ببین یکی از شاخه های نین جوتسو که اصلی ترین شاخه نین جوتسو هست بهش میگن بوجینکان که رییسش دکتر هاتسومی هست .
ببین مثل سبک های مختلف کنگ فو یا کاراته هست . شیتوریو کیوکوشین و ...
جالبه
الان تو خودت دقیقا تو کدوم شاخه فعالیت داری؟
ببین یکی از شاخه های نین جوتسو که اصلی ترین شاخه نین جوتسو هست بهش میگن بوجینکان که رییسش دکتر هاتسومی هست .
ببین مثل سبک های مختلف کنگ فو یا کاراته هست . شیتوریو کیوکوشین و ...
گلسا سلامجالبه
الان تو خودت دقیقا تو کدوم شاخه فعالیت داری؟
بله نینجا هر چیزی براش یک سلاح حساب میشه و باهاش هم تمرین میکنه یه زمانی من یادم بود استاد برای یه استاژ اومد اصفهان با خودکار و با سیم شارژر موبایل یه سری دفاع شخصی خیلی زیبا داد که کاربردی بود واقعا.
ولی سلاح اصلی نینجا شورایکن هست که یک بهش ستاره هم میگن و پرتاب میکنن سرش تیز هست و فرو میره . شینوپی یا فوکیا هست که یه لوله هست یک تیر زهر آلود داخلش میزارن و فوت میکنن نقاط حساس بدن . شمشیر نینجا یه شمشیر فوق العاده خاص هست که کلی کاربرد داره یعنی من بهت بگم شاخ در میاری .
بوجینکان دوجو
آهان افتاد ممنون.
یه سوال برای شاگردهای شائولین مثلا از بادبزن برای صلاح استفاده میشه . آیا برای نینجاها هم صلاحهایی هست که خاص باشه. مثل بادبزن.
با اینکه از یه نفر شنیدم نینجاها همه چیز رو به عنوان صلاح دارن ولی صلاحی باهاش تمرین هم بشه.(امیدوارم سوالم یکم گیج کننده نباشه)
شورایکن خونده میشه یا شوریکن؟
اگر حوصلت میاد چندتا از کاربدهای مهمشو بگو قول میدم به جای شاخ دم در بیارم
ممنون عالی بود توضیحاتتون.
من 100 دفعه به شما گفتم شما که خدای بوجینکانی چرا نمیای وسط میدون ؟ چرا هنرتو اینجوری نشون میدی ؟ بابا بیا وسط هنرتو رو کن اینکه یه کلیپ درست کردی 4 تا نوکامائه رفتی که بچه 5 ساله هم بلده انجام بده . شما هنر دیگه ای داری بذار وسط اینکه دنبال حاشیه میگردی که نشد کارجای تعجب نیست . حقیقت رو که همه نمیدونن . اونایی هم که میدونن و ساکت هستن دارن نون آبی ازش میخورن
وقتی ایران بوجینکان نداره میگه نداره روغ که نمیگه . کاری هم نداره میتونی تست کنی و استعلام کنی...:lol:
سلام کوشا چطوری هم شهری خوبی ؟
میبینم که تو این همه سال ها دوباره اومدیم اینجا:lol:
جای تعجب نیست . حقیقت رو که همه نمیدونن . اونایی هم که میدونن و ساکت هستن دارن نون آبی ازش میخورن
وقتی ایران بوجینکان نداره میگه نداره روغ که نمیگه . کاری هم نداره میتونی تست کنی و استعلام کنی...
میبینم که تو این همه سال ها دوباره اومدیم اینجا
آقایی میای اینجا یه چیزی از چیزی که بلدی بگو لازم نیست دعوا راه بندازی که! یا اگر سوالی داری من که واقعا از معلومات این دوستان استفاده کردم راحت بپرس.
من 100 دفعه به شما گفتم شما که خدای بوجینکانی چرا نمیای وسط میدون ؟ چرا هنرتو اینجوری نشون میدی ؟ بابا بیا وسط هنرتو رو کن اینکه یه کلیپ درست کردی 4 تا نوکامائه رفتی که بچه 5 ساله هم بلده انجام بده . شما هنر دیگه ای داری بذار وسط اینکه دنبال حاشیه میگردی که نشد کار
شما این همه سفر خارجی کردی به قول خودت چی کار کردی چه هنری داری یا علی بیا وسط میدون رویه اونایی که بوجینکانی نیستن رو کم کن حرف زدن فایده نداره .
چرا میخندی خب شما هر دفعه میای یه چیزی میپرونی خب شما خودت از کارای که کردی بگو از سوابقت توی ژاپن برای بچه ها بگو کف کنن بگو خب:lol: لول
آقایی میای اینجا یه چیزی از چیزی که بلدی بگو لازم نیست دعوا راه بندازی که! یا اگر سوالی داری من که واقعا از معلومات این دوستان استفاده کردم راحت بپرس.
Farzad Z View Post
من 100 دفعه به شما گفتم شما که خدای بوجینکانی چرا نمیای وسط میدون ؟ چرا هنرتو اینجوری نشون میدی ؟ بابا بیا وسط هنرتو رو کن اینکه یه کلیپ درست کردی 4 تا نوکامائه رفتی که بچه 5 ساله هم بلده انجام بده . شما هنر دیگه ای داری بذار وسط اینکه دنبال حاشیه میگردی که نشد کار
شما این همه سفر خارجی کردی به قول خودت چی کار کردی چه هنری داری یا علی بیا وسط میدون رویه اونایی که بوجینکانی نیستن رو کم کن حرف زدن فایده نداره
جای تعجب نیست . حقیقت رو که همه نمیدونن . اونایی هم که میدونن و ساکت هستن دارن نون آبی ازش میخورن
وقتی ایران بوجینکان نداره میگه نداره روغ که نمیگه . کاری هم نداره میتونی تست کنی و استعلام کنی...
میبینم که تو این همه سال ها دوباره اومدیم اینجا
چرا میخندی خب شما هر دفعه میای یه چیزی میپرونی خب شما خودت از کارای که کردی بگو از سوابقت توی ژاپن برای بچه ها بگو کف کنن بگو خب
آقا من بحثی ندارم که اصلا این سبکو خودم زدم اسمش هم گذاشتم نینجوتسو فرزاد جدا از بوجینکان ژاپن هم دارم کار میکنم اسمش هم هست بوجینکان فرزاد سبکم رو هم معرفی کردم اصلا اصالت هم نداره اونای که باید بگیرن میگیرن همین 5 دیقه پیش تو فدراسیون بنیان گذاریش کردم آمارش رو هم دادم چیا داره کار میشه دیگه حرفی هست ؟