hamed_1989
Registered User
اینو یه نگا بکن. توی همون صفحه ایی که خودتم دادی پایین صفحه کامنت ها رو نگه کن.
https://www.mozilla.com/en-US/blocklist/
https://www.mozilla.com/en-US/blocklist/
ورژنی که من الان دارم 5.9 هست، شما هم ورژن جدید نصب کن ، فکر کنم درست بشه
- Internet Download Manager, v2.1-3.3 for Firefox 3.0a1 and newer. Reason: caused startup crashes
با سلام
دوستان و اساتید! بخاطر مسدود شدن اینترنت من مجبورم از نرم افزار Tor Browser استفاده کنم تا باهاش وارد سایت های مسدود شده بشم که این نرم افزار از مرورگر فایر فاکس 3.5.7 استفاده می کنه. اما مشکل اینجاست که نمی تونم فایل های فلش (مثل ویدیوهای یوتیوب) رو ببینم آخه فلش پلیر روش نصب نیست که این مشکل بزرگی هست. از دوستان و اساتید کسی افزونه یا راهکاری رو می شناسه که بتونم این مشکل رو حل کنم.
(یادآوری: راستی بدلیل محدودیت های اعمال شده روی کامپیوترم نمی تونم برنامه ای نصب کنم! و این نرم افزار tor browser هم بصورت پرتابل و بدون نیاز به نصب هست.)
با تغییر پوشه فکر کنم بشه این کارسلام
يه سؤال. ميشه 2 تا ورژن مختلف از فايرفاکس رو روى ويندوز نصب کرد؟
مثلا من الان يه ورژن قديمى تر دارم ولى نميخوام اون رو به جديدتره ارتقا بدم. ميشه قديميه رو نگه داشت و ورژن جديد رو هم در کنارش نصب کرد يا حتما قديمه بايد آپگريد بشه؟
مرسى.
من نصب نکردم ولی اینجوری که میگی خیلی شبیه کروم شده البته بزرگترین مشکل فایرفاکس بنظر من استفاده اشغال کردن غیر منطقی مموری هست!لول
امروز فایر4 بتا رو دانلود کردم ...
برای اولین بار خوشم اومد ازش !
اینترفیسش قشنگ شده سرعتش هم خوب شده ...
منتها وحشتناک کرش می کنه که البته چون بتاست اینجوریه ...
ولی خیلی ناراحت شدم ! همه ایده هاشو از کروم گرفه !
تنها فرقی که با کروم داره اینه که بالاش نوشته فایرفاکس یه سرچبار هم اضافه کرده !!
گوگل باید شکایت کنه
یه مشکلی که داره با اضافه کردن هر تب ، تو تسکبار هم به پنجره میسازه ! نمیدونم چشه !!
ای بابا پسر تو عجب طرفدار پروپاقرصی هستی! خوب خود کروم هم خیلی ایده هاشو از اپرا فایرفاکس و سافاری گرفته!لول
امروز فایر4 بتا رو دانلود کردم ...
برای اولین بار خوشم اومد ازش !
اینترفیسش قشنگ شده سرعتش هم خوب شده ...
منتها وحشتناک کرش می کنه که البته چون بتاست اینجوریه ...
ولی خیلی ناراحت شدم ! همه ایده هاشو از کروم گرفه !
تنها فرقی که با کروم داره اینه که بالاش نوشته فایرفاکس یه سرچبار هم اضافه کرده !!
گوگل باید شکایت کنه
یه مشکلی که داره با اضافه کردن هر تب ، تو تسکبار هم به پنجره میسازه ! نمیدونم چشه !!
نه بهراد اصلا راه نداره :دیای بابا پسر تو عجب طرفدار پروپاقرصی هستی! خوب خود کروم هم خیلی ایده هاشو از اپرا فایرفاکس و سافاری گرفته!
اتفاقا منم فکر میکردم شبیه کرومه اما اینترفیسش بیشتر شبیه اپراست، گرچه میتونی به حالت عادی برش گردونی اگه بخوای...
اونم یه امکان جدیده تو ویندوز ۷، البته با باقی ویندوزها و اوبونتو چک نکردم ببینم چطوریه و تب جدید رو چطوری نشون میده.
چی کار می کنه اینی که میگی ؟آره بدجور کرمی شده :دی
ولی بازم بهترینه فایرفاکس همین افزونه fastun یه دنیا ارزش داره.
البته این تنها ویژگیش نیست