شانس نیست که , 4 . 5 سال فعالیت میکردن مشکلی نداشت , تا ما تو این 1 2 ماهی اومدیم سرمایه ریختیم تو این سایت , یارو پولشویی کرد و جنگ هسته ای شد و هزار تا چیز دیگه .. آدم میشینه به بخت خودش فکر میکنه واقعا سردرگم میمونه .. این همه آدم چندین سال سرمایه ریختن تو این سایت یعنی تا ما اومدیم باید اینجوری میشد آخه .. بدبختی ی قرون دو قرونم سرمایه گذاری نکردیم .. لعنت به شانسم .. آدم تا چه حد میتونه بد شانس باشه آخه
به نظرم چیزی به نام شانس وجود نداره
من کل پولم رو توی موسسه ثامن گذاشته بودم از 5 پیش هر روز به خودم میگفتم که پولم رو بزارم توی یه بانک معتبر و دوستم هر بار که به من زنگ میزد میگفت پولت رو بزار تو بانک درست و حسابی ولی من گوش نمیکردم
1.5 ماه پیش هر چی پول نقد داشتم توی بانک های معتبر جمع کردم گذاشتم توی همین موسسه ثامن تا کسی دسترسی نداشته باشه و هک نشه یا سر یه موضوعی قاضی پولم رو بلوکه نکنه و 4 میلیون رو از حساب من برنداره
ولی 1 ماه پیش رفتم همه پولم رو بردارم و بیتکوین بخرم اونم توی همین سایت BTCE سرمایه گذاری کنم که 5شنبه دیروقت بود و نشد و از شنبه با شایعه ورشکستگی ملت حجوم اوردن به ثامن و ثامن الان نصفه نیمه ورشکسته شده و هر 10 روز یه بار 200 هزار تومن پول میده
توی این یه ماه هر چی بیرون کشیدم تقریبا 5 میلیون گذاشتم توی همین BTCE و اتریوم خریدم و دیدید که اتریوم کلا با اون فراز و فرودش و noob بازی من سود خاصی بهم نداد و ضرر هم کردم
الانم که این سایت بسته شده و معلوم نیست که باز بشه یا هر اتفاق دیگه ای
حالا اگر ثامن مشکلی نداشت من ممکن بود 50 میلیون تومن وارد بیتکوین کنم و امروز اگر BTCE میبست 50 میلیون به باد میرفت
و اگر این BTCE باز بشه ولی ثامن وضعیتش درست نشه ممکنه من 2 سال برای گرفتن 180 میلیون بدووم و اخرش هم مثلا 150 میلیون گیرم بیاد
در همه این موارد اشتباهات من بوده که باعث ضرر شده : پول گذاشتن توی ثامن - جمع کردن همه تخم مرغ ها توی یه سبد - عدم مشورت و توجه به بازار اتریوم - احساسی عمل کردن در بازار
و نگه داشتن سرمایه به صورت کوین - و نگه داشتن سرمایه در این سایت اصلا