يه دوستی دارم با موبايل خودش شماره خوشو ميگيره يه نفر ديگه گوشيو برميدره ميگه الو !!!
ایول :lol:
يه دوستی دارم با موبايل خودش شماره خوشو ميگيره يه نفر ديگه گوشيو برميدره ميگه الو !!!
اگه با محدوديت حجمی و سرعت در نوسان ندا گستر مشکلی نداری فکر کنم پشتيبانی کنن اون منطقه رو. ولی اگه ميخوای دانلود بکنی و سرعت نسبتاً تثبيت شده ميخوای بايد بيشتر پول بدی و از ParsOnline يا Datak يا Fanava بگيری. البته Fanava برای دانلود زياد مناسب نيست چون service حجمی دارن، ولی سرعت خوبی داره.
درباره Combo Router Asus AM602 هم من تا حالا ISP نديدم که اين دستگاه روش کار نده. ولی چون ISP ها سود خوبی از فروش اين تجهيزات نصيبشون ميشه سعی ميکنن با انواع حيله ها مشتری رو راضی کنن که از اونا بخره.
به هر حال من در صدد هستم که اگه امکانپذير شد تعدادی ADSL2+ Router رو با قيمت مناسب در اختيار بچه های فروم قرار بدم. اگه اين موضوع اتفاق افتاد همينجا اطلاع ميدم.
از شهید قندی کسی از فراتاز گرفته به من بگه چجوریاس؟اگه جزو مرکز تلفن شهیدقندی هستید صبانت نگیر چون خیلی داغونه. نمایندگی صبا هم بازار طالقانی - طبقه 2 - شبکه پرداز .
شما تو سايت http://www.farataz.com پلانهای مختلف رو ببين با محدوديت حجمی های مختلف ببين کدومش به کارت مياد. در مورد شهيد قندی هم من امروز ازشون سؤال ميکنم.البته تمام isp ها شهید قندی را ساپورت میکنن. من منظورم این بود که شاید بعضیهاشون انقدر توی این منطقه مشتری دارند که سرعتشون واقعا افتاده. مثلا چند صفحه قبل گفته شده بود:
از شهید قندی کسی از فراتاز گرفته به من بگه چجوریاس؟
در مورد دانلود هم باید بگم که دانلودهای بالای 500MB را ازطریق بچههای این فروم انجام میدم اما زیر این مقدار را هرجی بخوام خودم دانلود میکنم.
شما چقدر داری ؟ زنگ بزن آسياتک نماينده اصفهان بشو.نه اوضاع اصفهان خیلی افتضاحه. من خودم باید یه ISP درست و حسابی بزنم. فکر میکنید حدودا چقدر بودجه میخواد؟
الانم همش 512 هست. ولی با توجه به اينکه مخابرات ميگه به ملت شريف ايران (کاربران خانگی) نبايد اينترنت با سرعت بالا داد (تا 128 مجازه) که يه وقت آلوده به تبليغات و تهاجمات فرهنگی نشن (!)، و منم هر چی بهش گفتم اينو تو سايت درستش کن نکرد، آخرش از مخابرات و تهران با هم بهش زنگ زدن گفتن عوض کن وگرنه پنلتو ميبنديم. اين بود که دستور انجام شد. اما فرق اين سرويس ها فقط در محدوديت حجمی و زمانی است ولاغير.فراتاز هم 64 میده هم 128 با هم خیلی فرق میکنه؟
کدوم را بگیرم؟ اگه زیاد فرق نمی کنه همون 64 را بگیرم . هر دوشم به دردم می خوره اما می خوام بدونم ارزش 10هزار تومان بیشتر را داره؟ قبلا که همش 512 بود؟
به نظر من هممون بودجه های خودمون رو بزاریم رو هم و بریم نمایندگی آسیاتک بشیم اون وقت هم همه قیمتا شکسته میشه .
سلام دوستان ببخشید وسط صحبتاتون میپرم
من یه سوال داشتم که مربوط به این تاپیک نیست ولی چون دیدم جمع اصفهانیا جمعه گفتم بپرسم:
میخواستم ببینم تو اصفهان از کجا میشه DVB خرید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگر 50 نفر مطمئن باشم در ابتدای کار از آسیا تک خواهند گرفت . نمایندگیش رو میگرفتم . میتونم بگیرم
سلام دوستان ببخشید وسط صحبتاتون میپرم
من یه سوال داشتم که مربوط به این تاپیک نیست ولی چون دیدم جمع اصفهانیا جمعه گفتم بپرسم:
میخواستم ببینم تو اصفهان از کجا میشه DVB خرید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام داداشتو بازارچه میفروشن. با پست هم برات میفرستن.
سلام داداش
ممنو از راهنماییت اینو میدونی ولی من میخوام اگه بشه در اصفهان به صورت حضوری خرید کنم
کسی آدرس مغازه نداره؟ (برای خرید dvb(
البته بازم ببخشید که تو این تاپیک میگما![]()
2 نفرشم با من.اگر 50 نفر مطمئن باشم در ابتدای کار از آسیا تک خواهند گرفت . نمایندگیش رو میگرفتم . میتونم بگیرم
این adsl2 شاتل توی اصفهان که میگن قضیه اش چیه؟