یعنی ماهی 12 گیگ میده؟؟؟:blink:2 گیگ اشانتیون میدن دیگه
من روزی 15 ساعت تو اینترنت میچرخم بدون دانلود شبانه آسیاتک ساختم. شاتل جدیداً داغون شده![]()
از آسیاتک راضی هستی؟ با توجه به توضیحاتم پیشنهاد میکنی ازش سرویس بگیرم یا نه؟
Last edited:
یعنی ماهی 12 گیگ میده؟؟؟:blink:2 گیگ اشانتیون میدن دیگه
من روزی 15 ساعت تو اینترنت میچرخم بدون دانلود شبانه آسیاتک ساختم. شاتل جدیداً داغون شده![]()
12 گیگ میده.یعنی ماهی 12 گیگ میده؟؟؟:blink:
از آسیاتک راضی هستی؟ با توجه به توضیحاتم پیشنهاد میکنی ازش سرویس بگیرم یا نه؟
شما کارت درسته داداش، حداقل تجربه ات زیاده12 گیگ میده.
من از آسیاتک راضیم ولی به پیشنهاد یا ردش نمیکنم چون ممکنه آینده مشکلاتی براتون پیش بیاد و حال و حوصله دردسر ندارم![]()
خیلی وقته نیومدم، اینجا محیط خیلی خوبیه و میخوام از نظرات شما استفاده کنم، به تازگی به عنوان مشاور با یکی از شرکت های اینترنتی کرج همکاری میکنم ، البته نیاز مالی به اینکار ندارم تنها به خاطر ادای دین به یه دوست و علاقه شخصی اینکارو که میدونم کار اسونی هم نیست قبول کردم. از شما که کاربر اینترنت بصورت adsl یا وایرلس هستید میخوام خواسته های خودتونو مطرح کنید. البته ما یه سری چیزا رو باید به یاد داشته باشیم مثلا اینکه ما در ایران هستیم و مشکلات و محدودیت هایی هست که تمام شرکت ها کمابیش باهاش درگیر هستن که مسلما همه میدونن و در موراد خاص هم باهم تبادل نظر میکنیم.
شرکت آپادانا نمایده آسیاتک توی کرج هست (علاوه بر نماینده های دیگه) ادمایی که باهاشون کار میکنم انعطاف پذیر هستن، ایده های خوبی دارن و میخوان که مشتری راضی و وفادار باشه ما با صحبت هایی که باهم داشتیم یه سری فاکتورها را در نظر گرفتیم:
- اطلاع رسانی و تبلیغات برای کاربران جدید
- اسان کردن روال شارژ سرویس کاربران موجود
- بالا بردن سطح فنی پشتیبانی
- سنجش رضایت مشتریان
هر کدوم از این موارد قصه خودشو داره که در موردش حرف می زنیم. کاری که من میکنم یه جور بررسی بازاره، الان دیگه تقریبا اطلاعات لازم رو در مورد شرکت و طیف کاربران دارم. میخوام که ایده ها و خواسته های خودتونو بگید، مطمئنا هر شرکتی منتقد های خودش رو داره به هر حال من اینجام تا حرف شما رو منتقل کنم.
بعضی شرکت ها تا 8 تومن برای هر گیگ میگیرنسلامخوش آمدید...
اتفاقآ من میخوام سرویس ADSL بگیرم، روی آسیاتک هم حساب کردم و البته یکی دو شرکت دیگه. اما به نظر من ضعفی که آسیاتک نسبت به رقبای اصلی خودش داره عدم سرویس رایگان شبانه هست که اگه این سرویس رو راه بیاندازه واقعآ عالی میشه . همچنین آبونمان 3000 تومان که آسیاتک میگیره، نسبت به استاندارد کنونی و مثل بقیه شرکتهای ارائه دهنده ی ADSL واقعآ عجیب و البته بی انصافیه که امیدوارم به 1000 تومان تغییر پیدا کنه.
احتمال داره که آسیاتک همچین کارهایی رو انجام بده؟
خب همین که به درد دانلود حرفه ای نمیخورن یه جوری دزدیه از نظر من دیگه...! البته تقریبا همه شرکت ها الان این وضع رو دارندر این مورد انتخاب با شماست اما بعد از یه مدت مثه خیلی از بچه های دیگه این فروم به این نتیجه خواهی رسید که سرویس ADSL برای کار دانلود حرفه ای که شما بخوای یه سره استفاده کنی به دردت نمیخوره و یا بدی بقیه واست دانلود کنن یا یه سرویس Dedicated بگیری مگی 700 800 تومن ماهانه بدی
:blink:بعضی شرکت ها تا 8 تومن برای هر گیگ میگیرن
همین پارسی نت 5.5 میگیره برای هر گیگ
کجا هزار تومن بایت هر گیگ میگیره؟!!
آپادانا 15 تومن میگیره.جناب ecxa همونطوری که 1eng گفتن دنیانت 24 تومان بابت رانژه میگیره آما فکر کنم آپادانا همون 15 تومان رو میگیره درسته؟
ضمنآ دنیانت در قسمت تعرفه هاش نوشته که 6% بابت عوارض!!! که دیگه تابلوئه الان طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده این تعرفه به صورت 1.5% مالیات و 1.5% عوارض مطرح میشه یعنی در کل 3% نه 6%!!! نظرتون چیه؟
• هزینه راه اندازی اولیه معادل 15000 تومان برای سرویسهای حجمی می باشد.
جالبه این نماینده 15 تومن میگیره اون یکی 24 تومن، هر کی هر کیه دیگه. 1eng خود شما چقدر در 24 ساعت دانلود داری عمو جون؟ 512 ماهی 2 گیگ داری دیگه نه؟آپادانا 15 تومن میگیره.
پ.ن: پول زور همه میگیرنفقط شاتل اگه کارت طلایی داشته باشی 5 تومن میگیره.
چون قانون نداریم همین میشهجالبه این نماینده 15 تومن میگیره اون یکی 24 تومن، هر کی هر کیه دیگه. 1eng خود شما چقدر در 24 ساعت دانلود داری عمو جون؟ 512 ماهی 2 گیگ داری دیگه نه؟
بخاطر جواب سریع و صریحت ممنون آفرین به شما پسر خوب که همیشه با روی گشاده و چهره ی خندان پست میدیچون قانون نداریم همین میشه
من ماهی 5 گیگ مصرف دارم. ولی اگه نامحدود هم گیرم بیاد دانلود دارم
تا دلت بخواد لینک آموزشی دارم که نیاز به دانلود ـه!
کاملاً تایید میشهبخاطر جواب سریع و صریحت ممنون آفرین به شما پسر خوب که همیشه با روی گشاده و چهره ی خندان پست میدی
از شوخی گذشته من فکر کنم آسیاتک نسبت به صبا و شاتل جوونتره:happy: یه مدت بگذره اینم مثل اونا شارلاتان و دو دره باز میشه (قصد اهانت به ساحت آن دو شرکت معتبر را ندارم ها!) که امیدوارم نشه، نظرتون چیه؟
به به! حتمآ چرا که نه آرزوی موفقیت برای همه ی جوانان برومند کشور عزیزمون، ایران همیشه جاویدکاملاً تایید میشه
تا دوتا مشتری پیدا میکنن خیال میکنن شاخ غولو شکستن!
صبر کنین یه سرمایه ای گیرم بیاد خودم آی سی پی راه میندازم بیاین از خودم بگیرین :lol: