رشد نینجوتسو حتی در وب دارید. بازم ممنون

ولی باز سوال موند
این که شما کجا کار میکنی؟ منم اصفهانیم توی توحید. سنسی ابوذر کجا ها کار میکنه؟ شماره ازش میدید؟ والا توی 22 بهمن خ صفه رفتم یه سر خیلی باشگاهش داغونه ! هیچ وسیله کاری خصوصا برای آموزش آکروبات نداشت!تازه سنسی امینی هم استادش بود و سنسی ابوذر نظارت بود میخوام خودش یاد بده . کجا باید برم؟

بعد فیلم از خودتون دارید؟
مورد آخر من یه لباس با جنس خیلی عالی و محکم میخوام از کجا میتونم تهیه کنم؟
خواهش میکنم وظیفه هست دوست عزیز
من خودم 22 بهمن کار میکنم روزهای زوج ساعت 8-9:30 اونی که شما رفتی همون 22 بهمنه ولی سانس سنسی امینی رفتی شما
در مورد وضعیت باشگاهها همین 22 بهمن خودش بهترین باشگاهیه که میشه آکروبات کار کرد چون یه تکه تشک کشتی داره
در ضمن این همه آکروبات زن رو همین تشک ها کار کردن وسیله نمیخواد که مگه ژیمناستیکه .
وسیله های دیگه هم به موقع خودش میاره چاقو های چوبی شمشیر چوبی و .....
شماره هم چند پست قبل ازش گذاشتم 09139653692
ببین از من میشنوی اگه میخوای بیای نین جوتسو واسه آکروبات نیا چون سنسی ابوذر بیشتر تکنیک میده تای جوتسو میده خیلی کم پیش میاد آکروبات بذاره الان هم مسابقات اوپن کومیته نزدیکه داره واسه مبارزه کار میکنه .
پس نتیجه میگیریم که اصلا روی آکروبات برنامه ریزی نکن نین جوتسو 60-70 درصدش تای جوتسو هست
بقیش هم کاتا و مبارزه و سلاح و آکروباتو .... این چیزاست پس زیاد روش سرمایه گذاری نکن فعلا چیزی که برای کانچو فرجی و حتی سنسی ابوذر خواجو مهمه تای جوتسو های اسم دار ژاپنی هست .
حتی به شکلیه که اگه توی آزمون کمربند آکروبات زیاد بلد نباشی شاید نمره بهت بدن ولی اگه تای جوتسوت یه ذره ایراد داشته باشه رد میشی
در مورد لباس جنس عالی به خود سنسی ابوذر بگی برات از تولیدی گلزار اصفهان خیابان دروازه دولت برات میاره هر مدلی خواستی .
سلاح هم همینطور هر کدوم رو خواستی به جز شمشیر برات میاره اگه موجود باشه .
موفق باشی

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
1. همین کامائه ها ی ساده هست که هنوز بلد نیستید وایسید با وجود این همه فیلم و سمینار کافیه یه عکس از خودت رو واسه یکی از همین کله گنده ها بفرستی تا اشکالت بهت بگه چطوری از روفیلم و عکس ریویو کردی.
حتی کیهون های ساده رو هم نمیتونید......... اگه میخوای عکس و فیلم کمر مشکیاتون بزارم ولی نزارم بهتره که بعدا نیان فیلماشون ببینن بگن این کجا بود........(واسه رو کم کنی چیز میز زیاد دارم اما بیکارم چه فایده):happy:
2. من تاحالا مدعی چیزی نشدم؟؟؟؟؟؟؟ فقط نظر میدم. و هیچی هم بلد نیستم.....
3. نزار بگم .................... وضعیت سمینار............. و شاگرد ترک شده شیهان پوکورنی 15th dan دعوت.....
4. شما که وقتی بین دو مربی که تو اصفهان هست تفاوت میزای و میگی این آپدیت تراز اونه که هردوشون شاگرد یه شخص بودن جای تفکر و شک واسه هر کسی باز میشه

نینجوتسو ایران هیچ ربطی به من نداره که توش تحول ایجاد کنم . اینجا یک فرم آزاده و من نظرم رو میدم و شما هم میتونی نظرت بدی. کسی که به دنبال حقیقت هست راهش رو پیدا میکنه

Ninjutsu is not something which should be used for personal desires. It is something which should be used when no other choice is available, for the sake of one's country, for the sake of one's lord, or to escape personal danger. If one deliberately uses it for the sake of personal desires, the techniques will indeed fail totally

ممنون از حسن توجه شما
آقا من 100 بار با شما چت کردم 100 بار هم بهت گفتم وضعیت نین جوتسو ایران خراب بوده ولی الان خیلی جاها تغییر کرده
از کرج بگیر اصفهان شمال و ...
دلیل نمیشه که وقتی یه روزی نین جوتسو خراب بوده الان هم همونجوری باشه
من 100 بار بهتون گفتم اگه هنر داری بیا تو میدون اگه نداری حرف نزن اظهار نظر نکن دخالت نکن تو وقتی میتونی صاحب نظر باشی که خودت یه افتخاراتی داشته باشی

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
بله نینجا هر چیزی براش یک سلاح حساب میشه و باهاش هم تمرین میکنه یه زمانی من یادم بود استاد برای یه استاژ اومد اصفهان با خودکار و با سیم شارژر موبایل یه سری دفاع شخصی خیلی زیبا داد که کاربردی بود واقعا.
ولی سلاح اصلی نینجا شورایکن هست که یک بهش ستاره هم میگن و پرتاب میکنن سرش تیز هست و فرو میره . شینوپی یا فوکیا هست که یه لوله هست یک تیر زهر آلود داخلش میزارن و فوت میکنن نقاط حساس بدن . شمشیر نینجا یه شمشیر فوق العاده خاص هست که کلی کاربرد داره یعنی من بهت بگم شاخ در میاری .

عزیز جایی رو سراغ داری این ها را بفروشه
البته اصفهان اینترنتی هم با شه اشکال نداره

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام چی شده همه که پیچیدید.:p
اقایونی که میاید میگید نینجوتسو ایران دورغ نکنه شما شیهان فیلیپ بارتوش که تو اسفند 87 اومد ایران در سال 89 هم اومد روندیدیدباورتون نمیشه............من خودم اونجابودم.
یا علی اگه پایه هستید مدرک دارم که نینجوتسوی ایران چیزی جز حقیقت نیبست اقا میلاد شما تشرییف بیارید واستون دلیل میارم اگه مدارک جعلی بود ومن چرت میگفتم قسم میخورم به جون اون کسی که شمابه خونش تشنه اید ومن عاشقشم ومیدونید چه کسی میگم.که تو این فروم هر چی میتونستید خرابش کردید پام رو تو باشگاه های نینجوتسو نمیذارم هیچ وقت.وزنگ میزنم بهشون میگم که نینجوتسو یی که تو ایران کار میشه دروغ .اگه مردی یا علی منتظرتم .ولی فقط یه لحظه چشمات رو ببند همهچی روپاک کن ببین نینجوتسو دروغ یا نه بی دغل.
نینجوتسو ی ایران حقیقتاست و افتخار بوجینکان بودو تایجوتسو در تمام جهان است
یا حق

Last edited:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
همرزم درسته خود هاتسومی سنسی گفته من هرچی داشتم تو جنگ جهانی سوخت حکم اییکه سنسی تاکاماتسوبش داده بود.وخودش گفته هرچی یادم بود رو دارم یاد میدم.حالایا واقعا از نینجوتسو همین چهارتا تایجوتسو رو بلده یانه یه چیزای دیگه هم حالیش.عاقلانه به نظر نمیاد که همه چی رو یاد بده.ولی اکثرا میگن اون فقط همین روبلده
اگه اینجوریم باشه که من میگن نظریه ی اول درست ودومی قلت کانچوتو ایران کاملتر کار میکنه.
الان چهارصد سال نینجایی وجود نداره پس توقع نداشته باش.همون جوری که هشتصد سال پیش کارمیشده کار شه.
همرزم من تو اینمدت خیلی بهشما تودلم چرت وپرت گفتم ولی الان فهمیدم یه سری از حرفات درستبوده.
ولی نه همش.
خوشحال میشم فعالییتت رو توی این فروم ادامه بدی
ولی بدون هاتسومی تنها کسیه که میشه احتمال داد از نینجا چیزی میدونه
البته بعداز رئیس موزه ی شینوبی.
همرزم من تورو خوب میشناسم وتمریناتت رو هم دیدم.
توی باشگاه. ک.ن در...
ومیدونم چه درجه ی بالایی توbujinkanداری.
به امید روزی که اسرار نینجا بر عاشقان این مسلک در تمامی جهان نمایان شود
همینم که توایران هست خیلی خوب وکامل وبه نظر من با دو جوی سنسی هاتسومی برابری میکنه
و خیلیم..........چون لا اقل به تصور مااز نینجانزدیک تر
سلامت باشی استاد میلاد
ولی بارم دم هاتسومی گرم

درود براستاد استادم کانچوفرجی که هرچه از رزم میدانم ازاوست

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
استاد ممنون از اطلاعاتتون
باشگاه که.......بگذریم.من از دوستای ارش هستم . سمپای ارش رو که میشناسید. استاد اگه لطف کنید شمارتون رو بدید باتون یه کاری دارم
اینم ایمیلم[email protected]
اریگاتو گزای ماشتا

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بر همرزمان محترم.
مخصوصا استاد میلاد که بازم به فروم نینجوتسو تشریف اوردن .استاد اگه لطف کنید یه منبعی رو مشخص کنید که مابریم چند تا کیهون کاتا از ازش دانلود کنیم.دربارهی شماره هم انشا الله تو همین هفته اسم ام اس میزنم.
در ضمن سنسی وحیداکبری یه با شگاه جدید زده .من هم یه چندوقتی اونجا کار میکنم.
دوستان اگر مایل بودن تشریف بیارن
سنسی اکبری هماز لحاط سنتی کارش قابل قبول.هم از لحاظ مدرن و به جرعت میتونم بگم اکروباتش تو تهران تکه .
موارد اموزشش هم تایجوتسو=دفاعشخصی ومبارزه/شیتون جوتسو=حرکات نمایشی واکروبات رزمی/کوبودوجوتسو=سلاح هاس سنتی/بدنسازی رزمی/پرش از ارتفاع /و اموزشهای مخصوص نینجوتسو که میریم تو پارک یاتوخودباشگاه تمرین میکنیم.
شمااز هر کی بپرسی بتون میگه که کار ایشون چه قدخوب
این شمارش09121940378استاد وحید اکبری

به امید روزی که حقیقت نینجا وninpojutsu یافته شود

در پناه حق

Last edited:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام به همرزمان واستاد میلاد
درست خوب منم گفتم به امیداون روز.
تو ژاپنم که تقریبا ازنینجوتسو ........وبیشتر بوجینکان بودو تایجوتسو کار میشه تا نینجوتسو.البته بوجینکان متشکل از نه مدرسه هست که یکیش togakoryu ninpojutsuهست ولی مشکل اینه که همون سه تامکتب نیننجا هم درست کار نمیشه.و سنسی هاتسومی تو ژاپن فقط تایجوتسو و کوبودوجوتسو کار میکنه وهیچ تعصبی رو نینجوتسو نداره البته چیزای دیگه هم هست ولی نه در حد قابل قبول.
ولی چاره ای نداریم دلمون الوده شده به نینجا.بایدبا همین بسازیم.

با تشکر از استادم کانچو اکبر فرجی که این فرصت را فراهم کرد تا ما هم گوشه ای از مسلک نینپوجوتسو نینجا را تجربه کنیم
یاحق

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با عرض سلام به همرزمان واستاد میلاد
درست خوب منم گفتم به امیداون روز.
تو ژاپنم که تقریبا ازنینجوتسو ........وبیشتر بوجینکان بودو تایجوتسو کار میشه تا نینجوتسو.البته بوجینکان متشکل از نه مدرسه هست که یکیش togakoryu ninpojutsuهست ولی مشکل اینه که همون سه تامکتب نیننجا هم درست کار نمیشه.و سنسی هاتسومی تو ژاپن فقط تایجوتسو و کوبودوجوتسو کار میکنه وهیچ تعصبی رو نینجوتسو نداره البته چیزای دیگه هم هست ولی نه در حد قابل قبول.
ولی چاره ای نداریم دلمون الوده شده به نینجا.بایدبا همین بسازیم.

با تشکر از استادم کانچو اکبر فرجی که این فرصت را فراهم کرد تا ما هم گوشه ای از مسلک نینپوجوتسو نینجا را تجربه کنیم
یاحق

اقا این چه وضعیتی تایجوتسو و کوبودوجوتسو ,نینجوتسو یعنی چی اینا که همه استفاده می کنن؟؟
این چه ورزشی دیگه؟چند تا اسم داره ؟ما که نفهمیدیم(کوبودوتایجونینجوتسو ):wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا