درود و وقت خوش؛عصری به وحید واتساپ دادم گفتم مجدد بره فروشگاه روژا در میرداماد ببینه نامبروان آوردن که اودکلن اورجینالش رو تست کنه و برای منم بیاره چک کنم؟ قرار بود در تیرماه بیارن اصلشو. قیمتش شده بالای 11 میلیون و حسابی کنجکاوم ببینم چقدر اسانس پاتوق شبیه اصلشه.
امیدوارم مجدد موجود شه اسانسش. هر کی تست نکرد از دستش رفت!
مشاهده پیوست 1185654
فعلا پا به پای اونتوس؛ ویاج هرمس و بلو مجیک پیشتازن در لیست پرفروشهای پاتوق. اولی خنک و تلخ؛ دومی خنک و شیرین. سوای رایحه و قدرت هر دو؛ دلیل پیشتازیشون اینه که عطر فصل هستن و برای هوای گرم عالین. قیمت شون هم در مقایسه با اونتوس با جیب تعداد بیشتری می خونه.
شخصا بین بلومجیک و ویاج؛ به خصوص برای ساعات روز؛ سلیقه ی شخصیم میره سمت بلومجیک. هر چند که مدتهاست به نحو عجیبی کراش کردم روی سکرت پارتی و کمی اونتوس هم ریختم توش و هر جا میرم اینو میزنم.
چرا اونتوس اضافه کردم به سکرت پارتی؟ بخاطر این که سکرت بوی دود اونتوس رو به خودش بگیره. یه عطر شدید خنک و تلخ و دودی!
دوستان اینو خوندن نگن واسه ما ترکیبی بساز! شما برای خودتون اسپری همزمان کنید به جای ترکیب. سه پاف سکرت بزنید یه پاف اونتوس. در دو نقطه ی مختلف لباس. دیوانه کننده است. هر کی هر دو عطر رو داره حتما امتحان کنه.
این پست ممکن بود به علت آخر صفحه واقع شدن کمتر دیده شه مجدد نقل قول کردم تا حتما خونده شه و اضافه می کنم که امروز وحید گفت میره دنبال تست اودکلن اورجینال نامبر وان کلایو کریستین ؛ امیدوارم موفق شه و برای منم بیاره.