• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
اطلاعیه : با وجود گذشت 18 روز از عقد قرارداد فی مابین شاتل هنوز سرویس برقرار نشده و حتی امیدوار کننده نیست!

در صورتیکه برای برقراری ADSL عجله دارید هرگز شاتل را انتخاب نکنید...

شرایط مساوی برای بنده در رابطه با شرکت دنیانت . خیلی بد هستش که آدم قراردادی با یک شرکت ببنده و هزینه ای دو برابر برای رانژه بپردازه و مجبور باشه باز هم از اینترنت هوشمند استفاده کنه که آخر ماه هزینه ای سرسام آور روی قبض تلفنش بیاد. این کار شرکت یک بی توجهی و بی احترامی نسبت به مشتری هستش.
در رابطه با شاتل هم تایید می شه چرا که بنده قبلاً با این شرکت کار کردم و مدیریت بسیار ضعیفی داره و پشتیبانی صفره وقتی با این شرکت کار می کنید باید همیشه در حال دعا کردن باشید که یه وقت سیستمتون دچار مشکل نشه چون اگر بشه هیچ امیدی برای رفع نقص از جانب شرکت نیست.:blink:

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سرویس دهی شاتل ، همانطور که دوستمون فرمودند اصلاً رویش حساب باز نکنید چون که پس از عقد قرار داد حتی ممکن است بعد از 2 ماه هم سرویسی به شما داده نشود بنده بسیاری از این افراد را با چشم خود دیده ام! با وجود محدودیت حجمی و غیره ای هم که گذاشته ظاهراً سرویس گرفتن از این مرکز کمی دردناک است! هزینه ها هم کمر شکن تر از آنی هست که فکرش را می کردم... هزینه هر گیگابایت ترافیک اضافی 3000 تومان!

در مورد صبانت و دنیا نت هم چندان چنگی به دل نمی زند.. کسی از پردیس سرویس گرفته؟! می دانه سرویس های پردیس در چه وضعی هست؟

ظاهراً باید به همان شبدیز فشار بیاوریم تا سرویس هاشونو درست تر کنند چون فعلاً یکه تازه دانلود نامحدود هست و حداقل در فروم مشارکت خودش را اعلام کرده... ولی در مورد رانژه خط رجائی شهر با عرض تاسف فرمودند که به دلیل تراکم بالای تقاضا در این محدوده امیدی به نصب ADSL زود تر از 10 روز نداشته باشید گو اینکه تجربه نصب در منطقه عظیمیه هم کمتر از 10 روز نبوده ولی به هر حال از این شرکت خصوصی انتظار می رفت پیگیری های بیشتری با مخابرات انجام بدهند و بالاخره سری توی سرای مخابرات رجائی شهر نشان بدهند تا این شرکت مخابراتی اینقدر تنبلی نکنه... ! به هر حال ظاهراً ما بخت برگشته ها راهی جز تحمل اینترنت 256 کیلوبیت در ثانیه آن هم با اعمال شاقه نداریم... البته باید قبول داشت که حجم دانلود در ایران فوق العاده بالاست و بالاتر هم خواهد رفت چون ظاهراً طرح جمع آوری فیلم های خارجی بر پایه ادامه طرح امنیت اجتماعی با جدیت در حال اجراست و بنابراین لزوماً افراد تمایل به دانلود آن بطور مستقل هر فیلم خارجی پیدا می کنند تا توزیع و خرید آن... فلذا مشکل در پهنای باند کشوری بوجود خواهد آمد .. ایرانی ها هم که همه می دانیم از هر طرف محدود بشوند از طرف دیگه یک راهی باز می کنند... البته به غیر از سوخت که خوب هوشمند عمل شد...
در ضمن در تیتر خبرهای هفته نامه عصر ارتباط نوشته شده بود : "اینترنت ایران به گل می نشیند!" که این هم با توجه به موارد بالا و حجم تقاضای اینترنت پرسرعت به جهت دانلود موسیقی و ذالک ظاهراً منطقی به نظر می رسد به هر حال مشکل قطع و وصل شدن ها در اثر کمبود پهنای باند هم امری طبیعی به نظر می رسد حالا فرق نمی کنه از سوی چه شرکت خصوصی ارائه دهنده اینترنت باشه...
خوشحالیم که امین حیایی هم از این امنیت اجتماعی استقبال کرد و توانست حق خودش را ملت بگیره ولی این روش ، راه حل این مشکل نبود!

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من 18 آذر با دنیا نت قرارداد بستم امروز که 5 دی هست هنوز که هنوزه خبری نیست

پشتیبانی صفر

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعیه : 24 روز گذشت و هنوز شاتل به وعده نصب ADSL عمل نکرده است!

چه شرکتی از همه سریعتر سرویس می ده؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
اطلاعیه : 24 روز گذشت و هنوز شاتل به وعده نصب ADSL عمل نکرده است!

چه شرکتی از همه سریعتر سرویس می ده؟

والا همون طور که گفتم آریاتک به نظرم خیلی کارشون عالی بود دقیقاً یادمه یکشنبه اقدام کرده بودم چهارشنبش اومدن برای نصب اصلاً باورم نمی شد . سرعت دانلودشم برای 128K تقریباً 13 بود . می گنم محدودیت دانلود 2.5 درماه دارم ولی پیش خودمون باشه اصلاً محدودیتی در کار نیست در کل خوب بود من اگر به مسئول آریاتک که گه گاه میان اینجا پست می زنن بگم اشتباه کردم بدون هزینه رانژه دوباره خط مارو راه می اندازین و فقط هزینه شارژ بگیرین :p که من از دنیانت هزینه شارژم رو بگیرم و برگردم به آریاتک;)

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
من 18 آذر با دنیا نت قرارداد بستم امروز که 5 دی هست هنوز که هنوزه خبری نیست

پشتیبانی صفر

ای کاش می مردم و این پست hamid415 رو نمی دیدم :(

((میخوام یه چیزیو خداوکیلی بگم، من از دنیا نت ADSL گرفتم و خیلی راضیم، البته اولش چون پول نصبش زیاد بود میخواستم بیخیال شم ولی بعد پشیمون شدم، نصبش 20،000 تومان که تقریبا دو برابر همس ولی واقعا می ارزه.
من اکانت 128/128 گرفتم ماهیانه کلا 13600 تومان که 2 گیگ ترافیکش هست ولی ساعت 3 تا 7 صبح ترافیک نداره که دانلودهامو با دانلود منیجر تنظیم میکنم خودش میگیره . سرعت دانلود زیر 30KB امکان نداره بیاد در بدترین حالت ولی در اکثر مواقع بین 50k تا 80k است. قعطی اصلا نداره. من واقعا راضیم. قبلا شاتل داشتم حدود دو سال پیش قبل، شبدیز هم یکی از دوستام داره ولی راضی نیست))

من همون اول که تبلیغات این شرکت رو تو خیابون دیدم فهمیدم زیاد کارشون درست نیست ولی رو حساب حرف این آقا رفتم قرارداد بستم.
من هم 16 17 آذر قرارداد بستم ولی متاسفانه هنوز کارم راه نیافتاده .
مجید جون پایی یه روز دوتایی پاشیم بریم پیش همین آقای متین و مشکل رو حظورن تو شرکت مطرح کنیم؟

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی هر کس خواست جایی سرویس بگیره به من هم بگه که یک روز با هم قرار بگذاریم برویم آنجا قرار داد ببندیم به نظر شما آریاتک یا شبدیز؟
لایزر هم توی تهران خوب تبلیغ می کنه چطوریاس؟
:)

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
راستی هر کس خواست جایی سرویس بگیره به من هم بگه که یک روز با هم قرار بگذاریم برویم آنجا قرار داد ببندیم به نظر شما آریاتک یا شبدیز؟
لایزر هم توی تهران خوب تبلیغ می کنه چطوریاس؟
:)

َشبدیز همون طور که می بینید بچه ها هیچ کدوم راضی نیستن و مثل اینکه یه 1 2 ماهی باید تو نوبت باشید.
ولی آریاتک که همون نماینده لایزر تهران هست تقریباً سرشون خلوتترم هست سرویس هاشم خوب هست در حد مورد قبولیه.
شما اگر می خوای یه 2 3 روز دیگه وایسی ببینم اگر این دنیانت به همین روال می خواد باقی بمونه با هم بریم همین آریاتک قرارداد ببندیم. ;)

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

ضمن عرض پوزش به اطلاع دوستان عزیز میرساند با توجه به مشکلات به وجود آمده در مسائل مربوط به رانژه که منجر به تاخیر در راه اندازی سرویس بعضی از مشترکین گردیده است این شرکت برای جبران این مسئله به کاربرانی که رانژه آنها بیشتر از 10 روز به طول انجامیده سرویس 256 ارائه خواهد کرد.
ضمنا این شرکت تمام تلاش خود را در جهت سرویس دهی هر چه بهتر به کاربران عزیز انجام خواهد داد. هر چند در رسیدن به این هدف نیازمند همراهی و نقد منصفانه همه همشهریان عزیز در شهر کرج میباشیم.
با تشکر
آریو میتن

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
از تمامی دوستانی که راه اندازی سرویس آنها به تاخیر افتاده خواهشمند است مشخصات و شماره تلفن خود را به آی دی یاهوی شخصی اینجانب ارسال کرده تا در اولین فرصت پیگیریهای لازم صورت پذیرد

until_then_we_will_wait

با تشکر
آریو متین

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دنیا جان ، حالا آن هایی که 256 گرفتن چند بهشون می دی؟!

در ضمن لطف کنید محدودیت حجمی را بردارید... محدودیت حجمی لااقل در کرج منصفانه نیست ...

در مورد شبدیز تنها امتیازش عدم محدودیت حجمی هست که فعلاً هیچ شرکتی حتی جرات این کار را پیدا نکرده ، البته مسلماً سرعت سرویس شبدیز پایین می آید ولی لزوماً از 3000 تومان بابت هر گیگابایت ترافیک اضافی بهتر هست البته شرکت لایزر (آریاتک) فقط محدودیت را برای شرایط اضطراری گذاشته و ظاهراً فعلاً محدودیتی که در قرارداد متذکر شده است وجود ندارد ولی در آینده و شرایط اضطراری بله...

به هر حال سرعت 256 ، سرعتی نیست که بشه براش محدودیت حجمی هم گذاشت چرا که اگر شما شبانه روز هم دانلود کنی همچین حجمی نیست که بخواد سیستم ها را بخوابونه خوبه که 8mbs سرویس نمی دهند و گرنه چیکار می کردند...

ADSL2+0407.gif

مودم هم مودم Belkin

F5D8631au4A.jpg

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من 2 روزه که سرویسم رو از دنیا نت دارم می گیرم

اول از مسئله پشتیبانی خیلی خیلی گله دارم که یه مشکل خیلی مسخره برام پیش آوردن که حالا تا حل شدن و پیدا کردن مقصرش چیزی نمی گم ولی چند روزه آینده حتما توضیح می دم

دوم این که دنیا نت نماینده صبانت تهران هست که همون طور که می دونید جزو 12 شرکت عمده توضیع اینترنت توی ایران هست خوب حالا یه موضوعی هست این که صبا نت نماینده های خیلی زیادی توی تهران و شهرستان ها داره که یکیشون طلیعه فنون گیتی توی تهران هست که همین دنیا نت هم زیر مجموعه طلیعه فنونه

اول بگم که سرویس های ارائه شده توسط نماینده های صبا نت هم از لحاظ حجمی و هم از مقدار سرعت و پهنای باند کاملا شبیه همه و اکثرا قیماتاشون هم یکیه نمونه اینها شرکت پارسی نت هست که می تونید قیماتاشون رو خودتون از سایتش ببینید

ولی این طلیعه فنون و دنیا نت با وجود اینکه همون سرویس ها رو ارائه میدن ولی قیمت ها رو خیلی خیلی بالا بردن مثلا سرویس به اصطلاح 128 خانگی (که معمولا تا 50 کیلو بایت دانلود داره) با مقدار حجم 5 گیگ و دانلود شبانه رایگان تقریبا همه نماینده های صبا میدن 19000 تومان از جمله پارسی نت توی کرج ولی دنیا نت نه تنها همچین سرویسی ارائه نمیده بلکه برای 128 خانگی 4 گیگ 24000 تومان میگیره خوب این به نوعی سو استفاده از مشترکین کرجی هست که من ازشون می خوام چون تمام شرایط برای اونا مثل دیگر نماینده های صبا هست قیمتاشون رو هم با اونا برابر کنن

در مورد هزینه راه اندازی هم که واقعا خیلی زیاده 25 هزار تومان چون دیگر نماینده ها هم همین سرویس و سرعت رو ارائه میدن ولی هزینه نصب معمولا 10 هزار تومان هست و بعضی نماینده ها اصلا هزینه نصب نمی گیرند

نکات دیگری هم هست که ترجیه میدم اول جناب متین پاسخ اینها رو بده بعد میریم سراغ اون نکات

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
اگر آقای متین قول 2 مسئله رو به ما بدهند دیگر نه ما با محدودیت حجمی مشکلی داریم نه با هزینه :
1- واقعاً سرعت همون متوسط 50 باشه
2- بین ساعات 3-7 صبح که محدودیت وجود نداره سیستم DC نشه (چرا که اونوقت می شه گفت متاسفانه این یه پلتیک شرکت هست چرا که هیچ کس 3-7 صبح بیدار نمی مونه تا همه دانلوداش رو انجام بده و هر وقت DC شد سریع کانکت بشه )
امیدوارم آقای متین قول این 2 مورد رو به ما بدن تا همه usera راضی و خوشحال از کار کردن با این شرکت باشند:happy:

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تمام وجود به نظر من اگر بتوانیم شرکت شبدیز را جوری متمایل کنیم که کیفیت سرویسشون را بالاتر ببره و قول هایی بگیریم خیلی بهتر از دنیا نت و اقای متین هست... مشکل پینگ شبدیز واقعاً زجر آور هست و عدم ساپورت و قیمت شاتل واقعاً دهشتناک و البته لایزر هنوز نامطمئن ولی در دست بررسی است...
امیدوارم سرانجام بتوانیم یک گزینه برتر پیدا کنیم البته قیمت ها به دلیل اینکه پهنای دریافتی از سوی مخابرات تعریف شده است ظاهراً زیاد در دست شرکت های سرویس دهنده نیست و فقط هزینه نصب می مونه که ...

به هر جهت امیدوارم که سرویس های ایران واقعاً خوب بشن چون تنها دل خوشی جوونای این مملکت هست...

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر آقای متین قول 2 مسئله رو به ما بدهند دیگر نه ما با محدودیت حجمی مشکلی داریم نه با هزینه :
1- واقعاً سرعت همون متوسط 50 باشه
2- بین ساعات 3-7 صبح که محدودیت وجود نداره سیستم DC نشه (چرا که اونوقت می شه گفت متاسفانه این یه پلتیک شرکت هست چرا که هیچ کس 3-7 صبح بیدار نمی مونه تا همه دانلوداش رو انجام بده و هر وقت DC شد سریع کانکت بشه )
امیدوارم آقای متین قول این 2 مورد رو به ما بدن تا همه usera راضی و خوشحال از کار کردن با این شرکت باشند:happy:

همونطور که تو پست بالاتر گفتم دنیا نت نماینده صبا نت هست و میشه گفت یه واسطه بین ما و صبانت که یکی از بزرگترین ارائه دهنده های اینترنت در ایرانه هست

در ضمن میزان سرعت و ساعات مصرف رایگان شبانه و سیاست هر یک ساعت یک dc و البته محدودیت حجمی سرویس ها تماما" سیاست های صبا نت هست که تمام نماینده ها همین شرایط رو دارن و صرفا این دنیا نت نیست تقریبا بیش از 50 نماینده دارن سرویس های کاملا مشابه به دنیانت رو ارائه میدن

فقط این وسط این دنیانت تنها تغیری که برای ما بوجود آورده اینه که قیمت های سرویساشو با وجود مشابه بودن با دیگر نماینده ها بسیار بالا برده

mydonya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز.

با توجه مطالب ذکر شده توسط دوستان عزیز و مواردی رو که عزیزان تحت عنوان گلایه مطرح کردند با ذکر چند نکته توضیحات لازم را ارائه میکنم.

1 - ایجاد محدودیت حجمی تنها به دلیل ارائه یک سرویس با کیفیت کاملا بالا و در حد استانداردهای بین المللی میباشد و نکته قابل توجه اینکه محدودیت 2 گیگابایتی در ماه برای 90 درصد کاربران خانگی کفایت میکند مگر آنکه شما حجم زیادی دانلود داشته باشید. که میتوانید دانلودها را در ساعات رایگان انجام دهید. دقت کنید سرعت دانلودیی که بعضی از شرکتها با قیمت سرسام آور ارائه میدن و ادعای نا محدود بودن سرویس رو دارن حد اکثر 12 خواهد بود که شما حتی نمیتونید چیزی خیلی بیشتر از 2 گیگابایت در ماه دانلود داشته باشید مگر آنکه 24 ساعته از اینترنت استفاده کنید.

2 - دوست عزیزی با درج جدولی از سرعت و قیمت سرویس ADSL که مال کشور دیگری میباشد سعی در مقایسه داشتند که با توجه به محدودیت فراوان زیرساخت و منابع انتقال داده در ایران کار درستی نیست.

3 - جناب آقای مجید.... هم که در مورد صبانت و نمایندگی های آن شرکت در تهران و کرج مطالبی را درج فرموده بودند لازم است توضیح دهم دنیا نت نماینده رسمی شرکت انتقال داده های نداگستر صبا در کرج بوده و هیچ وابستگی به شرکت ثالث نداشته و ندارد . ضمنا شرکت پارسی نت هم نماینده صبانت بوده و 5 گیگابایتی که فرموده بودین 19000 تومان مربوط به تهران بوده و پکیجی با این مشخصات در سیستم صبانت کرج وجود ندارد. در ضمن در مورد مشکلی که مطرح کرده بودین قرار است توضیح بدین بنده اطلاعی در این زمینه ندارم. خواهشمند است با توضیح کامل این مسئله بنده را در رفع مشکل کمک کنید.

4 - در ارتباط با هزینه بالای نصب و راه اندازی. هزینه نصب و راه اندازی به هییچ عنوان مربوط به نمایندگی نمیباشد . شما دقت کنید که بعضی از شرکتها برای سرویس 64 و 128 قیمت 10000 تومان نصب و راه اندازی گرفته و برای سرعتهای بالاتر بین 20 تا 50 هزار تومان دریافت میکنند. با یه محاسبه ساده پی به این مسئله خواهید برد که این هزینه به همه شرکتها تحمیل میگردد و هر شرکت با توجه به سیاستهای خود نسبت به جبران آن اقدام میکند. اما این شرکت به صورت کاملا صادقانه هزینه واقعی را از مشترکین دریافت میکند. برای مقایسه شرکت پارس آن لاین و کیمی بین 20 تا 60 هزار تومان هزینه نصب و راه اندازی دارند.

5- در ارتباط با مصرف شبانه رایگان و با توجه به سرعت بالای دانلود شما در طول 4 ساعت رایگان با نرم افزار دانلود منیجر بین 700 تا یک گیگابایت میتوانید دانلود کنید که همین نکته رمز موفقیت پکیجهای دنیا نت در کرج میباشد.

در پایان ضمن تشکر و قدردانی از دوستان عزیزی که مشکلات خود را مطرح میکند به استحضار میرساند این شرکت کماکان تلاش خود را جهت بهبود کیفیت سرویس انجام خواهد داد و با به کار گیری بهترین کارشناسان و کارمندان فروش سعی در رفع نیازهای شما دوستان عزیز خواهد داشت.

باز هم از نقد منصفانه شما سپاسگذارم.
آریو متین
مدیر فنی

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
پینگ شبدیز در ساعت 5 صبح روی 350 و ساعت 5 عصر روی 2500
بعد دوستانشبدیزی میگن مشکلی نیست. خب عزیز دل من! اینهمه کاربر که گرفتید وقتی عصر کانکت میشن پینگ میره بالا. بعد شما بگید نه ما به اندازه کاربرامون تجهیزات داریم! خب پس چرا همیشه صبح خوبه عصر و شب افتضاح؟

http://************/files/edmsb3aq1mz62g6l0p4z.png

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام خدمت دوستان عزیز.

با توجه مطالب ذکر شده توسط دوستان عزیز و مواردی رو که عزیزان تحت عنوان گلایه مطرح کردند با ذکر چند نکته توضیحات لازم را ارائه میکنم.

3 - جناب آقای مجید.... هم که در مورد صبانت و نمایندگی های آن شرکت در تهران و کرج مطالبی را درج فرموده بودند لازم است توضیح دهم دنیا نت نماینده رسمی شرکت انتقال داده های نداگستر صبا در کرج بوده و هیچ وابستگی به شرکت ثالث نداشته و ندارد . ضمنا شرکت پارسی نت هم نماینده صبانت بوده و 5 گیگابایتی که فرموده بودین 19000 تومان مربوط به تهران بوده و پکیجی با این مشخصات در سیستم صبانت کرج وجود ندارد. در ضمن در مورد مشکلی که مطرح کرده بودین قرار است توضیح بدین بنده اطلاعی در این زمینه ندارم. خواهشمند است با توضیح کامل این مسئله بنده را در رفع مشکل کمک کنید.

4 - در ارتباط با هزینه بالای نصب و راه اندازی. هزینه نصب و راه اندازی به هییچ عنوان مربوط به نمایندگی نمیباشد . شما دقت کنید که بعضی از شرکتها برای سرویس 64 و 128 قیمت 10000 تومان نصب و راه اندازی گرفته و برای سرعتهای بالاتر بین 20 تا 50 هزار تومان دریافت میکنند. با یه محاسبه ساده پی به این مسئله خواهید برد که این هزینه به همه شرکتها تحمیل میگردد و هر شرکت با توجه به سیاستهای خود نسبت به جبران آن اقدام میکند. اما این شرکت به صورت کاملا صادقانه هزینه واقعی را از مشترکین دریافت میکند. برای مقایسه شرکت پارس آن لاین و کیمی بین 20 تا 60 هزار تومان هزینه نصب و راه اندازی دارند.

5- در ارتباط با مصرف شبانه رایگان و با توجه به سرعت بالای دانلود شما در طول 4 ساعت رایگان با نرم افزار دانلود منیجر بین 700 تا یک گیگابایت میتوانید دانلود کنید که همین نکته رمز موفقیت پکیجهای دنیا نت در کرج میباشد.

در پایان ضمن تشکر و قدردانی از دوستان عزیزی که مشکلات خود را مطرح میکند به استحضار میرساند این شرکت کماکان تلاش خود را جهت بهبود کیفیت سرویس انجام خواهد داد و با به کار گیری بهترین کارشناسان و کارمندان فروش سعی در رفع نیازهای شما دوستان عزیز خواهد داشت.

باز هم از نقد منصفانه شما سپاسگذارم.
آریو متین
مدیر فنی

1_در مورد وابستگی شما به شرکت ثالث باید عرض کنم در این که شما به شرکت طلیعه فنون گیتی تهران وابسته هستید شکی نیست چون هم در برگه تبلیغات و هم در برگه قرار داد های شما و هم در خود سایت طلیعه فنون اسم و آدرس شما هست به عنوان نماینده کرج در ضمن آدرس دامین شما www.donyanet.com هم روی سایت طلیعه فنون دایورت شده

2_در مورد شرکت پارسی نت شما خودتون می تونید به سایت این شرکت به آدرس www.parsinet.net مراجعه کنید و ببینید که تعرفه اینترنت برای تهران و کرج یکی هست و 5 گیگ رو با آبونمان مخابرات 18900 تومان ارائه میدن فقط تعرفه دیگر شهرستان ها با تهران و کرج فرق می کنه

3_ در ارتباط با هزینه نصب فرمودید که هزینه نصب و راه اندازی به هیچ عنوان مربوط به نماینده ها نیست معنی حرفتون این می تونه باشه که مثلا صبا نت این تعرفه رو در نظر گرفته که اگر اینجور باشه پس چطور میشه که شرکت امداد کامپیوتر www.Emdad-Co.com که مثل شما نماینده صبانت هست و در منطقه شهرک غرب فعالیت می کنه از مشترکینش هزینه نصب نمی گیره ؟ یا همین پارسی نت که خودتون هم ذکر کردید نماینده صبانت هست فقط 10000 تومان هزینه نصب می گیره ولی شما و طلیعه فنون 25000 تومان ؟؟
مطمئنا رانژه شدن خط هزینه هایی داره ولی حداقل این انتظار از شما میره که هزینه نصب رو در حد مناسب دریافت کنید مثلا 10000 تومان تعرفه ی منصفانه و خوبیه

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
این پارسی نت هم اگه مودم از خود آدم باشه، مبلغ 15000 تومن هزینه نصب میگیره

بالا