• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
سوال رو درست متوجه نمیشم. کدوم بیت‌کوینها؟ تمام کوین‌هایی که امروز وجود دارد (~16,470,000) توسط ماینرها درست شدن!
ماینر نیازی به ساپورت نداره! ماینر کسیه که رفته سرمایه‌گذاری کرده و داره برق+قدرت محاسباتی رو تبدیل به پول میکنه و سود کلانی میبره.

با شرایط و قیمت فعلی بیت کوین , می ارزه الان برای ماین کردن ؟ راجب آلت ها چی ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سایت هک نشده ولی داره ddos میشه نمیزارن بالا بیاد

این یارو مدیرای سایت لااقل روزی 40 هزار دلار درامد دارن چرا یه سرور درست و حسابی براش سروپا نمیکنن

8030

Registered User
لایک‌ها
465
چون خودم ماین میکنم تو جریانم
بیت کوین سودش بسیار کمه برای ماین که اونم با کارت گرافیک نمیشه و باید asic بخری که قیمت مدل جدیدش بالای 2500 دلار هست.البته با همین دستگاه کوینهای مشابه بیت کوین از لحاظ الگوریتم رو میتونی ماین کنی که سود بیشتری بهت میدن.(بستگی داره به سختی شبکه و قیمت)
برای اتریوم و زد کش از کارت گرافیک استفاده میشه که من خودم با 12 تا کارت دو ماه پیش روزی 50 دلار درامد داشتم ولی الان شده روزی 15 دلار .سودش بشدت کم شده به علت بالا رفتن سختی شبکه و افت قیمت شدید و انتظار میره سودش همچنان کم بشه به علت بالا رفتن بیشتر سختی .مگه اینکه قیمت الت کوینها دوباره جهش کنه .

فعلا صرف با ماین نیست با ترید هست.
پولی که میخواین خرج گرافیک کنین خرج معامله کنید خیلی بیشتر سودش هست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سوال رو درست متوجه نمیشم. کدوم بیت‌کوینها؟ تمام کوین‌هایی که امروز وجود دارد (~16,470,000) توسط ماینرها درست شدن!
کوین هایی که الان داره ترید میشه. یه بخشی دست من و شما هست دیگه معامله می کنیم . بخشی هم ماین میشه. اینکه تازه ماین میشه و فروخته میشه منظورمه، چند درصد از این تریدها هست
نمیدونم منظورم درست رسوندم یا نه

ماینر نیازی به ساپورت نداره! ماینر کسیه که رفته سرمایه‌گذاری کرده و داره برق+قدرت محاسباتی رو تبدیل به پول میکنه و سود کلانی میبره.
نه، اینجا ماینر منظورم آدم نبود ..
این چیزها بود . (بماند اینم نمیدونم اینا دستگاه هست یا الگوریتم چیزی)
اینکه BIP91 با version bit 4 ساپورت شد توسط ~97% ماینرها
تو بعضی اکسنچرها هم می دیدم فلان ماین ساپورت نمیشه ...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
فعلا صرف با ماین نیست با ترید هست.
پولی که میخواین خرج گرافیک کنین خرج معامله کنید خیلی بیشتر سودش هست.
منم با ترید موافقم. من 2 ماه پیش 300 دلار آوردم تو بیت کوین با این نا ورادی و ضررهای چند ده درصدی الان موجودیم 390 دلاری میشه. بد بیاری یا خنگی خودم نبود 1000 دلار رو رد کرده بودم

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
من تجربم کمه. اون دوستمون جواب خوبی دادن که منم موافقم

کوین هایی که الان داره ترید میشه. یه بخشی دست من و شما هست دیگه معامله می کنیم . بخشی هم ماین میشه. اینکه تازه ماین میشه و فروخته میشه منظورمه، چند درصد از این تریدها هست
بستگی داره به کوینش :)
بعضی از کوینها اصلا ماین نمیشن. بعضیها میشن ولی reward کمی به ماینر میدن بعضیها زیاد.
نکته دیگه تعداد block هست در روز پیدا میشه.

مثلا XRP اصلا ماین نمیشه. کلش به صورت توکن هروقت عشقشون بکشه چند صد بیلیون میدن بیرون.
بیت‌کوین روزانه حدود 144 بلاک داره هرکدوم 12.5 تا reward میدن. (کل 1738)
اتریوم حدود 4600 تا بلاک روزانه هرکدوم 5 تا reward (کل = 23000)
و .... https://bitinfocharts.com/

همه اینا به معنی فشار فروش رو به افزایش میتونه باشه (Sell pressure) و تا وقتی که به همون اندازه تقاضا براش باشه قیمت اینو حس نمیکنه. یا مثل بیت‌کوین قیمت میره بالاتر.
به طور مثال یکی از دلایلی که قیمت اتریوم در حال افته اینه که در حال حاضر 93.5 میلیون ازش وجود داره (برای مقایسه: بیت‌کوین فقط 16.4 میلیون داره و Doge 110 بیلیون)

تو بعضی اکسنچرها هم می دیدم فلان ماین ساپورت نمیشه ...
ماینرها (یعنی اونایی که بلک پیدا میکنن) با قدرتی که دارن روی این پروپوزالها رای میدن. رای دادنشون هم با اون تغییر دادن ورژن هست. یعنی ورژن رو از x20000000 تغییر میدن به x20000002 یه معنی میده به x20000012 یه معنی دیگه.
الان 100٪ دارن برای 1 چیز رای میدن https://www.xbt.eu اون 1 چیز رو میگن Segregated Witness یا SegWit

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
مثل اینکه مشکل btc-e جدیه!!
کسی هست زیاد پول توش داشته باشه؟؟

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
Important Update On BTC-E

⭕️One of the world's oldest bitcoin exchanges has been offline for more than a day – and breaking news reports are now connecting the outage to an arrest this morning in Greece.

Amid the outage, bitcoin users have been moving to connect the two stories, which suggests one of the operators of BTC-e, a bitcoin exchange long infamous for its mysterious operations and lack of public disclosures, has been apprehended.

Among the clues that has emerged is that one of the administrators of the site, known only as Alexander, shares a name with the individual arrested in Greece, 38-year-old Alexander Vinnik, who authorities allege laundered "$4 billion in cash...through a bitcoin platform since 2011."

⭕️Adding to the context is that BTC-e has been largely silent or non-descriptive about its issues. The last tweet from the exchange, for example, was 20 hours ago, when the exchange said that it "still continue to perform our unscheduled ongoing maintenance."

BTC-e had previously said that it was doing data center work and that access would become limited. The site remains inaccessible, though a maintenance page is currently visible along with a feed of the exchange's recent tweets.

⭕️Though BTC-e has gone offline in the past, this particular outage has caused particular concern for some given overnight reports that coins connected to BTC-e wallets were moved.

A representative for BTC-e did not respond to a request for comment via Skype.

Vinnik, according to reports, was detained for money laundering, conspiracy and transacting in cash obtained through illegal means. US authorities are reportedly seeking to extradite him based on a warrant drafted earlier this year in California. As of press time, no public records were available regarding the warrant.

⭕️According to Reuters, citing unnamed sources, Vinnik is "connected to [the] BTC-e cryptocurrency exchange."

The arrest comes amid a broader international crackdown that has resulted in the closures of AlphaBay and Hansa, two of the world's most popular dark markets

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
طرف رو تو يونان دستگير كردن ولي ايا اين دستگير كردن پول ملت رو برميگردونه؟؟كلي تريد كه واسش برنامه ريزي شده بود و....همه هيچ

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من تجربم کمه. اون دوستمون جواب خوبی دادن که منم موافقم

بستگی داره به کوینش :)
بعضی از کوینها اصلا ماین نمیشن. بعضیها میشن ولی reward کمی به ماینر میدن بعضیها زیاد.
نکته دیگه تعداد block هست در روز پیدا میشه.

مثلا XRP اصلا ماین نمیشه. کلش به صورت توکن هروقت عشقشون بکشه چند صد بیلیون میدن بیرون.
بیت‌کوین روزانه حدود 144 بلاک داره هرکدوم 12.5 تا reward میدن. (کل 1738)
اتریوم حدود 4600 تا بلاک روزانه هرکدوم 5 تا reward (کل = 23000)
و .... https://bitinfocharts.com/

همه اینا به معنی فشار فروش رو به افزایش میتونه باشه (Sell pressure) و تا وقتی که به همون اندازه تقاضا براش باشه قیمت اینو حس نمیکنه. یا مثل بیت‌کوین قیمت میره بالاتر.
به طور مثال یکی از دلایلی که قیمت اتریوم در حال افته اینه که در حال حاضر 93.5 میلیون ازش وجود داره (برای مقایسه: بیت‌کوین فقط 16.4 میلیون داره و Doge 110 بیلیون)

ماینرها (یعنی اونایی که بلک پیدا میکنن) با قدرتی که دارن روی این پروپوزالها رای میدن. رای دادنشون هم با اون تغییر دادن ورژن هست. یعنی ورژن رو از x20000000 تغییر میدن به x20000002 یه معنی میده به x20000012 یه معنی دیگه.
الان 100٪ دارن برای 1 چیز رای میدن https://www.xbt.eu اون 1 چیز رو میگن Segregated Witness یا SegWit

پویا جان خبر سایت تایید شده؟ با این اوصاف این سایت دیگه برنمیگرده، نه؟

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
ظاهرا سایت حداقل 5 تا 10 روز آفلاین خواهد بود.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
طبق توییتر سایت BTC-e (به زبان روسی) بین 5 تا 10 روز طول خواهد کشید تا سایت دوباره بالا بیاد، این توییت احتمال بسته شدن همیشگی btc-e رو خیلی بالا برد، چون مشکلات دیتاسنتر اینقدر طولانی نمیشه معمولا
از طرفی هم گفته شده شخصی که به جرم پول شویی به درخواست امریکا در یونان بازداشت شد یکی از مدیران BTC-e هست
اگر واقعا این سایت تعطیل بشه منتظر سقوط آزاد قیمت بیت کوین و آلت کوین ها باشید
منم که 3500 دلار تو این سایت داشتم احتمالا باید قیدشو بزنم....

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نمیدونم خیلی سخته این سایت سایت غولی بود تو دنیای کریپتو کارنسی .خیلی تاثیر داره تو بازار .ولی بعید میدونم یه سایت صرافی رو بخوان بگیرن .من که میگم اگر یارو نیاد پولا رو بالا کشیده رفته هاوایی افتاب کرده اینام همش شایعه هست برا در رفتن که ازش شکایت نشه من که میدیدم خیلیا حتی 50 بیتکوین هم توش داشتن

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
پویا جان خبر سایت تایید شده؟ با این اوصاف این سایت دیگه برنمیگرده، نه؟
چیزی که من دستگیرم شد اینه:
یکی رو تو یونان گرفتن به علت پول‌شویی و این حرفا، احتمال میره این شخص مرتبط باشه با btc-e ولی هنوز این "احتمال" هست چون منبع مطمئنی چیزی نگفته.
فعلا هم btc-e بستس و اگه اون طرف مرتبط نبود با btc-e اونا باید یه چیزی میگفتن. این سکوتشون ممکنه تایید خبر باشه.
چون این هک نیست و قانون سایت رو بسته بعضیا میگن احتمال داره دولت پول یوزرها رو برگردونه ولی من بعید میدونم!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
چون مشکلات دیتاسنتر اینقدر طولانی نمیشه معمولا
اکسچنج یه دیتاسنتر نیست. کلی مسائل امنیتی داره. میلیونها دلار پول دست اون سیستم اتوماتیکشون هست که در روز دریافت و پرداخت بیت‌کوین و آلت‌کوین رو انجام میده. هر کاری روش حداقل 1 هفته طول میکشه و تا 1 ماه Security Audit طول میکشه.

اگر واقعا این سایت تعطیل بشه منتظر سقوط آزاد قیمت بیت کوین و آلت کوین ها باشید
با اینکه این سایت خیلی کوچیک بود در مقایسه و هیچ کس ازش استفاده نمیکرد ولی موافقم. ملت منتظرن قیمت بیت‌کوین رو بریزن تا بتونن تو کف بیشتر بخرن.
راجع قیمت آلت‌ها..... خیلی مطمئن نیستم، اونا همینطوریش دارن میریزن!

نمیدونم خیلی سخته این سایت سایت غولی بود تو دنیای کریپتو کارنسی
سهم btc-e فقط 9٪ از کل مارکت بود https://data.bitcoinity.org/markets/rank/2y/USD?c=e&t=ae
قول به bitfinex میگن که 30٪
یا به poloniex میگن که کل بازار Alt رو تو مشتش داره!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کلا من هدف از افرینش خودم رو نفهمیدم

175 میلیونم توی موسسه ثامن گیر افتاد 5 میلیون هم ریخته بودیم توی این سایت که اینم از این

:D :D :D
خدایا ممنون

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282

175 میلیونم توی موسسه ثامن گیر افتاد 5 میلیون هم ریخته بودیم توی این سایت که اینم از این

خدایا ممنون

اخه چطور جرات کردی تو این صندوقا پول بزاری داداش من رفیقم تو موسسه ارمان 300 میلیون داشت اونم بهش گفتم بردار بابا به گا میری که حرفمو گوش کرد برداشت الانم که میدونید ارمان هم به گا رفت
خوبه سکته نکردی من اگر بودم سکته میزدم تو این بازار خراب که درامدی نیست درامد من از اینترنت از 20 میلیون در ماه رسیده به 3 میلیون در ماهیعنی ماهی 17 میلیون درامدم کم شده دلم به سود پولم تو بانک خوشه فقط که اونم اگر بخوام ریسک کنم تو صندوقا و بخورن و ببرن که هیچی به گا هسم
تو دنیای مجازی ریسک میکنی دیگه تو دنیای فیزیکی یه کار بکن خیالت باز راحت باشه .چون دنیای مجازی هر کاریش کنی اخرش ریسک داره من خودم دیروز 1.5 میلیون ضرر کردم یا ماه پیش 700 دلارمو تو دنیای مجازی شریکم بالا کشید و رفت از این ضررا زیاده تو مجازی لااقل تو دنیای فیزیکی بیشتر مراقب باشید

Last edited:

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164

خدایا ممنون
انگار آواتارت داره اینارو میگه،، ولی واقعا ناراحت شدم واستون:general509: کلا ظرفیت ریسک پذیریتون بالاست ظاهرا

یکم عجیب نیست این همه مدت سایت بدون مشکل کار کرده و غول نبوده باشه بچه غول که بوده، 9% که کم نیست، بعد همین چند روز قبل آگوست این اتفاقا پیش بیاد :/

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
انگار آواتارت داره اینارو میگه،، ولی واقعا ناراحت شدم واستون:general509: کلا ظرفیت ریسک پذیریتون بالاست ظاهرا

یکم عجیب نیست این همه مدت سایت بدون مشکل کار کرده و غول نبوده باشه بچه غول که بوده، 9% که کم نیست، بعد همین چند روز قبل آگوست این اتفاقا پیش بیاد :/

اره تا الان زیاد پیش اومده دارایی هام رو سوزونده باشم یا همه رو ول کرده باشم یا انداخته باشم دور و دوباره از صفر شروع کرده باشم

ولی نه در این حجم

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283

واقعا سايت عالي بود . پاسخگويي بي نظيري داشت. در هر صورت اميدوارم برگرده.

بالا