• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
110 میلیون دلار نصف حجم معاملاتشون در یک روز بوده

اگر سود کل سایت رو روزانه 40 هزار دلار در نظر بگیریم بدون سهم هر یک از مالکین

باید سود 2750 روزشون رو بدن تا 110 میل پاک بشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
110 میلیون دلار نصف حجم معاملاتشون در یک روز بوده

اگر سود کل سایت رو روزانه 40 هزار دلار در نظر بگیریم بدون سهم هر یک از مالکین

باید سود 2750 روزشون رو بدن تا 110 میل پاک بشه
حجم معاملات 100 میلیون در روز بوده؟ کارمزد هر تراکنش 0.2% درصد بوده که میشه 200هزار دلار. کارمزد دپوزیت و ویتدارو fiat بماند

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
حجم معاملات 100 میلیون در روز بوده؟ کارمزد هر تراکنش 0.2% درصد بوده که میشه 200هزار دلار. کارمزد دپوزیت و ویتدارو fiat بماند

در کل پورسانتشون روزی 40 هزار دلار بوده
حالا حجم معاملاتشون رو حساب کن در روز

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
شانس نیست که , 4 . 5 سال فعالیت میکردن مشکلی نداشت , تا ما تو این 1 2 ماهی اومدیم سرمایه ریختیم تو این سایت , یارو پولشویی کرد و جنگ هسته ای شد و هزار تا چیز دیگه .. آدم میشینه به بخت خودش فکر میکنه واقعا سردرگم میمونه .. این همه آدم چندین سال سرمایه ریختن تو این سایت یعنی تا ما اومدیم باید اینجوری میشد آخه .. بدبختی ی قرون دو قرونم سرمایه گذاری نکردیم .. لعنت به شانسم .. آدم تا چه حد میتونه بد شانس باشه آخه

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
من تا به امروز روی هیچ آلت‌کوینی به صورت بلند مدت سرمایه‌گذاری نکردم و نخواهم کرد. پس نمیتونم نظر بدی. با عرض پوزش.

شما فکر Arbitrage رو از سرت بیرون کن [blocked]:)
اگه دیدی یه کوینی موقعیت Arbitrage براش فراهمه بدون یا من رفتم مرخصی و باتم خاموشه یا اون کوین یه مشکلی داره
1240 خط بیخودی ننوشتم که [blocked]:general508:
خوب بس احتمالا اونكه بار كاميون روي موتور گازي ميزاره بات شماست يعني تو ماركت با والوم روزانه پايين حجم زياد فروش با قيمت مفت ميزاره.
من واقعا نمي دونم چرا بعضيا اين كار مي كنن !! يا به حجم trade history ماركت نگاه نمي كنن يا عشقي كار مي كنن يا توقع دارن يه شبه ميليونر بشن .

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
شانس نیست که , 4 . 5 سال فعالیت میکردن مشکلی نداشت , تا ما تو این 1 2 ماهی اومدیم سرمایه ریختیم تو این سایت , یارو پولشویی کرد و جنگ هسته ای شد و هزار تا چیز دیگه .. آدم میشینه به بخت خودش فکر میکنه واقعا سردرگم میمونه .. این همه آدم چندین سال سرمایه ریختن تو این سایت یعنی تا ما اومدیم باید اینجوری میشد آخه .. بدبختی ی قرون دو قرونم سرمایه گذاری نکردیم .. لعنت به شانسم .. آدم تا چه حد میتونه بد شانس باشه آخه
يعني واقعا كسايي كه سايت رو بستن فكر مي كنن با احراز هويت جهان امن ميشه يا جلوي پولشويي مي گيرن. اوني كه اهل خلاف باشه جعل هويت براي معامله براش مثل آب خوردنه.

8030

Registered User
لایک‌ها
465

من دو سال پیش چند تا معامله کردم تو این سایت اصلا ازش خوشم نیومد.رفتم رو بیت فنیکس و بیت رکس.همیشه حس میکردم این سایت یه جای کارش میلنگه.سایتش ظاهر درست و حسابی هم نداشت.
بنظرم پولا رو بالا کشیدن و داستان درست کردن.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
خوب بس احتمالا اونكه بار كاميون روي موتور گازي ميزاره بات شماست يعني تو ماركت با والوم روزانه پايين حجم زياد فروش با قيمت مفت ميزاره.
من واقعا نمي دونم چرا بعضيا اين كار مي كنن !! يا به حجم trade history ماركت نگاه نمي كنن يا عشقي كار مي كنن يا توقع دارن يه شبه ميليونر بشن .
نه اون من نیستم. همونطور که گفتم اگر هم بگذارم،‌ بهش یه رنج قیمت میدم که توی اون بازی کنه و درضمن اگه order که بالای من میاد کوچیک باشه اصلاً در نظر نمی‌گیرمش. و قیمت هم هیچ‌وقت متف نبوده، من بیشتر توی bittrex هستم تا c-cex و توی دومی فقط نوع 2 آرب رو میزنم که اونم توی قیمت بازاره نه باز کردن order و اینکه وایستم پر شه.
مثلا در حال حاضر من 1 order دارن توی لایت‌کوین که گذاشتم از 0.01519999 تا حداکثر 0.0151 بیاد برای فروش. و رسید تا اونجا و متوقف شد. الان اون order 4.15602396 رو که میبینی مال منه که نصفش پر شد بقیش مونده چون یکی بالای من گذاشته و منم رنج باتم همین قدر بود زیر این بیام سودم کمتر از چیزی میشه که مایلم.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
پویا جان شما توی تایم فریم پایین هم روی بیتکوین نظری میدی؟ تاثیر این اتفاقات منظورمه
TA رو که شما استادی من جسارت نمیکنم دخالت کنم.
ولی اوضاعی که داریم از این قراره:
SegWit:
مشه قفل شده در نظرش گرفت ولی هنوز نشده. با این حال 100٪ ساپورت ماینرها رو داره https://www.xbt.eu که این خبر خوبیه.
با نزدیک شدن 1 Aug و اینکه دیگه خطر دوتا شدن شبکه نیست به دلیل UASF یا همون BIP148 دوباره خبر خوبیه چون اون 100٪ ساپورت این ریسک رو کاملاً از بین میبره.

Goldman Sachs:
2 روز پیش دوباره یه پیش‌بینی دیگه برای بیت‌کوین ارائه داد که گفت بیت‌کوین کمی بالا پایین میره بعد شروع به افزایش میکنه و تا 3600 بالا میره
http://www.businessinsider.com/bitcoin-price-goldman-sachs-technical-analysis-2017-7
دفعه پیش 1800شون درست دراومد

Bitcoin Cash (BCC):
یا همون hard fork توی 1 آگوست
این داره اذیت میکنه ولی به نظر میاد مارکت زیاد بهش اهمیت نمیده. و همه یوزرها به اتفاق اون رو یه Altcoin میدونن و منتظرن تا بگیرن و دامپش کنن (free money!) هه هه.
بسته به اینکه کجاها لیست میشه و چه مارکتی براش لیست میشه (BCC-BTC یا BCC-USD) ممکنه تاثیری متفاوتی داشته باشه. ولی به نظر من تاثیر منفی و تاثیر بزرگ ازش بعیده. به احتمال زیاد سروصدای زیادی راه بندازه!

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
حالا بايد تا قبل از 1 آگوست بيت كوين تو ماركت نگه داريم يا به كيف پول انتقال بديم؟ آلتكوين ها چي؟
چون بعضي ماركت ها مثل اينكه براي بروزرساني نقل و انتقال بيت كوين دارن مي بندن. چكار كنيم؟

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
حالا بايد تا قبل از 1 آگوست بيت كوين تو ماركت نگه داريم يا به كيف پول انتقال بديم؟ آلتكوين ها چي؟
چون بعضي ماركت ها مثل اينكه براي بروزرساني نقل و انتقال بيت كوين دارن مي بندن. چكار كنيم؟
بیت کوین هاتون رو به جایی منتقل کنید که دسترسی به Private key داشته باشین
برای آلتکوین ها قرار نیست اتفاقی بیفته.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

به نظرم چیزی به نام شانس وجود نداره

من کل پولم رو توی موسسه ثامن گذاشته بودم از 5 پیش هر روز به خودم میگفتم که پولم رو بزارم توی یه بانک معتبر و دوستم هر بار که به من زنگ میزد میگفت پولت رو بزار تو بانک درست و حسابی ولی من گوش نمیکردم
1.5 ماه پیش هر چی پول نقد داشتم توی بانک های معتبر جمع کردم گذاشتم توی همین موسسه ثامن تا کسی دسترسی نداشته باشه و هک نشه یا سر یه موضوعی قاضی پولم رو بلوکه نکنه و 4 میلیون رو از حساب من برنداره
ولی 1 ماه پیش رفتم همه پولم رو بردارم و بیتکوین بخرم اونم توی همین سایت BTCE سرمایه گذاری کنم که 5شنبه دیروقت بود و نشد و از شنبه با شایعه ورشکستگی ملت حجوم اوردن به ثامن و ثامن الان نصفه نیمه ورشکسته شده و هر 10 روز یه بار 200 هزار تومن پول میده
توی این یه ماه هر چی بیرون کشیدم تقریبا 5 میلیون گذاشتم توی همین BTCE و اتریوم خریدم و دیدید که اتریوم کلا با اون فراز و فرودش و noob بازی من سود خاصی بهم نداد و ضرر هم کردم
الانم که این سایت بسته شده و معلوم نیست که باز بشه یا هر اتفاق دیگه ای
حالا اگر ثامن مشکلی نداشت من ممکن بود 50 میلیون تومن وارد بیتکوین کنم و امروز اگر BTCE میبست 50 میلیون به باد میرفت
و اگر این BTCE باز بشه ولی ثامن وضعیتش درست نشه ممکنه من 2 سال برای گرفتن 180 میلیون بدووم و اخرش هم مثلا 150 میلیون گیرم بیاد

در همه این موارد اشتباهات من بوده که باعث ضرر شده : پول گذاشتن توی ثامن - جمع کردن همه تخم مرغ ها توی یه سبد - عدم مشورت و توجه به بازار اتریوم - احساسی عمل کردن در بازار
و نگه داشتن سرمایه به صورت کوین - و نگه داشتن سرمایه در این سایت اصلا

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
به نظرم چیزی به نام شانس وجود نداره

من کل پولم رو توی موسسه ثامن گذاشته بودم از 5 پیش هر روز به خودم میگفتم که پولم رو بزارم توی یه بانک معتبر و دوستم هر بار که به من زنگ میزد میگفت پولت رو بزار تو بانک درست و حسابی ولی من گوش نمیکردم
1.5 ماه پیش هر چی پول نقد داشتم توی بانک های معتبر جمع کردم گذاشتم توی همین موسسه ثامن تا کسی دسترسی نداشته باشه و هک نشه یا سر یه موضوعی قاضی پولم رو بلوکه نکنه و 4 میلیون رو از حساب من برنداره
ولی 1 ماه پیش رفتم همه پولم رو بردارم و بیتکوین بخرم اونم توی همین سایت BTCE سرمایه گذاری کنم که 5شنبه دیروقت بود و نشد و از شنبه با شایعه ورشکستگی ملت حجوم اوردن به ثامن و ثامن الان نصفه نیمه ورشکسته شده و هر 10 روز یه بار 200 هزار تومن پول میده
توی این یه ماه هر چی بیرون کشیدم تقریبا 5 میلیون گذاشتم توی همین BTCE و اتریوم خریدم و دیدید که اتریوم کلا با اون فراز و فرودش و noob بازی من سود خاصی بهم نداد و ضرر هم کردم
الانم که این سایت بسته شده و معلوم نیست که باز بشه یا هر اتفاق دیگه ای
حالا اگر ثامن مشکلی نداشت من ممکن بود 50 میلیون تومن وارد بیتکوین کنم و امروز اگر BTCE میبست 50 میلیون به باد میرفت
و اگر این BTCE باز بشه ولی ثامن وضعیتش درست نشه ممکنه من 2 سال برای گرفتن 180 میلیون بدووم و اخرش هم مثلا 150 میلیون گیرم بیاد

در همه این موارد اشتباهات من بوده که باعث ضرر شده : پول گذاشتن توی ثامن - جمع کردن همه تخم مرغ ها توی یه سبد - عدم مشورت و توجه به بازار اتریوم - احساسی عمل کردن در بازار
و نگه داشتن سرمایه به صورت کوین - و نگه داشتن سرمایه در این سایت اصلا

منم حدود 6 میلیونی پای btc-e گذاشتم , جالب تر اینکه 2 ساعت قبل از این اتفاقاتی که برای btc-e افتاد گذاشتم که همش دارم خودمو سرزنش میکنم که این چه کاری بود من کردم .. فقط 1 2 ساعت دیر تر جلو میرفتم الان 6 میلم کنارم بود .. از اولش باید روی بیت فینکس مانور میدادم ..

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستان منتظر باز شدن سایت بی تی سی ای نباشن حتی 1 درصد به عاقبت سایت لیبرتی رزرو دچار شده .همین الان که با موبایلم وارد بی تی سی ای شدم نوشته توسط پلیس فدرال و سازمان امنیتی امریکا درش تخته شد دیگه بی تی سی ای برا همیشه خداحافظی کرد فقط با موبایل بدون اس اس ال ک میزنم نشون ببینید

فایل های ضمیمه

• btc-e_20-58-24.jpg
    btc-e_20-58-24.jpg
    66.2 KB · نمایش ها: 16
Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
لعنت به این روس های کثیف

Amir Masoud_P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اصلا نمی ارزه بخاطر سود هر چند زیاد ادم متحمل استرس و عصبانیت .....بشه!

8030

Registered User
لایک‌ها
465
احتمالا هر کس هویتش مشخص باشه یا یه طوری بتونه برای مراجع قانونی هویتش رو مشخص کنه میتونه پولاش رو برگردونه.
همینطوری شهر هرت که نیست پولای مردم خورده بشه .پول کمی هم که نبوده.
مال باختها حق شکایت دارن وصد در صد کاربرهای اون ور پیگیری میکنن.

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
هزار بار گفته شد پول تو اکسچنج ها نگه ندارید...

بالا