• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
دوستان ، یکی محبت کنه و یه توضیحی درباره قمیت پایین و منطقی این گوشی ، نسبت به قیمت جهانی بهم بده ...
آیا مشکلی داره که این قدر زود اومده پایین ؟
و دوم این که چقدر باید صبر کرد ، تا بشه یه ریویو به خوبی ریویو هایی که دکتر و آقا عماد نوشتن بخونم (منظورم فقط فارسی نیست ها ... ، و من فقط این 2 تا رو خوندم ، منطوری ندارم ها ... :دی)
مرسی
یا حق

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام .
دوستان ، یکی محبت کنه و یه توضیحی درباره قمیت پایین و منطقی این گوشی ، نسبت به قیمت جهانی بهم بده ...
آیا مشکلی داره که این قدر زود اومده پایین ؟
و دوم این که چقدر باید صبر کرد ، تا بشه یه ریویو به خوبی ریویو هایی که دکتر و آقا عماد نوشتن بخونم (منظورم فقط فارسی نیست ها ... ، و من فقط این 2 تا رو خوندم ، منطوری ندارم ها ... :دی)
مرسی
یا حق

عماد که توضیح داده بود در این مورد... هزینه حمل از تایوان به ایران کمتر از شیپ به آمریکا و اروپاست. ضمنا کسر هزینه گارانتی واقعی و تعویض و همچنین بعضی شرکت ها در بعضی مناطق قیمت های پایین تری ارائه می کنند واسه بعضی کشورها....
ریویو هم که چند روز دیگه کم کم باید داده بشه چون که تازه ریلیز شده. همین روزا منتظر باشید!

siyavash_61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه قيمت من فكر ميكنم دليلش سياست فروش HTC باشه واسه ثابت كردن قيمت اينجوري متونه متوجه شه كه سهم فروشش تو كودوم كشور بيشتره اين واسه شركتا خيلي مهمه و ميتونه تو توليد محصول بعديشون كمك كنه مورد ديگه هم ميتونه رقيبات تو بازار باشه چون حتما همه شنيدين كه iphone 2 قراره بياد با قيمت كم به هر حال هميشه اينجور موقع ها ما فروشنده ها ميگيم به نفع مشتري يه قيمت بسيار عالي يه تا ميتونين از فرصت استفاده كنين نه به دنبال پايين اومدن قيمت بشين نه متظر iphone چون هر چيزي تا تازس ارزش خريد داره نه اينكه پر شه تو بازار ويندوز موبايل هم هيچوقت با Iphone قابل مقايسه نيست چون امكانات نرم افزاريش بي نظيره و ميشه گفت هيچ چيزي نيست كه توش اجرا نشه در همين زمينه بايد بگم كه يكي از دوستام داره رو يه برنامه كار ميكنه كه از ديتا بيس 118 استفاده كنه واسه موبايل بعد لينكش بده به فون بوك حالا شما تصور كنيد كه يه فون بوك دارين به وسعت كل شهرتون حتي شماره تلفن همگاني با آدرسش . من كارم كامپيوتره اولين بار نيست كه چيزي رو اينجا هم قيمت كشور هاي ديگه ميبنم به هيچ وجه به قيمت شك نكنين از نظر طراحي هم فك كنم حداقلش اينه كه به علت ظرافتش چينيش شكل خودش نشه :lol: دقت كردين چين ميتونه از رو مدلهاي نوكيا اينن مثل خودش دو سيم كارته بزنه اما از رو سوني اريكسون نه هميشه گوشي هايي كه از رو سوني اريكسون ميزنه به دقت خودش نيست و از راه دورم قابل تشخيصه خدايي زوره 8800 بخري شبهش باشه 180تومن.
واسه رويو هم به مخض اينكه گوشي دستم برسه يه دونه كاملشو ميزارم​

Last edited:

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
عماد که توضیح داده بود در این مورد... هزینه حمل از تایوان به ایران کمتر از شیپ به آمریکا و اروپاست. ضمنا کسر هزینه گارانتی واقعی و تعویض و همچنین بعضی شرکت ها در بعضی مناطق قیمت های پایین تری ارائه می کنند واسه بعضی کشورها....
ریویو هم که چند روز دیگه کم کم باید داده بشه چون که تازه ریلیز شده. همین روزا منتظر باشید!

ممنون آقا سیاوش ، همین طور سیاوش 61 .
بله اون پست رو هم خونده بودم ، اما یادم نبود ، شما لطف کردی ریپلای کردی ، مرسی ، بد جوری فکرم به هم ریخته بود .... :wacko:
فکر می کردم مثل بقیه گوشی ها باهاش تا کنن ، اولش که یه قیمت پرت بدن و تا یک ماه بعد منطقی تر بشه ، تازه به قیمت جهانی هم که به نظرم می اومد اصلا نرسه ، مثل همه گوشی ها و Ppc های این مملکت گل و بلبل ...
ان شاالله همیشه همین جوری باشه ...
مرسی
یا حق

Ramin200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي بعضي از اين خبرها در مورد NETTOP و NETBOOK ، بوي يك انقلاب در وسائل MOBILITY
ميده . . .
شايد آغازش همين تابستون باشه !
رقابت بسيار شديده و قيمتها واقعي !
شك نكنيد!
ديگه قديما نيست.

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سایزو ببینی میفهمی.

راستی احتمالا همه میدونین که او2 هم همین مدل رو ریبرند کرده به اسم ایکس دی ای دیاموند که تنها فرقش داشتن یه کیف مجانی (از اونا که تو عکس ها هست) و داشتن یه درب باطری صاف برخلاف دیاموند هست.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سایزو ببینی میفهمی.

راستی احتمالا همه میدونین که او2 هم همین مدل رو ریبرند کرده به اسم ایکس دی ای دیاموند که تنها فرقش داشتن یه کیف مجانی (از اونا که تو عکس ها هست) و داشتن یه درب باطری صاف برخلاف دیاموند هست.

اينهم عكسهاش

o2_xda_diamond_front_small.jpg

o2_xda_diamond_back_small.jpg

o2_xda_diamond_hand_front_small.jpg

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان این نکته رو در یکی از فروم های دیگه دیدم که برام جالب بود

- HTC هم مثل Nokia از Accelerometer استفاده های دیگه ای کرده. وقتی گوشی زنگ می خوره کافیه صفحه نمایش رو به سمت زمین بگیرید تا Mute بشه. (دقیقا مثل Sapphire Arte)

----
درب پشت گوشی
htc-touch-diamond-phonemag-2-101.jpg

Last edited:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تازه اگه گوشیرو عین کلید که میخواید در رو قفل کنید بچرخونید دستگاه قفووول میشه :D

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
حالا باید دید چه برنامه هایی براش میاد. قطعا این امکان برای برنام نویسان باید وجود داشته باشه که به Accelerometer دسترسی داشته باشند و روش مانوور بدن.
مثلا مثل WM7 با تکان دادن گوشی به راست و چپ گوشی روشن بشه . یا وقتی گوشی داره زنگ میخوره بکوبونیش به دیوار تا ایگنور بشه ! و از این جور کارها!!!!
یکی از سری های w سونی بود نمیدونم یه امکان داشت تعداد قدمهارو تو پیاده روی و دو میشمارد و یه سری اطلاعات مثلا چند کیلومتر راه رفتیو چقدر کالری سوزوندیو ... میداد. شاید این امکانات هم بشه بهش اضافه کرد.

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از manuelcalavera :
کم اثر انگشت روش میمونه، قابلیت جزب گرد و خاک و پشه و مگسم داره !
گرد و خاک نمیگیره اما اثر انگشت افتضاحه. روی LCD و بدنه تا دست بزاری جاش میمونه

به نقل از manuelcalavera :
یه چیز که یکی تعریف میکرد و به نظرم جالب اومد این بود که موقعی که میزنیش به شارژ ، اون دایره ی وسطش ، دورش شروع میکنه به چرخیدن ...

آره، درحقیقت گوشی اصلا LED نداره و نشانگرش همون چراغ دور کلید navigator هست.
وقتی شارژ میشه میچرخه
وقتی فول شارژه ثابت روشن میمونه
وقتی زنگ میخوره چشمک میزنه و چراغ Answer هم باهاش چشمک میزنه و چراغ END روشن و ثابت میمونه

تازه اگه گوشیرو عین کلید که میخواید در رو قفل کنید بچرخونید دستگاه قفووول میشه :D

همچین کاری نمیکنه

به نقل از sunnyboy :
من که نمونه عکسهاشو رو اینترنت دیدم اصلا وایت بالانس جالبی نداشت.
عکاسش ناشی بوده، من که عکس انداختم خیلی خوب بود. (چون صحنه داره از انتشار آن معذوریم :happy: اما فردا تو نور روز عکس میگیرم براتون آپ میکنم) البته نباید انتظار دوربین 3CCD با لنز 18 ازش داشته باشید. در حد خودش خوبه.
کلا تو موبایل ها و دوربین های دیجیتال مایکرو نور خیلی مهمه اونم بخاطر اندازه لنز و CCD اوناست.

به نقل از sunnyboy :
در مورد کیفیت هندزفری و باطری هم تونستی یه نظر بده.

هندزفریش کیفیت خوبی داره و صداش هم خیلی بلند و خوبه، برنامه ای داره به اسم Audio Booster که وقتی هندزفری وصل باشه میتونه صدا رو اکولایز کنه و تقویت هم میکنه. رادیو رو هم خیلی خوب میگیره.
به نظرم باطریش ضعیفه. تو ریویو هاش که اینطور نیست اما در واقعیت خیلی زود ته میکشه.
11 صبح از شارژ در آوردم کلاً نیم ساعت صحبت کردم و 1 ساعت هم باگوشی ور رفتم. WiFi روشن ساعت 9 شب باطریش نصف بود. (نمیدونم دیگه قضاوتش با خودتون)
موقع شارژ خیلی داغ میشه. موقع صحبت کردنم همینطور البته من از هندز فری بلوتوث استفاده میکنم اما تو ماشین روی پام بود انقدر داغ شد که گذاشتم رو صندلی

به نقل از sunnyboy :
مگه نمیتونی غیر فعال و تبدیل به تودی کلاسیک بکنی ؟

چرا، خیلی هم ساده میشه این کار رو کرد کافیه از Today Items تیک Touch FLO 3D رو بر داری. اما دیامونده و Touch FLO 3D .

به نقل از hossein505 :
- HTC هم مثل Nokia از Accelerometer استفاده های دیگه ای کرده. وقتی گوشی زنگ می خوره کافیه صفحه نمایش رو به سمت زمین بگیرید تا Mute بشه. (دقیقا مثل Sapphire Arte)

بله وقتی درحال مکالمه گوشی رو رو Screen بزاری Silent میشه

به نقل از kourosh4 :
وای......! یعنی اینقدر کمه؟ درسته پی پی سی رو با صدا نمیسنجن.اما صداییکه جمین داشت واقعا افتضاح بود.
نا امید شدم. شما میتونی تست کنی ببینی صداش با چه گوشی یکیه.مثلا کا750 سونی یا ان70 نوکیا.
راستی توی ریویوها بدترین امتیاز دیاموند مال قابلیتهای ویدیویی و مالتی مدیاش بود.شما مشکل خاصی دیدین در این مورد ؟
دور ال سی دی انگار فلزیه درسته؟
ممنون
یادم رفت: این شارزرش چطوریاس.یکم انگار غیر طبیعی بود.و باطری؟

صداش به افتضاحی جمین نیست اما در حد K750 نیست شاید یکمی از N70 کمتره.
تو مالتی مدیا مشکلی نداره خیلی هم کیفیت تصویر بالایی داره. البته ویدئو پلیر Touch FLO 3D برنامه جالبی نیست اما من Core نصب کردم هیچ مشکلی نداره مخصوصاً DivX
دور LCD فلزیه، بله !!!! مشکلش چیه؟
شارژرش یه آداپتوره با یه کابل USB همین. باطری هم بالا توضیح دادم

به نقل از vooroojak80 :
دوستان هنوز با مبلغ حدود 700 روی دایموند اتفاق نظر دارند؟ در آستانه خریدم هااااااا!

بله، من پیشنهاد بهتری ندارم

به نقل از siyavash_61 :
تازه هميشه وقتي گوشي رو به كامپيتر وصل ميكني حتي اگه از نرم افزار تبديل به فلش ديسكم استفاده كني سرعت خيلي كمه بايد واسه ريختن يه فايل فيلم مدتها صبر كني دوم اينكه مديريت فايلهات هم يكمي سخت ميشه
نیازی به نرم افزار برای تبدیل به فلش دیسک نیست، وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی خودش سوال میکنه که ActiveSync یا Storage Card .
سرعت کپی و انتقال اطلاعات در حالت Storage زیاد با رم ریدر فرق نمیکنه

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادم رفت بگم:
بزرگترین مشکلم باهاش فارسی سازه که هیچکدوم روش نصب نمیشه.
علتش رو نمیفهمم اما خیلی برنامه های WM6 رو این کار نمیکنن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یادم رفت بگم:
بزرگترین مشکلم باهاش فارسی سازه که هیچکدوم روش نصب نمیشه.
علتش رو نمیفهمم اما خیلی برنامه های WM6 رو این کار نمیکنن
ضمن تشکر از توضیحات خوبتون ...
اگه رام های کوک شده ی خوب بیاد ریختن ِ فارسی ساز هم بدون مشکل خواهد بود ...
خوبیش اینه که شما ایکس دی ای رو داری ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ضمن تشکر از توضیحات خوبتون ...
اگه رام های کوک شده ی خوب بیاد ریختن ِ فارسی ساز هم بدون مشکل خواهد بود ...
خوبیش اینه که شما ایکس دی ای رو داری ...
یه تغییر فوق العاده خوبی تو مدیریت Text Message ها دادن. وقتی SMS میاد، تو inbox اسم طرف میاد وقتی مسیج رو باز میکنی صفحه اش تقریبا شبیه messenger ها هست و عین chat عمل میکنه، برای Reply کردن کافیه پایین پیام متن رو بنویسی و send کنی. متن ارسالی شما هم تو همون صفحه دیده میشه. اینطوری inbox همیشه مرتب میمونه و همیشه گزارش send ها و recieve ها رو دارین.

این خاصیت وین مو 6.1 ِ و خیلی ها هم مثل من دوسش ندارن ...

Touch FLO 3D فوق العادست اما یکم باعث کندی دیوایس میشه

تشریف ببرین اینجا توی ایکس دی ای ، توئیک لیستشو اعمال کنی گوشیت پرواز میکنه

در مورد اون مدل کلید هم بزودی برنامه ش میاد

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به نظرم باطریش ضعیفه. تو ریویو هاش که اینطور نیست اما در واقعیت خیلی زود ته میکشه.
11 صبح از شارژ در آوردم کلاً نیم ساعت صحبت کردم و 1 ساعت هم باگوشی ور رفتم. WiFi روشن ساعت 9 شب باطریش نصف بود. (نمیدونم دیگه قضاوتش با خودتون)

اینکه خیلی خوبه رفیق.

بالا