• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه پيشنهاد واسه دوستاني که منو ميشناسن

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
ببینم یعنی کی میشه 200$ (اگه همه چی خوب پیش بره؟)
چه خوب میشه:rolleyes:
یه سوالم داشتم هر پیپ تقریبا چند دلاره؟؟ من یه جا شنیده بودم دورو وره 10$ درسته یا من اشتباه میکنم؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
هر وقت خدا بخواد.
هر پيپ يک ده هزارم پولت هست. وقتي با 0.1 لات خريد کني يک پيپ ميشه 1 دلار وقتي با 0.2 لات ميشه 2 دلار وقتي با 10 لات ميشه هر پيپ 100 دلار و..............

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
شروین جان
آیا برای برداشت پول از حسابت و درخواست از برکر باید پولت به یک حد معلومی برسه ؟
یا هر وقت که بخوایم میتونیم پولمون رو از بروکر درخواست کنیم ؟
;)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دقيقا نميدونم بوکر ها بچه هاي خوبين ولي هيشکي نميره کم کم بيرون بکشه.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
فکر نکمم اين هفته چيزي دستمونو بگيره . کسي به سياست آشنايي داره؟ اين هفته اتفاقي افتاده؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
دقيقا نميدونم بروکر ها بچه هاي خوبين ولي هيشکي نميره کم کم بيرون بکشه.

اینقدر مشغول بودم این تاپیکو ندیده بودم

این بروکرها بستگی داره که ایران رو قبول داشته باشن یا نه :eek:

شما از کدوم بروکر عضو شدین

نمیخوام آیه یاس بخونم

من از طریق یکی از بروکرها عضو شدم سرمایه ام رو هم از 300 کردم 700 نردیک به 1 ماه و خورده ای کار هنگامی که میخواستم بیرون بکشم گفت ما ایران رو قبول نداریم مشخصات رو عوض کردم مشخصات یه کشور دیگه رو دادم گفتن باید یک صورتحساب مثل قبض تلفن یا برق برای ما بفرستی متعلق به همون آدرسی که دادی باشه

اما اگر از طریق بروکر فابیو گروپ فعالیت کنین پرداخت رو انجام میدن مشکلی با ایران ندارن یکی از زبانهای سایتش هم فارسی است. آنالیزهاشهم نسبت به سایر سایتها خوبه سرعت ارسال اطلاعاتش هم خیلی خوبه
بهترین سفارشی که میتونم بکنم اینه که شروین جان اگر سعی کنی در بالاترین قیمت اقدام به فروش کنی با توجه به 24 ساعته بودن معاملات تقریبا همیشه سود می کنی چون در ظرف 10 تا 15 ساعت غیرممکنه قیمت حتی اگر شده چند پیپ پایین نیاد البته میدونم این کار خیلی سختیه ولی باید سماجت داشته باشی و آنقدر پشت سرهم اقدام به فروش کنی تا بالاخره یکی بخره

با دلار- ین اصلا کار نکن اصلا قابل پیش بینی نیست حتی براساس آنالیز 1ماهه و 6ماهه
بهترین جفت ارزی که تا حالا دیدم دلار پوند هستش
(امیدوارم این حرفها را حمل بر توهین نسبت به دانایی خودت نکنی - گفتم تجربیاتمو ولو ناچیز در اختیارت بذارم) :blush:
توصیه دیگرم اینه که حتما از خطوط یا آی اس پی ها با سرعت بالا استفاده کن و اگر میتونی از کارتهای با اعتبار بالا که وسط معاملات قطع نشن و غیره و ذلک من سر اینجور مسائل چندین بار ضرر کردم:(

امیدوارم موفق باشین

نکته ای رو که متذکر شدم نه به خاطر مایوس کردن شما بود :f34r: بلکه به جهت این بود که یک وقت در دام بروکرهای اینچنینی نیفتید:blush:
یک بروکر هم هست که مدعیه که 5 دلار میده و شما هم با حداقل 5 دلار میتونید وارد شدید اسمشو یادم نیست اون حداقل پرداخت نداشت ولی اونهم موقعی که میخواست پرداخت رو انجام بده گفت ایران رو قبول نداره

در پایان برای همه شما آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم شروین بتون جای خالی یک سایت سرمایه گذاری موفق را برای شما بگیره :) چون الان سراغ هر چی هایپ میریم یا متقلبند :eek: یا توسط صاحب قبلی هایپی که بسته شده ایجاد شده برا چاپیدن بیشتر مردم:cool: اینو رو از روی شباهتهای گفتاری و ظاهری سایتها و همچنین هوایزها میشه فهمید

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از princekin :
اینقدر مشغول بودم این تاپیکو ندیده بودم

این بروکرها بستگی داره که ایران رو قبول داشته باشن یا نه :eek:

شما از کدوم بروکر عضو شدین

نمیخوام آیه یاس بخونم

من از طریق یکی از بروکرها عضو شدم سرمایه ام رو هم از 300 کردم 700 نردیک به 1 ماه و خورده ای کار هنگامی که میخواستم بیرون بکشم گفت ما ایران رو قبول نداریم مشخصات رو عوض کردم مشخصات یه کشور دیگه رو دادم گفتن باید یک صورتحساب مثل قبض تلفن یا برق برای ما بفرستی متعلق به همون آدرسی که دادی باشه

اما اگر از طریق بروکر فابیو گروپ فعالیت کنین پرداخت رو انجام میدن مشکلی با ایران ندارن یکی از زبانهای سایتش هم فارسی است. آنالیزهاشهم نسبت به سایر سایتها خوبه سرعت ارسال اطلاعاتش هم خیلی خوبه
بهترین سفارشی که میتونم بکنم اینه که شروین جان اگر سعی کنی در بالاترین قیمت اقدام به فروش کنی با توجه به 24 ساعته بودن معاملات تقریبا همیشه سود می کنی چون در ظرف 10 تا 15 ساعت غیرممکنه قیمت حتی اگر شده چند پیپ پایین نیاد البته میدونم این کار خیلی سختیه ولی باید سماجت داشته باشی و آنقدر پشت سرهم اقدام به فروش کنی تا بالاخره یکی بخره

با دلار- ین اصلا کار نکن اصلا قابل پیش بینی نیست حتی براساس آنالیز 1ماهه و 6ماهه
بهترین جفت ارزی که تا حالا دیدم دلار پوند هستش
(امیدوارم این حرفها را حمل بر توهین نسبت به دانایی خودت نکنی - گفتم تجربیاتمو ولو ناچیز در اختیارت بذارم) :blush:
توصیه دیگرم اینه که حتما از خطوط یا آی اس پی ها با سرعت بالا استفاده کن و اگر میتونی از کارتهای با اعتبار بالا که وسط معاملات قطع نشن و غیره و ذلک من سر اینجور مسائل چندین بار ضرر کردم:(

امیدوارم موفق باشین

نکته ای رو که متذکر شدم نه به خاطر مایوس کردن شما بود :f34r: بلکه به جهت این بود که یک وقت در دام بروکرهای اینچنینی نیفتید:blush:
یک بروکر هم هست که مدعیه که 5 دلار میده و شما هم با حداقل 5 دلار میتونید وارد شدید اسمشو یادم نیست اون حداقل پرداخت نداشت ولی اونهم موقعی که میخواست پرداخت رو انجام بده گفت ایران رو قبول نداره

در پایان برای همه شما آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم شروین بتون جای خالی یک سایت سرمایه گذاری موفق را برای شما بگیره :) چون الان سراغ هر چی هایپ میریم یا متقلبند :eek: یا توسط صاحب قبلی هایپی که بسته شده ایجاد شده برا چاپیدن بیشتر مردم:cool: اینو رو از روی شباهتهای گفتاری و ظاهری سایتها و همچنین هوایزها میشه فهمید
سلام ممنون از توجهت
در فيبو گروپ بايد بگم حداقل سرمايه مورد نيازش 300$ بود واسه همين نميشد توي اون حساب باز كنم. من توي northfinance.com حساب باز كردم ايرانو قبول داره و ساپورتش هم عاليه.
اون بروكر كه 5هم ميده marketiva.com هست كه واقعا ميده 5 $ رو ولي ايرانو قبول نداره.
اون روشي كه گفتيد خيلي معذرت ميخوام ولي فايده نداره. اين هفته واقعا هفته ي رنجي بود شايد اين دو روز آخر درست بشه من روي اين سيستم بيشتر از 5 ماه شبو روز كار كردم و خدا شاهده كمتر از يك حساب ريل براش وقت نزاشتم حتي توي خونه همه رو مظف كرده بودم هر نيم ساعت يك بار به من خبر وضعيت پوزيشن هارو بدن . تا اين حد روش كار كردم . جديدا هم با انديكاتور استوكاستيك و خطوط پيوت و ساپورت و رزيستنس ادغامش كردم كه ديگه خيلي محشر شده ولي زماني كه بازار رنج باشه هيييچ روشي فايده نداره مگر اسكالپينگ كه اونم فايده نداره واسه من چون من اصلا خونه نيستم الانم از محل كار آن شدم.
الان من نميتونم زياد ريسك كنم چون با اولين ضرر حسابي كال مارجين ميشم. بازار هم رنجه واسه همين خيلي كند داره پيش ميره.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از shervinrv :
سلام ممنون از توجهت
در فيبو گروپ بايد بگم حداقل سرمايه مورد نيازش 300$ بود واسه همين نميشد توي اون حساب باز كنم. من توي northfinance.com حساب باز كردم ايرانو قبول داره و ساپورتش هم عاليه.
اون بروكر كه 5هم ميده marketiva.com هست كه واقعا ميده 5 $ رو ولي ايرانو قبول نداره.
اون روشي كه گفتيد خيلي معذرت ميخوام ولي فايده نداره. اين هفته واقعا هفته ي رنجي بود شايد اين دو روز آخر درست بشه من روي اين سيستم بيشتر از 5 ماه شبو روز كار كردم و خدا شاهده كمتر از يك حساب ريل براش وقت نزاشتم حتي توي خونه همه رو مظف كرده بودم هر نيم ساعت يك بار به من خبر وضعيت پوزيشن هارو بدن . تا اين حد روش كار كردم . جديدا هم با انديكاتور استوكاستيك و خطوط پيوت و ساپورت و رزيستنس ادغامش كردم كه ديگه خيلي محشر شده ولي زماني كه بازار رنج باشه هيييچ روشي فايده نداره مگر اسكالپينگ كه اونم فايده نداره واسه من چون من اصلا خونه نيستم الانم از محل كار آن شدم.
الان من نميتونم زياد ريسك كنم چون با اولين ضرر حسابي كال مارجين ميشم. بازار هم رنجه واسه همين خيلي كند داره پيش ميره.
marketiva که تو فرم ثبت نامش ایران رو داره پس چه جوری میگه ایران رو قبول نداریم؟
در ضمن ادرس اسن فابیو چیه؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
فابيو نيست فيبو هست.:D
وقتي ايرانو توش انتخاب کني بعد که ميزني بره صفحه بعد ميگه ايرانو قبول نداريم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
یه بنده خدا که شاید البته شروین بشناستش خلاصه یه سایت زد به اسم فیبو هایپ و کلی ازش پول دراورد و زد به چاک منظورم اینه که افرادی هستند که به خاطر اینکه سود بیشتری در فارکس بکنند میان یه هایپ میزنن و پول مردم رو میندازن تو کار ولی یهو ضرر میکنند و هایپشون رو تعطیل میکنند

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از david_sh :
یه بنده خدا که شاید البته شروین بشناستش خلاصه یه سایت زد به اسم فیبو هایپ و کلی ازش پول دراورد و زد به چاک منظورم اینه که افرادی هستند که به خاطر اینکه سود بیشتری در فارکس بکنند میان یه هایپ میزنن و پول مردم رو میندازن تو کار ولی یهو ضرر میکنند و هایپشون رو تعطیل میکنند
این الان چه ربطی به اینجا داشت؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته 5 دلاری مارکتیوا بود نوع انجام معاملاتش هم خوب بود امکانات بسیاری جالبی داشت به فرض مثال میشد به محض خرید مقدار سودی رو که ازش انتظار داری وارد کنی و به محض رسیدن به اون سود خودش اتوماتیک معامله رو انجام میداد سر دلار پوند با همین روش در ظرف شاید 10 دقیقه چیزی در حدود 20 دلار سود کردم اما چه فایده که ایرانو قبول نداشت جالب اینکه موقع ثبت نام کردن با مشخصات یک کشور دیگه اعلام نمیکنه که به چیزی نیاز داره موقعی که میخواهد پولو پرداخت کنه میگه حالا وریفای کن بعد بهت پول میدیم

امیدوارم که چند روز آخر هفته روزهای خوبی برایتون باشه

موفق باشید

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از m_amin :
این الان چه ربطی به اینجا داشت؟

همینو بگو امین جان ؟؟؟؟
ببین شروین حرف منو گوش ندادی :hmm:
گفتم یه بلاگ بازکن و آدرس رو به اعضا گروه بده و اطلاعات مربوط به کار رو اونجا بزار ;)
به خاطر همین حرف و حدیثا میگفتم :hmm:

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
ربطش اینه که مراقب بروکر فیبو گروپ باشید

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از david_sh :
ربطش اینه که مراقب بروکر فیبو گروپ باشید

خوب عزیز ما که با فیبو گروپ ترید نمیکنیم
با نورس فایننس ترید میکنیم خیر سرمون :happy:

با فیبو گروپ هم الان حدود دو ساله که بروبچز باهاش کار میکنن و ساپورت خوبی هم داره بخصوص برای ایرانیا
ولی تا حالا کسی بدی ازش ندیده ( البته بعضیا سعی در تخریبش دارند منظورم شما نبودا )

فیبو درسته که تایدیه نداره ولی تا به حال کلاه برداری نکرده و لی این ACM با وجود
اون همه دب دبه و کب کبه خوب داره میکشه بالا بخصوص از طریق جا بجایی اسپریدها

من خودم به یه بروکر انگلیسی کلید کردم تا ببینم چی میشه :happy:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقای david_sh
دوست عزیز اون طوری که من از حرف های شما متوجه شدم اینه که شما
میخواین این مطلب رو به اعضا بگین که :

آقای وهاب قهرمانی که IB بروکر فیبوگروپ در ایران هستش و ادمین
سایت www.fxpars.com که یکی از مراجع غنی فارسی در مورد فارکس
هستش چندی پیش به منظور سود زیاد در فارکس اقدام به راه اندازی هایپی
به نام فیبوهایپ نموده و از این طریق پول زیادی به جیب زده و در رفته به
احتمال زیاد به علت ضرر در فارکس

اگر مقصود شما این موضوع هستش لطفاً با مدارک مستدل اینو ثابت کنید
تا همه اعضا در جریان باشن و اینقدر پشت پرده حرف نزنین
ما بسیار خوشحال خواهیم شد تا صحت حرف هاس شما رو ببینیم
این آقا تو تریدرهای ایرانی فارکس شناخته شده هستش و اگر حرف های شما
صحت داشته باشه که حقیقتی برای عموم آشکار میشه و همه ممنون شماییم
ولی اگه صحت نداشته باشد اصلاً شایسته نیست که شخصی رو اینطوری
تخریب کنید در ضمن از ایشون هم میتونیم دعوت کنیم بیاین و در صورت ارائه
مدارکی از جانب شما از خودشون دفاع کنن
:)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
داريم ورشکست ميشيم. :D (اين خنده هه از 100 تا گريه بدتر بودااا)
هيچي مثل يه بازار رنج آدمو بد بخت نميکنه.
اگه ورمون شکسته شد . حقوقمو که دادن يه حساب ديگه با همين نسبتا وا ميکنم. من تا بچه هاي اين گروهو مايه دار نکنم دست ور دار نيستم.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
نه عزیزم من منظورم با هیچ گروه یا شخصی نیست ضمناً قهرمانی ممکنه کارهایی کرده باشه ولی نه در این مورد منظور من چیز دیگه ای بود نمیدونم شما چرا لقمه رو سخت میزارید توی دهن در ضمن در مورد fxpars تهمت شما نابجاست خواهشا بدون اطلاعات نظر ندید در ضمن این حرف آقای الکترونیک کاملاً صحیح بود که فرمودن یه وبلاگ درست کنیم و کسی رو راه ندیم من هم از آقای شروین تقاضا دارم یه وبلاگ درست کنن و اسم وبلاگ رو به این دوستان بدند و اجازه بدن هر موضوعی در مکان مربوط به خودش مطرح بشه با تشکر

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
شروین جان در هر شکستی یه پیروزی هست مطمئن باش موفق میشی

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از david_sh :
نه عزیزم من منظورم با هیچ گروه یا شخصی نیست ضمناً قهرمانی ممکنه کارهایی کرده باشه ولی نه در این مورد منظور من چیز دیگه ای بود نمیدونم شما چرا لقمه رو سخت میزارید توی دهن در ضمن در مورد fxpars تهمت شما نابجاست خواهشا بدون اطلاعات نظر ندید در ضمن این حرف آقای الکترونیک کاملاً صحیح بود که فرمودن یه وبلاگ درست کنیم و کسی رو راه ندیم من هم از آقای شروین تقاضا دارم یه وبلاگ درست کنن و اسم وبلاگ رو به این دوستان بدند و اجازه بدن هر موضوعی در مکان مربوط به خودش مطرح بشه با تشکر

دیوید جان خوشحال میشیم صریح حرف بزنید و موضوع رو بگین
مثلاً ما میخوایم با این آقا روابط تجاری برقرار کنیم :D

بالا