• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از farshad_1983 :
دوستان کسی اسمایل های گوشی های سونی اریکسون رو بلد نیست؟
البته به جز اونایی که تو خود گوشی هست
خودم فقط این چند تا رو بلدم
[-: یا d-:
]:-
[:]
x-: یا *-: (این یکی خیلی باحاله
21.gif
)
البته اینا رو رو گوشی خودم امتحان کردم ولی فکر میکنم رو بقیه گوشی های سونی اریکسون هم جواب بده
دوستان یکی یه چیزی در مورد این پست هم بگه
یعنی کسی اسمایل جدید نداره؟!
297.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از farshad_1983 :
دوستان یکی یه چیزی در مورد این پست هم بگه
یعنی کسی اسمایل جدید نداره؟!
297.gif

نه من که متاسفانه از یکی دو تا از اسمایلهاش بیشتر استفاده نمیکنم .
در ضمن امروز داشتم تم میدانلودیدم که یه چیز جالب دیدم!! ( که من خیلی هم از این جور چیزا گوش میدم!:f34r: )

تم ابی! :D
http://www.myk750.lasyk.net/preview/63162/-769075274/K750-Themes-Music-Ebi.html

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

آقا یکی محبت کنه آب پاکی رو رو دست من بریزه !!
من دیگه کلا قاطی کردم . آقا باتری K750i و W800i عمرشون با یک بار شارژ چقدره ؟
من منظورم اون آمار و ساعات موجود در صفحات و سایت های نشون دهنده ی موبایل ها نیست منظورم میزان عمر عملی باتری با یک بار شازژ تا 100% هست .
( در دو حالت یکی این که اگه زیاد با منوهاش و دوربین و موسیقیش کار کنیم و یکی هم این که اگه معمولی باهاش کار کنیم .)

من چند روز پیش یه W800i گرفته بودم بعده شارژ تا 100% بمدت 50 دقیقه که با منوهاش کار کردم و حدود 15 تا عکس انداختم دیدم که باتریش رسیده به 65% واقعا کم آوردم . بابا 6630 خودم اگه یک روز کامل این کاراهارو باهاش می کردم از هفت تاش فقط حداکثر دوتا کم می شد . ولی W800i فک کنم یک ساعت دیگه باهاش کار می کردم خاموش می شد .
با خودم فکر کردم و مدت عمر باتری واسه دوتا گوشی رو که تو سایت gsmarena داده بو رو که با هم مقایسه کردم احتمال دادم که W800i معیوب هست و بردم پسش دادم .الان فردا می رم یدونه K750i بگیرم .
میشه در مورده باتری K750i توضیح بدین .
اگه اونم اینجوری باشه از خیرش بگذرم . مرسی
( من خودم فکر می کنم که W800i باتریش مشکل داشت .انشاال... که اینجوری بوده وگرنه خراب میشم اساسی )
( میشه در مورد مدت زمان لازم واسه یک شارژ و نیز مدت زمان شارژ اولیه گوشی توضیح بدین )

ممنون از همگی

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از arash_a :
سلام

آقا یکی محبت کنه آب پاکی رو رو دست من بریزه !!
من دیگه کلا قاطی کردم . آقا باتری K750i و W800i عمرشون با یک بار شارژ چقدره ؟
من منظورم اون آمار و ساعات موجود در صفحات و سایت های نشون دهنده ی موبایل ها نیست منظورم میزان عمر عملی باتری با یک بار شازژ تا 100% هست .
( در دو حالت یکی این که اگه زیاد با منوهاش و دوربین و موسیقیش کار کنیم و یکی هم این که اگه معمولی باهاش کار کنیم .)

من چند روز پیش یه W800i گرفته بودم بعده شارژ تا 100% بمدت 50 دقیقه که با منوهاش کار کردم و حدود 15 تا عکس انداختم دیدم که باتریش رسیده به 65% واقعا کم آوردم . بابا 6630 خودم اگه یک روز کامل این کاراهارو باهاش می کردم از هفت تاش فقط حداکثر دوتا کم می شد . ولی W800i فک کنم یک ساعت دیگه باهاش کار می کردم خاموش می شد .
با خودم فکر کردم و مدت عمر باتری واسه دوتا گوشی رو که تو سایت gsmarena داده بو رو که با هم مقایسه کردم احتمال دادم که W800i معیوب هست و بردم پسش دادم .الان فردا می رم یدونه K750i بگیرم .
میشه در مورده باتری K750i توضیح بدین .
اگه اونم اینجوری باشه از خیرش بگذرم . مرسی
( من خودم فکر می کنم که W800i باتریش مشکل داشت .انشاال... که اینجوری بوده وگرنه خراب میشم اساسی )
( میشه در مورد مدت زمان لازم واسه یک شارژ و نیز مدت زمان شارژ اولیه گوشی توضیح بدین )

ممنون از همگی
معمولا با کار کردن با منوها باتری کم نمیشه اما در حالت عکاسی اگه دوربین مدت زیادی روشن باشه(فرقی نداره که عکسی بندازه یا نه)باتری میبره.شاید شما مدت زیادی دوربین رو روشن نگه داشتی به هر حال باتری این دو مدل واقعا قویه احتمال دیگه هم که میشه داد اینه که میزان باتری رو درست نمیگفته چون هر از گاهی باتری باید کاملا دی شارژ بشه که میزان باقی مونده رو درست بگه!در مورد عمر باتری اگه با هدست موزیک گوش بدین درهمون حال عکس بندازین و تو منوها هم بگردین احتمالا بعد از 1 روز یا شایدم 2 روز(بستگی داره چیکار باهاش بکنین این مقدار زمان استفاده عقولانست نه 12 ساعت موسیقی گوش کردن!)
موقع شارژ کامل وقتی باتری ته کشیده بهتره گوشی رو خاموش کنین و بذارین 3 یا 4 ساعت شارژ بشه البته تو این حالت معمولا وقتی مینویسه fully charged یعنی واقعا شارژ شده اما 15 دقیقه دیگم بمونه به قول xplod کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
موفق باشین

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
لطفا این فایل J2RE را که برای اپگرید گوشی است را یک بار دیگر آپلود کنید.

ممنون

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از Mehdi_s82 :
فرقی بین K750 و W800 وجود داره ؟

سلام دوست عزیز

گوشی w800 همونطور که از اسمش پیداست بیشتر حالت واکمن داره و برای لذت بردن بیشتر از موسیقی طراحی شده ولی k750 یه گوشی حرفه ای از se هستش. تا جای که من چک کردم از لحاظ سخت افزاری دقیقا مشابه هستن با این تفاوت که شما میتونی بدون روشن کردن گوشی از گوش کردن به موسیقی لذت ببری(w800) به این صورت که وقتی دکمه روشن رو فشار میدی سوال میکنه که میخواهی گوشی کامل روشن بشه یا فقط آهنگ گوش کنی.
شباهت سخت افزاری این دو گوشی به حدی هست که میشه k750رو با پروگرام مجدد به w800 تبدیل کرد(البته نرم افزاری).
از لحاظ کارایی دوربین و...... دقیقا شکل هم هستند.
امیدوارم نوشته ام به دردت خورده باشه

مرسی
آرش

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mahdi389 :
سلام

ممنون

لطفا یکی منو راهنمایی کنه.

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

تو رو خدا کمک کنید .شدیدا لازمش دارم .

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
ببین اگه واسه آپدیت گوشیت میخوای اصلا نیاز به دانلود جداگانه جاوا نیست.
شما فقط اون فایل UpdateService از سایت سونی اریکسون دانلود کن و نصبش کن خودش واست جاوا رو نصب میکنه.

من الان adsl م تموم شده تا چند روز دیگه دوباره شارژش میکنم اگه خواستی بگو واست آپلودش کنم. 15mb هستش.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان هدست من مشکل براش پیش اومده و فقط از یکی از گوشیهاش صدا میاد دیگه از اونیکی هم میاد اما قطع و وصل میشه به نظرتون جایی هست که اونو تعمیر کنه؟ یا باید یه نوش را بخرم؟ :f34r:
کسی اگه قیمت نو هدست با سیم داره لطف کنه بگه؟
در ضمن این قطعی که برا هدستم پیش اومده مقصر خودم بودم :p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوستان هدست من مشکل براش پیش اومده و فقط از یکی از گوشیهاش صدا میاد دیگه از اونیکی هم میاد اما قطع و وصل میشه به نظرتون جایی هست که اونو تعمیر کنه؟ یا باید یه نوش را بخرم؟
کسی اگه قیمت نو هدست با سیم داره لطف کنه بگه؟
در ضمن این قطعی که برا هدستم پیش اومده مقصر خودم بودم

فکر نمی کنم دیگه تعمیر بشه کردش....یه نو بخرو خودت رو راحت کن

بالا