خوشم میادیه نفری جواب همه رو میدی.
البته از روی اجبار جواب میدهم!
من متلک بار کسی نکردم و نمی کنم تازه عذر خواهی هم میکنم اگه اینطور فکر کردید.حرف هامو هم قبلا زدم.فکر کنم سالی یه بار اومدنم هم برای این مطلب بوده.جالبیش اینکه وقتی اوضاع بیرونی و فشار ها به کشور زیاد میشه این مطالب یهو سروکلشون پیدا میشه.
دوست من به خاطر پست قبلی عذر می خوام.
یادم هست قبلا بک پستی در مورد من اینجا زدید که متلک را به جیبش نهاده بود!
که البته جوابش را ندادم.
اما اون قسمتی که جالب اعلام شد در حقیقت بازتاب اعمال بعد از اون هست که قصد داریم اینجا بررسی اش کنیم!
مساله مهمتر اینکه من واقعا دوست ندارم اینجا پست بزنم!
حتی خوشحال هم می شوم که یک روزی بسته شدنش را ببینم!!!
اگر نادر اینجا پست نمی زد من هم می توانستم به راحتی به تاپیک هایی که در اونها فعالیت می کنم برسم!
بالاخره اینکه عفو کنید!
ببخشيد دوست عزيز كدوم يكي از حرفاي شما در جواب حرف من بود؟اذري هاي جمهوري اذربايجان مليتشون با اذري هاي ايران فرق داره.ربطي به هم ندارن.در ضمن مطمئن باشيد اگه يكم به ترك و كرد و لر و غيره اهميت داده بشه هيچ كدوم دنبال جدا شدن از ايران نميرن.شهريار هم تا جايي كه من ميدونم بيشتر شعر هاش تركي بود
از پست خوبتان ممنونم.
شاید در عمرم توانسم برای بار اول یک میهن پرست واقعی ببینم.
یک جریانی بود که چند روزی ذهنم رو مشغول کرد و اینجا هم بازتابش رو بیان کردم.
یکی از دوستانی برای آرایشگاه خود می خواست کارت تبلیغاتی چاپ کند و به دلیل علاقه اش به زبان ترکی می خواست نوشته های کارت به ترکی باشد.
متاسفانه به 4 چاپخانه سر زده بود که همگی گفته بودند این کار قرغن است و به هر چاپخانه ای هم که چنین کاری انجام دهد جریمه در نظر گرفته شده است!!!
حتی خودم هم از یک چاپخانه جویا شدم که درست همین را گفت!!!
توجه داشته باشید که اگر این افکار دوران کلیسا به جاهای باریکتری بکشد دیگر خواب ایران را خواهیم دید!
و آنوقت کشوری ایران بکی چیزی می شود تو مایه های بحرین و ...!!
و اما شهریار اشعار فارسیش بیشتر است به چند دلیل:
1- اشعارش را به دلیل نداشتن مایحتاج لازم بر روی پاکت سیگار و چیزهایی از این قبیل می نوشت!
2- اشعار ترکی مسبب اصلی خانه نشینی او شد!!!
3- شعر گفتن به فارسی راحتتر از ترکی است به 101 دلیل!
4- برخی از اشعار ترکی که گفته مثل حیدر بابا به قالب های ترکی است که تقریبا 1000 سال پیش در ایالات چین و... رایج بوده است!(که گفتن این نوع شعر راحت است) به یاد داشته باشید زمانی که شعر ترکی با قالب های عربی سروده شود چیزی جز اشعار نسیمی و فضولی نخواهد شد!