• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2 گیگ اشانتیون میدن دیگه :p

من روزی 15 ساعت تو اینترنت میچرخم بدون دانلود شبانه آسیاتک ساختم. شاتل جدیداً داغون شده :D
یعنی ماهی 12 گیگ میده؟؟؟:blink:
از آسیاتک راضی هستی؟ با توجه به توضیحاتم پیشنهاد میکنی ازش سرویس بگیرم یا نه؟

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
یعنی ماهی 12 گیگ میده؟؟؟:blink:
از آسیاتک راضی هستی؟ با توجه به توضیحاتم پیشنهاد میکنی ازش سرویس بگیرم یا نه؟
12 گیگ میده.

من از آسیاتک راضیم ولی به پیشنهاد یا ردش نمیکنم چون ممکنه آینده مشکلاتی براتون پیش بیاد و حال و حوصله دردسر ندارم :D

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
12 گیگ میده.

من از آسیاتک راضیم ولی به پیشنهاد یا ردش نمیکنم چون ممکنه آینده مشکلاتی براتون پیش بیاد و حال و حوصله دردسر ندارم :D
شما کارت درسته داداش، حداقل تجربه ات زیاده:)
من قبلآ پستهاتو خوندم گفته بودی که اول آسیاتک خوبه دوم صبا و بعدش شاتل اگه اشتباه نکنم
نظرت راجع به فن آوا و لیزر چیه؟ (همینطوری میخوام بدونم):)

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی وقته نیومدم، اینجا محیط خیلی خوبیه و میخوام از نظرات شما استفاده کنم، به تازگی به عنوان مشاور با یکی از شرکت های اینترنتی کرج همکاری میکنم ، البته نیاز مالی به اینکار ندارم تنها به خاطر ادای دین به یه دوست و علاقه شخصی اینکارو که میدونم کار اسونی هم نیست قبول کردم. از شما که کاربر اینترنت بصورت adsl یا وایرلس هستید میخوام خواسته های خودتونو مطرح کنید. البته ما یه سری چیزا رو باید به یاد داشته باشیم مثلا اینکه ما در ایران هستیم و مشکلات و محدودیت هایی هست که تمام شرکت ها کمابیش باهاش درگیر هستن که مسلما همه میدونن و در موراد خاص هم باهم تبادل نظر میکنیم.
شرکت آپادانا نمایده آسیاتک توی کرج هست (علاوه بر نماینده های دیگه) ادمایی که باهاشون کار میکنم انعطاف پذیر هستن، ایده های خوبی دارن و میخوان که مشتری راضی و وفادار باشه ما با صحبت هایی که باهم داشتیم یه سری فاکتورها را در نظر گرفتیم:

- اطلاع رسانی و تبلیغات برای کاربران جدید
- اسان کردن روال شارژ سرویس کاربران موجود
- بالا بردن سطح فنی پشتیبانی
- سنجش رضایت مشتریان

هر کدوم از این موارد قصه خودشو داره که در موردش حرف می زنیم. کاری که من میکنم یه جور بررسی بازاره، الان دیگه تقریبا اطلاعات لازم رو در مورد شرکت و طیف کاربران دارم. میخوام که ایده ها و خواسته های خودتونو بگید، مطمئنا هر شرکتی منتقد های خودش رو داره به هر حال من اینجام تا حرف شما رو منتقل کنم.

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی وقته نیومدم، اینجا محیط خیلی خوبیه و میخوام از نظرات شما استفاده کنم، به تازگی به عنوان مشاور با یکی از شرکت های اینترنتی کرج همکاری میکنم ، البته نیاز مالی به اینکار ندارم تنها به خاطر ادای دین به یه دوست و علاقه شخصی اینکارو که میدونم کار اسونی هم نیست قبول کردم. از شما که کاربر اینترنت بصورت adsl یا وایرلس هستید میخوام خواسته های خودتونو مطرح کنید. البته ما یه سری چیزا رو باید به یاد داشته باشیم مثلا اینکه ما در ایران هستیم و مشکلات و محدودیت هایی هست که تمام شرکت ها کمابیش باهاش درگیر هستن که مسلما همه میدونن و در موراد خاص هم باهم تبادل نظر میکنیم.
شرکت آپادانا نمایده آسیاتک توی کرج هست (علاوه بر نماینده های دیگه) ادمایی که باهاشون کار میکنم انعطاف پذیر هستن، ایده های خوبی دارن و میخوان که مشتری راضی و وفادار باشه ما با صحبت هایی که باهم داشتیم یه سری فاکتورها را در نظر گرفتیم:

- اطلاع رسانی و تبلیغات برای کاربران جدید
- اسان کردن روال شارژ سرویس کاربران موجود
- بالا بردن سطح فنی پشتیبانی
- سنجش رضایت مشتریان

هر کدوم از این موارد قصه خودشو داره که در موردش حرف می زنیم. کاری که من میکنم یه جور بررسی بازاره، الان دیگه تقریبا اطلاعات لازم رو در مورد شرکت و طیف کاربران دارم. میخوام که ایده ها و خواسته های خودتونو بگید، مطمئنا هر شرکتی منتقد های خودش رو داره به هر حال من اینجام تا حرف شما رو منتقل کنم.

سلام:) خوش آمدید...
اتفاقآ من میخوام سرویس ADSL بگیرم، روی آسیاتک هم حساب کردم و البته یکی دو شرکت دیگه. اما به نظر من ضعفی که آسیاتک نسبت به رقبای اصلی خودش داره عدم سرویس رایگان شبانه هست که اگه این سرویس رو راه بیاندازه واقعآ عالی میشه . همچنین آبونمان 3000 تومان که آسیاتک میگیره، نسبت به استاندارد کنونی و مثل بقیه شرکتهای ارائه دهنده ی ADSL واقعآ عجیب و البته بی انصافیه که امیدوارم به 1000 تومان تغییر پیدا کنه.
احتمال داره که آسیاتک همچین کارهایی رو انجام بده؟

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
سلام:) خوش آمدید...
اتفاقآ من میخوام سرویس ADSL بگیرم، روی آسیاتک هم حساب کردم و البته یکی دو شرکت دیگه. اما به نظر من ضعفی که آسیاتک نسبت به رقبای اصلی خودش داره عدم سرویس رایگان شبانه هست که اگه این سرویس رو راه بیاندازه واقعآ عالی میشه . همچنین آبونمان 3000 تومان که آسیاتک میگیره، نسبت به استاندارد کنونی و مثل بقیه شرکتهای ارائه دهنده ی ADSL واقعآ عجیب و البته بی انصافیه که امیدوارم به 1000 تومان تغییر پیدا کنه.
احتمال داره که آسیاتک همچین کارهایی رو انجام بده؟
بعضی شرکت ها تا 8 تومن برای هر گیگ میگیرن
همین پارسی نت 5.5 میگیره برای هر گیگ
کجا هزار تومن بایت هر گیگ میگیره؟!!

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
منظور دوست ما ابونمان مخابراته. از زمانی که قرار شد ابونمان کاهش پیدا کنه خیلیا ادعا کردن ما ابونمان رو کم کردیم و لی ما هیچ تغییری در قیمت سرویس ها ندیدیم واسه مخابرات که کاری نداره ابونمان رو کم میکنه از اون طرف میکشه روی سایر هزینه های لینک پهنای باند و هزارتا چیز دیگه های که میگیره شما یه گشتی توی سایت شرکت ها بزنی میبینی که همه قیمتها تقریبا در یک سطح هست.
در مورد دانلود شبانه باید بگم یکی دو شرکت از جمله صبانت تجربه خوبی در این مورد نداشتن من اگه گراف مصرف رو پیدا کنم اینجا بزرام میبینی که دقیقا از تایم دانلود رایگان پهنای باند میچسبه به سقف و سرعت اینقدر کاهش داره که عملا بیفایدس و حالا این وسط اگه یه نفر کار واجبی داشته باشه گیر میکنه و باید دو دستی بزنه تو سر خودش:blink: با توجه به این مسائل ما برایند خوبی از این قضیه ندیدیم و فعلا از شبانه رایگان روی سرویس اسیاتک خبری نیست مگه اینکه مدیران تصمیم بگیرن یکم ماجراجویی کنن:f34r:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
آخ ببخشید! خیلی سریع خوندم و اشتباه کردم

در مورد شبانه به نظرم واقعا واجبه و من تقریبا به شرکتی که شبانه نداشته باشه نمیرم چون این پول هایی که میگیرن بابت پهنای باند (روزانه) واقعا عین دزدی میمونه و اگر دانلود شبانه هم نباشه که دیگه هیچی

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
در این مورد انتخاب با شماست اما بعد از یه مدت مثه خیلی از بچه های دیگه این فروم به این نتیجه خواهی رسید که سرویس ADSL برای کار دانلود حرفه ای که شما بخوای یه سره استفاده کنی به دردت نمیخوره و یا بدی بقیه واست دانلود کنن یا یه سرویس Dedicated بگیری مگی 700 800 تومن ماهانه بدی

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ecxa عزیز به محیط گرم پی تی خوش اومدی.
آسیاتک کارش خوبه فقط یه سری نواقص و بدی ها داره که اگه بگم شاید به پیشرفتتون کمک کنه.

1. اول کار 24 تومن پول زور میگیره واسه رانژه کردن خط !!! (اون یکی نماینده ی آسیاتک میگیره. دنیانت!) من پول زور بده نیستم ولی چیکار کنیم که همه زورگیر شدن!
2. امکان شارژ اینترنتی وجود نداره !!! واسه این مورد من 2 سری الاف موندم تا شارژ دستی انجام دادن!

فعلاً همین دوتاست.

قیمت پهنای باند اضافتون خیلی خوبه.
شبانه رایگان ندارین خیلی عالیه. چون شبانه رایگان تجربه شده و جواب منفی داده. صبانت که کلی شاکی داره. شاتل هم جدیداً پورتا رو میخوابونه!

با تشکر ...

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
در این مورد انتخاب با شماست اما بعد از یه مدت مثه خیلی از بچه های دیگه این فروم به این نتیجه خواهی رسید که سرویس ADSL برای کار دانلود حرفه ای که شما بخوای یه سره استفاده کنی به دردت نمیخوره و یا بدی بقیه واست دانلود کنن یا یه سرویس Dedicated بگیری مگی 700 800 تومن ماهانه بدی
خب همین که به درد دانلود حرفه ای نمیخورن یه جوری دزدیه از نظر من دیگه...! البته تقریبا همه شرکت ها الان این وضع رو دارن
درمورد دانلود شبانه هم بعضی شرکت ها مشکل دارن و بعضی کمتر مشکل دارن. من دارم ماهی نزدیک 30 گیگ دانلود میکنم. به نظرتون ارزشش رو نداره؟

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ecxa همونطوری که 1eng گفتن دنیانت 24 تومان بابت رانژه میگیره آما فکر کنم آپادانا همون 15 تومان رو میگیره درسته؟
ضمنآ دنیانت در قسمت تعرفه هاش نوشته که 6% بابت عوارض!!! که دیگه تابلوئه الان طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده این تعرفه به صورت 1.5% مالیات و 1.5% عوارض مطرح میشه یعنی در کل 3% نه 6%!!! نظرتون چیه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
جناب ecxa همونطوری که 1eng گفتن دنیانت 24 تومان بابت رانژه میگیره آما فکر کنم آپادانا همون 15 تومان رو میگیره درسته؟
ضمنآ دنیانت در قسمت تعرفه هاش نوشته که 6% بابت عوارض!!! که دیگه تابلوئه الان طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده این تعرفه به صورت 1.5% مالیات و 1.5% عوارض مطرح میشه یعنی در کل 3% نه 6%!!! نظرتون چیه؟
آپادانا 15 تومن میگیره.
• هزینه راه اندازی اولیه معادل 15000 تومان برای سرویسهای حجمی می باشد.

پ.ن: پول زور همه میگیرن :D فقط شاتل اگه کارت طلایی داشته باشی 5 تومن میگیره.

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپادانا 15 تومن میگیره.

پ.ن: پول زور همه میگیرن :D فقط شاتل اگه کارت طلایی داشته باشی 5 تومن میگیره.
جالبه این نماینده 15 تومن میگیره اون یکی 24 تومن، هر کی هر کیه دیگه. 1eng خود شما چقدر در 24 ساعت دانلود داری عمو جون؟ 512 ماهی 2 گیگ داری دیگه نه؟

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
جالبه این نماینده 15 تومن میگیره اون یکی 24 تومن، هر کی هر کیه دیگه. 1eng خود شما چقدر در 24 ساعت دانلود داری عمو جون؟ 512 ماهی 2 گیگ داری دیگه نه؟
چون قانون نداریم همین میشه :D

من ماهی 5 گیگ مصرف دارم. ولی اگه نامحدود هم گیرم بیاد دانلود دارم :D

تا دلت بخواد لینک آموزشی دارم که نیاز به دانلود ـه!

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون قانون نداریم همین میشه :D

من ماهی 5 گیگ مصرف دارم. ولی اگه نامحدود هم گیرم بیاد دانلود دارم :D

تا دلت بخواد لینک آموزشی دارم که نیاز به دانلود ـه!
بخاطر جواب سریع و صریحت ممنون آفرین به شما پسر خوب که همیشه با روی گشاده و چهره ی خندان پست میدی:D;)
از شوخی گذشته من فکر کنم آسیاتک نسبت به صبا و شاتل جوونتره:happy: یه مدت بگذره اینم مثل اونا شارلاتان و دو دره باز میشه (قصد اهانت به ساحت آن دو شرکت معتبر را ندارم ها!) که امیدوارم نشه، نظرتون چیه؟

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بخاطر جواب سریع و صریحت ممنون آفرین به شما پسر خوب که همیشه با روی گشاده و چهره ی خندان پست میدی:D;)
از شوخی گذشته من فکر کنم آسیاتک نسبت به صبا و شاتل جوونتره:happy: یه مدت بگذره اینم مثل اونا شارلاتان و دو دره باز میشه (قصد اهانت به ساحت آن دو شرکت معتبر را ندارم ها!) که امیدوارم نشه، نظرتون چیه؟
کاملاً تایید میشه :D

تا دوتا مشتری پیدا میکنن خیال میکنن شاخ غولو شکستن!

صبر کنین یه سرمایه ای گیرم بیاد خودم آی سی پی راه میندازم بیاین از خودم بگیرین :lol:

ecxa

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد راه اندازی بحث قانون یه مساله و بحث تجارت ازاد یه مساله دیگه هست نه تنها ایران بلکه همه جای دنیا همین بحث هست منتها اونجا رقابت و اطلاع رسانی اینقد زیاده که مردم میتونن انتخاب کنن اما اینجا همه که نمیرن بگردن به صرفه ترین کالا یا سرویس رو انتخاب کنن هر چی که جلو راهشون بود اونو انتخاب می کنن. ممکنه یه شرکتی بخواد 50 تومن راه اندازی بگیره یا ممکنه اصلا نگیره این دست خودشه شما انتخاب میکنی خوشبختانه اینقد شرکت هست که از حالت انحصاری در اومده یادتون باشه اون اوایل شما علاوه بر این هزینه ها باید حتما مودم رو هم از خودشون میخریدی .
در مورد جریان جوونی و این حرفا باید بگیم که همه شرکتها دوران افت رو دارن و اون موقعی هست که پهنای باند مراکز ، شهر و یا پهنای کلی پر بشه در این موقعیت یه شرکتی ممکنه زودتر از موعد اقدام به افزایش پهنای باند بکنه و یکی دیگه بگه باشه فعلا ببینیم کی صدای مردم در میاد اسیاتک تا الان هر موقع پهنای باندش پر شده افزایش داشته اما حالا به بعدش معلوم نیست چون طیف فنی اینو میدونه که باید افزایش پهنا صورت بگیره اما اونی که باید پولشو بده حرف اخرو میزنه
آسیاتک روی هم رفته انعطاف بیشتری نسبت به بقیه داره اما اینو بدونیم که در بازار هیچ چیز مطلق و همیشگی نیست.

aliugd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاملاً تایید میشه :D

تا دوتا مشتری پیدا میکنن خیال میکنن شاخ غولو شکستن!

صبر کنین یه سرمایه ای گیرم بیاد خودم آی سی پی راه میندازم بیاین از خودم بگیرین :lol:
به به! حتمآ چرا که نه آرزوی موفقیت برای همه ی جوانان برومند کشور عزیزمون، ایران همیشه جاوید
منتظریم ببینیم که شما هم یک عدد ISP خوب و خفن برای کرج راه بندازین، فکر کنم میشه نهمین شرکت(بر اساس دفتر شرکتهای PAP که تا الان 8 تا شرکت مادر هستن).
stay tuned...

بالا