ممنون از پاسخ سریع شما
راستش اول یه خورده جا خوردم از فرمایشتون! ولی وقتی به سوال خودم دقت کردم بهتون حق دادم
نه. درواقع شغل من طوری هست که ماهیانه حداقل 2 بار به خراسان جنوبی و شهرهای بیرجند و اسدیه(نزدیک مرز) سفر دارم و ماشینای قبلی دوبار تو همون جادهها منو گذاشت و داستان شد.
ترس زیادی از داستان واشر XU7 دارم و این، اولین تجربه من از این موتور منحصربفرد(!) هست. متاسفانه بودجه کافی نبود تا دنبال یه ماشین با قلب تپندۀ پدرومادردارتری باشم.
اسم اون سایت رو عمداً خدمتتون عرض کردم تا شاید فرصتی بشه و با
دید تخصصی برین سراغش. چون بهرحال شما فنی هستین و من و امثال من خیلی هنر کنیم مواقع بیکاری درب کاپوت رو باز کنیم و چندتا سیخ بزنیم و بعد هم به مکانیک زنگ بزنیم که بیا مثل همیشه خراب کردم!!
(تجربه خودمو گفتم. جسارت به دوستان نشه)
والا بخدا من نه میشناسمشون و نه یک قرون قراره بره تو جیب من
از نظر خودم ادعاشون مشکوک میزنه. به قول خودمونیا خیلی گُنده اومدن.
از طرفی نحوه تبلیغات و اطلاعرسانیشون بسیار ابتدایی و کودکانه هست.
از همه مهمتر اینکه آخرین تبلیغاشون مال یکسال پیشه و بعد از اون چیزی ندیدم! (مورد آخری واقعاً مشکوکه)
فقط
تنها چیزی که باعث شد کمی جدیتر بهش فکر کنم گارانتی بیمه بود (البته از یک بیمه بی نام و نشان)
حتی به فکرم رسید برم به آدرس نماینده ای که در شهر ما معرفی کرده تا ببینم جریانشون چیه. اما دیدم خب طبیعیه که اونم تبلیغ کار خودشو میکنه! و منم اونقدر فنی نیستم که بتونم مچش رو بگیرم
خلاصه بین دوراهی مونده بودم که گفتم بیام سراغ اساتیدی مثل شما تا نظرتون رو بدونم که با توجه به پاسختون مطمئن شدم خبری نیست و ادعاشون دروغه و درنهایت بهتره بیشتر مراقب ماشینم باشم. خداروشکر هیچ علامتی از ورم لولههای رادیات و کم کردن آب و روغن و ... نیست.
الحمدلله چیزی که زیاده شرکتهای دانش بنیان در کشورمونه! حتی یادمه یکیشون ادعای تولید روغن موتوری رو داشت که توتال و شل رو میذاشت تو جیبش!
آخرشم گندش دراومد که بازیافتی و بی کیفیته!!!
در مورد واشر سرسیلندر ماشین خودم:
موقع خرید، مکانیک بردم بالای سر ماشین که گفت سرسیلندر باز نشده.
بعد از اون یک مکانیک دیگه بدون اینکه نگاه کنه(!) گفت نخیر محاله. حتماً باز شده.
نفر سوم چراغ انداخت و با دقت موتورو نگاه کرد و گفت نه باز نشده تا حالا !
(راستش نمیدونم از کجا متوجه میشن)
بازم ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی کردین.
سلامت و پایدار باشید