AMD.POWER
مدیر بازنشسته
مدل گرافیکتون رو بفرمائید بهتون میگم .درود بر شما
چطور مي توانم بفهمم كه كارت گرافيك من directx 11 را پشتيباني مي كند يا نه؟
سپاسگزارم.
مدل گرافیکتون رو بفرمائید بهتون میگم .درود بر شما
چطور مي توانم بفهمم كه كارت گرافيك من directx 11 را پشتيباني مي كند يا نه؟
سپاسگزارم.
مدل گرافیکتون رو بفرمائید بهتون میگم .
directx 10.1 رو پشتیبانی میکند .ATI RADEON HD 4000 SERIES
HD4730
SAPPHIRE
512MB
GDDR5
اينها رو روي جعبه نوشته
ولي در برنامه CPU Z و يا روي خود اون آيكون ATI در نوار پاييني نوشته HD4700 SERIES
سپاسگزارم.
پاور سیستمتون چیه . هارد سیستم هم وضعیت جالبی ندارد .سلام
یه اس اسدی اک ترنسد خریدم وقتی وصل کردم دیدم 80درصد سلامت داره و3000 ارور سبز در hd sentinel
بعد با کابل sataIII وصل کردم به sataIII وصل کردم هیج تغییری نکرد-سرعت رایتم زده 480 که با hdtun از 150 بیشتر نمیره
20 دقیقه بیشتر روشن نشده
این مشکل از کچاست؟
مشاهده پیوست 644283 مشاهده پیوست 644284 مشاهده پیوست 644285 مشاهده پیوست 644286
پاور گرین 580 واته اره هاردم خیلی کار ازش کشیده شدهپاور سیستمتون چیه . هارد سیستم هم وضعیت جالبی ندارد .
خروجی پاور رو باید با مولتی متر موقع کار بگیری مخصوصا 3.3 و 12 ولت روپاور گرین 580 واته اره هاردم خیلی کار ازش کشیده شده
موردی داره یا aida ببینم چون مولتی مترم از این عقربه ای هاست میلی ولتشو نمیتونم تشخیص بدمخروجی پاور رو باید با مولتی متر موقع کار بگیری مخصوصا 3.3 و 12 ولت رو
پس از پاور نیست . کابل ساتا 2 تست بزن ببین باز همین مقدار ارور داری .موردی داره یا aida ببینم چون مولتی مترم از این عقربه ای هاست میلی ولتشو نمیتونم تشخیص بدم
با aida:
3.3=3.392~3.376
12=11.704~11.792
وقتی از پلمپ در اوردم با ساتا2 تست کردم همینقدر ارور داشت گفتم لابد از کابله وکابل ساتا 3 استفاده کردم که هیچ تفاوتی تو ارورا نکردپس از پاور نیست . کابل ساتا 2 تست بزن ببین باز همین مقدار ارور داری .
یک شات با ssd life بگیر .وقتی از پلمپ در اوردم با ساتا2 تست کردم همینقدر ارور داشت گفتم لابد از کابله وکابل ساتا 3 استفاده کردم که هیچ تفاوتی تو ارورا نکرد
این برنامه میگه درایوت هیچ مشکلی نداره . فقط یادت باشه کابل های ساتا ابدا نباید خم یا پیچ خورده باشن . کاملا صاف باید باشه
کلا یکسری مشکلات فریم ویر دارد . سایت ترنسند رو چک کن ببین براش فریم ویر جدید منتشر کرده یا نه .کاش کینگستون هایپر ایکس یا سامسونگ میگرفتییه سوال اگه با کابل ساتا2 وصل کنم و مشکل از کابل نباشه ،نباید این ارور رو بده؟سرعت رید و رایت روش نوشته بالای 460مگ که با hd tune سرعت رید تقریا 480 هست ولی رایت
مشاهده پیوست 644481
یه موردم توجه کردم که بعد از یکی 2 ساعت روشن بودم در اسمارت ساعت کارکرد صفره هنوز!
درایورش رو ابتدا اپدیت کن ..سلام دوستان عزیز
یه لپتاپ MSI Cx61-i5-6 دارم، تازگی 2، 3 باره اتفاق افتاده که موقع بازی بعداز یه مدت بازی کردن رنگ صفحه ریورس(برعکس) میشه!!!(Rivls Need for speed)
آخه سرعت بازی زیاده در ثانیه خیلی باید رندر کنه!
دفه اول وقتی از بازی اومدم بیرون درست شد!
ولی الان بعداز ریستارت درست شد!
گرافیک GT640 داره، به نظرتون از گرافیکه یا مانیتور؟؟
ممکنه به خاطر دمای بالا باشه؟؟ کول پد هم دارم! با کول پد دمای گرافیک 85 ایناس بدون کول پد تا 95 هم میره!
آپدیت هستش ...درایورش رو ابتدا اپدیت کن ..
این لپتاپ سری c شرکت msi به شدت مشکل حرارتی دارد . کول پدی که استفاده میکنید چی هست ؟ بایوس لپتاپ هم اپ دیت کنید شاید دمای یک کم در راه خدا کم شد.آپدیت هستش ...
چطوری میتونم متوجه بشم از مانیتوره یا گرافیک ؟؟
نظر و پیشنهاد دیگه ندارین؟؟
درحالت عادی لپتاپ خیلی خنک و خوبه حدود 40 45، فقط موقع بازی دماش میره بالا !این لپتاپ سری c شرکت msi به شدت مشکل حرارتی دارد . کول پدی که استفاده میکنید چی هست ؟ بایوس لپتاپ هم اپ دیت کنید شاید دمای یک کم در راه خدا کم شد.