• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

xms

Registered User
لایک‌ها
387
حمیدی به مهر خبر داد:
نحوه تعویض سیمکارتهای قدیمی همراه اول در کشور/ دلایل تعویض سیمکارت
مدیرکل امور مشترکان شرکت ارتباطات سیار از خدمات رایگان آزمایش و تعویض سیمکارتهای قدیمی مشترکان همراه اول در تمامی دفاتر خدمات ارتباطی کشور خبر داد و گفت: تا پیش از این، خدمات تست سیمکارتهای قدیمی تنها در مراکز تلفن ثابت استان تهران انجام می شد.

علی حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دفاتر خدمات امور مشترکان کل کشور موظف به تعویض سیمکارتهای قدیمی مشترکان به صورت رایگان و بدون هزینه هستند گفت: مشترکان باید توجه داشته باشند که در این طرح هیچگونه هزینه ای از آنها دریافت نمی شود و هر مشترکی می تواند با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی در سراسر کشور نسبت به تست قدیمی بودن سیمکارت خود اقدام کند.
وی با اشاره به فراخوان شرکت ارتباطات سیار که از مشترکان دعوت کرده تا قدیمی بودن سیمکارت خود را تست کرده و در صورت نیاز نسبت به تعویض سیمکارت خود اقدام کنند، دلیل تعویض سیمکارتهای قدیمی را رفع مشکلات سرویس دهی عنوان کرد.

حمیدی توضیح داد: با توجه به بروز شدن سیستمهای شبکه و گوشیهای موبایل، برخی سیمکارتهای قدیمی در سرویس دهی دچار مشکل شده اند که ضرورت تعویض این سیمکارتها به صورت رایگان از سوی همراه اول احساس شده است.

مدیر کل امور مشترکان شرکت ارتباطات سیار تاکید کرد که دفاتر خدمات ارتباطی مجاز نیستند هزینه ای بابت ارائه این خدمات از مشترکان دریافت کنند چرا که این دفاتر طرف حساب همراه اول بوده و با این اپراتور قرارداد دارند. مشترکان در صورت مشاهده مواردی این چنینی می توانند مراتب را به شرکت ارتباطات سیار گزارش دهند و یا با شماره 09990 تماس بگیرند.

به گزارش مهر، شرکت ارتباطات سیار ایران اوایل سال جاری با ارسال پیامک برای دارندگان سیمکارتهای قدیمی از آنان خواسته تا نسبت به تعویض سیمکارت خود به صورت رایگان اقدام کنند.

گفته می شود در حالت سوختن سیمکارت به دلیل قدیمی بودن آن، تماس گیرنده با پیغام " دستگاه مورد نظر خاموش است " مواجه می شود که این مسئله ارتباطی به شماره کدهای قدیمی ندارد.

حمیدی پیش از این نیز به مهر گفته بود مشترکان با مراجعه به نزدیکترین مرکز خدمات امور مشترکان محل سکونت خود می توانند تنها با ارائه کارت شناسایی سیمکارتهای خود را تست کرده و در صورت داشتن ایراد آن را تعویض و سیمکارت جدید دریافت کنند.

در صورتیکه دلیل سوختن سیمکارت مشترکان، قدیمی بودن آن باشد از طریق دستگاههای موجود در این مراکز قابل تشخیص است و تعویض آن نیز به صورت رایگان انجام می شود اما چنانچه سیمکارت مشترک به دلایلی دیگر سوخته باشد از طریق این دستگاهها مشخص می شود و مشترک باید برای تعویض هزینه پرداخت کند.

مسئولان همراه اول معتقدند که سوختن سیمکارت در برخی سیمکارتهای قدیمی اتفاق می افتد و این مسئله ارتباطی به کد سیمکارت که مثلا 1 یا 2 باشد و یا کلمه اختصاری mci یا tci درج شده روی صفحه نمایشگر گوشی ها ندارد. همچنین این سیمکارت ها به دلیل عدم تطابق با سیستم های جدید شبکه و گوشی و یا پرشدن ظرفیتشان غیرفعال می شود که این مسئله هیچ ارتباطی به کیفیت سیمکارت خام که گفته می شود چینی است نیز ندارد.

در همین حال مدیرعامل شرکت مخابرات ایران نیز با توجه به ضرورت تعویض سیمکارت‌های قدیمی همراه اول از مشترکان مشمول این طرح خواسته تا در اسرع وقت نسبت به تعویض سیمکارت‌های قدیمی خود اقدام کنند.

صابر فیضی در این باره گفته است مالکان سیمکارت‌های قدیمی که شمارنده یا کانتر سیمکارت آنها پر و در نهایت غیرفعال شده است می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی نسبت به تعویض سیمکارت خود اقدام کنند

xms

Registered User
لایک‌ها
387
رییس کمیته تحقیق و تفحص از شرکت مخابرات :
700_13.jpg

گزارش عملکرد ازشرکت مخابرات در کمیسیون صنایع مسکوت مانده است
موبنا- رییس کمیته تحقیق وتفحص از شرکت مخابرات با اعتراض به عملکرد رییس کمیسیون صنایع و معادن اعلام کرد: دلیل اینکه رییس کمیسیون این گزارش را به صحن علنی مجلس ارائه نمی کند،مشخص نیست.

نادر قاضی پور در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با بیان اینکه بررسی ازعملکرد شرکت مخابرات چندی پیش به پایان رسیده ، اعلام کرد: گزارش تحقیق و تفحص از شرکت مخابرات توسط رییس کمیسیون صنایع و معادن مسکوت مانده است.
وی زمان قرائت این گزارش را در صحن علنی مجلس نامعلوم دانست و با اعتراض به عملکرد رییس کمیسیون صنایع و معادن گفت: زمان ارائه این گزارش به صحن علنی مجلس به تصمیمات رییس کمیسیون بر می گردد.
وی گفت: دلیل اینکه آقای هاشمی گزارش نهایی از عملکرد شرکت مخابرات را به صحن علنی ارائه نمی کند، معلوم نیست .
وی با بیان اینکه تخلفات بسیاری از شرکت مخابرات در این گزارش آماده است، اعلام کرد: یک نسخه از این گزارش به دیوان عالی محاسبات ، نسخه دیگر به سازمان بازرسی کل کشور و سایر سازمان ها و نهاد های مرتبط برای شناسایی متخلفان ارسال می شود.
چندی پیش قاضی پور اعلام کرد که بررسی نهایی تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات ایران اواخر اردیبهشت ماه به اتمام رسیده و کمیته نتایج نهایی بررسی های خود را از این شرکت خرداد ماه به کمیسیون صنایع ارائه کرده است.
هزینه وجوه خارج از شمول در اختیار مدیران، نحوه عملکرد مرکز تحقیقات مخابرات ایران، بررسی نحوه قیمت تمام شده خدمات تلفن ثابت و همراه، نحوه اجرای مناقصات و مزایده‌های چهار سال گذشته این شرکت و نحوه پرداخت حقوق پیمانکاران پروژه‌‌ها، از جمله موارد مطرح شده در کمیته تحقیق و تفحص از شرکت مخابرات ایران است.
ابهامات درباره افزایش قیمت پیامک تلفن همراه بدون مصوبه و سایر طرح‌های مخابراتی طبق قانون برنامه چهارم، تاخیردراجرای پروژه ظرفیت‌سازی شش میلیون خط تلفن همراه، شفاف‌سازی صورت‌های مالی و تعیین دقیق بازدهی سهام و چگونگی انتقال دارایی‌های شرکت‌های زیرمجموعه مخابرات ، از دیگر مواردی بوده که در این طرح به آن اشاره شده است.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
وصل خودکار سیمکارتهای قطع بدهی با 09990
شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: از این پس برای وصل سیمکارتهای قطع بدهی نیازی به مراجعه مشترک به دفاتر خدمات ارتباطی و بانک نیست و مشترکان می توانند با مرکز تماس مخابرات به شماره 09990 ارتباط برقرار کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به راه‌اندازی سرویس خدمات صورتحساب مشترکین در سامانه تلفنی 09990 همراه اول و امکان پرداخت در تمامی ساعات شبانه روز، از این پس امکان وصل خودکار سیمکارت‌های دارای قطع بدهی یک طرفه و دو طرفه (میان دوره و پایان دوره) پس از پرداخت از طریق این سامانه میسر شده است.

پرداخت به موقع قبوض از طریق سامانه 09990 امتیاز ویژه‌ای برای مشترکان در طرح‌های تشویقی امسال همراه اول دارد.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ودایع مشترکان تلفن همراه و ثابت نزد مخابرات باقی می ماند

ودایع مشترکان تلفن همراه و ثابت همچنان نزد شرکت مخابرات باقی می ماند.
به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مشترکانی که ودایع آنان نزد شرکت مخابرات باقی بماند می توانند از مزایای ودایع خود استفاده نمایند.
مزایای ودایع تلفن همراه دائمی و تلفن ثابت شامل استفاده از تعرفه پایین تر مکالمات تا سقف 20 درصد، اعتبار مکالمه تا سقف ودیعه و استفاده از رومینگ بین الملل بدون سپردن ودیعه جدید می باشد. همچنین مشترکانی که ودیعه آنان نزد شرکت مخابرات باقی بماند در صورت داشتن بدهی تا سقف ودیعه، تلفن آنان قطع نخواهد شد.
در ادامه این گزارش آمده است: چنانچه مشترکین به هر دلیلی نتوانند یا نخواهند از تلفن ثابت یا همراه خود استفاده نمایند، می توانند با مراجعه به امور مشترکین شرکت مخابرات با تحویل سیم کارت یا خط تلفن ثابت خود ، ودیعه در اختیار مخابرات را دریافت نمایند.
گفتنی است این ودایع پس از کسر مالیات و هزینه نصب و سهم دولت به مشترکین پرداخت خواهد شد. به عنوان مثال افرادی که تلفن همراه خود را با قیمت 440 هزار تومان خریداری نموده اند 288 هزار تومان ودیعه نزد مخابرات دارندو این مبلغ را دریافت خواهند کرد.
شایان ذکر است دکتر تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روزچهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در مصاحبه با خبرنگاران به این نکات اشاره داشتند که متاسفانه خبر مربوطه به صورت ناقص منتشر گردید.

http://mci.ir/web/guest/248?p_p_id=..._xLS0_struts.portlet.mode=view&newsItem.Id=70

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
پرداخت ودیعه های تلفن بدون پس گرفتن سیم کارت امکان ندارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگار مهر گفت: پرداخت ودیعه های تلفن همراه فقط با پس گرفتن سیم کارت امکان دارد.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، رضا تقی پور در حاشیه همایش نماز شناسی و بصیرت که صبح یکشنبه در مجموعه فرهنگی و هنری یاوران حضرت مهدی (عج) آغاز به کار کرد در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر پیرامون اطلاعیه اخیر وزارت ارتباطات در مورد تکذیب محتوای مصاحبه وزیر ارتباطات در مورد ودیعه های تلفن اظهار داشت: در مصاحبه ای که در حاشیه جلسه هیئت دولت انجام شد بخشی از مصاحبه پخش نشد.
وی ادامه داد: خبرنگاران از من سئوال کردند که آیا کسانی که می خواهند ودیعه تلفن خود را تحویل بگیرند باید خط را پس دهند و من گفتم ودیعه بدون خط معنا ندارد.
تقی پور ادامه داد: اگر کسی خط تلفن خود را نمی خواهد کل خط را تحویل دهد تا ودیعه آن را دریافت کند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه بابت فروش سیم کارت از همان ابتدا برای 3 بخش ودیعه هزینه اتصال و مالیات هزینه ای دریافت می شود، گفت: پرداخت هزینه های اتصال و مالیات امکان ندارد ولی ودیعه تلفن در صورت پس دادن خط آن ممکن است.
وی گفت: خبرنگاران در آن روز سئوال دیگری کردند که آیا امکان تبدیل ودیعه به سهام وجود دارد و من گفتم مشترکان باید پول خودشان را بگیرند و در بورس سهام بخرند.
وی ادامه داد: وضعیت سهام روز به روز بهتر می شود و علاقه مندان می توانند در این بخش مشارکت داشته باشند.

http://mci.ir/web/guest/248?p_p_id=..._xLS0_struts.portlet.mode=view&newsItem.Id=73

xms

Registered User
لایک‌ها
387
معاون نظارت سازمان تنظيم مقررات در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
A0878953.jpg

بررسي توقف فروش سيم‌كارت‌هاي 288 هزار توماني

خبرگزاري فارس: معاون نظارت سازمان تنظيم مقررات گفت: گزارشي از سوابق مربوط به نرخ گذاري سيم‌كارت‌هاي همراه اول به كميسيون تنظيم ارسال شده و اين كميسيون در خصوص ادامه يا توقف فروش سيم‌كارت‌هاي همراه اول با قيمت 288 هزار تومان تصميم‌گيري‌ خواهد كرد.

حسن رضواني در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس اظهار داشت: شركت ارتباطات سيار بر اساس مصوبه دولت در زمان دولتي بودن مخابرات اقدام به فروش سيم كارت با قيمت 288 هزار تومان مي‌كند كه البته در پروانه اپراتور دوم چنين موردي وجود ندارد.
معاون نظارت سازمان تنظيم خاطر نشان كرد: به همين دليل بر اساس سوابق مربوط به نحوه‌ تعيين اين نرخ‌ها، گزارشي از سوي رگولاتوري تهيه و به كميسيون تنظيم مقررات ارسال شد.
وي گفت: به دليل وجود اين اختلاف، در نهايت كميسيون تنظيم در اين خصوص كه آيا اپراتور مجاز به فروش سيم‌كارت 288 هزار توماني هست يا خير تصميم‌گيري خواهد كرد.
به گزارش فارس، در بخش «تعرفه‌ها» در پروانه شركت مخابرات آمده است: در تلفن همراه براي هزينه اتصال مشترك آبونماني، بيش از يك ميليون و 200 هزار ريال و براي هزينه اتصال مشترك پيش پرداختي بيش از مبلغ 200 هزار ريال (به استثناي ماليات متعلقه) مطالبه ننمايد. اين ميزان تعرفه در صورت مقتضي مي‌تواند مورد تجديد نظر قرار بگيرد.
بنابراين گزارش، در حال حاضر دو نوع سيم‌كارت 0912 و 0910 از سوي همراه اول به فروش مي‌رسد كه قيمت سيم‌كارت‌هاي‌ 0912 اين اپراتور با عرضه به روز 288 هزار تومان است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سرویس انتقال شارژ بین سیم کارت های اعتباری همراه اول هم فعال شده،برای اینکار:

از خط خودتون شماره 4448 رو شماره گیری كنید.
شماره فرده دریافت كننده را وارد كنید و در انتها كلید مربع را فشار دهید.

حالا میگه شماره رمز 8 رقمی خود را وارد كرده و در انتها كلید مربع را فشار دهید.
منظور از رمز 8 رقمی PUK 2 است.

مبلغ مورد نظر را جهت انتقال وارد كرده و در پایان كلید مربع را فشار دهید.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سیم کارت همراه اول اعتباری وقتی چند بار کد شارژ اشتباه بزنیم مسدود میشه به چه شماره ای باید زنگ زد تا باز بشه ؟

راستی اگر یک شارژ اعتباری گرفتیم کار نکرد چی باید کرد؟ کجا باید رفت یا پیگیری کرد؟

اگه مسدود شد باید برید دفاتر امور مشترکین تا باز کنن،البته بعضی مواقع بعد از چند ساعت اتوماتیک باز میشه

برای شارژی هم که کار نمیکنه بهتره برید مراکز تلفن ثابت منتخب که همراه اول اونجا خدمات میده :
لیست مراکز فعال : http://mci.ir/web/guest/328

می خام GPRSم را غیرفعال کنم، چیکار باید بکنم؟
شما هم به مراکز تلفن ثابت منتخب مراجعه کنید سرویس رو براتون غیر فعال میکنن:

sandel

Registered User
لایک‌ها
4
شما هم به مراکز تلفن ثابت منتخب مراجعه کنید سرویس رو براتون غیر فعال میکنن:

ممنون از راهنماییتون ولی فکر می کردم حالا که تقریبا همه خدماتشون اونلاین یا اس ام اسی شده برای یک همچین کار کوچکی احتیاج به مراجعه حضوری نباشه

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
نميدونم اين گفته شده يا نه ولى‌تا حالا نديده بودم که همراه اول به مناسبت تولد مشترکينش براشون پيام تبريک بفرسته! روز تولدم ديدم صبح يه اس ام اس اومد، وقتى بازش کردم ديدم نوشته:

مشترک گرامى: تولدتان مبارک. همراه اول، همراه لحظه هاى خوش شما.

برام جالب بود. خوشم اومد.
‌‌البته نميدونم از کى اين کار رو داره ميکنه ولى‌خوب برام جالب بودش ^_^

‌‌

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
نميدونم اين گفته شده يا نه ولى‌تا حالا نديده بودم که همراه اول به مناسبت تولد مشترکينش براشون پيام تبريک بفرسته! روز تولدم ديدم صبح يه اس ام اس اومد، وقتى بازش کردم ديدم نوشته:

مشترک گرامى: تولدتان مبارک. همراه اول، همراه لحظه هاى خوش شما.

برام جالب بود. خوشم اومد.
‌‌البته نميدونم از کى اين کار رو داره ميکنه ولى‌خوب برام جالب بودش ^_^

‌‌
فکر کنم جدیدا اینکارو میکنه چون برای تولد من پیام نفرستاد!:دی
بزنیم به تخته جدیدا همراه اول چند تا کار خوب انجام داده :دی

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
فکر کنم جدیدا اینکارو میکنه چون برای تولد من پیام نفرستاد!:دی
بزنیم به تخته جدیدا همراه اول چند تا کار خوب انجام داده :دی

واو! پس تازه است اين کارشون. آه راستى، من تولدتون رو تبريک گفته بودم؟! فکر نکنم چون اون موقع فکر کنم مريض و بدحال تو رختخواب بودم! پس تولدتون با يک تأخير خــــــيــــــــــلـــــــــــى طولانى ‌مبارک باشه
5546.gif

راجع به کارهاى‌خوب ديگه ى ‌اين همراه اول راستش نميدونم فقط ميدونم اين آخرين قبض موبايل‌ى که براى شماره ى‌ من اومده بود، GPRS ش رو خيلى زيادتر از حد استفاده ى ‌من نوشته بود!! دليل هم دارم براش چون يکيش اينکه تو اون مدت اصلا من مريض بودم و گوشى ‌جانم بى ‌استفاده يه کنار افتاده بود، بعدش هم چون نميتونستم برم پا‌ى کامپيوتر گفتم با موبايل بيام يه سر تو پى تى ببينم چه خبره که نميدونم چى شد سر لود پى تى‌ گير کرد، بعد گوشيم ريستارت شد، بعد کلا ديگه تنظيمات GPRS ش رو به رسميت نميشناخت و اصلا وصل نميشد! منم که با اون حال و روز نميتونستم تا علاء الدين پاشم برم بدم فلشش کنند! بعد از اون هم کلا يه 2 هفته اى اصلا جى پى آر آس اين سمت ما قطع بود و آنتنش کلا غيب شده بود از رو گوشى!

اون وقت با اين تفاسير که ميزان مصرف اينترنت من تقريبا نزديک به صفر بوده (مگه همون چند ثانيه اى‌که براى لود پى‌تى پيش از ريست شدن گوشيم مصرف شده بود) چطور ممکنه هزينه ى gprs اين دوره ى من، 2 برابر دوره ى قبل که ازش استفاده کرده بودم بياد؟!!!!! :eek:

همين شد که بعد از درست کردن گوشيم، ديگه حتى‌ تنظيمات gprs ش رو هم ست نکردم که بخوام از اينترنتش استفاده کنم، بهم برخورده ، قهر کردم باهاشون :f34r:

‌‌‌

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
واو! پس تازه است اين کارشون. آه راستى، من تولدتون رو تبريک گفته بودم؟! فکر نکنم چون اون موقع فکر کنم مريض و بدحال تو رختخواب بودم! پس تولدتون با يک تأخير خــــــيــــــــــلـــــــــــى طولانى ‌مبارک باشه
5546.gif

راجع به کارهاى‌خوب ديگه ى ‌اين همراه اول راستش نميدونم فقط ميدونم اين آخرين قبض موبايل‌ى که براى شماره ى‌ من اومده بود، GPRS ش رو خيلى زيادتر از حد استفاده ى ‌من نوشته بود!! دليل هم دارم براش چون يکيش اينکه تو اون مدت اصلا من مريض بودم و گوشى ‌جانم بى ‌استفاده يه کنار افتاده بود، بعدش هم چون نميتونستم برم پا‌ى کامپيوتر گفتم با موبايل بيام يه سر تو پى تى ببينم چه خبره که نميدونم چى شد سر لود پى تى‌ گير کرد، بعد گوشيم ريستارت شد، بعد کلا ديگه تنظيمات GPRS ش رو به رسميت نميشناخت و اصلا وصل نميشد! منم که با اون حال و روز نميتونستم تا علاء الدين پاشم برم بدم فلشش کنند! بعد از اون هم کلا يه 2 هفته اى اصلا جى پى آر آس اين سمت ما قطع بود و آنتنش کلا غيب شده بود از رو گوشى!

اون وقت با اين تفاسير که ميزان مصرف اينترنت من تقريبا نزديک به صفر بوده (مگه همون چند ثانيه اى‌که براى لود پى‌تى پيش از ريست شدن گوشيم مصرف شده بود) چطور ممکنه هزينه ى gprs اين دوره ى من، 2 برابر دوره ى قبل که ازش استفاده کرده بودم بياد؟!!!!! :eek:

همين شد که بعد از درست کردن گوشيم، ديگه حتى‌ تنظيمات gprs ش رو هم ست نکردم که بخوام از اينترنتش استفاده کنم، بهم برخورده ، قهر کردم باهاشون :f34r:

‌‌‌

خواهر جان همیشه لطف داری به من،خیلی خیلی ممنون
flowersmile.gif

درمورد هزینه غیرمعمول GPRS هم همینطوره!:دی ،خیلی از مواقع اتفاق میفته که هزینه GPRS بیشتر از حد انتظاره!2 دور قبل 30 هزار تومن هزینه اینترنت برای من اومد در حالیکه تا 10 روز قبل از صدور قبض که چک کردم 10 تومن بود و بعدش هم کلا GPRS قطع بود !:D ، یه راه حل اینه که از بسته های GPRS استفاده کنی که به صرفه هست،یه بسته یک ماهه که با 10 تومن فعال میشه و نامحدود میتونی استفاده کنی،الان هم تو اکثر مناطق تهران شبکه رو به EDGE ارتقا دادن و ایده آل با 20 دانلود میکنه!و خیلی ها گوشی رو به PC وصل میکنن و دانلود میکنن!
icon10.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
پرشیانا جان منم مشکل شما رو داشتم. آخر سر هم مجبور شدم مثه اینایی که تو گردنه گیر دزد افتادن پول اینترنت استفاده نکرده رو بدم
pirates.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
خطوط مشتركان همراه اول در يك دوره با كاركرد تا سقف وديعه قطع نمي‌شود

وزير ارتباطات در خصوص قطع ارتباط مشتركان تلفن همراه در صورت رسيدن به سقف وديعه، گفت: مشترك مي تواند در يك دوره تا سقف وديعه از تلفن همراه خود استفاده كند و تلفن وي قطع نمي‌شود؛ براي مثال اگر شخصي صاحب خط 912 با وديعه 288 هزار توماني باشد در يك دوره مي‌تواند تا سقف 288 هزار تومان مكالمه كند.
وي ادامه داد: اما زماني كه صورتحساب دو ماهه صادر مي‌شود يعني صورت حساب بايد پرداخت شود نه اينكه انبار گردد؛ بنابراين در يك دوره دوماهه و پيش از صدور صورت‌حساب مشتركان مي‌توانند تا سقف وديعه صحبت كنند.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهر جان همیشه لطف داری به من،خیلی خیلی ممنون
اوه خواهش ميکنم :blush:

درمورد هزینه غیرمعمول GPRS هم همینطوره!:دی ،خیلی از مواقع اتفاق میفته که هزینه GPRS بیشتر از حد انتظاره!2 دور قبل 30 هزار تومن هزینه اینترنت برای من اومد در حالیکه تا 10 روز قبل از صدور قبض که چک کردم 10 تومن بود و بعدش هم کلا GPRS قطع بود !:D ، یه راه حل اینه که از بسته های GPRS استفاده کنی که به صرفه هست،یه بسته یک ماهه که با 10 تومن فعال میشه و نامحدود میتونی استفاده کنی،الان هم تو اکثر مناطق تهران شبکه رو به EDGE ارتقا دادن و ایده آل با 20 دانلود میکنه!و خیلی ها گوشی رو به PC وصل میکنن و دانلود میکنن!
icon10.gif

پرشیانا جان منم مشکل شما رو داشتم. آخر سر هم مجبور شدم مثه اینایی که تو گردنه گیر دزد افتادن پول اینترنت استفاده نکرده رو بدم
عجب پس سابقه داره اين موضوع !
منم محبور شدم پولشو بدم چون کاريش نميشد کرد :wacko:
اين بسته ها رو تا حالا بهشون فکر نکرده بودم ، يعنى راستش اصلا يادم نبود که ميشه گوشى رو به عنوان مودم براى کامپيوتر استفاده کرد! البته بعدش فکر کردم خوب منکه خودم اينترنت دارم، نيازى به اينا نيست ولى فکر کنم براى زمانايى که سرويسم اختلال داره و قطعه و مشکل داره بد نباشه. فقط بايد جرأت وصل گوشى به کامپيوتر رو پيدا کنم (آخه من فقط وقتى گوشيم مشکل پيدا کرده و بايد بدم فلشش کنند با رشادت تمام وصلش ميکنم به کامپيوتر! وقتى سالمه جرأتشو ندارم ، ميترسم موقع جدا کردن بلاى سفيد شدن صفحه بر سرش نازل شه :f34r: )

xms

Registered User
لایک‌ها
387
A0012232.jpg

يك مقام شركت مخابرات در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
عدم ارسال قبوض كم‌مبلغ تلفن‌ همراه؛ اطلاع‌رساني با پيامك

خبرگزاري فارس: مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات ايران گفت: پس از حذف قبوض زير 3 هزار تومان تلفن ثابت، قرار است قبوض كم مبلغ همراه اول نيز حذف و صورت حساب از طريق پيامك ارسال ‌شود تا مشترك در صورت تمايل صورت ‌حساب خود را الكترونيكي پرداخت كند.

داود زارعيان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس در خصوص حذف قبوض كمتر از 3 هزار تومان تلفن ثابت، اظهار داشت: براي آزمايش اين طرح ابتدا استان‌هاي اصفهان و شيراز به عنوان پايلوت انتخاب شد و در اين استان‌ها براي صورت حساب‌هاي زير 3 هزار تومان تلفن ثابت قبض صادر نشد، به اين طريق مخابرات اين مبلغ را طلب كار و در صورتحساب‌هاي دوره‌ بعد وصول شد.
مدير روابط عمومي شركت مخابرات ايران افزود: اين اقدام به علت صدور قبض كمتر صرفه جويي‌هايي را براي مخابرات در پي داشت و از سوي ديگر به علت كاهش دفعات مراجعه براي پرداخت به نفع مشتركان است.
وي ادامه داد: پس از اجراي آزمايشي طرح، اين پيشنهاد به هيأت مديره شركت مخابرات ايران ارسال شد تا همين كار در تلفن همراه نيز انجام شود و مديرعامل شركت همراه اول از سوي هيئت مديره مخابرات موظف شد تا مشخص كند، براي عدم صدور چه مبلغي از نظر اقتصادي مقرون به صرفه است.
مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران تأكيد كرد: اين مبلغ بايد به گونه‌اي تعيين شود كه مبلغ وصولي‌ها نيز بالا نرود.
وي تصريح كرد: اگر بنا باشد براي 4 يا 5 ميليون مشترك قبض صادر نشود حتي اگر هر قبض3 يا 4 هزار تومان در ماه باشد ممكن است وصولي‌ها بالا برود.
زارعيان گفت: به هر حال به فكر ساماندهي اين طرح هستيم و البته بنا داريم كه اگر قبض صادر نشد به صورت پيامكي براي مشتركان مبلغ صورت‌حساب را ارسال كنيم تا در صورت تمايل از طريق الكترونيكي پرداخت كنند، زيرا پرداخت از طريق الكترونيكي هزينه خاصي ندارد.
وي ادامه داد: در نهايت روش كار به اين صورت خواهد بود كه براي صورت حساب كمتر از مثلا 3 هزار تومان قبض صادر نمي‌شود، اما پيامكي ارسال مي‌شود تا مشترك در صورت تمايل الكترونيكي پرداخت كند.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
مشترکان همراه اول اطلاعات پستی خود را تکمیل کنند
موبنا- مشترکان همراه اول جهت اصلاح اطلاعات پستی خود، کد پستی و پلاک مورد نظر را به شماره 9963000 ارسال کنند.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا مشترکین سیمکارت‌های دائمی همراه‌اول از این پس می‌توانند شماره پلاک صحیح خود را با ارسال یک پیام‌کوتاه با فرمت پلاک
جدید، کدپستی ده رقمی صحیح به شماره 9963000 ارسال کنند تا در پرونده مشترک اعمال شود.
درصورت عدم دسترسی به کدپستی 10 رقمی کاربران می‌توانند با مراجعه به پورتال ایران با نشانی iran.ir ضمن وارد کردن تلفن ثابت منزل خود کدپستی 10 رقمی را دریافت کنند.
همراه اول حدود 16 میلیون و 500 هزار مشترک سیمکارت دائمی دارد.

110_18.jpg

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سرویس همراهان اول!

مشترکین تلفن همراه اعتباری می توانند با استفاده از این سرویس 5 نفر از اعضای خانواده و یا دوستان خود را در لیست همراهان اول خود قرار داده و در مدت زمانی سه ماه از 20 % تخفیف در مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند گردند.
روش های تلفن گویای 444 (IVR) ، پیام کوتاه (SMS)، کد های میان بر (USSD) و پرتال همراه اول این امکان را به مشترکین می دهد تا با انتخاب ساده ترین و مناسب ترین روش بتوانند از این سرویس استفاده نمایند .
مشترکین تلفن همراه اعتباری می توانند تمامی شماره تلفن های همراه اول با پیش شماره 91 را به لیست همراهان اول خود اضافه نمایند.
اضافه نمودن شماره تلفن های ثابت و سایر اپراتور ها در لیست همراهان اول امکان پذیر نمی باشد.
به ازاء ثبت و اضافه نمودن هر نفر از اعضاء گروه 4500 ریال از اعتبار مشترک کسر می گردد.
حذف شماره اعضاء گروه و مشاهده شماره اعضاء گروه رایگان می باشد.
حداکثر تخفیف تخصیص یافته به مشترکین 20% در هزینه مکالمات می باشد. (سایر سرویس ها از قبیل پیام کوتاه، MMSو ... شامل تخفیف نمی باشند)
در صورتی که مشترک در خارج از کشور از سرویس رومینگ استفاده نماید، هزینه تماس با اعضاء گروه شامل تخفیف نمی گردد.

با ارسال کد های میان بر (USSD) می توانید کلیه خدمات مورد نیاز این سرویس را دریافت نمائید.

روش پیام کوتاه (SMS)
به زودی در این روش مشترکین می تواند با ارسال پیام کوتاه به شماره 8920 کلیه خدمات را دریافت نمایند.

روش تلفن گویای IVR
در این روش مشترکین با تلفن همراه اعتباری خود با شماره ی 444 تماس گرفته و با انتخاب عدد 5 وارد منوی همراهان اول می گردند.

بالا