• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
و کسی هم که بلد نیست تا یاد نگرفته خیلی بیخود میکنه وارد کار بشه :))
بلانسبت شما و دوستان، شوخی بود

Sent from my SM-G570F using Tapatalk
نه حقیقته . نباید هم ناراحت شد خیلیا خیلی چیزا وارد فارکس شدن. از کسایی که فارکس کار کردن یه آمار بگیرید ببینید چند درصد لوریج و قله و دره و مقاومت و ساپورت و پیپ و اهرم و جهت درست قیمت زدن و... رو می دونن. یقیناً فقط درصد کمی. بقیه برای یه شبه پولدار شدن اومدن بدون اینکه معلوماتی داشته باشن. خود منم اطلاعات زیادی نداشتم. (الانم اطلاعات زیادی ندارم :دی )
من تو نقطه ی تقریبا درستی قیمت میزدم اما جهت رو اشتباه میردم، اون دوستم گفت بالای 90 درصد افراد مثل تو عمل میکنن به همین خاطر همه ضرر میکنن
نمیدونم چند درصد انجام میدن ولی کسایی که بلد هستن انجام میدن، چرا انجام ندن
بله هستن افرادی که درست انجام میدن اما به نظر من درصدشون خیلی کمه.

خیر از 1.14 به 1.1 هم نمیاد
مثلا 1.1425 هست و میاد روی 1.1419
حالا کار به تغییر قیمت نداریم
فقط یادمه موقعی ترامپ رئیس جمهمور شد یورو دلار بین 1.14 تا 1.16 تغییر کرد
حالا بجز اون حد ضرر که باعث میشه شما کل سرمایتون یهو دود نشه خیلی کارای دیگه هم هست که میتونید بکنید
ولی شما همونم الان فراموش کردی باز میگی همه پولت دود میشه!
خودم عمدا اون loss stop رو نمیزدم. میگفتم ضرر چه یه وجب چه صد وجب.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

129fs238648.gif

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چیه حمید خان. از اول معتبر نبود؟ من زمانی که بیت کوین 4دلار بود عضوش بودم تا الان و مشکلی باهاش نداشتم. چند روز قبل بسته شدن 390 دلار توش داشتم شانس آوردم ویتدراو کردم.

........................
چند روز پیش هیستوری btc-e رو نگاه کردم 4 بیت کوین رو به قیمت زیر 10 دلار فروخته بودم اگه اون موقع فراموش میکردم بیت کوینی دارم و نمی فروختم و تازه می فهمیدم اونقدر بیت کوین دارم، الان واسه خودم 40 میلیون تومن داشتم. (هیچ وقت این مقدار پول رو نداشتم)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نه حقیقته . نباید هم ناراحت شد خیلیا خیلی چیزا وارد فارکس شدن. از کسایی که فارکس کار کردن یه آمار بگیرید ببینید چند درصد لوریج و قله و دره و مقاومت و ساپورت و پیپ و اهرم و جهت درست قیمت زدن و... رو می دونن. یقیناً فقط درصد کمی.

ببینید قرار نیست ما نگاه کنیم ببینیم چند درصد بلد نیستن و بگیم خب حالا که 99درصد بلد نیستن پس نمیخواد ما هم بریم یاد بگیریم
شما چرا انقدر دنبال این هستی ببینی چند درصد بلد نیستن؟ من میگم 99درصد حالیشون نیست، خوبه؟ حالا این باعث میشه ما هم بدون آگاهی وارد کار بشیم؟
بله هستن افرادی که درست انجام میدن اما به نظر من درصدشون خیلی کمه.
خب کم باشه
بهتر
رقابت بین کسایی هست که بلد هستن و هرچه تعداد کاربلدها کمتر باشه رقابت برای کسایی که بلدن راحتتر میشه

حالا کار به تغییر قیمت نداریم
فقط یادمه موقعی ترامپ رئیس جمهمور شد یورو دلار بین 1.14 تا 1.16 تغییر کرد
اتفاقا تمام کار ما با تغییر قیمته
مگه مجبوریم در مواقع حساسی مثل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ترید کنیم؟ ضمنا اون تغییر در چه تایمی بوده؟ بله شاید در طول یک روز یا چندین ساعت
خودم عمدا اون loss stop رو نمیزدم. میگفتم ضرر چه یه وجب چه صد وجب.
پس مقصر فارکس نیست، مقصر شمایی و طرز فکرت :):)
خخخخ

ضمنا من مثالی که زدم گفتم که لوریج یک به 50 شما کلا 40 دلار سرمایه داری اصلا فرض کنیم استاپ هم نزنی همشم دود بشه 40دلار میره دیگه
در صورتیکه توی اون مثال که شما یا دوستمون زد گفت 1میلیون خرید میکنه تا شاید 30 دلار سود یا سی دلار ضرر کنه
خب ما اینجا 40دلار میخریم که یه میلیون سود کنیم اگه سود نکنیم چی میشه؟ فرض کنیم استاپ هم نذاشتیم 40دلار میره (یک میلیون که از بین نمیره)

میشه با حساب دمو کار کرد و با پول غیر واقعی تمرین کرد تا در عمل با همه چیز آشنا شد
و بعدشم توی اکثر بروکرها میشه حساب سنتی باز کرد یعنی بجای هزار دلار شما هزار سنت یعنی 10 دلار! شروع به کار میکنی
مجبور نیستی لقمه بزرگ برداری که بیچارت کنه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چیه حمید خان. از اول معتبر نبود؟ من زمانی که بیت کوین 4دلار بود عضوش بودم تا الان و مشکلی باهاش نداشتم. چند روز قبل بسته شدن 390 دلار توش داشتم شانس آوردم ویتدراو کردم.

نه ، نمیگم معتبر نبود یا اصلا معتبر بود ولی خب ایگلد و لیبرتی رو یه جورایی زیر بار اسکم نرفتیم منتهی این سری....

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اشکان خان فارکس یه مبحثی جدا و مفصلیه و کسی که بلد نباشه حتی نمیتونه داخل بروکر ثبت نام کنه چ برسه به ویرفای و کار کردن با متاتریدر و این حرفا.
ولی خوب خیلیا هم این بی تی سی ای رو به عنوان کیف انلاین معرفی میکردن و قبول داشتن و پولشونو انبار میکردن اونجا برا یه زمانی گرون بشه که اشتباه بود برا دراز مدت باید حتما کیف پول افلاین داشت .
من خودم از این انلاینا استفاده کردم مثلا کوینپایمنت خره یهو میبینه الکی حسابتو میبنده .بلک چاین دزده کارش به جایی کشیده بود که بابت 200 دلار انتقال از من 24 دلار کارمزد گرفت باورتون میشه .یه بار 5 دلار میگرفت یه بار 20 دلار حالش خوب نبود اصلا منم مینیموم فی رو اصلا تغییر نداده بودم زده بود به دزدی.
بهترین کار کیف پول افلاینه که خیالت راحت باشه برا ترید هم سایتهای معتبرتر هستن ولی خوب بی تی سی ای هم معتبر بود ولی صاحبش به گا رفت تقصیری نداشت.
ضمنا اقا اشکان شما چرا از این اتفاقا برا بروکرها زیاد افتاده که اسکم بشن تحریم کنند یا تخته بشن به هر حال ریست تو همون بروکر هم پا برجاست بروکرهای بدون ریسک هم که تو تحریمن مثل حساب پی پال و پرفکت مونی هست پی پال معتبره ولی تحریمه پرفکت معتبر هست ولی معلوم نیست یهو پس فردا اونم درش تخته شد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ببینید قرار نیست ما نگاه کنیم ببینیم چند درصد بلد نیستن و بگیم خب حالا که 99درصد بلد نیستن پس نمیخواد ما هم بریم یاد بگیریم
شما چرا انقدر دنبال این هستی ببینی چند درصد بلد نیستن؟ من میگم 99درصد حالیشون نیست، خوبه؟ حالا این باعث میشه ما هم بدون آگاهی وارد کار بشیم؟
خب کم باشه
بهتر
رقابت بین کسایی هست که بلد هستن و هرچه تعداد کاربلدها کمتر باشه رقابت برای کسایی که بلدن راحتتر میشه
خب شاید من پیش خودم بلدم باشم اما جز اون 99 درصد باشم. منم ضرر میکنم دیگه

اتفاقا تمام کار ما با تغییر قیمته
بله . کل کار ترید (چه فارکس چه ترید بیت کوین) همین تغییرقیمت هست/
منظور من اون مقدار تغییر قیمت بود مثلا من گقتم 1.14 به 1.1 شما گفتی 1.1425 هست و میاد روی 1.1419 .. کار به این نداریم چقدر تغییر میکنه، هرچی. برای مثال بود

مگه مجبوریم در مواقع حساسی مثل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ترید کنیم؟ ضمنا اون تغییر در چه تایمی بوده؟ بله شاید در طول یک روز یا چندین ساعت
آخه اون زمانها نوسان زیاده. مثلا اون دوست از رو تقویم هم کار میکرد، میگفت قلان روز ساعت مثلاً ارائه گزارش نمیدونم چی چیه کشاورزی امریکاس اون زمان قیمت زیاد تغییر کنه. یا سود زیادی داره یا ضرر زیادی

پس مقصر فارکس نیست، مقصر شمایی و طرز فکرت :):)
خخخخ
بله. مقصر خودمم و نابلدی خودم:D کی گفتم فارکس؟ البته تو بعضی اتفافات مقصر نیستیم

ضمنا من مثالی که زدم گفتم که لوریج یک به 50 شما کلا 40 دلار سرمایه داری اصلا فرض کنیم استاپ هم نزنی همشم دود بشه 40دلار میره دیگه
در صورتیکه توی اون مثال که شما یا دوستمون زد گفت 1میلیون خرید میکنه تا شاید 30 دلار سود یا سی دلار ضرر کنه
خب ما اینجا 40دلار میخریم که یه میلیون سود کنیم اگه سود نکنیم چی میشه؟ فرض کنیم استاپ هم نذاشتیم 40دلار میره (یک میلیون که از بین نمیره)

میشه با حساب دمو کار کرد و با پول غیر واقعی تمرین کرد تا در عمل با همه چیز آشنا شد
و بعدشم توی اکثر بروکرها میشه حساب سنتی باز کرد یعنی بجای هزار دلار شما هزار سنت یعنی 10 دلار! شروع به کار میکنی
مجبور نیستی لقمه بزرگ برداری که بیچارت کنه
من لوریج بالا رو 200 و 400 میگفتم ...دیدم اکسچنجرهای بیت کوین لوریج کمتری دارن (همین لوریج کمتر برای شخصی مثل من که وارد نیستم بهتر هم هست)
شاید منم برم تو همین لوریج اینا. آربیتراژ که دردسر داره. یه ارز میخری تو بازار دیگه قیمتش خوبه درست همون لحظه که ارزت به مقصد ترنسفر میشه . یا ارزت دیر میرسه، قیمت اون ارز تو مقصد میاد پایین

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
@shahrokh222 @tiyam 01
ببخشید که تگ کردم بجای ریپلای
جواب هر دوی شما رو میدم
وقتی شخصی میاد بیتکد میخره به این امید که در آینده بره بالا و سود کنه پس فارکس و کیف پول براش فرق زیادی نمیکنه
البته این دوتا خیلی فرق دارن
ولی شما توی فارکسم همین کارو میکنی یعنی دلار میدی و بیتکوین میخری به این امید که بره بالا و سود کنی پس هیچ فرقی در عمل نداره
اما یه عالمه آپشن و امکانات بیشتر دارید
مثلا
*لوریج : (البته لوریج پایین رو پیشنهاد میکنم) بجای اینکه بیای دو میلیون بیتکوین بخری به امید 200 تومن سود ، میتونی 200تومن بخری به امید یه میلیون سود
*استاپ : میتونی زمانی که خوابی یا نت نداری میزان ضررتو کنترل کنی شما وقتی توی همچین سایتی بیتکوین میخری صبح پا میشی میبینی کلی ضرر کردی اما توی بروکر میتونی حد ضرر بذاری که وقتی به انقدر رسید برام بفروش پس جلوی ضرر بیشتر رو میگیری
*چارت: شما توی همچین سایتی بر اساس میل و صحبت دوستان و همچین عواملی یهو تصمیم میگیری بیتکوین بخری اما توی بروکر علاوه بر اینکه اینطوری میتونی خرید کنی، اگر یه مقدار تکنیکال بلد باشی میتونی یه نگاهی هم به چارت بندازه و چشم بسته خرید نکنی
*جفت ارز: شما اینجا بیتکوین میخری و فقط در صورتیکه روند صعودی باشه سود میکنی و زمانی که بازار نزولیه باید بشینی و نگاه کنی فقط اما در بروکر بازار دو طرفه اس یعنی وقتی توی نزول هستیم میتونی پوزیشن فروش بگیری و از افت قیمت هم سود بگیری

اگه هیچی هم بلد نباشی باز فرقی با اینجا برات نداره چون شما اینجا هم داری بدون هیچ سواد و دانش تکنیکالی روی ارز جهانی خرید فروش میکنی یعنی داری همون کار فارکس رو میکنی منتها با چشم بسته خب همینو توی بروکر میتونی با لوریج مناسب و حد ضرر انجام بدی با ریسک کمتر نسبت به چنین سایتهایی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
@mehrashkan
حرفای شما درست .. اما باز به نظر من فارکس با این ترید فرق داره. ترید دانش کمتری میخواد. این ترید مثل معاملاتی هست که روزانه انجام میشه. مثل خرید و فروش دلار سکه و محصولات کشاورزی (ذرت و جو و گندم و...) موبایل و...
چه کسی سکه رو با لوریج و ... خرید و فروش میکنه؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
@mehrashkan
حرفای شما درست .. اما باز به نظر من فارکس با این ترید فرق داره. ترید دانش کمتری میخواد. این ترید مثل معاملاتی هست که روزانه انجام میشه. مثل خرید و فروش دلار سکه و محصولات کشاورزی (ذرت و جو و گندم و...) موبایل و...
چه کسی سکه رو با لوریج و ... خرید و فروش میکنه؟
خب حالا یکی پیدا بشه به شما لوریج بده برای خرید فروش سکه، بده؟ بهتره که
البته به شرطی که این اوریج زیاد بالا نباشه و حد ضرر هم فراموش نشه
در اون صورت خب مسلما خیلی بهتره که

من بازم متوجه نمیشم چه فرقی هست بین این دو
شما داری بیتکوین میخری منم دارم میخرم
شما امید داری بره بالا سود کنی من هم همینطور
اما من چند گام از شما جلوترم نمیدونم چرا انقدر مقاونت میکنید برای درک کامل این موضوع خخخ (ناراحت نشید منظوری ندارم)

من اصراری ندارم کسی وارد فارکس بشه
فقط دارم میگم اینا شبیه به هم هستن و معامله در بروکر به مراتب شدیدا بهتر از معامله در چنین سایتهایی هست و دلایلشم گفتم

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منم با فاركس موافق نيستم،دانش ميخواد كلي راه داره براي از دست دادن پول(فقط جنبه منفي رو دارم ميگم) اما تريد ضرر كني با كل بازار ضرر كردي

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من دلیل میارم که چرا خرید فروش بیتکوین در بروکر بهتره یعنی مزایای معامله در بروکر رو نسبت به اینجور سایتها میگم
شما هم دلیل بیارید که چرا بدتره و مزایای این سایتها رو به نسبت بروکر بگید
بلاخره صحبت وقتی منطقی باشه میتونیم همدیگه رو قانع کنیم
بسم الله....

8030

Registered User
لایک‌ها
465
من دلیل میارم که چرا خرید فروش بیتکوین در بروکر بهتره یعنی مزایای معامله در بروکر رو نسبت به اینجور سایتها میگم
شما هم دلیل بیارید که چرا بدتره و مزایای این سایتها رو به نسبت بروکر بگید
بلاخره صحبت وقتی منطقی باشه میتونیم همدیگه رو قانع کنیم
بسم الله....

تو فارکس چه مزایایی داره؟
سیگنال بالا یا پایین رفتن قیمت هم صادر میشه؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
الان گمونم كمتر سايتي لوريج 1:50 ميده. تا اونجايي كه من در مورد لوريج مي دونم اگه مثلا قيمت مقداري افت كنه و به كف سپرده شما برسه معامله بسته مي شه و فرصت صعود دوباره رو براي قيمت نمي ده. كرييپتوكارنسي ها افت و خيز زياد دارن
لوريج xbtc-e هم مثل اينكه 1:3 هستش.
خیر دوست عزیز اینطور نیست اشتباه میکنید

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
تو فارکس چه مزایایی داره؟
سیگنال بالا یا پایین رفتن قیمت هم صادر میشه؟
چهارتا از مزایاشو توی پست 388 عرض کردم

بله اما سیگنالها در واقع احتمالاتی هستن که بعضی تحلیلگرها ارائه میدن، قطعیتی ندارن
هرکسی به تکنیکال تسلط داشته باشه با کمک پلتفرم بروکر و ابزارهایی که داره میتونه تا حدودی سیگنالهایی رو پیدا کنه که این سیگنالها ممکنه معتبر باشن یا نباشن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
منم با فاركس موافق نيستم،دانش ميخواد كلي راه داره براي از دست دادن پول(فقط جنبه منفي رو دارم ميگم) اما تريد ضرر كني با كل بازار ضرر كردي
یعنی چی کلی راه داره برای از دست دادن پول؟ میشه واضحتر بگید منظورتون چیه؟
خب اونجام ضرر کنی با کل بازار ضرر کردی دیگه، :دی فرقش ؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
چهارتا از مزایاشو توی پست 388 عرض کردم

بله اما سیگنالها در واقع احتمالاتی هستن که بعضی تحلیلگرها ارائه میدن، قطعیتی ندارن
هرکسی به تکنیکال تسلط داشته باشه با کمک پلتفرم بروکر و ابزارهایی که داره میتونه تا حدودی سیگنالهایی رو پیدا کنه که این سیگنالها ممکنه معتبر باشن یا نباشن

من فکر کردم متوجه شدم معنی بروکر رو ولی وقتی پست 388 رو خودم گیج شدم! بذارین توضیح بدم:

*لوریج : (البته لوریج پایین رو پیشنهاد میکنم) بجای اینکه بیای دو میلیون بیتکوین بخری به امید 200 تومن سود ، میتونی 200تومن بخری به امید یه میلیون سود
توی همین سایتهای اکسچنج Leverage داره!‌مثلا kraken و bitmex

*استاپ : میتونی زمانی که خوابی یا نت نداری میزان ضررتو کنترل کنی شما وقتی توی همچین سایتی بیتکوین میخری صبح پا میشی میبینی کلی ضرر کردی اما توی بروکر میتونی حد ضرر بذاری که وقتی به انقدر رسید برام بفروش پس جلوی ضرر بیشتر رو میگیری
Stop loss رو دوباره Kraken داره و همچنین poloniex و اگه اشتباه نکنم bitfinex

*چارت: شما توی همچین سایتی بر اساس میل و صحبت دوستان و همچین عواملی یهو تصمیم میگیری بیتکوین بخری اما توی بروکر علاوه بر اینکه اینطوری میتونی خرید کنی، اگر یه مقدار تکنیکال بلد باشی میتونی یه نگاهی هم به چارت بندازه و چشم بسته خرید نکنی
Chart رو که دیگه همه دارن! مال بعضیها بهتره. من خیلی تو کارش نیستم ولی مال bittrex برای Altcoinها خیلی خوبه و API مال poloniex هم عالیه.

*جفت ارز: شما اینجا بیتکوین میخری و فقط در صورتیکه روند صعودی باشه سود میکنی و زمانی که بازار نزولیه باید بشینی و نگاه کنی فقط اما در بروکر بازار دو طرفه اس یعنی وقتی توی نزول هستیم میتونی پوزیشن فروش بگیری و از افت قیمت هم سود بگیری
اینو نمیدوم چیه ولی خیلی شبیه short کردنه. اگه همون باشه که باز هم bitfinex و bitstam و poloniex این امکان رو فکر کنم دارم.
الان چک کردم kraken هم داره!

حالا با این اوصاف فرق اینایی که خود اکسچنج‌ها میدن با چیزی که بروکر ارائه میده چیه؟ من که گیج شدم...

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من فکر کردم متوجه شدم معنی بروکر رو ولی وقتی پست 388 رو خودم گیج شدم! بذارین توضیح بدم:

توی همین سایتهای اکسچنج Leverage داره!‌مثلا kraken و bitmex

Stop loss رو دوباره Kraken داره و همچنین poloniex و اگه اشتباه نکنم bitfinex

Chart رو که دیگه همه دارن! مال بعضیها بهتره. من خیلی تو کارش نیستم ولی مال bittrex برای Altcoinها خیلی خوبه و API مال poloniex هم عالیه.

اینو نمیدوم چیه ولی خیلی شبیه short کردنه. اگه همون باشه که باز هم bitfinex و bitstam و poloniex این امکان رو فکر کنم دارم.
الان چک کردم kraken هم داره!

حالا با این اوصاف فرق اینایی که خود اکسچنج‌ها میدن با چیزی که بروکر ارائه میده چیه؟ من که گیج شدم...

خب من توی سایتهایی که شما میفرمایید اکانت ندارم بخاطر اینکه پلتفرم متاتریدر استفاده میکنم که بروکرها ارائه میدن و چارتی که این سایتها ارائه میدن از نظر من دو ریال ارزش نداره ضمن اینکه امکانات نرم افزاری بسیار محدودی دارن نسبت به متاتریدر و....

خب نگفتید چه لوریج هایی این سایتها ارائه میدن؟
لطفا لینک سایتهایی که میگید چارتشون عالیه بدید تا یه نگاهی بندازم این سایت مرحوم که افتضاح بود در این مورد
اکسچنجرها برای هر خرید و یا هر فروش چقدر کارمزد میگیرن؟
آیا این سایتها حالت دمو هم دارن که افرادی که با مارکت یا ترید و کار با سایت کلا آشنا نیستن بتونن با پول مجازی فعالیت کنن تا یاد بگیرن؟

ممنون بابت توضیحاتتون

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
خب من توی سایتهایی که شما میفرمایید اکانت ندارم بخاطر اینکه پلتفرم متاتریدر استفاده میکنم که بروکرها ارائه میدن و چارتی که این سایتها ارائه میدن از نظر من دو ریال ارزش نداره ضمن اینکه امکانات نرم افزاری بسیار محدودی دارن نسبت به متاتریدر و....

خب نگفتید چه لوریج هایی این سایتها ارائه میدن؟
لطفا لینک سایتهایی که میگید چارتشون عالیه بدید تا یه نگاهی بندازم این سایت مرحوم که افتضاح بود در این مورد
اکسچنجرها برای هر خرید و یا هر فروش چقدر کارمزد میگیرن؟
آیا این سایتها حالت دمو هم دارن که افرادی که با مارکت یا ترید و کار با سایت کلا آشنا نیستن بتونن با پول مجازی فعالیت کنن تا یاد بگیرن؟

ممنون بابت توضیحاتتون
بعد از مدت ها سلام عرض میکنم خدمتت :)

این سایت تریدینگ ویوو، (لینک) همه سایت ها و اکسچنج هایی که با آلت کوین و بیت کوین کار میکنن، رو به طور حرفه ای پشتیبانی میکنه. ینی من شخصا فقط از طریق api یا محیط خود سایت برای اردر گذاشتن ازشون استفااده میکنم و برای چارت از این استفاده میکنم. خیلی هم حرفه ای . یه سری بهش بزنین. فارکس و انواع و اقسام استاک و اینا رو هم پشتیبانی میکنه . از محیط متاتریدر خیلی خوب تره به نظر من. این از بحث چارت و اندیکاتور ها و ...

در مورد لوریج و استاپ لاس و باقی قضایا هم اکسچنج ها تقریبا همه پشتیبانی میکنن. فقط دو تا اکسچنج وجود داره که خیلی ضعیف عمل میکنه تو این قضیه. یکی yobit و دیگری همین btc-e که فعلا داون شده. البته btc-e اخیرا وصل کرده بود خودش رو به همین سایت تریدینگ ویوو ولی از قسمت رایگانش استفاده میکرد.

مهم ترین بحثی که تو قسمت کریپتو باید بهش پرداخته بشه، همین قضیه امنیت قضیه است که ضعیفه. من راستش راجع به فارکس زیاد اطلاعات ندارم که بروکر ها امن هستن یا نه، ولی اگه اینجوری باشه و به نظرم اگه حرفه ای بخوایم به قصه نگاه کنیم، تنها تفاوت شون همین قضیه امنیت مالی هست.
به نظرم اکسچنج هایی که بیس و پایه شون مثل هویت خود کوین ها هست، یکی یکی در حال پدید اومدن هستن و دیگه کسی نمیتونه کنترل داشته باشه روشون.

ببخشین پر حرفی کردم، فقط اطلاعات ناقصم رو در اختیارت گذاشتم :)

بالا