mostafanew
Registered User
- نوشتهها
- 246
- لایکها
- 2
آقا يه پيامي مياد وقتي پنجره رو ميبندي شماره تعداد پنجره هاي باز رو ميگه براي من ديگه نمياد چطوري دوباره فعالش كنم؟
نمیدونم منظورتو درست متوجه شدم یا نهآقا يه پيامي مياد وقتي پنجره رو ميبندي شماره تعداد پنجره هاي باز رو ميگه براي من ديگه نمياد چطوري دوباره فعالش كنم؟
نمیدونم منظورتو درست متوجه شدم یا نه
منظورت همینه که وقتی چند تا تب بازه میخوای مرورگرو ببندی هشدار میده؟
اگه درست متوجه شدم راهش اینه
Tools> Option>Tabs>Warn me when closing multiple tabs
دوست عزیز به چه دلیل نمی خوای سه و نیم نصب کنی؟ آخه منم 3.0.4 دارم و دو دل هستم که ارتقا بدم یا نه!!؟سلام من از فایر فاکس 3.0.1 استفاده می کنم ولی توی سایت سپنتا مشکل داره یعنی تو لیست دوستان نمی تونم لیستو ورق بزنم.حالا چیکار کنم؟البته با 3.0 هم همین مشکل بود.از 3.5 هم نمی خوام استفاده کنم.
tools --> option.. --> advance --> update(tab) --> ask me what i want to doدر ضمن چیکار باید کرد که بعد از نصب فایرفاکس خود به خود اپدیت نشه؟
دوست عزیز به چه دلیل نمی خوای سه و نیم نصب کنی؟ آخه منم 3.0.4 دارم و دو دل هستم که ارتقا بدم یا نه!!؟
tools --> option.. --> advance --> update(tab) --> ask me what i want to do
من فایرفاکس 3.5 رو نصب کردم ولی گاهی بعضی تب ها یه دفعه تبدیل به یه پنجره میشه نمیدونم کدوم دگمه موس رو می زنم که اینجوری میشه چطور غیر فعال میشه؟در ضمن چه جوری یه پنجره رو تبدیل به تب کنم؟
فقط مشکل سازگاری داره!دوستان یه افزونه دیکشنری کامل برای فایرفاکس نوشتم که امروز ریلیز شد.
لینکش تو امضامه
موفق باشید
خوب بسته زبانی رو براش دانلود کن اگه نداره البته.من يه نسسخه كاملا فارسي فاير فاكس رو از خود سايتش داونلود كردم حالا چطور انگليسي ميشه؟