hossein131
Registered User
- نوشتهها
- 331
- لایکها
- 2
حالا فقط تو سیستم من نشون میده
یا همه سیستمها نشون میده این پیغام رو؟
کلا اساسی چی باید کرد؟
کلا اساسی چی باید کرد؟
حالا فقط تو سیستم من نشون میده
کلا اساسی چی باید کرد؟
البته همشون قابل تایید نیستند!سایت خود موزیلا https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/
من وقتی مرورگر رو باز میکنم 2 -3 تا صفحه که باز میشه 89,000k مموری رو اشغال میکنه ، که به نظر من خیلی زیاده :-؟
همین طور بیشتر مواقع مرورگر هنگ میکنه!! باید چکار کنم؟
نه دیگه!شما باید بوکمارکس هاتون رو توی بروزر مورد نظرتون ،قبل از حذف کردن سیو می کردین و الان لودشون میکردینیه سری تب تو مرورگر داشتم ویندوز رو عوض کردم من الان فقط فایل sessionstore.bak رو دارم میشه تبها رو برگردوند ؟ چه جوری ؟
من امروز یک مشکلی با فایر فاکس یا شاید هم اینترنت دانلود مننجر پیدا کردم قبلا با فایر فاکس میرفتم روی یک فایل قابل دانلودی راست کلیک میکردم در کنار گزینه های مثل
open link in new windiws
open link in new tabs
و گزینه های دیگه
سه تا گزینه داشت که برای اینترنت دانلود منجر بود به این ترتیب
دانلود فایل تصویری FLV توسط IDM
دانلود توسط IDM
همه لینکها توسط IDM دانلود شود
ولی امروز که رفتم البته یکم فایر فاکس را دستکاری کردم ولی الان دیگه این سه تا گزینه بالا نیست میخام ببینم چطور میتونم این سه تو گزینه را به گزینه های راست کلیک توی فایر فاکس اضافه کنم ضمنا اینها گزینه ها تو اینترنت اکسپولرر فعال هستن و نکته دیگه اینکه من الان روی یک فایل قابل دانلود که کلیک میکنم با IDM دانلود میشه و از این لحاظ مشکلی نداره ولی فقط مشکل اینه که این سه تا گزینه تو منوی راست کلیک نیست
منظورتون اینه که با باز کردن بروزر چند تا صفحه که پیش فرض اند همیشه باز میشند؟
اگه اینطورهُخب طبیعتا توی تنظماتتون یه جایی هست که میتونید باز کردن بروزر رو بزارید روی تیک blank ،none یا یه همچین چیزی که توی بروزر های مختلف آدرس های مختلفی داره
اگه میتونم کمک کنم اسم بروزرتون رو بفرمایید که در خدمت باشم
تایپیک واسه FF هست دیگه ، منم منظورم فایر فاکس بود.
پیش فرض نه ، کلا صفحاتی رو که همیشه باز میکنم مثل گوگل ، پی تی و سایت های خودم. حتی اگر اینارو هم ببندم اما FF باز باشه بازم ...
آوحواسم نبود
شاید دقیقا متوجه فرمایشتون نشدم ولی شما تنظیمات موزیلا رو مثل این عکس بکن،ببین درست میشه؟
(جلوی home page رو خالی کنید و اون قسمت بالایی رو هم طبق عکس انتخاب کنید-use a blank pgae)
نه دیگه!شما باید بوکمارکس هاتون رو توی بروزر مورد نظرتون ،قبل از حذف کردن سیو می کردین و الان لودشون میکردین
اگه چند تا تب ببوده که بیخیال ولی خب اگه همه ی بوکمارکستون رفته،بگید یه راه سخت(که نوشتنش طولانیه :دی) بگم خدمتتون که احتمالا رفع میشه و میتونید دوباره داشته باشید بوکمارستون رو
تنظیمات من هم همین بود ..
ببینید شما الان Ctrl+alt+del بزنید بعد برید قسمت Processes ، فایرفاکس رو ببینید حالا قسمت (Mem usage )
که واسه من 100,000K هست که خیلی زیاده من میخوام ببینم این نرمال هستش یا...
همین :دی
ممنون
یکی از دلایلی که از این مرورگ استفاده نمیکنم همینه خدا وکیلی این اپرا خیلی خوبه اما یعضی وقتها واسه بعضی کارها مجبورم به فایر فاکس متوسل بشم نزدیک 30 40 تب بود همشون پرید رفت