Blocker
Registered User
به نوعـی حکم تایید رو داشت من اولویت های بهتر رو گفتم ، 3 تا چیز اشاره نشده بود که 3 تا تغییر ذکـر کنم !
پ.ن :
پ.ن :
تنظیمات tab فایرفاکس
تنظیمات من اینطوریه:
ولی نمیدونم چرا وقتی که از سایت یه لینک را تو تب جدید میخوام باز کنم درست بعد همون صفحه لینک دهنده باز میشه در حالیکه میخوام تب هایی که باز میکنم همش بره آخر نه اینکه همین اول بمونه!
از کجا میشه درست کرد اینو؟
ا زرنگی اول جایزه بده بعد من مشتری میشمجایزه هم میدم :دی
پ ن رو بگو ...
خواهش میشهامیر علی سپاس به خاطر کمکت:*
Adblock Plus رو امتحان کردی؟دوستان یه اکستنشن برا این بروزه &^%$#@ میخوام که باهاش بتونم هر تبلیغی که می خوام رو حذف کنم ...
چند تا دانلود کردم چیزی نبودند که من می خواستم
اصلا ایشون چیزی دارند که این کارو کنه ؟!!
پ ن : فکر نکنین کروم رو ول کردما !برا ابونتو می خوام !
لول, پارسا قبل از کروم با فایرفاکس هم کار کرده بودی؟ باید بدونی هنوزم یکی از دلایلی که خیلی ها نمیرن سمت کروم به خاطر اکستنشنه, همین الان خیلی از اکتنشنهای کروم مستقیم از فایرفاکس پورت شدن در بعضی موارد طرف اسم فایل رو هم عوض نکرده! (مثال FastestFox)دوستان یه اکستنشن برا این بروزه &^%$#@ میخوام که باهاش بتونم هر تبلیغی که می خوام رو حذف کنم ...
چند تا دانلود کردم چیزی نبودند که من می خواستم
اصلا ایشون چیزی دارند که این کارو کنه ؟!!
پ ن : فکر نکنین کروم رو ول کردما !برا ابونتو می خوام !
Adblock Plus رو امتحان کردی؟
لول, پارسا قبل از کروم با فایرفاکس هم کار کرده بودی؟ باید بدونی هنوزم یکی از دلایلی که خیلی ها نمیرن سمت کروم به خاطر اکستنشنه, همین الان خیلی از اکتنشنهای کروم مستقیم از فایرفاکس پورت شدن در بعضی موارد طرف اسم فایل رو هم عوض نکرده! (مثال FastestFox)
در هر صورت رو اوبونتو هم میتونی کروم رو بریزی, بهترشم میتونی (Chromium) اما این اکستنشن هم اکستنشن اصلیه برای حذف تبلیغات:
Adblock Plus
نصبش کردم بدک نیست در نگاه اول ولی فکر کنم فایر بهتر باشه ...این مرورگر رو هم بگیر باهاش کار کن: Midori
اگه حال نداری Synaptic رو باز کنی توش بچرخی این کد رو تو ترمینال بزن:
sudo apt-get install midori
یه جورایی حس و حال Chrome رو داره, ازش انتظار زیادی نداشته باش اما اینم مثل کروم از Webkit استفاده میکنه که سرعت رندر خوبی بهت میده, به نظر من میارزه من که هر از چند گاهی ازش استفاده میکنم.