بعد از مدت ها سلام عرض میکنم خدمتت
این سایت تریدینگ ویوو، (
لینک) همه سایت ها و اکسچنج هایی که با آلت کوین و بیت کوین کار میکنن، رو به طور حرفه ای پشتیبانی میکنه. ینی من شخصا فقط از طریق api یا محیط خود سایت برای اردر گذاشتن ازشون استفااده میکنم و برای چارت از این استفاده میکنم. خیلی هم حرفه ای . یه سری بهش بزنین. فارکس و انواع و اقسام استاک و اینا رو هم پشتیبانی میکنه . از محیط متاتریدر خیلی خوب تره به نظر من. این از بحث چارت و اندیکاتور ها و ...
در مورد لوریج و استاپ لاس و باقی قضایا هم اکسچنج ها تقریبا همه پشتیبانی میکنن. فقط دو تا اکسچنج وجود داره که خیلی ضعیف عمل میکنه تو این قضیه. یکی yobit و دیگری همین btc-e که فعلا داون شده. البته btc-e اخیرا وصل کرده بود خودش رو به همین سایت تریدینگ ویوو ولی از قسمت رایگانش استفاده میکرد.
مهم ترین بحثی که تو قسمت کریپتو باید بهش پرداخته بشه، همین قضیه امنیت قضیه است که ضعیفه. من راستش راجع به فارکس زیاد اطلاعات ندارم که بروکر ها امن هستن یا نه، ولی اگه اینجوری باشه و به نظرم اگه حرفه ای بخوایم به قصه نگاه کنیم، تنها تفاوت شون همین قضیه امنیت مالی هست.
به نظرم اکسچنج هایی که بیس و پایه شون مثل هویت خود کوین ها هست، یکی یکی در حال پدید اومدن هستن و دیگه کسی نمیتونه کنترل داشته باشه روشون.
ببخشین پر حرفی کردم، فقط اطلاعات ناقصم رو در اختیارت گذاشتم