@gh@m@hdi
Registered User
کسی سرویس نگرفته؟
چج.ریه مودم هاش؟
آنتن می ده؟
کیفیت؟
چج.ریه مودم هاش؟
آنتن می ده؟
کیفیت؟
خوب شرایط؟؟من که خیلی راضی ام ..
چه مودمی گرفتی؟من که خیلی راضی ام ..
میلاد جان کمی توضیح میدی در مورد کیفیت و هزینه هاشمن که خیلی راضی ام ..
این نوع شارژ رو که من واقعا موندم چند تا استاد ریاضیات و فلسفه و منطق دانشگاه نشستن اختراع کردن !!!!
من نمیدونم چرا یه فیلد تحت عنوان « مانده پهنای باند » که به گیگابایت نشون بده و یه فیلد هم « مانده ماهانه » به روز تو این حساب نذاشتن ! تکلیف ملت روشن بشه ! یعنی من ۳۵ تومن برای یک ماه ۵۱۲ با ۴ گیگ میدم ... ۳۰ روز و ۴ گیگ اضافه بشه ... از اینها کم بشه ! بعد هم اگر خواستم گیگ اضافه بخرم ... حسابم رو هم ماهانه شارژ کنم ! واقعا نمیدونم چی فکر میکنن اینا فرمول ریاضی در اوردن برای استفاده اینترنت ! بعد از همه جالبتر اینه که اپراتورها هم بدون استثنا هیچ کدوم نمیدونن چه خبره ! امروز اپراتور رسما و دقیقا این جمله رو میگه « چون سیستم ما داره ریست میشه و اتفاقهای عجیبی توش میافته من به شما توصیه نمیکنم الان تو حسابتون پول بریزید و شارژ کنید !!! » ... مسئولین ایرانسل اگر خواستن ساعت دقیق مکالمه رو هم میدم برن از روی مکالمات ضبط شده گوش کنن !
اینترنت هم مجبوره اینطوری حساب کنه. چون اکانتینگی که استفاده میکنن ماله اینترنت نیست و اینها زوری دارن برای وایمکس استفاده میکنن !!! حتی زحمت ندادن ترجمههارو درست کنن ! هنوز مقدار پول تو حسابشون اسمش « اینترنت همراه » هست ! اپراتورها که ترجمه نشده میبینن ... میگن GPRS !!!!!!!!!!! اپراتوره خیلی جدی میگه بله این پول تو GPRS شما هستایرانسل کلا اینظوری حساب می کنه همه بسته های تشویقیش از مکالمه و اس ام اس و جی پی ار اس برای اعتباری اینطوری هست ولی برای دائمی لا اقل برای موبایلش اینطوری نیست یعنی آخر ماه می شینه برات حساب می کنه که چقدر از مصرف ماهانت روی بسته های افزایشیت حساب بشه و چقدر به صورت آزاد (البته همیشه حواسش به حد اعتبارت هست )
همین وسطها بود که فهمیدم حسابم هم یک ماه شارژ شده ! یعنی اینترنت همراه هم ۴۰ تومن اضافه شده ! ۸۳ تومن هم که تو مانده حساب ! اپراتور هم میگفت این پول واقعی نیست و اشتباه شده ...
بعد از صحبت باهاش، یک بسته افزایشی ۱۰ گیگ هم گرفتم که ببینم واقعی هست یا نه ! ... که دیدم بله هست ! حالا مانده حساب ۵۰ تومن ... اینترنت همراه ۱۴۰ هزار تومان !!!
از ایرانسل ممنونم.