• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نینجا و نین جوتسو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gooolsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببین یکی از شاخه های نین جوتسو که اصلی ترین شاخه نین جوتسو هست بهش میگن بوجینکان که رییسش دکتر هاتسومی هست .
ببین مثل سبک های مختلف کنگ فو یا کاراته هست . شیتوریو کیوکوشین و ...

جالبه

الان تو خودت دقیقا تو کدوم شاخه فعالیت داری؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
بله نینجا هر چیزی براش یک سلاح حساب میشه و باهاش هم تمرین میکنه یه زمانی من یادم بود استاد برای یه استاژ اومد اصفهان با خودکار و با سیم شارژر موبایل یه سری دفاع شخصی خیلی زیبا داد که کاربردی بود واقعا.
ولی سلاح اصلی نینجا شورایکن هست که یک بهش ستاره هم میگن و پرتاب میکنن سرش تیز هست و فرو میره . شینوپی یا فوکیا هست که یه لوله هست یک تیر زهر آلود داخلش میزارن و فوت میکنن نقاط حساس بدن . شمشیر نینجا یه شمشیر فوق العاده خاص هست که کلی کاربرد داره یعنی من بهت بگم شاخ در میاری .

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله نینجا هر چیزی براش یک سلاح حساب میشه و باهاش هم تمرین میکنه یه زمانی من یادم بود استاد برای یه استاژ اومد اصفهان با خودکار و با سیم شارژر موبایل یه سری دفاع شخصی خیلی زیبا داد که کاربردی بود واقعا.
ولی سلاح اصلی نینجا شورایکن هست که یک بهش ستاره هم میگن و پرتاب میکنن سرش تیز هست و فرو میره . شینوپی یا فوکیا هست که یه لوله هست یک تیر زهر آلود داخلش میزارن و فوت میکنن نقاط حساس بدن . شمشیر نینجا یه شمشیر فوق العاده خاص هست که کلی کاربرد داره یعنی من بهت بگم شاخ در میاری .

شورایکن خونده میشه یا شوریکن؟
اگر حوصلت میاد چندتا از کاربدهای مهمشو بگو قول میدم به جای شاخ دم در بیارم:D

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
بوجینکان دوجو :eek:

دوجو که به معنی سالن یا محل تمرین هست

بوجینکان اسم یک سازمان غیرانتفاعی هست که متولی آموزش برخی از مکاتب جنگی و هنرهای رزمی به جا مونده از دوران ژاپن فیودال هست ؛ به ریاست ماساکی هاتسومی .

چیزی که بوجینکان آموزش میده " بوجینکان بودو تایجوتسو " هست و سیستم رده بندیش 9 کیو / 15 دان هست .

آموزش های بوجینکان بر اساس آموزش های 9 مدرسه جنگی هست که گفته میشه آقای هاتسومی سوکه ( سوکی ؛ رییس ) یک شاخه از ان مدارس هست می باشد ، علاوه بر این 9 مدرسه ، از اموزش های بعضی از مدارس که آقای هاتسومی در انها عنوان رزمی هم داره استفاده میشه .

که 3 تا از این 3 مدارس کاملا فلسفه نینپو و نینجوتسو دارن ( تا کنون فقط آموزش های یکی از این مدارس دیده شده و به صورت عمومی آموزش دادن ؛ قدیمیترین و مهمترین از 3 مدرسه فوق . Togakure-ryū Ninpō Taijutsu )

6 ریو دیگه از ریو های قدیمی و بعضا مهم بوجوتسو بودن که چنتا از انها توسط بعضی از خانواده های نینجا هم تمرین می شدن ، یا بعضی از خصایص و استراتژی های نینجوتسو و نینپو رو میشه توشون دید

* Togakure-ryū Ninpō Taijutsu (戸隠流忍法体術)
* Gyokko-ryū Kosshijutsu (玉虎流骨指術)
* Kuki Shinden Happō Bikenjutsu (九鬼神伝流八法秘剣術)
* Kotō-ryū Koppōjutsu (虎倒流骨法術)
* Shinden Fudō-ryū Dakentaijutsu (神伝不動流打拳体術)
* Takagi Yōshin-ryū Jūtaijutsu (高木揚心流柔体術)
* Gikan-ryū Koppōjutsu (義鑑流骨法術)
* Gyokushin-ryū Ninpō (玉心流忍法)
* Kumogakure-ryū Ninpō (雲隠流忍法)

Bujinkan

Bujinkan Budo Taijutsu

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بابت توضیحتون.
ممنون از همگی که سوالامو جواب میدین . چون خیلی از سوالاتم حل شده.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آهان افتاد ممنون.
یه سوال برای شاگردهای شائولین مثلا از بادبزن برای صلاح استفاده میشه . آیا برای نینجاها هم صلاحهایی هست که خاص باشه. مثل بادبزن.
با اینکه از یه نفر شنیدم نینجاها همه چیز رو به عنوان صلاح دارن ولی صلاحی باهاش تمرین هم بشه.(امیدوارم سوالم یکم گیج کننده نباشه)

سوالت رو نمیشه اینطوری جواب داد ! اول باید به این نکته توجه کرد که نینجاها و سامورای ها در زمان جنگ وجود داشتن ، پس سلاح هاشون بعضا با سلاح های چینی در بعضی از هنر های فرق میکنه .

2- باید توجه کرد که نینجا مثل سامورای نبوده ، مثل الان که نیروی زمینی با تفنگداران دریایی آمریکا فرق دارن یا با نیرو ویژه هوای اسراییل ؛ نینجا ها هم میشه گفت چریک / کاماندو بودن پس :

الف ) باید تمام سلاح های میادین جنگی موجود رو یاد میگرفتن ( که سامورایی ها از اونا استفاده میکردن ) مثل نیزه ، شمشیر ، تیر کمان ، کاما ( داس ) و ....

ب) به دلیل اینکه کاماندو بودن و کار اصلیشون نفوذ و جمع آوری اطلاعات و قتل بود تا برخورد و درگیری مستقیم در میدون جنگ ، مجبور به ساختن وسایل مختلف برای صعود و نفوذ ، نوشتن و خواندن و پیام ، سم و پادزهر ، پرت کردن حواس ، مخفی کردن اسلحه در قالب یک ابزار کار و ... بودن

مثلا یکی از ابزاری که نینجا ها داشتن و برای صعود ازش استفاده میکردن : shuko بوده که نوع های مختلف داشته و معمولا شامل 2 تیکه فلز بوده که تو دست می پوشیدن و با یک حلقه و یک تیکه چرم دور دست محکم میشده . تیکه فلز داخلی شامل چنگک هایی بوده که ازون برای بالا رفتن استفاده میشده ولی از همین وسیله برای گلاویزی و پرتاب ، خلع سلاح شمشیر ، و ضربه زدن با استفاده از لایه خارجیش هم استفاده میشده

یا KYOGETSU-SHOGE سلاحی بوده که برای پرت کردن حواس ، بالا رفتن ، خلع سلاح کردن ، بستن و اسیر کردن ، ضربه زدن به زره استفاده میشده

یا SHINOBI-ZUE مثل یک چوب بی خطر به حساب میباد که انواع مختلفش رو نینجاهایی که خودشون رو جای که مسافر یا راهب جا میزدن میتونستن از اون استفاده کنن و کسی به انها شک نکنه ، کسی نمیدونست که داخل این چوب یک تیغه قرار داره و در عمل یک نیزه هست و

یا TESSEN که یکی از چند نوع باد بزن جنگی ژاپنی ها هست که توسط سامورای ها استفاده میشده . TESSEN جنسش از فلز هست و تیزه ؛ سامورایی ها در جاهایی که اجازه حمل شمشیر نبود از اون استفاده میکردن ، به صورت بسته به عنوان باتون استفاده میشده برای ضربه زدن خصوصا به نقاط حساس و برای کمک در پرتاب موقع گلاویزی و همچنین سلاح پرتابی . به صورت باز برای کمک در دفاع در مقابل تیر و دارت ، شنا ، ضربه زدن .

ولی اگه منظورت چیزی مثل سلاح سازمانی هست ... هم میشه اینطوری گفت که خوب شمشیر عمومی ترین سلاح بوده که جنس ،کیفیت و اندازه اون نسبت به کاتانا سامورایی ها به مراتب پایین تر و کوچیکتر بوده . بو /جو هم که چوب بوده و قابل دسترس و جاسازی در همه جا

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
شورایکن خونده میشه یا شوریکن؟
اگر حوصلت میاد چندتا از کاربدهای مهمشو بگو قول میدم به جای شاخ دم در بیارم:D

شوریکن خونده میشه، شوریکن نوع های مختلف داشته و هم توسط سامورایی ها و هم توسط نینجاها استفاده میشده:
از نظر شکل میتونیم به دو گروه اصلی تقسیم کنیم

بو شوریکن که به صورت کشیده بودن و سوزن مانند ( خود نوع های مختلف داره )

هیرا شوریکن که به صورت ورقه بودن و به شکل های مختلف ( این مدل شوریکن چیزی هست که اکثرا میشناسن و چون یک نوعش شکل 4 پر ستاره مانند داره بهش ستاره نینجا هم میگن در غرب / خارج از ژاپن )

باید توجه کرد که شوریکن / شاکن ها خصوصا هیرا شوریکن و اونهایی که توسط نینجا ها استفاده میشدن جنس مرغوب و تیز و مقاوم نبودن و اکثرا از وسایل روزمرهی مثل سکه های قدیمی ، ابزار نجاری و میخ کشی ، واشر ( درهای قلعه ها و ... ) بودن .

بر خلاف باور عموم ، شوریکن عملا سلاح اصلی و مخرب نبوده و یک سلاح تکمیل کننده و تاکتیکی در کنار سلاح های اصلی دیگه مثل نیزه و شمشیر بوده و برای حواس پرت کردن ( مثلا پرت کردن در جهت مخالف اگر مخفی شدیم ، پس حریف به جایی میره که صدا امده ) و یا آزار حربف ( مثلا در درگیری مستقیم با پرت کردن یک یا چند شوریکن مانع تمرکز شده و از فرصت بوجود امده برای فرار یا بعضا حمله ) استفاده میشد

بستگی به نوع شوریکن و مدرسه رزمی استفاده های دیگه ای از شوریکن میشده مثلا در تایجوتسو و جنگ تن به تن تو گلاویزی کاربرد داشته ، یا در فرار با انداختن چند عدد رو زمین سعی میشده وقت برای فرار بخرن

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
جای تعجب نیست . حقیقت رو که همه نمیدونن . اونایی هم که میدونن و ساکت هستن دارن نون آبی ازش میخورن

وقتی ایران بوجینکان نداره میگه نداره روغ که نمیگه . کاری هم نداره میتونی تست کنی و استعلام کنی...:):lol:

سلام کوشا چطوری هم شهری خوبی ؟

میبینم که تو این همه سال ها دوباره اومدیم اینجا:lol:
من 100 دفعه به شما گفتم شما که خدای بوجینکانی چرا نمیای وسط میدون ؟ چرا هنرتو اینجوری نشون میدی ؟ بابا بیا وسط هنرتو رو کن اینکه یه کلیپ درست کردی 4 تا نوکامائه رفتی که بچه 5 ساله هم بلده انجام بده . شما هنر دیگه ای داری بذار وسط اینکه دنبال حاشیه میگردی که نشد کار
شما این همه سفر خارجی کردی به قول خودت چی کار کردی چه هنری داری یا علی بیا وسط میدون رویه اونایی که بوجینکانی نیستن رو کم کن حرف زدن فایده نداره .

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جای تعجب نیست . حقیقت رو که همه نمیدونن . اونایی هم که میدونن و ساکت هستن دارن نون آبی ازش میخورن

وقتی ایران بوجینکان نداره میگه نداره روغ که نمیگه . کاری هم نداره میتونی تست کنی و استعلام کنی...

میبینم که تو این همه سال ها دوباره اومدیم اینجا

آقایی میای اینجا یه چیزی از چیزی که بلدی بگو لازم نیست دعوا راه بندازی که! یا اگر سوالی داری من که واقعا از معلومات این دوستان استفاده کردم راحت بپرس.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقایی میای اینجا یه چیزی از چیزی که بلدی بگو لازم نیست دعوا راه بندازی که! یا اگر سوالی داری من که واقعا از معلومات این دوستان استفاده کردم راحت بپرس.

کسی دعوا راه انداخت؟؟؟؟؟؟؟:happy:

:)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من 100 دفعه به شما گفتم شما که خدای بوجینکانی چرا نمیای وسط میدون ؟ چرا هنرتو اینجوری نشون میدی ؟ بابا بیا وسط هنرتو رو کن اینکه یه کلیپ درست کردی 4 تا نوکامائه رفتی که بچه 5 ساله هم بلده انجام بده . شما هنر دیگه ای داری بذار وسط اینکه دنبال حاشیه میگردی که نشد کار
شما این همه سفر خارجی کردی به قول خودت چی کار کردی چه هنری داری یا علی بیا وسط میدون رویه اونایی که بوجینکانی نیستن رو کم کن حرف زدن فایده نداره .

:lol: لول

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13

این اقایی که شما خطابش کردی، سابقه طولانی تو تاپیک هنرهای رزمی داره ، اتفاقا اون زمان که این بحثها تو اوج بود ؛ ایشون سبک اقای فرجی رو کار میکرد (منم کار میکردم ) و ایشون هم جز مخالف های من بود ( صحبت های من در مورد نبود بوجینکان تو ایران و .... )

Farzad Z View Post
شما این همه سفر خارجی کردی به قول خودت چی کار کردی چه هنری داری یا علی بیا وسط میدون رویه اونایی که بوجینکانی نیستن رو کم کن حرف زدن فایده نداره

فرزاد جان بی انصافی نکن . دعوا راه ننداخت . چیز خاصی هم نگفت . من از ایشون ادعایی تا حالا ندیدم ،
این کامایه هم که میگی تو همون بوجینکان هم که خیلی راحت میگیرن همه چی رو ؛ تازه از دان یک آدم درست یاد میگیره کامایه ها رو . تو 90% بوجینکان های دنیا هم زیر 18 سال رو اصلا راه نمیدن که شما میگه بچه 5 ساله .
در مورد هنر رو کردن هم. بوجینکان هم این هاست ، نه قفل باز کردن هست ، نه بمب دودزا هست ، نه 1001 چیز دیگه که تو ایران و بین 99.9% هنرجوها بحثش هست .
مطمیین 2 تا سفر خارجی و تای کای رفتن برای آموزش کافی نیست ، بلکه هدف یاد آوری و تکمیل اموخته هاست ؛ برای همینه که مسول این چنین استاژهایی در رده شیهان هستن یا دان 8 دارن ولی هنوز لقب شیهان بهشون داده نشده . ولی این سفر ها رو رفتن و چیزا رو از نزدیک دیدن خیلی ارزشش بیشتر از کسی هست که سفر رو میره جایی که مدرس بوجینکان نیست و بعد میاد جلو دوربین و بعد هم تو سایت جز افتخارات ثبت میشه و همچنین باز هم ارزشش از کسی که رو سی دی یا کتاب فقط دیده !!!! و کپی کرده خیلی بیشتر هست . اگه اینطوری بود هرکی طومارهای مدارس رزمی سنتی رو داشت میشد استاد رزمی ! چون هم نقاشی داره هم نکته !!! ولی مشکل اینه یک مربی مجرب لازمه و در کنار اون " کودن " یا نکات مهم دهانی هم وجود داره !!! برای همینه که مکاتب رزمی ژاپنی نسل به نسل و از استاد به استاد ( شاگرد سابق) انتقال پیدا کرده !!
همینها باعث میشه که در مکاتب سنتی ژاپنی و اکثر رشته های سنتی چینی ریشه و اصالت و شجره نامه رزمی مهم باشه !!!!
وگرنه چرا شما نیمی رید از آشیدا کیم ( نام مستعارش هست ) نینجوتسو یاد بگیری ، یا فرانک دوکس فرانسوی ،
یا یکی از نوادگان خاندان موموچی که هنوز زنده هست ( بعضی وسایل و طومار ها را داره ) ، یا از کاواکامی که رییس افتخاری یک موزه هست و دسترسی به بعضی نوشته ها داره و مسول بانکه شینوبی هست و یک عده بش میگن اخرین نینجای زنده ، یاد نمیگیری ؟!
جوابش اسون هست ، چون خود شما هم به شجره نامه اعتقاد داری

وقتی ایران بوجینکان نداره میگه نداره روغ که نمیگه . کاری هم نداره میتونی تست کنی و استعلام کنی...

میبینم که تو این همه سال ها دوباره اومدیم اینجا

تایید میشه - ممنون مرسی ؛ خوبی میلاد جان ، میلاد حرف تو متین ولی تو این تاپیک من زدم که ای کاش دعوا و مسایل این چنینی رو وسط نمیاوردیم !! نه اینکه بگم ارزشش کمه یا حاشیه هست !
یک اینکه به اندازه کافی تو تاپیک هنرهای رزمی گفته شده -
2 - نمیشه در سبکی رو تو ایران یا کشورهای مشابه تخته کرد ؛ و اینکه خود هاتسومی 10 ها بار در اشاره به این مورد خاص ایران یا کشورهای دیگه در گذشته ،" گفته ولشون کنید ، شما تمرین خودتون رو کنید ؛ کسایی که عاقلن و دید باز دارن حقیقت رو پیدا میکنن اخر ، ما به دنبال احمق نیستیم تو سبکمون " وقتی مسول بوجینکان این هست عقیدش چرا من یا تو یا هرکسی بخواهد اثبات کنه ؟ لوللل !!!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
چرا میخندی خب شما هر دفعه میای یه چیزی میپرونی خب شما خودت از کارای که کردی بگو از سوابقت توی ژاپن برای بچه ها بگو کف کنن بگو خب

نگاه کن فرزاد جان ، شما کوتاه بیا ، که اگه کوتاه نیایی اونم بر میگیرده میگه ، تمام دان 5 به بالاها ، اعم از شیدوشی یا غیر شیدوشی ، موظف هستن سال 1 بار مینمم برن ژاپن !!!! تو هر کشور حداقل باید یک شیدوشی باشه و غیره . بعد همینطوری بحث ادامه پیدا میکنه تا 50 صفحه

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا من بحثی ندارم که اصلا این سبکو خودم زدم اسمش هم گذاشتم نینجوتسو فرزاد جدا از بوجینکان ژاپن هم دارم کار میکنم اسمش هم هست بوجینکان فرزاد سبکم رو هم معرفی کردم اصلا اصالت هم نداره اونای که باید بگیرن میگیرن همین 5 دیقه پیش تو فدراسیون بنیان گذاریش کردم آمارش رو هم دادم چیا داره کار میشه دیگه حرفی هست ؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آقا من بحثی ندارم که اصلا این سبکو خودم زدم اسمش هم گذاشتم نینجوتسو فرزاد جدا از بوجینکان ژاپن هم دارم کار میکنم اسمش هم هست بوجینکان فرزاد سبکم رو هم معرفی کردم اصلا اصالت هم نداره اونای که باید بگیرن میگیرن همین 5 دیقه پیش تو فدراسیون بنیان گذاریش کردم آمارش رو هم دادم چیا داره کار میشه دیگه حرفی هست ؟

اگه همچین سبکی بزنی ، مشکل دقیقا همین جا هست که شما از اسم " بوجینکان " استفاده کنی .
و دقیقا مشکل ایران این هست که هر کسی میتونه سبک بزنه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام :D:lol: لول

درسته تو تاپیک هنر رزمی بحث شده.......... :cool: دیگه نیازی نیست

سلام کوشا خوبی؟؟؟؟؟؟

سمینار جدید شرکت نداشتی جدیدا ؟:happy:

تنشین شودن کاتوری........ رو چیکار کردی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا