من سفارش دادم فعال هم شد سرعتش هم روی دانلودش هم من تست کردم حدود از 4 تا 8 متغییر ولی خوفه
بستههای رویایی اینترنت همراه اول
فرصتی رویایی برای حضور در دنیای مجازی
با بستههای رویایی اینترنت همراه اول (GPRS) تقریباً تمامی کاربردهایی را که شما با اتصال رایانه خود به اینترنت به دست میآورید، میتوان برای سرویس اینترنت همراه تصور نمود با ارائه این سرویس، مشترکین تلفن همراه میتوانند همواره به شبکه اینترنت، متصل بوده و از طریق واسط قرار دادن تلفن همراه (Modem GPRS)، از اینترنت همراه بر روی رایانه (لپتاپ و رایانه شخصی) خود، حتی در هنگام حرکت استفاده نمایند.
توجه: زمان Off peak 23 الی 8 صبح و تمامی 24 ساعت روزهای تعطیل رسمی می باشد.
روشهای فعالسازی بستههای رویایی
1- از طریق ارسال پیام کوتاه بدون متن به شماره 99977
2- از طریق مراجعه به سایت همراه اول (www. mci.ir)
روشهای فعالسازی سرویس اینترنت همراه اول (GPRS)
1- از طریق ارسال پیام کوتاه بدون متن به شماره 99976
2- از طریق مراجعه به سایت همراه اول (www. mci.ir)
روشهای تنظیم گوشی:
1- دریافت تنظیمات گوشی از طریق ارسال پیام کوتاه (نوع و مدل گوشی) به شماره 8008
2- از طریق مراجعه به سایت همراه اول، بخش دریافت تنظیمات گوشی در منوی GPRS
3- تنظیمات دستی از طریق وارد نمودن نقطه دسترسی همراه اول در منوی مربوطه در گوشی تلفنهمراه (APN= mcinet)
بستههای رویایی اینترنت همراه اول از ابتدای خرداد 89 در دسترش مشتریان عزیز قرار خواهد گرفت
توضیحات بیشتر:
http://www.mci.ir/web/guest/339
گویا فعال شده
1 ماهه نامحدود 10 تومن
از اینجا هم میشه ثبت نام کرد :
http://mci.ir/web/guest/345
من فعلا شمارم رو دادم ، قراره sms بدن که هنوز چیزی نیومده برام
حاجی بی خیال ! همراه اول کمتر دزده !مرگ بر همراه اول دزد
همیشه داره دزدی میکنه
بسته به منطقه ای که هستی و آنتن دهی و ... فرق می کنه سرعتشمیگم این طرح gprs که داره میده برای 1 ماه نامحدود 10000 تومن رو کسی استفاده کرده؟ سرعتش چطوره؟ قطعی داره؟ خوبه؟
سگ زرد برادر شغالهحاجی بی خیال ! همراه اول کمتر دزده !
این ایرانسله %$%$#@% من 3تومن دادم 200تا اس ام اس از این بسته افزایشی کوفتیهاش ! بعد یه قسمت جدا میده برا چک کردن اعتبار اون ! بعد از اون اعتبار کم نمی کنه ! از اعتبار خودم کم می کنه !!!!
یه بارم 5مگ GPRS از این بسته ها گرفتم اونم همینجوری بود !!!
خدا صبر بده به همه ! 8-||
این چرا سایت منو باز نمیکنه :| با ایرانسل باز میشه با این نمیشه :| سایتای دیگه مشکل ندارن!ایول به درد مسافرت میخوره.
یکی از دوستام می گفت سیم کارتای قدیمی باید برن مخابرات سیم کارتشوت را عوض کنن؛ قضیه ش چیه؟
تعویض سیم کارت های نسل اول بدون هزینه
اخبار روز - اخبار روز
دوشنبه, 31 خرداد 1389 15:21
ایران اکونومیست: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به قدیمی بودن فناوری سیم کارت های نسل اول تلفن همراه، علت سوختن برخی سیم کارت ها را پر شدن حافظه اعلام کرد.
رضا تقی پور در حاشیه نشست هیئت وزیران در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) اعلام کرده است افرادی که چنین سیم کارت هایی دارند یا سیم کارتشان به علت ثبت زیاد متن و شماره می سوزد به مراکز تعیین شده مراجعه و بدون پرداخت هزینه، سیم کارتشان را تعویض کنند.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سیم کارت های جدید به گونه ای طراحی شده اند که تا مدتها این مشکل را نخواهند داشت.