سلام دوستان
من یک پرینتر hp 5363 و چند تا سوال دارم
1. شماره کارتریج رنگی اون 41 و مشکی اون 40 هست میشه شارژ کرد
2. روی بسته اون نوشته 170 تا برگ میشه پرینت کرد ولی من 3 تا کاغذ a4 مخصوص عکس پرینت کردم از این کاغذ ها که توش شطرنجی یا کلافی ولی جوهر رنگی تا نصف مصرف شد پس جریان 170 تا کاغذ چی میشه این مصرف بخاطر کاغذ یا نرم افزار چون من روی عکس کلیک راست کردم و بعد پرینت
3. این امکان چاپ روی دی وی دی که داره باید کاغذ روی دی وی دی بچسبونم یا همینطوری چاپ میکنه
ببخشید زیاد حرف زدم خواهشا سوال 2 رو جواب بدین خیلی برام مهم دیدم اینقدر رنگ گرفت حالم گرفته شد
1-برو بازار بگو کیت شارژ 40 و 41 دارید؟
2-او مانیتور درست نشون نمیده.(زیاد خودت رو ناراحت نکن تازه اگه شارژ کنی دیگه همونم نشون ممیده.)
3-CD و DVD پرینتبل باید بگیری. خ کاگر جنوبی پائین تر از م انقلاب یه پاساژ هست که داره. مرکز کامپیوتر ولیعصر هم داره ولی گرونتره.(قیمتش بالای250 برای پک 50 تا میفته. تازه اگه 50 تا بفروشند)
سلام به همه دوستان. برای چاپ کاور dvd چه پرینتری توصیه می کنید؟ فقط برای مصرف شخصی می خوام البته.
یا اصلا کسی می شناسید که کاور آماده بفروشه؟ قیمتش چنده؟
چند تا در ماه میخای بزنی؟
R290 با تانک در میاد 230. اچ پی K550 هم اگه تانکش رو گیر یباری میشه 220. (که من اچ پی رو توصیه میکنم)
کاغذ A4 با کیفیت و قیمت مناسب برای چاپ عکس ، چی پیشنهاد می دین؟
انتخاب اول کاغذ های اچ پی. قیمتشون کمی بالاست ولی ارزشش رو داره.
Axon و اپسون هم خوبه.
فقط دور کونیکا رو خط بکش.
من شنیدم R290 رو نمیشه روش تانک نصب کرد. من از اون ماجرای R270 ، ظاهرا اپسون جوری طراحی کرده این مدل رو که به راحتی نمیشه روش تانک نصب کردو ارور میده بعدا --- R290 پرینتر هوشمندیه.
اشتباه شنیدی.
اتقاقا قبل از خودش تانکش تو ایران موجود بود.