من مشکلی نمیبینماگه همچین سبکی بزنی ، مشکل دقیقا همین جا هست که شما از اسم " بوجینکان " استفاده کنی .
و دقیقا مشکل ایران این هست که هر کسی میتونه سبک بزنه
من مشکلی نمیبینماگه همچین سبکی بزنی ، مشکل دقیقا همین جا هست که شما از اسم " بوجینکان " استفاده کنی .
آقا من بحثی ندارم که اصلا این سبکو خودم زدم اسمش هم گذاشتم نینجوتسو فرزاد جدا از بوجینکان ژاپن هم دارم کار میکنم اسمش هم هست بوجینکان فرزاد سبکم رو هم معرفی کردم اصلا اصالت هم نداره اونای که باید بگیرن میگیرن همین 5 دیقه پیش تو فدراسیون بنیان گذاریش کردم آمارش رو هم دادم چیا داره کار میشه دیگه حرفی هست ؟
نوشته ای از cyb3rninja666 View Post
اگه همچین سبکی بزنی ، مشکل دقیقا همین جا هست که شما از اسم " بوجینکان " استفاده کنی .
من مشکلی نمیبینم
هیچ ربطی به تجارتی بودن نداره اگه مشکل داشت نمیذاشتن سبک بزنهقسمت اول مشکلش اینه که بوجینکان مثل یک علامت تجاری هست و اسم یک سازمان هست و نشانگر سبکی هست که اون سازمان کار میکنه - شما وقتی میگی من سبکی میزنم که ریطی به بوجینکان نداره ، اصالت هم نداره قانونا و اخلاقا حق استفاده از اون اسم بوجینکان رو نداری
قسمت دومش رو هم که هرکسی میرسه سبک میزنه هم نتیجش میشه این وضعیتی که الان تو ایران هست و کمتر کسی هست که ازش راضی باشه
سلام دوست عزیزسلام آقا فرزاد عزیز شما همون muteki توی نینجا ی اصفهان نیستید؟ خوبید؟!!
میگم من میخوام بزنم تو کار نینجوتسو عاشقش شدم میشه جاهایی که توی اصفهان کار میکنند رو بگید؟ کدوم بهتره؟ شما خودت کجایی؟
بعد ابوذر خواجو با احمد خواجو کدوم آموزششون بهتره؟
ممنون
سلام دوست عزیز
بله من همونم
توی اصفهان به نظر من سراغ هیچ کس جز سنسی ابوذر خواجو نرو شمارش 09139653692 .
در مورد احمد خواجو و ابوذر خواجو باید بگم ابوذر خواجو از نظر تکنیکی خیلی بهتر از احمد خاجو هستش و به قول معروف خیلی آپدیت هستش و تقریبا داره با ژاپن هماهنگ میشه .
موفق باشید
شما واسه چی پابرهنه میپری وسط بهت یاد ندادن به کاری که ربطی به شما نداره دخالت نکنی ؟جالب بود
اگه منظورت هنرهای یک نینجاست که خیر فراتذ نیست این قدرتی هست که توی وجود همه هست فقط بعضیها اونو فعال میکنن و راهش رو میفهمن .یک سوال ؟
همه این کارا فراتر از قدرت انسان نیست که ؟
خواهش میکنم وظیفه هست دوست عزیزخیلی ممنون از راهنماییت فرزاد جون واقعا شما رسالت بزرگی رو در پیش گرفتید که تا این حد سعی در رشد نینجوتسو حتی در وب دارید. بازم ممنون
ولی باز سوال موند
این که شما کجا کار میکنی؟ منم اصفهانیم توی توحید. سنسی ابوذر کجا ها کار میکنه؟ شماره ازش میدید؟ والا توی 22 بهمن خ صفه رفتم یه سر خیلی باشگاهش داغونه ! هیچ وسیله کاری خصوصا برای آموزش آکروبات نداشت!تازه سنسی امینی هم استادش بود و سنسی ابوذر نظارت بود میخوام خودش یاد بده . کجا باید برم؟
بعد فیلم از خودتون دارید؟
مورد آخر من یه لباس با جنس خیلی عالی و محکم میخوام از کجا میتونم تهیه کنم؟
آقا من 100 بار با شما چت کردم 100 بار هم بهت گفتم وضعیت نین جوتسو ایران خراب بوده ولی الان خیلی جاها تغییر کردهسلام
1. همین کامائه ها ی ساده هست که هنوز بلد نیستید وایسید با وجود این همه فیلم و سمینار کافیه یه عکس از خودت رو واسه یکی از همین کله گنده ها بفرستی تا اشکالت بهت بگه چطوری از روفیلم و عکس ریویو کردی.
حتی کیهون های ساده رو هم نمیتونید......... اگه میخوای عکس و فیلم کمر مشکیاتون بزارم ولی نزارم بهتره که بعدا نیان فیلماشون ببینن بگن این کجا بود........(واسه رو کم کنی چیز میز زیاد دارم اما بیکارم چه فایده):happy:
2. من تاحالا مدعی چیزی نشدم؟؟؟؟؟؟؟ فقط نظر میدم. و هیچی هم بلد نیستم.....
3. نزار بگم .................... وضعیت سمینار............. و شاگرد ترک شده شیهان پوکورنی 15th dan دعوت.....
4. شما که وقتی بین دو مربی که تو اصفهان هست تفاوت میزای و میگی این آپدیت تراز اونه که هردوشون شاگرد یه شخص بودن جای تفکر و شک واسه هر کسی باز میشه
نینجوتسو ایران هیچ ربطی به من نداره که توش تحول ایجاد کنم . اینجا یک فرم آزاده و من نظرم رو میدم و شما هم میتونی نظرت بدی. کسی که به دنبال حقیقت هست راهش رو پیدا میکنه
Ninjutsu is not something which should be used for personal desires. It is something which should be used when no other choice is available, for the sake of one's country, for the sake of one's lord, or to escape personal danger. If one deliberately uses it for the sake of personal desires, the techniques will indeed fail totally
ممنون از حسن توجه شما
بله نینجا هر چیزی براش یک سلاح حساب میشه و باهاش هم تمرین میکنه یه زمانی من یادم بود استاد برای یه استاژ اومد اصفهان با خودکار و با سیم شارژر موبایل یه سری دفاع شخصی خیلی زیبا داد که کاربردی بود واقعا.
ولی سلاح اصلی نینجا شورایکن هست که یک بهش ستاره هم میگن و پرتاب میکنن سرش تیز هست و فرو میره . شینوپی یا فوکیا هست که یه لوله هست یک تیر زهر آلود داخلش میزارن و فوت میکنن نقاط حساس بدن . شمشیر نینجا یه شمشیر فوق العاده خاص هست که کلی کاربرد داره یعنی من بهت بگم شاخ در میاری .
با عرض سلام به همرزمان واستاد میلاد
درست خوب منم گفتم به امیداون روز.
تو ژاپنم که تقریبا ازنینجوتسو ........وبیشتر بوجینکان بودو تایجوتسو کار میشه تا نینجوتسو.البته بوجینکان متشکل از نه مدرسه هست که یکیش togakoryu ninpojutsuهست ولی مشکل اینه که همون سه تامکتب نیننجا هم درست کار نمیشه.و سنسی هاتسومی تو ژاپن فقط تایجوتسو و کوبودوجوتسو کار میکنه وهیچ تعصبی رو نینجوتسو نداره البته چیزای دیگه هم هست ولی نه در حد قابل قبول.
ولی چاره ای نداریم دلمون الوده شده به نینجا.بایدبا همین بسازیم.
با تشکر از استادم کانچو اکبر فرجی که این فرصت را فراهم کرد تا ما هم گوشه ای از مسلک نینپوجوتسو نینجا را تجربه کنیم
یاحق