دلم خود را به نیـش غمـــزه ای افکــار می خواهد ........... شـکایت دارد از آســـــودگی، آزار می خواهد
بلا اینســت کاین دل بهر نــــاز و عشـوه می میرد ........... ز نیـکـویـان نه تنها خوبی رخسـار می خواهد
دل از دستــی بدر بردن نباشـــد کار هر چشـمی ........... نگاه پر تصــرف غمـــــــزه پر کــار می خواهد
بود آهـو که صیـــادش به یـک تیر افکنــــد در خون .......... . دلی را صید کردن کوشش بسیار می خواهد
غلامی هست وحشی نام و می خواهد خریداری .......... به بازار نکو رویــان که خــدمتـکــار می خواهد
شاعر :
وحشی بافقی
غزلیات
یه لینک خوب برای آشتایی با
وحشی بافقی :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=662979&postcount=10
پی نوشت : در لینکهای قبلی اطلاعاتی برای آشنایی اولیه با حافظ و مولوی بود . حالا قصد دارم یک کم در مورد احوالات شخصی و اندیشه آنها مطالبی بنویسم . اما به خاطر پرهیز از طولانی شدن متنها و به هم ریختگی پستها در تاپیک و احتمالا خارج شدن از
هدف تاپیک که "
گرد آوری شعرهای زیبا ی کهن ( کلاسیک) " هست مطالب را ضمن جواب مشاعره و به صورت
قسمتی و
خیلی کوتاه عنوان می کنم . در واقع من هم با نظر wolfskin عزیز موافقم که کسانی که مطالبی مربوط به شعرها یا شاعران آماده دارن ضمن مشاعره در پست بگذارند ولی به نظرم برای حفظ نظم بهتره خیلی کوتاه باشند یا در چند قسمت قرار بگیرن . مثلا من در پست قبل مطلبی آماده نداشتم و فقط شعری برای جواب مشاعره انتخاب کردم و سعی کردم زیبا و مناسب باشه ولی در پست پیش از آن مطالبی هم آوردم و ... پیشنهاد می کنم ضمن جواب دادن مشاعره نظرتون رو هم در این مورد بیان کنید!( البته به شکل پی نوشت ) .
متشکرم:happy: