مطمئني واقعا وقت خريده !!! اما فكر كنم اين سقوط يا به اصطلاح اصلاح قيمت همچنان داره و تضميني به ثبات نداره.زیر 2000 دلار موقعیت خوبیه برای خرید
دقیقا تا محدوده 1985 ریزش کرد!!متاسفانه واکنش به 2090 ضعیف بود و هم اکنون به سمت 1985 سرازیره
الان که اومده رو 2045دقیقا تا محدوده 1985 ریزش کرد!!
آیا این واکنش موقتی بوده و ریزش ادامه پیدا خواهد کرد تا 1785
یا برگشت مارکت آغاز شده؟
BTCUSD
در کوتاه مدت حمایت 2420 و مقاومتهای 2500 و 2530 متصور هستن
و در میان مدت حمایت 2294 و مقاومتهای 2584 و 2700 قابل توجه هستن
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2015798.0مطمئني واقعا وقت خريده !!! اما فكر كنم اين سقوط يا به اصطلاح اصلاح قيمت همچنان داره و تضميني به ثبات نداره.
سیگنال خروج کوتاه مدتی در 2570در 2170 سیگنال خرید صادر کرده تا 2290 انتظار دارم بره
و چنانچه بتونه مقاومت محدوده 2300 رو بشکنه انتظار صعود تا 2370 رو میشه ازش داشت
تو كدوم ماركت فعاليت مي كنيد؟ سايت xbtc-e هستش؟سیگنال خروج کوتاه مدتی در 2570
البته اگر کسی زرنگ بود میتونست دقیقا بعد از تاچ مقاومت 2700 بفروشه چون دقیقا به همون محدوده 2700 واکنش نشون داد!!
حالا بگذریم خرید توی دره و فروش توی قله کار هرکسی نیست
همون 2170 خرید و 2570 فروش رو درنظر بگیریم
فرض کنیم لوریج 1به50 داریم و یک بیتکوین در 2170 میخریم (با توجه به لوریج 43.4دلار پرداخت میکنیم)
و در 2570 میفروشیم (هرچند اگه استاپ لاس تریل میشد بعد از افت از قله در 2600 هم میشد فروخت)
ولی 2600 هم بیخیال همون 2570 درنظر بگیریم بنابراین پوزیشن با 400 دلار سود بسته میشه!
البته ترید همیشه به همین راحتیا هم نیست و من توی این مارکت تازه کار هستم و فعلا فقط دارم بررسی میکنم اما به این نتیجه رسیدم که برای این مارکت میشه از تکنیکال استفاده کرد هرچند پر ریسکه اما ریواردشم عالیه
سیگنال خروج کوتاه مدتی در 2570
البته اگر کسی زرنگ بود میتونست دقیقا بعد از تاچ مقاومت 2700 بفروشه چون دقیقا به همون محدوده 2700 واکنش نشون داد!!
حالا بگذریم خرید توی دره و فروش توی قله کار هرکسی نیست
همون 2170 خرید و 2570 فروش رو درنظر بگیریم
فرض کنیم لوریج 1به50 داریم و یک بیتکوین در 2170 میخریم (با توجه به لوریج 43.4دلار پرداخت میکنیم)
و در 2570 میفروشیم (هرچند اگه استاپ لاس تریل میشد بعد از افت از قله در 2600 هم میشد فروخت)
ولی 2600 هم بیخیال همون 2570 درنظر بگیریم بنابراین پوزیشن با 400 دلار سود بسته میشه!
البته ترید همیشه به همین راحتیا هم نیست و من توی این مارکت تازه کار هستم و فعلا فقط دارم بررسی میکنم اما به این نتیجه رسیدم که برای این مارکت میشه از تکنیکال استفاده کرد هرچند پر ریسکه اما ریواردشم عالیه
الان صحبت شما در راستای مطالب من بود؟ یا خلافش؟ من متوجه نشدمحالا این نظر شخصی منه اما کسی که صبور هست و صبر میکنه , بیشترین سود رو تو این مارکت به دست میاره .. علی رقم اینکه تو این مارکت نوسان زیاد هست , بعضی ها متاسفانه از جمله خودم سعی میکنن که به صورت پیاپی بخرن و بفروشن اما در کل اینکه آدم با قیمت پایین بخره و بعد از اینکه یه هفته بعد بالا رفت بفروشه , بیشترین سود رو میکنه .. حالا هر رنجی که میخواد باشه ( البته رنج بالا )
الان صحبت شما در راستای مطالب من بود؟ یا خلافش؟ من متوجه نشدم
خب من متوجه نشدم این حرف من که مشخص کردید ارتباطش با پست قبلی شما ؟البته ترید همیشه به همین راحتیا هم نیست و من توی این مارکت تازه کار هستم و فعلا فقط دارم بررسی میکنم اما به این نتیجه رسیدم که برای این مارکت میشه از تکنیکال استفاده کرد هرچند پر ریسکه اما ریواردشم عالیه
خب گل پسرجسارت نباشه ولی دوست عزیز شما یک دور دیگه از اول ابتدایی شروع به خوندن کن ! دیگه چقدر واضح بگم , شما برگشتی حرف از تکنیکال و سود آوری این موضوع تو مارکت زدی من هم گفتم بهترین سود آوری بیشتر به صبر کردن ( خرید پایین + صبر + فروش بالا ) مربوطه , حالا من نمیدونم شما چرا اصرار داری که بگی متوجه موضوع نشدی , ولی باشه ! کلا ما یه ریپلای زدیم هزار تا حرف و حدیث شد !
متاسفانه من نمیدونم این چه ادبیاتی هستش که ایشون دارندوستان كمي مراعات كنن موقع پست زدن باعث ناراحتي ودلگيري نشه .ما اينجا همه با هم جمع شديم فكرامون رو بزاريم روي هم تا بتونيم حداقل يه پيشبيني از بازار داشته باشيم.بازار كريپتوها بشدت پرسوده ولي به همون اندازه خطر از دست دادن سرمايه هم وجود داره.