به نقل از shervinrv :دقيقا نميدونم بروکر ها بچه هاي خوبين ولي هيشکي نميره کم کم بيرون بکشه.
سلام ممنون از توجهتبه نقل از princekin :اینقدر مشغول بودم این تاپیکو ندیده بودم
این بروکرها بستگی داره که ایران رو قبول داشته باشن یا نه![]()
شما از کدوم بروکر عضو شدین
نمیخوام آیه یاس بخونم
من از طریق یکی از بروکرها عضو شدم سرمایه ام رو هم از 300 کردم 700 نردیک به 1 ماه و خورده ای کار هنگامی که میخواستم بیرون بکشم گفت ما ایران رو قبول نداریم مشخصات رو عوض کردم مشخصات یه کشور دیگه رو دادم گفتن باید یک صورتحساب مثل قبض تلفن یا برق برای ما بفرستی متعلق به همون آدرسی که دادی باشه
اما اگر از طریق بروکر فابیو گروپ فعالیت کنین پرداخت رو انجام میدن مشکلی با ایران ندارن یکی از زبانهای سایتش هم فارسی است. آنالیزهاشهم نسبت به سایر سایتها خوبه سرعت ارسال اطلاعاتش هم خیلی خوبه
بهترین سفارشی که میتونم بکنم اینه که شروین جان اگر سعی کنی در بالاترین قیمت اقدام به فروش کنی با توجه به 24 ساعته بودن معاملات تقریبا همیشه سود می کنی چون در ظرف 10 تا 15 ساعت غیرممکنه قیمت حتی اگر شده چند پیپ پایین نیاد البته میدونم این کار خیلی سختیه ولی باید سماجت داشته باشی و آنقدر پشت سرهم اقدام به فروش کنی تا بالاخره یکی بخره
با دلار- ین اصلا کار نکن اصلا قابل پیش بینی نیست حتی براساس آنالیز 1ماهه و 6ماهه
بهترین جفت ارزی که تا حالا دیدم دلار پوند هستش
(امیدوارم این حرفها را حمل بر توهین نسبت به دانایی خودت نکنی - گفتم تجربیاتمو ولو ناچیز در اختیارت بذارم) :blush:
توصیه دیگرم اینه که حتما از خطوط یا آی اس پی ها با سرعت بالا استفاده کن و اگر میتونی از کارتهای با اعتبار بالا که وسط معاملات قطع نشن و غیره و ذلک من سر اینجور مسائل چندین بار ضرر کردم![]()
امیدوارم موفق باشین
نکته ای رو که متذکر شدم نه به خاطر مایوس کردن شما بود :f34r: بلکه به جهت این بود که یک وقت در دام بروکرهای اینچنینی نیفتید:blush:
یک بروکر هم هست که مدعیه که 5 دلار میده و شما هم با حداقل 5 دلار میتونید وارد شدید اسمشو یادم نیست اون حداقل پرداخت نداشت ولی اونهم موقعی که میخواست پرداخت رو انجام بده گفت ایران رو قبول نداره
در پایان برای همه شما آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم شروین بتون جای خالی یک سایت سرمایه گذاری موفق را برای شما بگیرهچون الان سراغ هر چی هایپ میریم یا متقلبند
یا توسط صاحب قبلی هایپی که بسته شده ایجاد شده برا چاپیدن بیشتر مردم
اینو رو از روی شباهتهای گفتاری و ظاهری سایتها و همچنین هوایزها میشه فهمید
marketiva که تو فرم ثبت نامش ایران رو داره پس چه جوری میگه ایران رو قبول نداریم؟به نقل از shervinrv :سلام ممنون از توجهت
در فيبو گروپ بايد بگم حداقل سرمايه مورد نيازش 300$ بود واسه همين نميشد توي اون حساب باز كنم. من توي northfinance.com حساب باز كردم ايرانو قبول داره و ساپورتش هم عاليه.
اون بروكر كه 5هم ميده marketiva.com هست كه واقعا ميده 5 $ رو ولي ايرانو قبول نداره.
اون روشي كه گفتيد خيلي معذرت ميخوام ولي فايده نداره. اين هفته واقعا هفته ي رنجي بود شايد اين دو روز آخر درست بشه من روي اين سيستم بيشتر از 5 ماه شبو روز كار كردم و خدا شاهده كمتر از يك حساب ريل براش وقت نزاشتم حتي توي خونه همه رو مظف كرده بودم هر نيم ساعت يك بار به من خبر وضعيت پوزيشن هارو بدن . تا اين حد روش كار كردم . جديدا هم با انديكاتور استوكاستيك و خطوط پيوت و ساپورت و رزيستنس ادغامش كردم كه ديگه خيلي محشر شده ولي زماني كه بازار رنج باشه هيييچ روشي فايده نداره مگر اسكالپينگ كه اونم فايده نداره واسه من چون من اصلا خونه نيستم الانم از محل كار آن شدم.
الان من نميتونم زياد ريسك كنم چون با اولين ضرر حسابي كال مارجين ميشم. بازار هم رنجه واسه همين خيلي كند داره پيش ميره.
این الان چه ربطی به اینجا داشت؟به نقل از david_sh :یه بنده خدا که شاید البته شروین بشناستش خلاصه یه سایت زد به اسم فیبو هایپ و کلی ازش پول دراورد و زد به چاک منظورم اینه که افرادی هستند که به خاطر اینکه سود بیشتری در فارکس بکنند میان یه هایپ میزنن و پول مردم رو میندازن تو کار ولی یهو ضرر میکنند و هایپشون رو تعطیل میکنند
به نقل از m_amin :این الان چه ربطی به اینجا داشت؟
به نقل از david_sh :ربطش اینه که مراقب بروکر فیبو گروپ باشید
به نقل از david_sh :نه عزیزم من منظورم با هیچ گروه یا شخصی نیست ضمناً قهرمانی ممکنه کارهایی کرده باشه ولی نه در این مورد منظور من چیز دیگه ای بود نمیدونم شما چرا لقمه رو سخت میزارید توی دهن در ضمن در مورد fxpars تهمت شما نابجاست خواهشا بدون اطلاعات نظر ندید در ضمن این حرف آقای الکترونیک کاملاً صحیح بود که فرمودن یه وبلاگ درست کنیم و کسی رو راه ندیم من هم از آقای شروین تقاضا دارم یه وبلاگ درست کنن و اسم وبلاگ رو به این دوستان بدند و اجازه بدن هر موضوعی در مکان مربوط به خودش مطرح بشه با تشکر