• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
خواستم بدونم فرق مودم ها در چیه ؟ در سرعت خیلی تاثیر داره؟
من تو خرمشهر هستم و کامپیوتر دسکتاپ دارم و در نواحی تحت پوشش تو قسمت زرد هستم و باید مودم بیرونی بگیرم ولی ایرانسل به مودم USB یک تخفیف عالی برای دانشجویان داده قیمتش 50 هزار تومنه خیلی ارزونه ولی برا بقیه 120 تومنه
حالا به نظرتون من که تو منطقه زرد هستم اگه مودم USB بگیرم با مشکل مواجه نمیشم ؟
و سوال بعدی اینکه وایمکس ایرانسل شبانه رایگان هست ؟

ممنون میشم جواب بدید

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام
خواستم بدونم فرق مودم ها در چیه ؟ در سرعت خیلی تاثیر داره؟
من تو خرمشهر هستم و کامپیوتر دسکتاپ دارم و در نواحی تحت پوشش تو قسمت زرد هستم و باید مودم بیرونی بگیرم ولی ایرانسل به مودم USB یک تخفیف عالی برای دانشجویان داده قیمتش 50 هزار تومنه خیلی ارزونه ولی برا بقیه 120 تومنه
حالا به نظرتون من که تو منطقه زرد هستم اگه مودم USB بگیرم با مشکل مواجه نمیشم ؟
و سوال بعدی اینکه وایمکس ایرانسل شبانه رایگان هست ؟

ممنون میشم جواب بدید

در مورد سوال اولتون من هم تو مناطق زرد رنگ هستم و مودم USB اصلا جواب نداد بهم. ولی از این مودم های وای فای (نه مودم بیرونی که روی پشت بوم کار میذارن) گرفتم خیلی عالی جواب میده (آنتن پر). سوال دوم هم کلا ایرانسل شبانه رایگان نداره.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آنتن دهی ایرانسل توی اصفهان هر روز داره افتضاح تر از دیروز می شه. از روزی که مودم خریدم، هی دارم می برمش بالاتر، الان RSSI اش در بهترین حالت -75 هست. وگرنه -80 و این ها هم می شه. سیگنال به نویزش هم در بهترین حالت 13-14 هست. توی اتاق من واقع در طبقه دوم، دیگه جا نیست مودم رو ببری بالاتر، الان بردمش نزدیک سقف نزدیک پنجره و این عدد ها رو گرفتم. ماشالا این قدر وای فایش قوی هست که ببریش بیرون هم کلا از وای فای ساقط می شی. :confused:

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان
گوگل برا من باز نمیشه
شما هم ایم مشکلو دارید؟

سلام
بله من هم مشکلی شبیه به این دارم از دیروز
سایت های ایرانی به راحتی باز میشه خارجی ها اکثرا خیر، بعضی وقتها هم که لود میشن خیلی کنده
شاید به خاطر سرمای شدید و برف نشستن روی دکل ها مشکلی به وجود آمده

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام
بله من هم مشکلی شبیه به این دارم از دیروز
سایت های ایرانی به راحتی باز میشه خارجی ها اکثرا خیر، بعضی وقتها هم که لود میشن خیلی کنده
شاید به خاطر سرمای شدید و برف نشستن روی دکل ها مشکلی به وجود آمده
من فقط همون 5شنبه مشکل داشتم گوگل باز نمیشد بقیه سایت ها باز میشن خیلی خوب
امروز و دیروز هم مشکلی ندارم

AmirHossienh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود
دوستان کسی میدونه تو استان مرکزی انتن میده
لطفا سریع جواب بدید ممنون

BLACKY

Registered User
لایک‌ها
115
دوستانی که اخطار دریافت کردید در رابطه با رعایت نکردن خط مشی یه توضیح بدید که با اخطار اول و دوم ضریب اشتراک بالا میره یا فقط در حد اخطار هست؟

دوستان 2 مگابایت اینجا چند نفر اخطار دریافت کردن بعد از رد شدن از 120 گیگ ؟

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
دوستان کسی سرویس نامحدود داره؟
مثلا 256 سرعت دانلود چقدره؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوستان کسی سرویس نامحدود داره؟
مثلا 256 سرعت دانلود چقدره؟
1 ماه نامحدود 256 داشتم، سرعتش در حد 24 کیلوبایت در ثانیه بود. البته بستگی به میزان آنتن دهی و شلوغی منطقه هم داره. speedtest.ir هم سرعت رو 227 کیلوبیت در ثانیه نشون می داد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
کد:
Pinging www.irancell.ir [92.42.49.43] with 32 bytes of data:
Reply from 92.42.49.43: bytes=32 time=1571ms TTL=57
Reply from 92.42.49.43: bytes=32 time=1781ms TTL=57
Reply from 92.42.49.43: bytes=32 time=2279ms TTL=57
Reply from 92.42.49.43: bytes=32 time=2473ms TTL=57

Ping statistics for 92.42.49.43:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 1571ms, Maximum = 2473ms, Average = 2026ms

نتیجه پینگ سرور "ایرانسل" با سرویس وایمکس "ایرانسل". با تشکر از همه دست اندرکاران.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
نمیدونم از این بی قانونی و به کجا شکایت ببرم، داستان به اینصورت هست که وقتی شما یک قرار دادی را با یک شرکت امضاء میکنید شرکت موظف هست تا پایان پایبند قرار داد باشه. مثلا یوزرهای قدیمی داتک که نامحدود دارند آبونمانی که پرداخت میکنن درحال حاضر یک چهارم یوزرهایی هست که جدیدا نامحدود میگیرند (توی سایتشون نزده ولی تلفنی بپرسید نامحدود دارند!) این بدلیل قراردادی هست که شرکت با یوزر قدیمی امضا کرده و باید پایبند به اون باشه تا زمانی که یوزر قرارداد فسخ کنه.
حالا داستان من و با ایرانسل چی هست؟ من اینترنت با حجم ماهیانه 2 گیگ سرعت 128 بصورت شش ماهه دارم که هزینه آبنومان اون 48400 تومان هست. مدت کمی به پایان ششش ماه باقی مانده و ایرانسل ایمیل به من زده به شرح زیر:
با پرداخت مبلغ 513040ریال تا تاریخ ************ ، نسبت به تمدید طرح تعرفه فعلی شناسه وایمکس *********** اقدام نمایید.در صورت وجود اعتبار کافی در حساب وایمکس خود ، پیغام فوق را نادیده بگیرید.

خب در تصویر زیر میبینید که در داخل پنل کاربری هزینه آبونمان همان 48400 تومان هست ولی در ایمیل به بنده مبلغ بالاتری گفتند که آماده کنم...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نمیدونم از این بی قانونی و به کجا شکایت ببرم، داستان به اینصورت هست که وقتی شما یک قرار دادی را با یک شرکت امضاء میکنید شرکت موظف هست تا پایان پایبند قرار داد باشه. مثلا یوزرهای قدیمی داتک که نامحدود دارند آبونمانی که پرداخت میکنن درحال حاضر یک چهارم یوزرهایی هست که جدیدا نامحدود میگیرند (توی سایتشون نزده ولی تلفنی بپرسید نامحدود دارند!) این بدلیل قراردادی هست که شرکت با یوزر قدیمی امضا کرده و باید پایبند به اون باشه تا زمانی که یوزر قرارداد فسخ کنه.
حالا داستان من و با ایرانسل چی هست؟ من اینترنت با حجم ماهیانه 2 گیگ سرعت 128 بصورت شش ماهه دارم که هزینه آبنومان اون 48400 تومان هست. مدت کمی به پایان ششش ماه باقی مانده و ایرانسل ایمیل به من زده به شرح زیر:
با پرداخت مبلغ 513040ریال تا تاریخ ************ ، نسبت به تمدید طرح تعرفه فعلی شناسه وایمکس *********** اقدام نمایید.در صورت وجود اعتبار کافی در حساب وایمکس خود ، پیغام فوق را نادیده بگیرید.

خب در تصویر زیر میبینید که در داخل پنل کاربری هزینه آبونمان همان 48400 تومان هست ولی در ایمیل به بنده مبلغ بالاتری گفتند که آماده کنم...

اونی که اون جا نوشته 48400 مالیات در رفته هست. با 6 درصد مالیات هزینه شما 51304 تومنه که همونی هست که در پیام آمده.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
دوست گرامی کسی می دونه این مطلب از نظر ایرانسل چه معنایی می ده؟
//
به اطلاع کاربرانی که علاقه‌مند به استفاده از روتر (Router) هستند می‌رساند که گزینه‌های زیر از نظر سازگاری با شبکه وایمکس ایرانسل مورد تایید می باشند:

ShowPicture.aspx

farhad212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای دانلود می‌خوام وایمکس ایرانسل بگیرم، تو مناطق سبز رنگم و برای استفاده خونه، رومیزی می‌خوام. آیا واقعا سرویسها نامحدودن؟
اصلا کیفیتش برای دانلود مناسبه؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا من کلا از این ایرانسل چیزی حالیم نیست.
یکی یه مودم بهم داده فقط میخوام امتحان کنم ببینم چجوریه
سرعتش 512 هست و ماهی 4 گیگ
الان این رو میشه تغییر داد مثلا به 256 مصرف آزاد که هر مگ رو 89 ریال حساب میکنه؟؟
آخه توی "تغییر طرح تعرفه" واسه تغییر دادن گزینه ای به اسم مصرف آزاد نمیبینم!!

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
ایا روتری تو بازار هست که بتونم دو تا اشتراک وایمکس ایرانسل رو با هم یکی کنم؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوست گرامی کسی می دونه این مطلب از نظر ایرانسل چه معنایی می ده؟
//
به اطلاع کاربرانی که علاقه‌مند به استفاده از روتر (Router) هستند می‌رساند که گزینه‌های زیر از نظر سازگاری با شبکه وایمکس ایرانسل مورد تایید می باشند:

ShowPicture.aspx
روتر های سازگار با ایرانسل که البته تقریبا تمام روتر ها باهاش سازگارن مثلا اتصال مودم به روتر یک شبکه لن یا اینکه اتصال به اکسس پوینت بی سیم.
برای دانلود می‌خوام وایمکس ایرانسل بگیرم، تو مناطق سبز رنگم و برای استفاده خونه، رومیزی می‌خوام. آیا واقعا سرویسها نامحدودن؟
اصلا کیفیتش برای دانلود مناسبه؟
جدیدا رو نامحدودا خط مشی مصرف منصفانه گذاشتن که مقدارشم اصلا معلوم نیست.
کیفیتش هم جدیدا داغون شده از بس شبکه شلوغه.
آقا من کلا از این ایرانسل چیزی حالیم نیست.
یکی یه مودم بهم داده فقط میخوام امتحان کنم ببینم چجوریه
سرعتش 512 هست و ماهی 4 گیگ
الان این رو میشه تغییر داد مثلا به 256 مصرف آزاد که هر مگ رو 89 ریال حساب میکنه؟؟
آخه توی "تغییر طرح تعرفه" واسه تغییر دادن گزینه ای به اسم مصرف آزاد نمیبینم!!
اون تعرفه دیگه ارائه نمیشه فقط اونایی که از قبل داشتن میتونن استفاده کنند.
سلام دوستان
ایا روتری تو بازار هست که بتونم دو تا اشتراک وایمکس ایرانسل رو با هم یکی کنم؟
باید با دستگاه لود بالانسر جفتش رو مخلوط کنید که گرونم هست.
نرم افزاری هم برنامه Spotify میتونه انجام بده که البته این قابلیتش پولیه.

بالا