بعله هيستوري كه داره... منظورم اينه كه مثل ie نيست... همهي آدرسها پخش و پلاست و پيدا كردن آدرسي كه ميخواي تو اون شلوغبازار اعصاب ميخواد... تو ie سايتها فولدر فولدر ميشن ...خوب دقيقاً مثل IE هست، کليد Ctrl+H رو ميزنی sidebar ظاهر ميشه و از منو view هر چی که ميخوای انتخاب ميکنی !
مرسي امين جان از توجهت. ولي همون طور كه گفتم فولدر فولدر نيست همهش پخش و پلاست ...گزينه اول By Date and Site رو انتخاب کن.
چرا ولي همه بازه ... ببين تو ie هر سايت فقط با يه آيكون مشخص ميشه كه اگه روش كليك كني اون فولدر به اصطلاح باز ميشه و همه صفحات رو مي شه ديد ... مي خواستم ببينم مي تونم تو فايرفاكس هم يه همچين طبقه بندي داشته باشم؟من نميفهمم پخش و پلا يعنی چی ؟ يعنی زمانی که مثلاً Today رو باز ميکنی بر اساس اسم دامنه طبقه بندی نکرده ؟
به جز اين، راهي نداره؟ يعني ميخوام هر بار DC ميشم ديگه خودش حاليش بشه كه الآن حالت Work Offline هست و مرتب گير نده!اگه منظورت کار کردن به صورت offline هستش از منوی file گزینه Work Offilne رو انتخاب کن.
يه سوال ديگه:
پلاگين Foxmark رو دانلود كردم تا بتونم وقتي از دو ويندوز، همزمان استفاده مي كنم، Bookmark هاي هر دو ويندوز با هم يكي باشه. الآن توي ويندوز اول، پلاگين رو نصب كردم و مدتهاست استفاده مي كنم. حالا مي ترسم اگه توي ويندوز دوم هم فعالش كنم، به جاي اين كه بوكمارك هاي ويندوز دوم رو، مثل اولي كنه، اولي رو ،مثل دومي كنه. يعني بعضي بوكمارك هامو حذف كنه.
كسي در مورد طرز كار اين پلاگين اطلاع داره؟
مرسي. وري ماچ.خوب کاری نداره شما اول از بوک مارکای ویندوز اولی یه اکسپورت بگیر بعد رو ویندوز دومی تست کن. اگر جوابی که میخواستی رو گرفتی که هیچ اگر دیدی خراب شد و بو مارکای ویندوز اولی هم پرید برگرد به ویندوز اول و اون فایلی رو که اکسپورت کرده بودی رو دوباره واسه فایرفاکس ایمپورت کن.
يعنی ميخوای FireFox رو پاک کنی ؟ خوب دستی بکن. چند تا پوشه هست، يکی در Program Files، يکی در Common Files، 2 تا هم در Document and settings در قسمت Application Data ها که يکيش در Local Setings هست. پوشه ها اسمش بايد Mozilla باشه فکر کنم.من یه اشتباهی کردم با FEBE از فایرفاکسم بک آپ گرفتم حالا هیچ جوری نمی تونم حافظه ش رو پاک کنم! چه کار باید بکنم؟ هر چی uninstall میکنم حتی با Your Uninstaller! 2008 نمی تونم درستش کنم.
دستی هم نشد! اسم فایل های مربوطه نه moziila نه firefoxيعنی ميخوای FireFox رو پاک کنی ؟ خوب دستی بکن. چند تا پوشه هست، يکی در Program Files، يکی در Common Files، 2 تا هم در Document and settings در قسمت Application Data ها که يکيش در Local Setings هست. پوشه ها اسمش بايد Mozilla باشه فکر کنم.
يعنی چی نشد ؟ پوشه هايی که گفتم وجود داشت يا نه ؟ الان مشکل چيه ؟دستی هم نشد! اسم فایل های مربوطه نه moziila نه firefox
والله مشکل اصلیم اینه که شکل پنجره مرورگر دفرمه شده... حالا هر چی این لامصب رو آن اینستال میکنم و این که دوباره نصب می کنم همون آش و همون کاسه. همه چی سر جاشه از بوک مارک بگیر تا اکستنشن ها و همین پنجره اعصاب خرد کن...يعنی چی نشد ؟ پوشه هايی که گفتم وجود داشت يا نه ؟ الان مشکل چيه ؟
من که گفتم. بعد از uninstall ديگه نصب نکن. اول هرچی پوشه به اسم mozilla يا firefox هست رو درايو windows همه رو پاک کن. بعد با يکی از اين برنامه های registry cleaner هم يه دور رجيستری رو پاک کن. بعد restart کن. بعد دوباره نصب کن. OK ?والله مشکل اصلیم اینه که شکل پنجره مرورگر دفرمه شده... حالا هر چی این لامصب رو آن اینستال میکنم و این که دوباره نصب می کنم همون آش و همون کاسه. همه چی سر جاشه از بوک مارک بگیر تا اکستنشن ها و همین پنجره اعصاب خرد کن...
اون قضیه هم دو سه تا فایل پیدا شد ولی پاک کردن اونا هم افاقه نکرد... دیگه نمی دونم چه جوری باید از شر این بک آپ سمج لعنتی خلاص شم ...