• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نینجا و نین جوتسو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام three heart
نینجوتسو یعنی هنر حرکت پنهانی .کانجی/یعنی دیکته وحروف نینجوتسو از نین وجوتسو تشکیل شده نین=حرکت پنهانی/ جوتسو= هنر
در ضمن نینجوتسو از هزاران قسمت تشکیل شده ازشیتون جوتسویعنی اکروبات گرفته تا هوجوتسو که مربوط میشه به تایجوتسو وگره زدن سنتی ونینجایی وهزار قسمت دیگه
عزیز سوالت رودرست مطرح کن من هم چاکرتم هر چی هالیم بهت میگم
تایجوتسو هم یعنی دفاعشخصی
کوبودوجوتسو هم یعنی هنر استفاده ازسلاح های سنتی مثل شورایکن/بو/شمشیر واکی زاشی/کوساری/کوساریفندو/شوکو/تگاکی
و...و.......درضمن نینجوتسو خیلی فراتر ازاین چیزا هست و هزاران قسمت مختلف داره .سوالی بود من تا جایی که بتونمدر خدمتم.
اگه منم نتونستم حتمااستاد میلاد پاسخگوی شما هستن.راستی استادمیلاد سایت کاتاچی شد

به امید روزی که حقیقت ninpojutsu بر همگان اشکار شود

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام three heart
نینجوتسو یعنی هنر حرکت پنهانی .کانجی/یعنی دیکته وحروف نینجوتسو از نین وجوتسو تشکیل شده نین=حرکت پنهانی/ جوتسو= هنر
در ضمن نینجوتسو از هزاران قسمت تشکیل شده ازشیتون جوتسویعنی اکروبات گرفته تا هوجوتسو که مربوط میشه به تایجوتسو وگره زدن سنتی ونینجایی وهزار قسمت دیگه
عزیز سوالت رودرست مطرح کن من هم چاکرتم هر چی هالیم بهت میگم
تایجوتسو هم یعنی دفاعشخصی
کوبودوجوتسو هم یعنی هنر استفاده ازسلاح های سنتی مثل شورایکن/بو/شمشیر واکی زاشی/کوساری/کوساریفندو/شوکو/تگاکی
و...و.......درضمن نینجوتسو خیلی فراتر ازاین چیزا هست و هزاران قسمت مختلف داره .سوالی بود من تا جایی که بتونمدر خدمتم.
اگه منم نتونستم حتمااستاد میلاد پاسخگوی شما هستن.راستی استادمیلاد سایت کاتاچی شد

به امید روزی که حقیقت ninpojutsu بر همگان اشکار شود

ممنون یعنی این همه جیز در یک ورزش یاد می دن:wacko:.ورزشکارای این ورزش پس خیلی خطرناکن .چند سال طول می کشه این همه چیز یاد بگیریم.شما یا استاد میلاد همه این چیزا رو یاد گرفتین.ولی شمشیر واکی زاشی فکر الان دیگه کاربرد نداره ولی فکر کن شیتون جوتسو یعنی همین که در فیلم ها رو دک و دیوار راه میرن و داد می زنن کاربردش کجاست در مبارزه؟
دفاع شخصیش از ایکیدو کاربردی تره؟کشتی گیر ها رو هم می شه با هاش زد؟:)

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
دوست من نینجوتسو ورزش یا هنر رزمی نیست که به اشتباه در دنیا میگن

بلکه یک مکتب و گروه خواص واسه اهداف خواص سازماندهی میشدن.

من فقط محقق این مکتبم و چیزی ازش بلد نیستم
چی داد میزنن؟؟؟؟؟؟؟:lol:

ممنون استاد شما اطلاعات زیادی در زمینه ی ورزش دارید:wacko:من که کلا گیج شدم
من شنیدم این ورزش در ایران اموزش داده میشه؟شما خودتون این ورزش رو در ایران تمرین می کنید؟یعنی در ایران 1 ورزشی هست که 9 تا ورزش است که اونم چند تا ورزش است؟فکر کنم 1-یادگیریش خیلی زمان بر باشه 2-اخرش همه ورزشها با هم مخلوط شه ندونیم از کدوم استفاده کنی ولی اگر این قدر خوب باشه که بشه ورزشکارای ورزشهای دیگه باهاش شکست داد فکر کنم می صرفه
ولی کنگفو توا فکر کنم بهتره چون هم ساده است هم اکروبات نداره هم 1ورزش است و سلاح (شمشیر و لانچیکو و...) داره
حالا این ورزش رو کی ساخته؟

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان محترم.
والا باید بگم در ایران یه جورایی بوجینکان کار میشه ولی نه اون جوری که باید کار بشه که متشکل باشه از نه ریو .

مسئله ی دوم اینه که خود سنسی هاتسومی هم هرشش تا ریوی سامورایی و سه تا نینجا رو درست کار نمیکنه.
البته برداشت بد نکنید نه کهاصلا کار نمیکنه بعضی موارد چرا ولی نه اونطور کهعمومی باشه البته بعضیا میگن ا صلا از ninpo هیچی حالیش نیست ولی این تقریبا غیر ممکنه.
در کل توقع نداشته باش نینجوتسویی که800سال پیش کار میشده.کارشه.
اگهنینجوتسو10 قشمت بوده برای مثال میگم هر استاد یه قسمت رو به بعدی یاد داده تا شده 9قشمت8/7/6/5/4/و تا رسیده به سنسی تاکاماتسو که اون مدارک هم که تو جنگ جهانی سوخت سنسی هاتسومی هر چی یادش بود بهما گفته.البته شاید بعضی چیزا رو نگفته باشه که عاقلانه هست.
همرزم نینجوتسو بهطور کامل در عصر ما کار نمیشه ولی شاید همینا که ما کار میکنیم نیم قسمت یا یه قسمت هم باشه که همینم غنیمت .هاتسومی سنسی افتخار نینجوتسو بوده وهست چون حد اقل کاری کرده اسم نینجا زنده بمونه.
در مورد کنگ فو توا هم اقای میرضایی بنیانگذارش هست کهالبته فورش گفته دیگه کار نکنید ولی بعضیا هنوز.
تازهمیرضایی خورش رفته اون ور اب گفته من خدا هستم ..... بگذریم
همرزم میلاد راستی بابت توضیحتون ممنون.

با تشکر از استاد فرجی بنیانگذار نینجوتسو درایران.ونماینده ی رسمی هاتسومی سنسی در ایران.

اریگاتو گای ماشتا
یا حق

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام بر دوستان محترم.
والا باید بگم در ایران یه جورایی بوجینکان کار میشه ولی نه اون جوری که باید کار بشه که متشکل باشه از نه ریو .

مسئله ی دوم اینه که خود سنسی هاتسومی هم هرشش تا ریوی سامورایی و سه تا نینجا رو درست کار نمیکنه.
البته برداشت بد نکنید نه کهاصلا کار نمیکنه بعضی موارد چرا ولی نه اونطور کهعمومی باشه البته بعضیا میگن ا صلا از ninpo هیچی حالیش نیست ولی این تقریبا غیر ممکنه.
در کل توقع نداشته باش نینجوتسویی که800سال پیش کار میشده.کارشه.
اگهنینجوتسو10 قشمت بوده برای مثال میگم هر استاد یه قسمت رو به بعدی یاد داده تا شده 9قشمت8/7/6/5/4/و تا رسیده به سنسی تاکاماتسو که اون مدارک هم که تو جنگ جهانی سوخت سنسی هاتسومی هر چی یادش بود بهما گفته.البته شاید بعضی چیزا رو نگفته باشه که عاقلانه هست.
همرزم نینجوتسو بهطور کامل در عصر ما کار نمیشه ولی شاید همینا که ما کار میکنیم نیم قسمت یا یه قسمت هم باشه که همینم غنیمت .هاتسومی سنسی افتخار نینجوتسو بوده وهست چون حد اقل کاری کرده اسم نینجا زنده بمونه.
در مورد کنگ فو توا هم اقای میرضایی بنیانگذارش هست کهالبته فورش گفته دیگه کار نکنید ولی بعضیا هنوز.
تازهمیرضایی خورش رفته اون ور اب گفته من خدا هستم ..... بگذریم
همرزم میلاد راستی بابت توضیحتون ممنون.

با تشکر از استاد فرجی بنیانگذار نینجوتسو درایران.ونماینده ی رسمی هاتسومی سنسی در ایران.

اریگاتو گای ماشتا
یا حق

خیلی جالب بود :)
استاد فرجی که اسمش رو پایین پوستتون نوشتید من هم تو همین فروم در موردش خوندم مثل اینکه مسول سبکه درسته؟شاگرد استاد هاتسومی بوده؟

a.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

می خواستم از دوستان بپرسم که در کلاس های بوجینکان قوانین یا آدابی لازم است ؟ مثلا هنگام ورود یا خروج چه کار
باید کرد؟:)

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز بله یه سری مسائل هست الان واست میگم.
1.ورود به کلاس=نینجابه حالت سیزای یا همون دوزانو میشینه. ومیگه :انگای شماس
درصورت جواب استاد هنرجو وارد میشه.در غیر این صورت سه بار به زمین میزنه ودوباره میگه.واگر با سوم هم جواب نداد.پشت به کلاس میشینه.
2.موقع اتمام وشروع کلاس نیز مراسم دایکومی انجام میشه .
عبارت shikin haramitsu daikomyo در زمان شروع و پایان بوجینکان گفته می شود .

با حرکات برق آسا و سریع ، آموزش الهی را دعا می کنم تا روح و جان مرا برای همیشه در زمانی که قلبم دچار مخاطره است حفاظت و نگهداری کند. با این اصوات و لغات صلح را بیاب و ذهنت را روشن کن.

دو ضربه دست و تعظیم نشان دهنده احترام و فروتنی به بوجینکان است ، ضربه دست آخر و تعظیم نشان دهنده روح زنده نینجا و سپاسگزاری است

اونیگای شیماس: لطفا مرا راهنمایی کنید

دمو آریگادو گذای ماشتا: تشکر فراوان از شما برای تعلیم

توضیح کاملش رو انشا الله هفته ی دیگه تو وبلاگ نینجوتسو تهران میزارمninjutsu-tehran.tk

موفق باشی دوست من اگر کاری داشتی من در خدمتم البته تا جایی که هالیم باشه اینم شمام هست 09361010825

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
salam be doostan. agha milad dar mored on masale batoon tamas migiram.darbareye 3ta ryu ham age lotf konid vasam mail konid [email protected] in mail man hast in ham shomaram 09361010825
dostan fela khodahafez

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام دوستان چرا ت تاپیک نینجوتسو نینجا انقدر سوت کور شده این مقاله جالبیه البته قدیمیه سعی میکنم اپدیت تر باشم.به بزرگیتون ببخشید
" جنگجویان تاریکی، یا همان نینجاها، همانند سایه می باشند. در تاریکی شب مواظب خودتان باشید، برق شمشیر یک نینجا بسیار خیره کننده است. هرگز با یک نینجا شوخی نکنید ! "

مطلب بالا، برگرفته از مجله رزمی کاراته، در سال 1988 است! زمانی که تب نینجا شدن در آمریکا بالا گرفته بود. اما با کمال تاسف باید گفت فاصله عمیق فرهنگی میان غرب و شرق، مانع از درک صحیح این هنر زیبای رزمی سرزمین خورشید تابان در آمریکا شده بود
واقعیت این است که توصیف بالا تنها در مورد نینجاهای فیلمهای هالیوودی صادق بوده، و با فرهنگ واقعی نینجاها فرسنگها فاصله دارد. نینجا یا همان مکتب نینجوتسو در فضا ودنیای دیگری با مفاهیم روحانی دیگری در جهان مطرح شده است . که متاسفانه اکثریت کسانی که مدعی نینجا بودن دارند از این مکتب و از فلسفه بدور هستند...

نینجاهای واقعی در حقیقت رزمی کارانی با مهارت های بسیار بالاهستند که بدون توجه به امکانات، همواره رشد و پیشرفت در هنرهای رزمی را سرلوحه کار خویش قرار می دهند. این هنرجویان برای وقت و زمان خویش ارزش بالایی قایل هستند و سالیان سال ،به دور از قیل و قال و هیاهو،با تمرینات سنگین و جدی هنر رزمی نینجوتسو، جسم و روح خویش را می سازند و هر از چندگاهی حاصل تمرینات طاقت فرسای خویش را درنگاه شگفت زده مردم به نمایش می گذارند.
نینجوتسو، اصول و فلسفه خاصی در مورد تکنیکها دارد که یکی از علل منحصر بودن این سبک می باشد. اصل سادگی، سرعت و کارایی تکنیک ها بر نینجوتسو حاکم می باشد و هیچ محدودیتی روی حرکات، در این هنر رزمی وجود ندارد. هنرجویان نینجوتسو تنها تکنیک یاد نمی گیرند، بلکه می آمورند که در هر شرایطی تکنیک مناسب را بیافرینند. آنان سعی میکنند تکنیکها را دروجود خودشان بپروراند و درک عمقی از حقایق فنون کشف کنند.
سرلوحه فنونهای نین جوتسو از طبیعت الهام گرفته و سعی شده دانشجویان این هنرباستانی مستعد و قدرشناس تربیت شوند.اما همانگونه که مشاهد کرده ویا شنیده اید در کشورعزیزمان ایران هستند کسانی که از جعل عنوان نام سبک و نینجا بودن بهره برداری و سوء استفاده میکنند.
در کشور عزیزمان ایران، سالهاست که این هنر زیبای رزمی در مدارس نینجوتسو آموزش داده می شود و هزاران هنرجو دراین مدارس که در بیش از 100 شهر دایر می باشد با فنون مبارزه - با سلاح و بدون سلاح ـ دفاع شخصی، آکروبات، زندگی در شرایط سخت ، و ... آشنا می شوند.

با تشکر از کانچو اکبر فرجی بنیانگذار سبک نین جوتسو (نینجا) در ایران

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
گفته ای از ماساکی هاتسومی

"هر عضو بوجینکان احتیاج دارد که به رشد و بلوغ رسد ، به جای اینکه درباره دیگری اظهار نظر کند می بایست زمان خود را به تمرین و یادگیری اختصاص دهد. هیچ کس به اندازه ای کامل نیست تا بتواند دیگری را بی مورد نکوهش کند." - سوکه ماساکی هاتسومی -

واسه دوستانی که...........
سلام به دوستان گل.این مطلب رو از یک وبلاگای نینجوتسو براتون میزارم چیز جالبی

(نام مدرسه)

takagi yoshin ryu jutaijutsu .1:

این اسم توسط یک راهب به نام un_ryu (اژدهای سیاه) نامیده شده.در این مدرسه استفاده از تکنینک های بدون سلاح کاربرد زیادی دارد. takakage matsutaro پدراین مدرسه که در تکنیک های پرتاب/فنون جنگی/قفل کردن ها/چیره دست بود.

2. gyokishin ryu ninpo :

دراین مدرسه بیشتر اصول فنی و فلسفی کاربرد عمده دارد.

3. shinden fudo ryu:

استاد بزرگ این مدرسه shinryuken masamitsu toda که در تکنیک های لگد زدن چیره دست بود. او نوه toshitsugu میباشد. این مدرسه دارای مردانی نیرومند باتکنیک های بالا بوده که در ظاهری ضعیف خود را پنهان کرده.

4. gikan ryu koppojutsu :

بنیان این مدرسه توسط uryu hangon gikanbo میباشد.

اساس وبنیان این مدرسه برپایه مدرسه چینیها (cho gyoko) بنیان نهاده شده. دارای شیوهای لگدزدن مخصوص خود بودن. همچنین در پرتابها هم چیره دست بودن

که دارای یک تکنیک اصلی به نام ni sente nashi (ضربه اول نباید خورده شود)

5.kumogakure ryu ninjutsu:

این مدرسه دارای روشهای تایجوتسو بی همتایی بوده. در پرش/دویدن/جستن/پرتاب نیزه هم چیره دست بودن. در جاسوسی هم تخصص داشتن.

عده ای هم میگویند با دزدان دریایی سواحل ژاپن در ارتباط بودن

6.kuki shinden ryu happo hiken:

در استفاده از سلاح های مخفی مربوط به خود تخصص داشتن

دارای 18 هنر : /taijutsu /hichojuts/ mawanage/ koppojutsu /jutaijutsu /yarijutsu naginata jutsu/ bojutsu /jojutsu/ hanbojutsu /senban nage tokenjutsu /kojutsu/ suikujutsu/ chiku jo gunryaku/ onshijutsu/ hensojutsu /kenjutsu

7.koto ryu koppo jutsu:

در این مدرسه کوپوجوتسو آموزش داده میشود. بر اساس عقید قدیمیان (kuden) این بوده که توسط راهبی به نام chan busho بنا نهاده شده که او متخصص نقاط حساس و شکستن استخوان بوده.

8.gyokko ryu koshijutsu:

کوشی به معنای از کار انداختن حریف بایک انگشت.

در اینجا کیهون هاپو از عناصر پایه گیوکوریو کاتا به وجود آمده که حتما میدونید چیه

در این ریو حرکت به اطراف نقاط تعادلی حریف بوده.همچنین ضربه وارد کردن به نقاط حساس چیره دست بوده

میتوان gyokko را به سه دسته تقسیم کرد: 1.بی سلاح با بی سلاح 2.بی سلاح با فرد با چاقو

3.بی سلاح با فرد دارای شمشیر

9.togakure ryu:

دای سوکه تشیا به عنوان بنیان گذار این togakure ryu نام برده شده.که در روستایی به نام توگاکور در یک خانواده سامورایی به دنیا آمد.که پس از شکست در جنگ....... و رفتن به کوه ایگا و آشنا شدن با راهبی به نام doshi و زندگی و تمرینات سخت درکوه پرداختن و...... بقیشم خودتون میدونید
که دارای سه قسمت عمده بوده : 1.ninpo taijutsu 3.ninja bikenjutsu2.sakki jutsu

حالا اقا میلاد میگن توگاکوریو خالی بندی من نمیدنم ولی اقا میلاداگر دلیلی دارید بگید تا ماهم قانع بشیم.

نینجوتسو هنریست به لطافت گل به تندی رعد وبه سختی فولاد.

یاحق

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
این اقای فرزاد زد مگه تاپیک رو درست نکرده چرا سرنمیزنه؟
مثل اینکه نینجا کار میکنه؟
کسی ازش خبر نداره؟
اقاااااااا بیا به تاپیکت برس چرا تاپیک درست می کنی ول می کنی میری
:grrr::sleepy:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
کسی ازش خبر نداره؟

سلام three heart عزیز خوبی.داداش من از فرضاد خبر دارم از همرزمان گل وخوب من هستن ولی متاسفانه به دلیل مشاغلشون وقت نمیکنن حتی برن باشگاه چه برسه بیان پرشین تولز.ولی باشون حرف میزنم ببینم میتونن گاه گداری یه سری بزنن یا نه.اصلا یکی از دلایلی که من اومدم تو این فروم این بود که سنسی امیر و سمپای فرضاد وقت ندارن بیان اینجا وامثال.......اوام فریبی میکنن ونینجوتسو ایران رو خراب میکنن.پرسیده بودید که سنپای فرضاد خودش نینجوتسو کار میکنه یانه بله ایشون نینجوتسو کار میکنن وتا همین یکی دوسال پیش مسئول سایت بزرگ نینجوتسو اصفهان بودن ولی میگم که مشغلشون زیاده و وقت نمیکنن.
نینجوتسو هنریست به لطافت گل تندی رعد وبه سختی فولاد.

با تشکر از استاد فرجی بنیانگذار نینجوتسو در ایران.
اریگاتو گزای ماشتا.
یا حق

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من رو به امیر احترامی برسون. :)

در مورد این فرزاد یادمه که همیشه تو چت سوال پیچم میکرد و در مورد بوجینکان و این چیزا سوال میکرد و گاهی هم میزد به سیم آخر میگفت کفر میگی :)
اما فکر میکنم اکنون به حرفای من رسیده..................

سلام به دوستان وهمرزمان گل:).
درباری فرضاد گفتم که ایشون مشغله دارن وهیچ مشکلی با بوجینکان ونینجوتسو ندارن .
اقامیلاد درباره سنسی امیر احترامی یه دو ماهی میشه ایشون ندیدم ولی اگه دیدم چشم.
در مورد فرضاد هم من که با ایشونچت میکردم چیزی مبنی بر حرف هایی که شما زدید به من نگفت.
بگذریم.برای اولین بار در ایران فیلم های دوبله وزیرنویس شدهی سنسی هاتسومی واساتید دیگر نینجوتسو جهان را میتونید با هماهنگی با دفتر مرکزی سبک یا اگر نینجوتسو کار میکنید با مربیتون فیلم ها رو سی دی هاش رو بگیرید فقط مسئله ای که هست باید به طور رسمی عضو بوجینکان در ایران باشید وکارت رسمی داشته باشند.
با تشکر از استاد فرجی
اریگاتو گزای ماشتا
یا حق

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در مورد فرضاد هم من که با ایشونچت میکردم چیزی مبنی بر حرف هایی که شما زدید به من نگفت.
بگذریم.برای اولین بار در ایران فیلم های دوبله وزیرنویس شدهی سنسی هاتسومی واساتید دیگر نینجوتسو جهان را میتونید با هماهنگی با دفتر مرکزی سبک یا اگر نینجوتسو کار میکنید با مربیتون فیلم ها رو سی دی هاش رو بگیرید فقط مسئله ای که هست باید به طور رسمی عضو بوجینکان در ایران باشید وکارت رسمی داشته باشند.
با تشکر از استاد فرجی
اریگاتو گزای ماشتا
یا حق

این سی دی ها رو کجا می شه دید ؟
سایتی دارن؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
کسی ازش خبر نداره؟
سلام همونطور که دوست عزیزمون اشاره کردن وقت سر زدن به این تاپیک رو ندارم ولی من قبلا حدود دو سال پیش نین جوتسو رو به صورت حرفه ای کار میکردم پیش یکی از بهترین مربی های ایران سنسی ابوذر خواجو
در مورد ایشون باید بگم واقعا حرفه ای هستن و اطلاعات کاملی دارن ولی من با اخلاق ایشون کنار نیومدم و فعلا کار نمیکنم و از اونجا که عادت کردم به این مربی نمیتونم پیش کس دیگه ای کار کنم چون هیچ کس مثل آقای خواجو کار نمیکنه
سلام three heart عزیز خوبی.داداش من از فرضاد خبر دارم از همرزمان گل وخوب من هستن ولی متاسفانه به دلیل مشاغلشون وقت نمیکنن حتی برن باشگاه چه برسه بیان پرشین تولز.ولی باشون حرف میزنم ببینم میتونن گاه گداری یه سری بزنن یا نه.اصلا یکی از دلایلی که من اومدم تو این فروم این بود که سنسی امیر و سمپای فرضاد وقت ندارن بیان اینجا وامثال.......اوام فریبی میکنن ونینجوتسو ایران رو خراب میکنن.پرسیده بودید که سنپای فرضاد خودش نینجوتسو کار میکنه یانه بله ایشون نینجوتسو کار میکنن وتا همین یکی دوسال پیش مسئول سایت بزرگ نینجوتسو اصفهان بودن ولی میگم که مشغلشون زیاده و وقت نمیکنن.
نینجوتسو هنریست به لطافت گل تندی رعد وبه سختی فولاد.

با تشکر از استاد فرجی بنیانگذار نینجوتسو در ایران.
اریگاتو گزای ماشتا.
یا حق
سلام خدمت همرزم عزیز
آقا ما ارادت داریم ولی قربون شکلت اسم ما رو درست بنویس (فرزاد نه فرضاد) :دی
سلام من رو به امیر احترامی برسون. :)

در مورد این فرزاد یادمه که همیشه تو چت سوال پیچم میکرد و در مورد بوجینکان و این چیزا سوال میکرد و گاهی هم میزد به سیم آخر میگفت کفر میگی :)
اما فکر میکنم اکنون به حرفای من رسیده..................
سلام خدمت شما
با اینکه یه سری از حرفهای شما رو از همون اول قبول داشتم و خودم هم میگفتم ولی هیچ وقت با اصل کار شما و حرف شما موافق نبودم و نیستم حتی الان در این مورد هم کامل توضیح میدم
با تشکر از استاد فرجی
اریگاتو گزای ماشتا
یا حق

با تشکر

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
یک سوال داشتم گفتم از شما بپرسم.
یک چایی خوندم نینجاها از یک نوع لباس یشمی با استر مشکی استفاده می کردند که در شب خیلی سخت دیده می شده.
این با رنگ لباسهای مشکی که امروزه می بینیم متفاوته آیا این مورد درسته؟
در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم این درسته که لباس نینجاها سوراخهای زیادی برای حمل اسلحه های مختلف داره.
من یکبار یه لباس نینجا توی کرج دیدم ماله شیهان اکبر نجفی یا همچین چیزی بود.
اینطوری نبود.

senpay hamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه همرزمان تو ایران هم هست توی تهران که خود کانچو فرجی نظارت داره وتدریس می کنه ادرسش هست شهرک غرب خ ایران زمین مسجد النبی روزهای فرد از ساعت 17 الی 18:30 دقیقه خواستی برو ببین حالشو ببر

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه همرزمان تو ایران هم هست توی تهران که خود کانچو فرجی نظارت داره وتدریس می کنه ادرسش هست شهرک غرب خ ایران زمین مسجد النبی روزهای فرد از ساعت 17 الی 18:30 دقیقه خواستی برو ببین حالشو ببر

.................. :)

miladnj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.لطفا از مدرسین نینجا درایران توضیح دهید.درضمن اگر از دفاتر و آموزشگاه های آنان اطلاعی دارید دریغ نکنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا