• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
حرفی برای گفتن ندارم , فقط باید بگم با این شانسی که ما داریم دریا بخوایم بریم باید یه کاسه آب همراه خودمون ببریم

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
حرفی برای گفتن ندارم , فقط باید بگم با این شانسی که ما داریم دریا بخوایم بریم باید یه کاسه آب همراه خودمون ببریم
اون ک صد در صد چون اب دریا شوره برا اب اشامیدن به درد نمیخوره دادا:general406:

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سايت مياد بالا نگران نباشيد دوستان.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
کلا من هدف از افرینش خودم رو نفهمیدم

175 میلیونم توی موسسه ثامن گیر افتاد 5 میلیون هم ریخته بودیم توی این سایت که اینم از این

:D :D :D
خدایا ممنون
جواد جان
مقصد بعدی سرمایه گذاریتو دقیقا مشخص و اعلام کن لطفا

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
مگه xbtce هم ماله خود اینا نبود!!! اون که بالا میاد راحت!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بیا من بهت 1 دلار بیت‌کوین بدم باهاش اتریوم بخر شاید خدا خواست از شرش زودتر خلاص شدیم....:general208:
حالا چرا خلاصصص مگه بدههه
من میخوام بیست میلیون رو اتریوم و لایتکوین سرمایه گذاری بلند مدت کنم البته ن الان موقعی ک همه این حبابا باز ترکید ب نظر شما اتریوم و لایت تو دراز مدت ج میده مثلا س سال دیگه بشه 10 ی20 برابر

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
از هر التکوین میخوام در حد 1 دلار بخرم [blocked][blocked][blocked]:D
فقط خيلي خيلي مواظب باشيد الان چند روزه يه سري التكوين ها ديگه ماين نميشن در نتيجه انتقالشون مختل شده .يعني txid ميدن اما كوين به مقصد نمي رسه يعني كانفيرم نميشه . سايت هم به هيچ وجه پولتون برنمي گردونه ميگه برو ماين كن منقل بشه !!!!
اينم مسخره بازي جديده !!!!!
سايت نوشته wallet status آنلاينه آنلاينه انتقال بده اما از كانفيرم خبري نيست.
خلاصه گفتم حواستون باشه مثل من ضرر نكنين.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فقط خيلي خيلي مواظب باشيد الان چند روزه يه سري التكوين ها ديگه ماين نميشن در نتيجه انتقالشون مختل شده .يعني txid ميدن اما كوين به مقصد نمي رسه يعني كانفيرم نميشه . سايت هم به هيچ وجه پولتون برنمي گردونه ميگه برو ماين كن منقل بشه !!!!

منو ضرر ؟
من مثل یه عقاب بالای سر بازار پرواز میکنم و حتی سود 0.0001 درصدی هم از چشم من دور نمیمونه

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
منو ضرر ؟
من مثل یه عقاب بالای سر بازار پرواز میکنم و حتی سود 0.0001 درصدی هم از چشم من دور نمیمونه

چراغ آلتكوين ها يكي يكي داره خاموش ميشه و تبديل به شيتكوين ميشه بقول دوستمون.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
حالا چرا خلاصصص مگه بدههه
من میخوام بیست میلیون رو اتریوم و لایتکوین سرمایه گذاری بلند مدت کنم البته ن الان موقعی ک همه این حبابا باز ترکید ب نظر شما اتریوم و لایت تو دراز مدت ج میده مثلا س سال دیگه بشه 10 ی20 برابر
من تا به امروز روی هیچ آلت‌کوینی به صورت بلند مدت سرمایه‌گذاری نکردم و نخواهم کرد. پس نمیتونم نظر بدی. با عرض پوزش.

شما فکر Arbitrage رو از سرت بیرون کن :)
اگه دیدی یه کوینی موقعیت Arbitrage براش فراهمه بدون یا من رفتم مرخصی و باتم خاموشه یا اون کوین یه مشکلی داره
1240 خط بیخودی ننوشتم که :general508:

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
به قول معروف هر کاری می کنید همه تخم مرغ هاتون رو تو یه سبد نذارید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من تا به امروز روی هیچ آلت‌کوینی به صورت بلند مدت سرمایه‌گذاری نکردم و نخواهم کرد. پس نمیتونم نظر بدی. با عرض پوزش.

شما فکر Arbitrage رو از سرت بیرون کن :)
اگه دیدی یه کوینی موقعیت Arbitrage براش فراهمه بدون یا من رفتم مرخصی و باتم خاموشه یا اون کوین یه مشکلی داره
1240 خط بیخودی ننوشتم که :general508:
آربیتراژ که من میکنم. بعضی وقتها 5 درصد کارمزد دادم برای رسیدن به 8 درصد سود آربیتراژ. بعضی وقتا وقتی انتقال دادم قیمت کوین تو سایت دوم برابر یا کمتر سایت اول شده و عملا انتقال بی فایده شده. برای اتریوم و لایت کوین و بیت کوین انجام دادم. شیت کوینها خیلی کم

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
آربیتراژ که من میکنم. بعضی وقتها 5 درصد کارمزد دادم برای رسیدن به 8 درصد سود آربیتراژ. بعضی وقتا وقتی انتقال دادم قیمت کوین تو سایت دوم برابر یا کمتر سایت اول شده و عملا انتقال بی فایده شده. برای اتریوم و لایت کوین و بیت کوین انجام دادم. شیت کوینها خیلی کم
واسه اربیتراژ انتقال میدین بعد می فروشین؟
خب اینکارو نکنین. تو هر دو اکسچنج بیت و همون آلت رو داشته باشین.
اگه کم اوردین بعد انتقال بدین ;)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
جریمه 110 میلیون دلاری btc-e توسط وزارت خزانه داری امریکا و بازداشت صاحب سایت به جرم هک کردن
https://www.fincen.gov/news/news-re...-exchange-110-million-facilitating-ransomware
همیشه پای عنریکا پدر سگ در میونه. حالا واقعا دراگ و باج افزار می فروختن؟

"InCEN همچنین حداقل 3 میلیون دلار از معاملات مرتبط با حملات ransomware مانند "Cryptolocker" و "Locky" را شناسایی کرده است."

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اگر این داستانا واقعی باشه بعید میدونم سایت یا پول ملت برگرده چون شما هم مجرمیدک تو اون سایت بودی ممکنه شما مثلا ی قاچاقچی اصلحه بودی ک از این سیستم استفاده میکردی که نیاز ب ویرفای نداشتی. البته از نظر اونا

بالا