lilolil
Registered User
ساعت رایگان وایمکس ایرانسل در تهران چه ساعتی هست؟
سرعت افت میکنه تو این ساعت؟
ساعت ١ تا ٧ صبح
برا من كه چند روزي هست سرعت دانلود كلاً روي ١٠-١٥ هست
افتضاح
٥١٢ تهران
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ساعت رایگان وایمکس ایرانسل در تهران چه ساعتی هست؟
سرعت افت میکنه تو این ساعت؟
ساعت ١ تا ٧ صبح
برا من كه چند روزي هست سرعت دانلود كلاً روي ١٠-١٥ هست
افتضاح
٥١٢ تهران
در طول روز روی 10-15 است؟ :O
بچه ها من روز شنبه وایمکس ایرانسل با سرعت 1 مگ خریدم
خلاصه امروز ظهر باهاش رفتم اینترنت سرعتش فوق العاده بود
ولی الان دارم باهاش میرم خیلی خیلی کمه سرعتش
چرا اینجوری شده بنظزتون؟؟؟؟
یعنی بخاطر اینکه هوا ابریه اینجوریه؟
یا دلیل دیگه ای داره؟
دوست من adsl مخابرات سرعت خوبی ندارد.توصیه میکنم اگر Adsl میخواهید استفاده کنید از parsonline بگیرید.بيشتر اوقات بين 10 تا ١٥ متغيره
تا همين چند روز پيش بين ٤٠ تا ٥٠ بود حدود يه هفته اي هست اينجوري شده
ميخوام اي دي اس ال مخابرات بگيرم
جدیدا کیفیت مخابرات بهتر شده منم وایمکسو جمع کردم فعلا از بس داغون شده بود.دوست من adsl مخابرات سرعت خوبی ندارد.توصیه میکنم اگر Adsl میخواهید استفاده کنید از parsonline بگیرید.
با سلامسلام دوستان . چند تا سوال در باره وایمکس دارم اگه ممکنه جواب بدین ممنون از همگی :
1- هزینه راه اندازی وایمکس ایرانسل چه قدره ؟ و هزینه شارژ ماهانه مثلا برای سرعت 512 نامحدود ؟
2- هرجا ایرانسل آنتن داشته باشه میتوان اونجا وایمکس نصب کرد ؟
3- سرعت اینترنت با وایمکس ایرانسل چه جوریه مثلا برای 512 نامحدود ؟
4- وایمکس نیازی به خط تلفن نداره , درسته ؟ فقط نیاز به این داره که ایرانسل اونجا آنتن بده
سلام دوستان . چند تا سوال در باره وایمکس دارم اگه ممکنه جواب بدین ممنون از همگی :
1- هزینه راه اندازی وایمکس ایرانسل چه قدره ؟ و هزینه شارژ ماهانه مثلا برای سرعت 512 نامحدود ؟
2- هرجا ایرانسل آنتن داشته باشه میتوان اونجا وایمکس نصب کرد ؟
3- سرعت اینترنت با وایمکس ایرانسل چه جوریه مثلا برای 512 نامحدود ؟
4- وایمکس نیازی به خط تلفن نداره , درسته ؟ فقط نیاز به این داره که ایرانسل اونجا آنتن بده
داداش روح الله و ماکروسافت چاکرم . مشکل من اینه که کابل تلفن من دچار مشکل شده . میخوام چیزی باشه که نیاز به خط تلفن نداشته باشه . چیزی غیر از وایمکس وجود داره ؟
آره هست
اینترنت سیمکارت ایرانسل
پس همین وایمکس رو بگیر
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
سرویس های رادیویی هم هست، سیستک/آی نت/ماهان نت/.... و شرکت های مختلف دیگه هم ارائه میدند، تو گوگل اینترنت بی سیم رو یه سرج بزن.داداش روح الله و ماکروسافت چاکرم . مشکل من اینه که کابل تلفن من دچار مشکل شده . میخوام چیزی باشه که نیاز به خط تلفن نداشته باشه . چیزی غیر از وایمکس وجود داره ؟