Grudge
Registered User
حرفی برای گفتن ندارم , فقط باید بگم با این شانسی که ما داریم دریا بخوایم بریم باید یه کاسه آب همراه خودمون ببریم
اون ک صد در صد چون اب دریا شوره برا اب اشامیدن به درد نمیخوره دادا:general406:حرفی برای گفتن ندارم , فقط باید بگم با این شانسی که ما داریم دریا بخوایم بریم باید یه کاسه آب همراه خودمون ببریم
جواد جانکلا من هدف از افرینش خودم رو نفهمیدم
175 میلیونم توی موسسه ثامن گیر افتاد 5 میلیون هم ریخته بودیم توی این سایت که اینم از این
![]()
![]()
خدایا ممنون
جواد جان
مقصد بعدی سرمایه گذاریتو دقیقا مشخص و اعلام کن لطفا
خداحافظ دنیای کوین و آلت و ارز و....از هر التکوین میخوام در حد 1 دلار بخرم![]()
بیا من بهت 1 دلار بیتکوین بدم باهاش اتریوم بخر شاید خدا خواست از شرش زودتر خلاص شدیم....:general208:از هر التکوین میخوام در حد 1 دلار بخرم![]()
حالا چرا خلاصصص مگه بدهههبیا من بهت 1 دلار بیتکوین بدم باهاش اتریوم بخر شاید خدا خواست از شرش زودتر خلاص شدیم....:general208:
فقط خيلي خيلي مواظب باشيد الان چند روزه يه سري التكوين ها ديگه ماين نميشن در نتيجه انتقالشون مختل شده .يعني txid ميدن اما كوين به مقصد نمي رسه يعني كانفيرم نميشه . سايت هم به هيچ وجه پولتون برنمي گردونه ميگه برو ماين كن منقل بشه !!!!از هر التکوین میخوام در حد 1 دلار بخرم [blocked][blocked][blocked]![]()
فقط خيلي خيلي مواظب باشيد الان چند روزه يه سري التكوين ها ديگه ماين نميشن در نتيجه انتقالشون مختل شده .يعني txid ميدن اما كوين به مقصد نمي رسه يعني كانفيرم نميشه . سايت هم به هيچ وجه پولتون برنمي گردونه ميگه برو ماين كن منقل بشه !!!!
اينم مسخره بازي جديده !!!!!
سايت نوشته wallet status آنلاينه آنلاينه انتقال بده اما از كانفيرم خبري نيست.
خلاصه گفتم حواستون باشه مثل من ضرر نكنين.
منو ضرر ؟
من مثل یه عقاب بالای سر بازار پرواز میکنم و حتی سود 0.0001 درصدی هم از چشم من دور نمیمونه
من تا به امروز روی هیچ آلتکوینی به صورت بلند مدت سرمایهگذاری نکردم و نخواهم کرد. پس نمیتونم نظر بدی. با عرض پوزش.حالا چرا خلاصصص مگه بدههه
من میخوام بیست میلیون رو اتریوم و لایتکوین سرمایه گذاری بلند مدت کنم البته ن الان موقعی ک همه این حبابا باز ترکید ب نظر شما اتریوم و لایت تو دراز مدت ج میده مثلا س سال دیگه بشه 10 ی20 برابر
شما فکر Arbitrage رو از سرت بیرون کنفقط خيلي خيلي مواظب باشيد الان چند روزه يه سري التكوين ها ديگه ماين نميشن در نتيجه انتقالشون مختل شده .يعني txid ميدن اما كوين به مقصد نمي رسه يعني كانفيرم نميشه . سايت هم به هيچ وجه پولتون برنمي گردونه ميگه برو ماين كن منقل بشه !!!!
اينم مسخره بازي جديده !!!!!
سايت نوشته wallet status آنلاينه آنلاينه انتقال بده اما از كانفيرم خبري نيست.
خلاصه گفتم حواستون باشه مثل من ضرر نكنين.
آربیتراژ که من میکنم. بعضی وقتها 5 درصد کارمزد دادم برای رسیدن به 8 درصد سود آربیتراژ. بعضی وقتا وقتی انتقال دادم قیمت کوین تو سایت دوم برابر یا کمتر سایت اول شده و عملا انتقال بی فایده شده. برای اتریوم و لایت کوین و بیت کوین انجام دادم. شیت کوینها خیلی کممن تا به امروز روی هیچ آلتکوینی به صورت بلند مدت سرمایهگذاری نکردم و نخواهم کرد. پس نمیتونم نظر بدی. با عرض پوزش.
شما فکر Arbitrage رو از سرت بیرون کن
اگه دیدی یه کوینی موقعیت Arbitrage براش فراهمه بدون یا من رفتم مرخصی و باتم خاموشه یا اون کوین یه مشکلی داره
1240 خط بیخودی ننوشتم که :general508:
پول مارو بر میگردونن ؟!جریمه 110 میلیون دلاری btc-e توسط وزارت خزانه داری امریکا و بازداشت صاحب سایت به جرم هک کردن
https://www.fincen.gov/news/news-re...-exchange-110-million-facilitating-ransomware
واسه اربیتراژ انتقال میدین بعد می فروشین؟آربیتراژ که من میکنم. بعضی وقتها 5 درصد کارمزد دادم برای رسیدن به 8 درصد سود آربیتراژ. بعضی وقتا وقتی انتقال دادم قیمت کوین تو سایت دوم برابر یا کمتر سایت اول شده و عملا انتقال بی فایده شده. برای اتریوم و لایت کوین و بیت کوین انجام دادم. شیت کوینها خیلی کم
همیشه پای عنریکا پدر سگ در میونه. حالا واقعا دراگ و باج افزار می فروختن؟جریمه 110 میلیون دلاری btc-e توسط وزارت خزانه داری امریکا و بازداشت صاحب سایت به جرم هک کردن
https://www.fincen.gov/news/news-re...-exchange-110-million-facilitating-ransomware