به نقل از manuelcalavera :
کم اثر انگشت روش میمونه، قابلیت جزب گرد و خاک و پشه و مگسم داره !
گرد و خاک نمیگیره اما اثر انگشت افتضاحه. روی LCD و بدنه تا دست بزاری جاش میمونه
به نقل از manuelcalavera :
یه چیز که یکی تعریف میکرد و به نظرم جالب اومد این بود که موقعی که میزنیش به شارژ ، اون دایره ی وسطش ، دورش شروع میکنه به چرخیدن ...
آره، درحقیقت گوشی اصلا LED نداره و نشانگرش همون چراغ دور کلید navigator هست.
وقتی شارژ میشه میچرخه
وقتی فول شارژه ثابت روشن میمونه
وقتی زنگ میخوره چشمک میزنه و چراغ Answer هم باهاش چشمک میزنه و چراغ END روشن و ثابت میمونه
تازه اگه گوشیرو عین کلید که میخواید در رو قفل کنید بچرخونید دستگاه قفووول میشه
همچین کاری نمیکنه
به نقل از sunnyboy :
من که نمونه عکسهاشو رو اینترنت دیدم اصلا وایت بالانس جالبی نداشت.
عکاسش ناشی بوده، من که عکس انداختم خیلی خوب بود. (چون صحنه داره از انتشار آن معذوریم :happy: اما فردا تو نور روز عکس میگیرم براتون آپ میکنم) البته نباید انتظار دوربین 3CCD با لنز 18 ازش داشته باشید. در حد خودش خوبه.
کلا تو موبایل ها و دوربین های دیجیتال مایکرو نور خیلی مهمه اونم بخاطر اندازه لنز و CCD اوناست.
به نقل از sunnyboy :
در مورد کیفیت هندزفری و باطری هم تونستی یه نظر بده.
هندزفریش کیفیت خوبی داره و صداش هم خیلی بلند و خوبه، برنامه ای داره به اسم Audio Booster که وقتی هندزفری وصل باشه میتونه صدا رو اکولایز کنه و تقویت هم میکنه. رادیو رو هم خیلی خوب میگیره.
به نظرم باطریش ضعیفه. تو ریویو هاش که اینطور نیست اما در واقعیت خیلی زود ته میکشه.
11 صبح از شارژ در آوردم کلاً نیم ساعت صحبت کردم و 1 ساعت هم باگوشی ور رفتم. WiFi روشن ساعت 9 شب باطریش نصف بود. (نمیدونم دیگه قضاوتش با خودتون)
موقع شارژ خیلی داغ میشه. موقع صحبت کردنم همینطور البته من از هندز فری بلوتوث استفاده میکنم اما تو ماشین روی پام بود انقدر داغ شد که گذاشتم رو صندلی
به نقل از sunnyboy :
مگه نمیتونی غیر فعال و تبدیل به تودی کلاسیک بکنی ؟
چرا، خیلی هم ساده میشه این کار رو کرد کافیه از Today Items تیک Touch FLO 3D رو بر داری. اما دیامونده و Touch FLO 3D .
به نقل از hossein505 :
- HTC هم مثل Nokia از Accelerometer استفاده های دیگه ای کرده. وقتی گوشی زنگ می خوره کافیه صفحه نمایش رو به سمت زمین بگیرید تا Mute بشه. (دقیقا مثل Sapphire Arte)
بله وقتی درحال مکالمه گوشی رو رو Screen بزاری Silent میشه
به نقل از kourosh4 :
وای......! یعنی اینقدر کمه؟ درسته پی پی سی رو با صدا نمیسنجن.اما صداییکه جمین داشت واقعا افتضاح بود.
نا امید شدم. شما میتونی تست کنی ببینی صداش با چه گوشی یکیه.مثلا کا750 سونی یا ان70 نوکیا.
راستی توی ریویوها بدترین امتیاز دیاموند مال قابلیتهای ویدیویی و مالتی مدیاش بود.شما مشکل خاصی دیدین در این مورد ؟
دور ال سی دی انگار فلزیه درسته؟
ممنون
یادم رفت: این شارزرش چطوریاس.یکم انگار غیر طبیعی بود.و باطری؟
صداش به افتضاحی جمین نیست اما در حد K750 نیست شاید یکمی از N70 کمتره.
تو مالتی مدیا مشکلی نداره خیلی هم کیفیت تصویر بالایی داره. البته ویدئو پلیر Touch FLO 3D برنامه جالبی نیست اما من Core نصب کردم هیچ مشکلی نداره مخصوصاً DivX
دور LCD فلزیه، بله !!!! مشکلش چیه؟
شارژرش یه آداپتوره با یه کابل USB همین. باطری هم بالا توضیح دادم
به نقل از vooroojak80 :
دوستان هنوز با مبلغ حدود 700 روی دایموند اتفاق نظر دارند؟ در آستانه خریدم هااااااا!
بله، من پیشنهاد بهتری ندارم
به نقل از siyavash_61 :
تازه هميشه وقتي گوشي رو به كامپيتر وصل ميكني حتي اگه از نرم افزار تبديل به فلش ديسكم استفاده كني سرعت خيلي كمه بايد واسه ريختن يه فايل فيلم مدتها صبر كني دوم اينكه مديريت فايلهات هم يكمي سخت ميشه
نیازی به نرم افزار برای تبدیل به فلش دیسک نیست، وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی خودش سوال میکنه که ActiveSync یا Storage Card .
سرعت کپی و انتقال اطلاعات در حالت Storage زیاد با رم ریدر فرق نمیکنه