منظور از سختی همونه دیگهآخه سخت نیست که
قبول نمیکنه اصلا
آخرش هم میگه زیاد اشتباه زدی بعدا بیا
انگار تست هوشه
منظور از سختی همونه دیگهآخه سخت نیست که
قبول نمیکنه اصلا
آخرش هم میگه زیاد اشتباه زدی بعدا بیا
انگار تست هوشه
استخراج کوین به 200 عدد در ساعت به عبارتی روزانه 4800 کوین = 7600 ساتوشی بدون هیچ گونه سرمایه گذاری تنها روزانه با کمی فعالیت در سایت
مشاهده پیوست 1097803
COINTIPLY
Up to 100.000 Coins Per Claim
بزرگترین و معتبرترین سایت faucet با امکانات فراوان جهت کسب درآمد بیشتر کاربرها . برداشت ساعتی faucet ، مشاهده آگهی ، ویدئو، انجام آفر ، انجام بازی و ماین بیت کوین و ... که بابت هر یک به شما مبلغی پرداخت میشه وبا توجه به میزان فعالیت شما مبالغ بیشتری نیز دریافت میکنید . صاحبان این سایت گروه mexicantarget همان صاحبان faucethub هستند. این سایت بخش های متنوع زیادی داره که میتونید به راحتی روزانه حتی 10 تا 20 هزار ساتوشی کسب درآمد داشته باشید . پرداخت این سایت بصورت مستقیم به کیف پول شما یا به سایت faucethub هستش و بصورت بیت کوین یا داج کوین به شما پرداخت میشه .
عضویت در سایت
این سایت بالاترین پرداختی رو بین سایت های فعال در این زمینه داره و به زودی امکانات جدید بیشتری برای درآمدزایی کاربران به سایت اضافه میکنه . شما اگر روزانه کمی وقت بذارید میتونید درآمد خوبی از این سایت داشته باشید درحال حاظر خود من تنها روزانه با 1 الی 2 ساعت فعالیت در این سایت حدود 8 الی 9 هزار ساتوشی میتونم درآمد داشته باشم
دوستانی که با لینک من در سایت عضو شدن به من خبر بدن تا اگر راهنمایی خواستن درخدمتشون باشم
سلام
من میخواستم برداشت بزنم از سایت بهم پیغام داد payment block for security reason این برای چی هستش؟
و اینکه برای رسیدن به 50 کوین در ساعت چه مقدار باید کوین جمع کرد یا هزینه کردش؟
من قدرت تولید رو به 200 کوین در ساعت رسوندم یعنی هر 24 ساعت 4800 کوین که میشه چیزی نزدیک به 10000 ساتوشی در روز بدون فعالیت . خودم هم اگه وقت کنم یکی دو ساعتی آفر میزنم . قبلا هم گفته بودم که برای ما فقط minutestaff کار میکنه اونم چون گیر به پراکسی نمیده البته نه اینکه دائم پراکسی عوض کنید . باید با یه کشور مشخص کار کنید ... اگه با ای پی ایران برید که روزی 2 تا هم تسک نمیده بهتون !من با اینکه قدرت معدنم 200 بود ولی الان یمدته دیگه سایتش سرنزدم. نمیدونم شما چجور افرها رو میرین و اینهمه درامد دارین ولی بدون زیرمجموعه بنظرم چند ماه طول میکشه برداشت! افرها هم میگفتن برای ایران یکی هست که اونم دقیق نمیدونستم چجوریه
این گوگل از دیشب برای من ریکپچا رو کاری کرده که تیک درست میخوره ولی بعدش میزنه اشتباه! یعنی دو یا 3 بار باید انجام بدم از طرفی همه ریکپچاها رو تصویری کرده اونم از نوع تصویر محو شونده که بجاش چندین صفحه عکس های جدید اضافه میشه. فکر کنم این هم نوعی بلک لیست کردنه! با پاک کردن کش و هیستوری هم درست نشد اینهم احتمالا بخاطر نصب افزونه های ناشناس ریکپچا بود
من الان چند ماهه عوض نمیکردم مشکلی نداشت نمیدونم چرا یهو اینطوری شد! البته شاید دسترسی این افزونه ها هم باعث شده. بعد دیروز با اپرای تغییر ایپی هم رفتم بعده چندتا ریکپچا که خطای تیک اشتباه نداشت ولی متاسفانه کپچا رو بقدری سخت کرده بود که چند بارم عوض کردم قابل تشخیص نبود. فکر کنم با ایپی خارجیا کپچا خیلی سخت میشه و احتمالا باید هربار کلیر هیستوری کرد