بیخیال 1280 شو A3 کاغذاش گرونه.
به کارت هم نمیاد
یه نکته رو باید بهش توجه کنی پرینترهای جوهر افشان کیفیتشون وابستگی عجیبی به نوع کاغذ دارن.
میشه گفت رو کاغذ عکس حتی ارزونترین پرینتر هم نتیجه خیلی خوبی میده.
حالا ممکنه بپرسی مثلا K550 چرا 190 تومنه؟ :blink:
جوابش اینه که این پرینترها برای چاپ عکس و کارهای حرفه ای ساخته شده اند.سرعت این پرینترها خیلی بالاست. برای هر رنگ هم کارتریج مجزا در نظر گرفته شده. و از همه مهمتر بافر بالایی دارند.
چاپ یه PSD به حجم 200 مگ اونهم در بهترین کیفیت با پرینترهای معمولی کار مشکلیه( اگه نگیم غیر ممکن).ولی پرینترهای حرفه ای براحتی این کار رو انجام میدن.
در کل تفاوتشون تو این جور موارده.(کیفیتشون هم بالاخره در بهترین سطحه)
برای کارهای خونگی همون 5163 بگیر خیالت راحت
عالیه
HP مدل 4163 حدودا 60 تومنه.
2360 = 43
2460 = 47
4160 = 39
همشون هم شارژ میشن.جوهاشونم یکیه
کارتریجشونم در دسترسه.:lol:
کاریست بس مشکل. مگر اینکه کتابو ورق ورق کنی و یه اسکنر کاغذ خور هم بگیری که یه تومن برات آب میخوره:wacko:
البته کنن که دوستان عکسشو گذاشته بودن ایده جالبی داره.من تا حالا باهاش کار نکردم.
برای چاپ کاور فقط باید به اپسون فکر کنی.
R270 خیلی خوبه .من ماه پیش 137 گرفتم. البته برای کار شما خرید کارتریج به صرفه نیست.دو راه داری:
1- 90 تومن بدی تانک بگیری(100 میل هم جوهر توش داره و راحت 500 تا A4 تمام رنگی رو پرینت میگیره.) شارژشم به راحتی توسط یک عدد قیف انجام میشه
هر 100 میل جوهرش 3500 قیمتشه ( برای خرید به پاساژ ایران طبقه آخر فروشگاه اپسون مراجعه کن خودش برات نصب میکنه )
2- کارتریج قابل شارژ بگیری. این کارتریجها مثل کارتریجهای معمولی هستند ولی بالاشون سوراخ داره که می تونی شارژشون کنی.( قیمتشونو ندارم ولی مسلما از تانک ارزونتره)
من خرید تانک رو توصیه میکنم. بگیری میفهمی چه نعمتیه:lol:
با خرید تانک فکر کنم هزینه هزینه هر برگ A4 زیر 50 تومن بشه