• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
اگه با محدوديت حجمی و سرعت در نوسان ندا گستر مشکلی نداری فکر کنم پشتيبانی کنن اون منطقه رو. ولی اگه ميخوای دانلود بکنی و سرعت نسبتاً تثبيت شده ميخوای بايد بيشتر پول بدی و از ParsOnline يا Datak يا Fanava بگيری. البته Fanava برای دانلود زياد مناسب نيست چون service حجمی دارن، ولی سرعت خوبی داره.
درباره Combo Router Asus AM602 هم من تا حالا ISP نديدم که اين دستگاه روش کار نده. ولی چون ISP ها سود خوبی از فروش اين تجهيزات نصيبشون ميشه سعی ميکنن با انواع حيله ها مشتری رو راضی کنن که از اونا بخره.
به هر حال من در صدد هستم که اگه امکانپذير شد تعدادی ADSL2+ Router رو با قيمت مناسب در اختيار بچه های فروم قرار بدم. اگه اين موضوع اتفاق افتاد همينجا اطلاع ميدم.

البته تمام isp ها شهید قندی را ساپورت می‌کنن. من منظورم این بود که شاید بعضی‌هاشون انقدر توی این منطقه مشتری دارند که سرعتشون واقعا افتاده. مثلا چند صفحه قبل گفته شده بود:
اگه جزو مرکز تلفن شهیدقندی هستید صبانت نگیر چون خیلی داغونه. نمایندگی صبا هم بازار طالقانی - طبقه 2 - شبکه پرداز .
از شهید قندی کسی از فراتاز گرفته به من بگه چجوریاس؟

در مورد دانلود هم باید بگم که دانلود‌های بالای 500MB را ازطریق بچه‌های این فروم انجام می‌دم اما زیر این مقدار را هر‌جی بخوام خودم دانلود می‌کنم.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
البته تمام isp ها شهید قندی را ساپورت می‌کنن. من منظورم این بود که شاید بعضی‌هاشون انقدر توی این منطقه مشتری دارند که سرعتشون واقعا افتاده. مثلا چند صفحه قبل گفته شده بود:

از شهید قندی کسی از فراتاز گرفته به من بگه چجوریاس؟

در مورد دانلود هم باید بگم که دانلود‌های بالای 500MB را ازطریق بچه‌های این فروم انجام می‌دم اما زیر این مقدار را هر‌جی بخوام خودم دانلود می‌کنم.
شما تو سايت http://www.farataz.com پلانهای مختلف رو ببين با محدوديت حجمی های مختلف ببين کدومش به کارت مياد. در مورد شهيد قندی هم من امروز ازشون سؤال ميکنم.

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
نه اوضاع اصفهان خیلی افتضاحه. من خودم باید یه ISP درست و حسابی بزنم. فکر می‌کنید حدودا چقدر بودجه می‌خواد؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نه اوضاع اصفهان خیلی افتضاحه. من خودم باید یه ISP درست و حسابی بزنم. فکر می‌کنید حدودا چقدر بودجه می‌خواد؟
شما چقدر داری ؟ زنگ بزن آسياتک نماينده اصفهان بشو.

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
فراتاز هم 64 میده هم 128 با هم خیلی فرق میکنه؟
کدوم را بگیرم؟ اگه زیاد فرق نمی کنه همون 64 را بگیرم . هر دوشم به دردم می خوره اما می خوام بدونم ارزش 10هزار تومان بیشتر را داره؟ قبلا که همش 512 بود؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
فراتاز هم 64 میده هم 128 با هم خیلی فرق میکنه؟
کدوم را بگیرم؟ اگه زیاد فرق نمی کنه همون 64 را بگیرم . هر دوشم به دردم می خوره اما می خوام بدونم ارزش 10هزار تومان بیشتر را داره؟ قبلا که همش 512 بود؟
الانم همش 512 هست. ولی با توجه به اينکه مخابرات ميگه به ملت شريف ايران (کاربران خانگی) نبايد اينترنت با سرعت بالا داد (تا 128 مجازه) که يه وقت آلوده به تبليغات و تهاجمات فرهنگی نشن (!)، و منم هر چی بهش گفتم اينو تو سايت درستش کن نکرد، آخرش از مخابرات و تهران با هم بهش زنگ زدن گفتن عوض کن وگرنه پنلتو ميبنديم. اين بود که دستور انجام شد. اما فرق اين سرويس ها فقط در محدوديت حجمی و زمانی است ولاغير.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
شما که گفتید این فراتاز بعداً مودمو با 10 تومن کمتر بر میداره اگه از خودشون بخریم . ولی من که بهشون زنگ زدم گفتن نه ما مودم رو بر نمی داریم این دیگه چه وضعیه؟ خب آدم مگه مرض داره بره از اینا مودم بگیره میره از تهران یه مودم میخره 50 تومن اگه قراره هیچکس پس نگیره.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من هممون بودجه های خودمون رو بزاریم رو هم و بریم نمایندگی آسیاتک بشیم اون وقت هم همه قیمتا شکسته میشه .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نظر من هممون بودجه های خودمون رو بزاریم رو هم و بریم نمایندگی آسیاتک بشیم اون وقت هم همه قیمتا شکسته میشه .

نمایندگی هم که بگیریم با هزینه هاش حساب کنی هم قیمت همینا میشه.

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان ببخشید وسط صحبتاتون میپرم
من یه سوال داشتم که مربوط به این تاپیک نیست ولی چون دیدم جمع اصفهانیا جمعه گفتم بپرسم:
میخواستم ببینم تو اصفهان از کجا میشه DVB خرید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من یه سوال داشتم که مربوط به این تاپیک نیست ولی چون دیدم جمع اصفهانیا جمعه گفتم بپرسم:

شما در این بخش تاپیک جدید بزنید :
http://forum.persiantools.com/f146.html

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
اگر 50 نفر مطمئن باشم در ابتدای کار از آسیا تک خواهند گرفت . نمایندگیش رو میگرفتم . میتونم بگیرم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اگر 50 نفر مطمئن باشم در ابتدای کار از آسیا تک خواهند گرفت . نمایندگیش رو میگرفتم . میتونم بگیرم

اگر حاضری یک منظقه ای که من می گم و ساپورت کنی من 20 نفرشو تضمین می کنم :rolleyes:

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
این adsl2 شاتل توی اصفهان که میگن قضیه اش چیه؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

تو بازارچه میفروشن. با پست هم برات میفرستن.

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
تو بازارچه میفروشن. با پست هم برات میفرستن.
سلام داداش
ممنو از راهنماییت اینو میدونی ولی من میخوام اگه بشه در اصفهان به صورت حضوری خرید کنم
کسی آدرس مغازه نداره؟ (برای خرید dvb(
البته بازم ببخشید که تو این تاپیک میگما :cool:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام داداش
ممنو از راهنماییت اینو میدونی ولی من میخوام اگه بشه در اصفهان به صورت حضوری خرید کنم
کسی آدرس مغازه نداره؟ (برای خرید dvb(
البته بازم ببخشید که تو این تاپیک میگما :cool:

تو بازار طالقانی گیرت میاد.

بالا