با سلام
این هم از پیشنهادها و نظراتی که من در مورد این بخش , عنوان می کنم .

البته توجه داشته باشید که بر طبق فعالیت چندین ساله خودم در این بخش اینها را عنوان می کنم .
در ضمن نظر تک تک دوستان برای من مهم و ارزشمند بوده و هست و بدون هیچ قصد و هدف منفی گرایانه , ممکن است بر خلاف نظر دوستان مطلبی را بنویسم که امیدوارم ناراحت نشوند , چون از جانب منطق و علم با همگی باب صحبت را باز می کنم .
شروع :
ایجاد دو زیر مجموعه دیگر .
الف )
معرفی بازیها
توضیح : در این زیر مجموعه به بحث و بررسی بر روی بازیهای مختلف در تاپیکهای مجزا می پردازیم .
به این ترتیب که برای هر بازی , یک تاپیک ایجاد می شود و سپس بر روی آن بازی بحث و تبادل نظر صورت می گیرد .
ب )
جزئیات بازیها
توضیح : در این زیر مجموعه به ارائه مباحث دیگر , پیرامون بازیها می پردازیم .
از جمله " والپیپر " و " ساخت بازی " و " مباحث جداگانه پیرامون جزئیات موجود در بازیها " مثل : گرافیک و موسیقی و اسلحه ها و تکنیکهای نرم افزاری و تاپیکهای بیشماری که هم اکنون پیرامون بازیهای رایانه ای و جشنواره ها و در کل , مواردی که در رابطه با جزئیات بازیها می باشد .
بدین ترتیب , در بخش اصلی تمامی تاپیکهایی که به صورت "
مهم " هستند , پابر جا خواهند بود و بر تعداد آنها اضافه خواهد شد و تاپیکهایی که در این قسمت باقی خواهند ماند به موارد متفرقه از بازیها خواهند پرداخت , از جمله بحث و بررسی پیرامون کمپانی های مختلف بازی سازی و اخبار و پیش نمایش از بازیها و مسابقات و . . . . .
که در آینده با افزایش تعداد کاربران و پرجمعیت شدن این بخش , حتی می توان بر تعداد زیر مجموعه ها افزود .
و به این ترتیب , گامهای بعدی را در مجزا شدن این بخش از قسمت "
کامپیوتر " بر می داریم .
نتایج این کار و این جدا سازی چه خواهد بود ؟
پاسخ : با توجه به رشد و افزایش و پیشرفت این صنعت , خواه نا خواه در تمام دنیا , و حتی دنیای مجازی ما شاهد پیچیده تر شدن و تخصصی تر شدن این صنعت و مباحث آن خواهیم بود .
پس با این تفکیک , می توانیم اولین قدم در تخصصی تر شدن مباحث و موضوعات این بخش به جلو برداریم .
در ادامه :
این صحبت که گفته می شود , جدا سازی یک بخش به زیر مجموعه های بیشتر , باعث راکد بودن و خالی شدن آن بخش می شود , یک بحث احساسی خواهد بود , چرا ؟ چون : علم چیزی نیست که همیشه یکسان باشد و راکد ! بلکه هر روز بر آن افزوده خواهد شد و تخصص یک امر جدا ناپذیر در این دنیای مجازی خواهد بود .:f34r:
پس رکود یک بخش 100 درصد به رکود علم وابسته به آن دارد و چیزی که مسلم است , اینه که علم به این زودیها راکد نخواهد شد .
معرفی و مشخص کردن , تخصص در مورد فعالیت در این بخش به کاربران .
البته این برنامه ای است که احتیاج به تشکیل یک
تیم منتخب از کاربران فعال در این بخش را دارد .
مثلا : این تیم منتخب با یک آرم مجزا مشخص شوند و عهده دار راهنمایی دیگر کاربران و یا ایجاد مباحثی "
تخصصی " که با این کار باعث می شوند دیگر کاربران نیز به نحوه فعالیت خود در این بخش , حساستر و دقیقتر خواهند شد .
به عنوان مثال , یکی از کارهای این گروه ,
تحلیل فوق العاده از بازیها با کمک یکدیگر و قرار دادن آثار در یک تاپیک "
مهم " و همچنین کارهای دیگر که به مرور زمان مقدمات آنها فراهم خواهد شد .
به مرور زمان در این بخش نیز باید کاربران با آرم های مجزا مشخص شوند که به طور مثال یک کاربر تازه وارد بداند اگر در فلان زیر مجموعه فعالیت کند , به چه شکل خواهد بود و راه و هدف خود را مشخص کند و . . . .
تاپیکهایی که بهتر است به صورت مهم دربیایند تا تاپیکهای اضافی ایجاد نشوند :
1. کد تقلب و رمز مراحل بازیها
2. تصویر و والپیپر از بازیها
البته به مرور زمان بر آنها افزوده خواهد شد .
به طور کل نظر من بر این است که بخش اصلی این قسمت , حاوی تعداد کثیری از تاپیکهایی باشد که به شکل "
مهم " تبدیل شده اند .
افزایش حضور مدیران در تاپیکها هم یکی از عوامل موفقیت بخش خواهد شد .
خب فکر کنم دیگر زیاد از حد معمول نوشتم و خلاصه شرمنده .:blush:
شاید بگویید بیشتر این پیشنهادها , قابل اجرا نخواهد بود ! در حال حاضر بیشتر از 10 الی 15 کاربر در این بخش حضور ندارد !!! :blink:
ولی من به شما می گویم که : بیاید کمی آینده را ببینیم و به جای اینکه منتظر پیشرفت باشیم , خودمان پیشرفت و تخصص را شکار کنیم و حتی از آن سبقت بگیریم .
** ** ** ** ** ** ** **
من به شخصه زمانی که با این بخش آشنا شدم , زیاد اهل کار در آن نبودم تا اینکه توانست
م با یوزر قبلی خودم که به ناحق " بن " شد به کاربر فعال این بخش تبدیل شوم و بسیار خوش حال از این امر .
در ادامه
یوزر بعدی من به ترتیب " بن " شد . البته به لطف یکی از دوستان همین بخش ! بدون شک آن هم به کاربر فعال این بخش تبدیل می شدند !!!
منظورم چیست ؟
می خواهم بگویم که شما هم اگر اهل فعالیت باشید , البته فعالیت مثبت , بدانید که , همیشه کاربر فعال خواهید بود .
بالاخره با این یوزر , "
دون توماس " من در جمع دوستانم هستم و از این بابت نیز بسیار خوشحالم .
شاید , شاید , روزی همین یوزر هم , " بن " شد .!!!!!!!!!!!!!!!
در کل , من از مدیران این بخش کمال تشکر را دارم و برای آنها و دیگر کاربران آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم .
پایان .