جسارتاً ديدم، ولی جسارتاً جز اينکه در زمان آفلاينيت (!) برنامه رو باز کنم و بعد از بارگذاری در حالت آفلاين، online بشم راه حلی به ذهنم نرسيد. البته بديهيه که بايد open last tabs فعال باشه !سلام
جسارتاً یاداوری میکنم که یک سوال کردم. شاید کسی ندیده باشدش!!
در هر مورد يک browser بهتره، بستگی داره به کاری که شما ازش انتظار داری. کاربران حرفه اي معمولاً از اغلب مرورگرها استفاده ميکنن در شرايط خاص خودش.بالاخره فاير فاكس بهتره يا اپرا
دریغ از یک کلمه که فهمیده باشم!! چرا دروغ بگم؟ یک کلمه که فهمیدم، ولی کلش رو نفهمیدم!جسارتاً ديدم، ولی جسارتاً جز اينکه در زمان آفلاينيت (!) برنامه رو باز کنم و بعد از بارگذاری در حالت آفلاين، online بشم راه حلی به ذهنم نرسيد. البته بديهيه که بايد open last tabs فعال باشه !
آهان، اگه يه لحظه دست از سيگار کشيدن و دود و دم ورداری حواستو بدی اينجا ميگم،دریغ از یک کلمه که فهمیده باشم!! چرا دروغ بگم؟ یک کلمه که فهمیدم، ولی کلش رو نفهمیدم!
میشه یه خورده در سطح دیپلم بگی تا مام بفهمیم؟
قربانت
خوب قبل از خروج صفحاتو ببند. من گوگل تولبارم غير فعاله، ولی بازم همينطور ميشه که برای شما پيش اومده. حتی نصب هم نباشه همينه. اين مربوط به ساختار فايرفاکسه.قرباااااااااااانت.
حالا اگر نخوام صفحه های دفعه قبلم بیاد و فقط یک صفحه خالی بیاد ولی به اینترنت وصل نشه چی کار کنم؟
میدونی من چه حدسی میزنم؟ فکر میکنم که ایراد از google toolbar باشه. مثلا میگم: هر وقت که یک صفحه باز میشه، این جناب گوگل میخواد بره ببینه رنکش چنده باید وصل شه به اینترنت. یا یک همچین چیزی.
آره ديگه وقتی امير ميگه حاليش نيست تو ميخوای حاليش کنی ؟ البته فگهت در اون حالتی که گفتم ميشه حاليش کرد. اگه بخوای اينجوری حال کنی برو تو نخ Opera. نسخه 9.5 هم تازه از تنور دراومده.عجب!! پس این اف اف به قول امیر عظمتی، آف لاین ماف لاین حالیش نیس!!
مرسی امین خان
قربان دستت.
نكات جالبي بود آقا بهروز دستتون درد نكنه . خود من تا 5 ماه پيش از فايرفاكس استفاده مي كردم اما از وقتي كه اوانت بروزر رو نصب كردم ديگه طرف هيچ بروزر ديگه اي نميرم چون كار باهاش خيلي راحته و محيطش هم قشنگه و مثل فايرفاكس tab هاي زيادي ميشه باز كرد . اينم آدرس سايتشه اگه كسي خواست
http://www.avantbrowser.com
البته كسايي كه به امنيت در اينترنت خيلي توجه دارند همون فايرفاكس از همه بهتره
من نمیدانمبا سلام به خدمت شما دوستان عزیز چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1-من میخوام بعد از سالها از Firefox استفاده کنم نظر شما چیه سرعتش نصبت به بقیه چطوره؟
2-آیا Firefox مثل IE هیستوری و داشتن آفلاینها به مدت دلخواه و تنظیمات مربوط به اون رو داره؟
3-ایجاد پروفایل در Firefox به چه معنیه وبه چه دردی میخوره؟
5-من دو تا Mozilla Firefox 2.0 Final و Mozilla Fireox 3.0 Gran Paradiso دارم اینها چه فرقی با هم دارن وباید از کدومش استفاده کنم؟
4-در اخر چه معایبی داره؟
ببخشید اگه زیاد شد با تشکر