• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
میتونید مشترک فید من تو فرند فید بشید ... یا تو توئیتر من رو فالو کنید ... از ادامه داستان وایمکس مطلع بشید ! ( عکس بالا هم میز کار بنده هست :D )

فرند فید : http://friendfeed.com/shayan
توئیتر : http://twitter.com/shayan

البته تو امضام هست هر دو.
شایان نمی ببینمت چرا پس؟
من آلان با جی تاک تیوب می کنم تو فرفر
گفتما..چون همه چیش اپل هست..مخصوصا اون گوشی نازش

http://friendfeed.com/hamid2day

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها، کسی اگه wimax ایرانسل گرفته، کیفیت و آنتن دهیش رو اینجا بگه

ads

Registered User
لایک‌ها
6
کسی از بچه های تهران وایمکس گرفته؟
من حدود 10 روز هست پرداخت کردم ولی هنوز که هنوزه خبری از مودم نشده، دلمون خوش بود که دیگه ربطی به رانژه و مخابرات و اینا نداره و سریع می دن، اپراتورها هم که 10تا 10تا فرم پیگیری پر می کنن و باز خبری نمی شه

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با این وضعیت ...ی اینترنت آب ریختن به آسیاب دشمن؟

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
به نظر من اینا ترفندشونه
میان یه یه هفته ای طول میدن تا وقتی طرف اینترنت رو گرفت قدرشو بدونه و دیگه از اونجا نره که بخواد یه هفته دیگه منتظر بمونه
طرف رو بیچاره میکنن تا طرف میگه بابا فقط بده به من عمرا دیگه جامو عوض کنم

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ... ظاهرا ایرانسل نمیخواد به کسی سرویس بده. فقط پول گرفته. من دو نفر دیگه هم میشناسم که پول ریختن ولی خبری از اینترنت و مودم نیست. من مودم رو بیشتر از ۱۰ روزه که دارم ولی اینترنت ندارم. هر روز جواب سر بالا میدن.

اگر کسی میخواد تاپیکی در این مورد بزنه ( خودش تجربه خرید داشته باشه از ایرانسل ) شدیدا حمایت میشه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
خب ... ظاهرا ایرانسل نمیخواد به کسی سرویس بده. فقط پول گرفته. من دو نفر دیگه هم میشناسم که پول ریختن ولی خبری از اینترنت و مودم نیست. من مودم رو بیشتر از ۱۰ روزه که دارم ولی اینترنت ندارم. هر روز جواب سر بالا میدن.

اگر کسی میخواد تاپیکی در این مورد بزنه ( خودش تجربه خرید داشته باشه از ایرانسل ) شدیدا حمایت میشه.
دوستم توی پاسداران با مودم Outdoor ازشون سرویس گرفته وصلم هست ولی اطلاعاتش زیاد بالا نیست که بیاد اینجا توضیح بده.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
میشه فقط تاریخ ثبت نام یا دریافت مودم رو ازشون بپرسید ؟

چون من اطلاع دارم حدود یک ماه قبل از شروع ثبت نام عمومی، یک سری افراد ( با واسطه ) تونستن سرویس بگیرن که حتی ماه اول برای این دوستان رایگان هم بوده. اونها تونستن استفاده کنن و مشکلی هم نداشتن. ولی از بعد از شروع ثبت نام رسمی ( یعنی حدودا هفته اول بهمن ) من کسی رو سراغ ندارم که سرویس گرفته باشه و استفاده کرده باشه.

شنبه شب تو سایت ایرانسل رسما اعلام شد که این سرویس اومده و من فرداش یعنی یکشنبه تماس گرفتم و مدارک رو تهیه کردم دوشنبه صبح ثبت نام من کامل شد.

as87

Registered User
لایک‌ها
1
من ديروز وصل شدم:wacko:
با مودم ايندور توي طبقه اول كه لينك نداره.
طبقه چهارم 2تا چراغش پر ميشه:happy:

سرعت 128 اما زياد جالب نبود كه با نمايندگي صحبت كردم گفت براي 22 بهمن هست:blink:
سرعت دانلود روي 16 كيلو بايت بود.

بعد تعطيلات تست سرعتشو ميزارم ببنيد.

اما يه موضوع هم هست كه به شما گرافي بابت استفاده از ترافيك ماهيانه نميده:wacko: احتمالا قراره دودر بشه:D
سيستم حسابرسي اينترنتي هم هنوز ايراد داره.
دوستاني هم كه منتظر مودم هستن تماس بگيرن يه فرم پيگيري پر كنن براشون رسيدگي مي‌كنن.
زمان ثبت نام سرويس هم ايناست:

من 5/11 ثبت نام كردم. 6/11 پولو ريختم. 18/11 مودم نصب شد. 21/11 هم بالاخره اينترنت

Last edited:

as87

Registered User
لایک‌ها
1

با اون شماره نصاب تماس بگيريد بپرسيد اطلاعات رو فرستادن يا نه اگر كارت ملي رو فرستاده باشن 24 ساعت وصل ميشه. (707 مي‌گفت، راستو دروغش پاي خودشون:D)

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
من ديروز وصل شدم:wacko:
با مودم ايندور توي طبقه اول كه لينك نداره.
طبقه چهارم 2تا چراغش پر ميشه:happy:

سرعت 128 اما زياد جالب نبود كه با نمايندگي صحبت كردم گفت براي 22 بهمن هست:blink:

بعد تعطيلات تست سرعتشو ميزارم ببنيد.

اما يه موضوع هم هست كه به شما گرافي بابت استفاده از ترافيك ماهيانه نميده:wacko: احتمالا قراره دودر بشه:D
سيستم حسابرسي اينترنتي هم هنوز ايراد داره.
دوستاني هم كه منتظر مودم هستن تماس بگيرن يه فرم پيگيري پر كنن براشون رسيدگي مي‌كنن.
زمان ثبت نام سرويس هم ايناست:

من 5/11 ثبت نام كردم. 6/11 پولو ريختم. 18/11 مودم نصب شد. 21/11 هم بالاخره اينترنت
سلام . حاجی کدوم سرویس 128 گرفتی ؟ 3 گیگش یا نامحدود ؟
چون معمولآ شرکتا سرعتش نا محدودشون پایینه اما سرعت محدودش خیلی بالا هست واسه اینکه سریع تموم بشه پهنای باند .
راستی از موقعی که وصل شده مشکل دیسکانکت یا چیز خاصی نداشته ؟

دمت گرم :):rolleyes:

as87

Registered User
لایک‌ها
1
سلام . حاجی کدوم سرویس 128 گرفتی ؟ 3 گیگش یا نامحدود ؟
چون معمولآ شرکتا سرعتش نا محدودشون پایینه اما سرعت محدودش خیلی بالا هست واسه اینکه سریع تموم بشه پهنای باند .
راستی از موقعی که وصل شده مشکل دیسکانکت یا چیز خاصی نداشته ؟

دمت گرم :):rolleyes:

من توي طبقه 4 مشكلي ندارم فقط بعضي مواقع براي 4-5 ثانيه سرعت مياد روي 9-8 كه بعد ميره بالا. 3گيگشم گرفتم.
البته اون زماني كه وصل نشده بود من از سايت ايرانسل يه pdf دانلود كردم با 190kb دانلود كرد:blink:
الانم به مودم دسترسي ندارم مسافرتم:wacko: سه شنبه تست سرعت رو ميزارم;)

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
خيلي گرونه هر مگابايت 10تومانه خوب 100مگ ميشه 1000تومان شما باهاش چطوري چيز دانلود ميكنيد من با اي دي اس الم شبي يك گيگ ميگيرم تازه شبا رايگانه اونطوري كه شما هستيد بايد من ماهي 100هزارتومان بدم واقعا كه گرونه
سرعت 128 اما زياد جالب نبود كه با نمايندگي صحبت كردم گفت براي 22 بهمن هست
ضمنا يه چيز ديگه اون دوستمون گفته با سرويس 128 داره 16تا دانلود ميكنه بعد ناراضيه
يكي نيست بگه با128 بيشتر از 16 نبايد دانلود كني سقفش و استانداردش همون 16 هست ديگه يعني در بهترين حالتش هستي پس 22بهمن بهت تاثير نذاشته
لابد ميخواي با 128 مثلا64 دانلود داشته باشي اره ؟
هرجاي خونه موبايلتون خوب انتن بده البت ايرانسل ها اينم خوب انتن ميده

ما واسه شركت گرفتيم البته هنوز مودمو ندادند ولي اينطور ميگن برو بچ

as87

Registered User
لایک‌ها
1
خيلي گرونه هر مگابايت 10تومانه خوب 100مگ ميشه 1000تومان شما باهاش چطوري چيز دانلود ميكنيد من با اي دي اس الم شبي يك گيگ ميگيرم تازه شبا رايگانه اونطوري كه شما هستيد بايد من ماهي 100هزارتومان بدم واقعا كه گرونه

ضمنا يه چيز ديگه اون دوستمون گفته با سرويس 128 داره 16تا دانلود ميكنه بعد ناراضيه
يكي نيست بگه با128 بيشتر از 16 نبايد دانلود كني سقفش و استانداردش همون 16 هست ديگه يعني در بهترين حالتش هستي پس 22بهمن بهت تاثير نذاشته
لابد ميخواي با 128 مثلا64 دانلود داشته باشي اره ؟
هرجاي خونه موبايلتون خوب انتن بده البت ايرانسل ها اينم خوب انتن ميده

ما واسه شركت گرفتيم البته هنوز مودمو ندادند ولي اينطور ميگن برو بچ

سرويس وقتي نامحدود باشه اون سرعت با توجه به اينكه هر 8بيت يه بايت هست درسته اما وقتي سرويس حجمي هست معمولا به شما نهايت سرعتي كه شبكه داره رو ميده. من با همين 128 كيلو بيت (adsl) 190كيلو بايت هم دانلود كردم:lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سرويس وقتي نامحدود باشه اون سرعت با توجه به اينكه هر 8بيت يه بايت هست درسته اما وقتي سرويس حجمي هست معمولا به شما نهايت سرعتي كه شبكه داره رو ميده. من با همين 128 كيلو بيت (adsl) 190كيلو بايت هم دانلود كردم:lol:

سلام دوست عزیز
این که شما بالای 16 کیلو بایت دانلود کردید مشکلی نیست و امکان پذیر هست ( خیلی جاها شب ها آزاد هست و یک الی 2 مگ دانلود دارند ... ) ولی اینکه حالا با 128 ، 16 دانلود میکنید و ناراضی هستید عجیب هست :D

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان کسی خبر داره کی میخوان مودم های usb بدون نیاز به برق 220 بیارن که با برق usb کار کنه؟

من شاتل داره روانیم میکنه میخوام عوض کنم اگه این مودماش بیاد وایمکس میگیرم

as87

Registered User
لایک‌ها
1
:(

C:\Documents and Settings\as>ping google.com

Pinging google.com [209.85.229.106] with 32 bytes of data:

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 209.85.229.106:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

هيچ سايتي پينگ نميده براي من اما همه سايتها باز هست.
سرعت دانلود نسباتا خوب هست (12تا 20kb:wacko:) الان اما صفحات دير باز ميشه. به نظرتون مشكل از چي هست؟

718432693.png

Last edited:

msnasiri

Registered User
لایک‌ها
1
اولین نشونه دست کاری کردن (مخصوصاً مانیتور کردن)

JEskandari

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یک سوال داشتم برای شما هم داونلود از RapidShare مشکل داره و بعد از 50-60 کیلوبایت متوقف میشه.

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
:(

C:\Documents and Settings\as>ping google.com

Pinging google.com [209.85.229.106] with 32 bytes of data:

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 209.85.229.106:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

هيچ سايتي پينگ نميده براي من اما همه سايتها باز هست.
سرعت دانلود نسباتا خوب هست (12تا 20kb:wacko:) الان اما صفحات دير باز ميشه. به نظرتون مشكل از چي هست؟

718432693.png
من فکر کنم بیشتر دلیلش بخاطر اون information technology باشه که اون بالا نوشته ایکاش دوستانی که از مخابرات ای دی اس ال گرفتن میگفتن که اونها هم همین مشکل رو دارند و یا نه ؟
من واقعا متعجبم چرا ایرانسل که طبق پروانه وایمکس مجوز pap هم داره از مخابرات پهنایباندش رو گرفته

بالا