• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

usefee

Registered User
لایک‌ها
2

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
آقا بی زحمت یک پینگ از سایت irib.ir هم بزار.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ایرانسل پینگ رو بسته. برای من که اینطور هست.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد حساب کتاب و شارژ ماهانه و کسر اعتبار با نرخ ازاد و اینها ... اینجا یه چیزایی نوشتم ... که البته مطمئن نیستم و فکر میکنم اینطوریه ! اگر نظر دیگه‌ای دارید حتما بنویسید :

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2661894

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یک سوال دیگه که پیش میاد ( غیر از اینکه ایرانسل دقیقا چه ساعتی و چه روزی رو اول ماه میدونه و شروع به شارژ مجدد میکنه ) اینه که اگر مثلا من اول ما نتونستم شارژ کنم حسابم رو ... مثلا ۵ ام ماه خواستم یک ماه شارژ کنم تکلیف چیه ؟! نمیشه ؟ :D

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
من كه هر چيزي رو بگي ميفهمم نتونستم هنوز درك كنم كه ايرانسل براي توضيح كاركردن با سرويس هاش چرا ديپلماتيك صحبت ميكنه و براي كاربر عادي سخته دركش
مثل اولش كه سيم كارت ميفروختن به جاي اينكه بگن دائمي و اعتباري ميگفتن سيم كارت پيش پرداخته و سيم كارت پس پرداخته
خيلي خندار بود اون موقع برام اين جملات

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این نوع شارژ رو که من واقعا موندم چند تا استاد ریاضیات و فلسفه و منطق دانشگاه نشستن اختراع کردن !!!!

من نمیدونم چرا یه فیلد تحت عنوان « مانده پهنای باند » که به گیگابایت نشون بده و یه فیلد هم « مانده ماهانه » به روز تو این حساب نذاشتن ! تکلیف ملت روشن بشه ! یعنی من ۳۵ تومن برای یک ماه ۵۱۲ با ۴ گیگ میدم ... ۳۰ روز و ۴ گیگ اضافه بشه ... از اینها کم بشه ! بعد هم اگر خواستم گیگ اضافه بخرم ... حسابم رو هم ماهانه شارژ کنم ! واقعا نمیدونم چی فکر میکنن اینا فرمول ریاضی در اوردن برای استفاده اینترنت ! بعد از همه جالبتر اینه که اپراتورها هم بدون استثنا هیچ کدوم نمیدونن چه خبره ! امروز اپراتور رسما و دقیقا این جمله رو میگه « چون سیستم ما داره ریست میشه و اتفاق‌های عجیبی توش میافته من به شما توصیه نمیکنم الان تو حسابتون پول بریزید و شارژ کنید !!!‌ » ... مسئولین ایرانسل اگر خواستن ساعت دقیق مکالمه رو هم میدم برن از روی مکالمات ضبط شده گوش کنن !

yaser

Registered User
لایک‌ها
0
این نوع شارژ رو که من واقعا موندم چند تا استاد ریاضیات و فلسفه و منطق دانشگاه نشستن اختراع کردن !!!!

من نمیدونم چرا یه فیلد تحت عنوان « مانده پهنای باند » که به گیگابایت نشون بده و یه فیلد هم « مانده ماهانه » به روز تو این حساب نذاشتن ! تکلیف ملت روشن بشه ! یعنی من ۳۵ تومن برای یک ماه ۵۱۲ با ۴ گیگ میدم ... ۳۰ روز و ۴ گیگ اضافه بشه ... از اینها کم بشه ! بعد هم اگر خواستم گیگ اضافه بخرم ... حسابم رو هم ماهانه شارژ کنم ! واقعا نمیدونم چی فکر میکنن اینا فرمول ریاضی در اوردن برای استفاده اینترنت ! بعد از همه جالبتر اینه که اپراتورها هم بدون استثنا هیچ کدوم نمیدونن چه خبره ! امروز اپراتور رسما و دقیقا این جمله رو میگه « چون سیستم ما داره ریست میشه و اتفاق‌های عجیبی توش میافته من به شما توصیه نمیکنم الان تو حسابتون پول بریزید و شارژ کنید !!!‌ » ... مسئولین ایرانسل اگر خواستن ساعت دقیق مکالمه رو هم میدم برن از روی مکالمات ضبط شده گوش کنن !

ایرانسل کلا اینظوری حساب می کنه همه بسته های تشویقیش از مکالمه و اس ام اس و جی پی ار اس برای اعتباری اینطوری هست ولی برای دائمی لا اقل برای موبایلش اینطوری نیست یعنی آخر ماه می شینه برات حساب می کنه که چقدر از مصرف ماهانت روی بسته های افزایشیت حساب بشه و چقدر به صورت آزاد (البته همیشه حواسش به حد اعتبارت هست )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چند دقیقه پیش ۴ تا کارت ۱۰ هزار تومانی به حسابم اضافه کردم. مانده حساب شد حدود ۳۹ تومن. زنگ زدم ۷۰۷ که بگم اگر اینکار قرار دستی انجام بشه، دستی انجام بدید و حساب من رو ( ۳۵ تومن ) یک ماه شارژ کنید. اپراتور گفت شما ۴۸ تومن دارید. گفتم نه ۳۹ تومن ! گفت نه آقا من دارم میبینم ۴۸ تومن !!! گفت پشت خط باشید از یجا دیگه چک کنم ...

پشت خط بودم ... همینطوری الکی صفحه رو رفرش کردم ... دیدم مانده حساب شد ۵۰ تومن ! دوباره کردم شد ۳۰ تومن ... دوباره ... ۲۰ تومن ... دوباره ... ۶۰ تومان ! ( از اینجا دیگه فیلم گرفتم از صفحه ! ) دوباره ... ۷۰ تومن ... دوباره ... ۸۳ تومن !!!

همینطوری بازی میکردم اپراتور برگشت ! از صداش مشخص بود اون هم کف کرده از این اتفاق ها ! چون ظاهرا اون هم همین ها رو میدیده ! و از طرف دیگه اصرار داشت من ۵ تا کارت شارژ وارد کردم نه ۴ تا ! با ساعت دقیق وارد کردن کارت‌ها هر ۵ تارو برام خوند !!! ( صدای اپراتور هم تو فیلم هست ) گفتم بهرحال من ۴ تا کارت بیشتر نداشتم !

همین وسط‌ها بود که فهمیدم حسابم هم یک ماه شارژ شده ! یعنی اینترنت همراه هم ۴۰ تومن اضافه شده ! ۸۳ تومن هم که تو مانده حساب ! اپراتور هم میگفت این پول واقعی نیست و اشتباه شده ...

بعد از صحبت باهاش، یک بسته افزایشی ۱۰ گیگ هم گرفتم که ببینم واقعی هست یا نه ! ... که دیدم بله هست ! حالا مانده حساب ۵۰ تومن ... اینترنت همراه ۱۴۰ هزار تومان !!!

از ایرانسل ممنونم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ایرانسل کلا اینظوری حساب می کنه همه بسته های تشویقیش از مکالمه و اس ام اس و جی پی ار اس برای اعتباری اینطوری هست ولی برای دائمی لا اقل برای موبایلش اینطوری نیست یعنی آخر ماه می شینه برات حساب می کنه که چقدر از مصرف ماهانت روی بسته های افزایشیت حساب بشه و چقدر به صورت آزاد (البته همیشه حواسش به حد اعتبارت هست )
اینترنت هم مجبوره اینطوری حساب کنه. چون اکانتینگی که استفاده میکنن ماله اینترنت نیست و اینها زوری دارن برای وایمکس استفاده میکنن !!! حتی زحمت ندادن ترجمه‌هارو درست کنن ! هنوز مقدار پول تو حسابشون اسمش « اینترنت همراه » هست ! اپراتورها که ترجمه نشده میبینن ... میگن GPRS !!!!!!!!!!! اپراتوره خیلی جدی میگه بله این پول تو GPRS شما هست :))))

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
همین وسط‌ها بود که فهمیدم حسابم هم یک ماه شارژ شده ! یعنی اینترنت همراه هم ۴۰ تومن اضافه شده ! ۸۳ تومن هم که تو مانده حساب ! اپراتور هم میگفت این پول واقعی نیست و اشتباه شده ...

بعد از صحبت باهاش، یک بسته افزایشی ۱۰ گیگ هم گرفتم که ببینم واقعی هست یا نه ! ... که دیدم بله هست ! حالا مانده حساب ۵۰ تومن ... اینترنت همراه ۱۴۰ هزار تومان !!!

از ایرانسل ممنونم.

نـــــــــــــــــــــــــــــــــــه :guitar::thumbsup: من همین فردا میرم پیگیر این وایمکس می شم.

ای جان من ایرانســـل

as87

Registered User
لایک‌ها
1
اين چيزا تو ايرانسل طبيعيه:D
من هنوز حسابمو شارژ نكردم:blink:
attachment.php

فایل های ضمیمه

• asas.JPG
    asas.JPG
    31.5 KB · نمایش ها: 137

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
۵۱۲ هستی ؟ این عدد به ۵۱۲ میخوره ...

اگر ۳۵۰۰۰ تومان تو مانده حسابت بوده ... لازم نیست خودت شارژ کنی ... یعنی اصلا نمیتونی بکنی ... خود ایرانسل در زمان نامشخصی :D از اون پول باید برداره و این اینترنت همراه رو شارژ کنه ... گاهی هم مثل ماله من نه تنها بر نمیداره ... یه ۵۰ ، ۶۰ تومن هم جایزه میده ! :D

avan

Registered User
لایک‌ها
207
خیلی جالبه.
به زودی کلاه برداری هم میتونه بکنه پس!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
والا کلاه برداری هم تک و توک میکنه ... مثلا من ۵ بهمن ثبت نام کردم ۲۸ تومن دادم برای ۲۵ روز تا آخر بهمن ... این وسط یه کارت ۵ تومنی و ۳ تومنی هم شارژ کردم ... که تو اکانت گم شد. حساب من دقیقا ۱ اسفند فعال شد. یعنی مشکلش حل شد. و اون ۲۸ + ۵ + ۲ تومن پرید ! البته گفتن داریم پیگیری میکنیم ... ولی الان ۲۰ روزه اینو میگن :))

بالا