• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
برای دلار زدن توی kraken.com/ فقط میشه چک و سویفت فرستاد ؟

وبمانی و پرفکت قبول نمیکنه ؟

چقدر ارزش داره این سایت ؟ 1 درصد از کل بازار رو در اختیار داره

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283

همين الان يه اربيتراژ استثنايي پريد 30 دلار سود از 30 دلار خريد. اينقدر دير كانفيرم شد يكي ديگه sell زد . موند رو دستم.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بعد از مدت ها سلام عرض میکنم خدمتت :)

این سایت تریدینگ ویوو، (لینک) همه سایت ها و اکسچنج هایی که با آلت کوین و بیت کوین کار میکنن، رو به طور حرفه ای پشتیبانی میکنه. ینی من شخصا فقط از طریق api یا محیط خود سایت برای اردر گذاشتن ازشون استفااده میکنم و برای چارت از این استفاده میکنم. خیلی هم حرفه ای . یه سری بهش بزنین. فارکس و انواع و اقسام استاک و اینا رو هم پشتیبانی میکنه . از محیط متاتریدر خیلی خوب تره به نظر من. این از بحث چارت و اندیکاتور ها و ...

در مورد لوریج و استاپ لاس و باقی قضایا هم اکسچنج ها تقریبا همه پشتیبانی میکنن. فقط دو تا اکسچنج وجود داره که خیلی ضعیف عمل میکنه تو این قضیه. یکی yobit و دیگری همین btc-e که فعلا داون شده. البته btc-e اخیرا وصل کرده بود خودش رو به همین سایت تریدینگ ویوو ولی از قسمت رایگانش استفاده میکرد.

مهم ترین بحثی که تو قسمت کریپتو باید بهش پرداخته بشه، همین قضیه امنیت قضیه است که ضعیفه. من راستش راجع به فارکس زیاد اطلاعات ندارم که بروکر ها امن هستن یا نه، ولی اگه اینجوری باشه و به نظرم اگه حرفه ای بخوایم به قصه نگاه کنیم، تنها تفاوت شون همین قضیه امنیت مالی هست.
به نظرم اکسچنج هایی که بیس و پایه شون مثل هویت خود کوین ها هست، یکی یکی در حال پدید اومدن هستن و دیگه کسی نمیتونه کنترل داشته باشه روشون.

ببخشین پر حرفی کردم، فقط اطلاعات ناقصم رو در اختیارت گذاشتم :)

ممنونم از پاسختون
چند تا نکته عرض کنم
لینکی که دادید دیدم اصلا به هیچ عنوان با متاتریدر قابل مقایسه نیست و بسیار ضعیفتره در قسمت اندیکاتور و اسیلاتورها که دیگه هیچی
حالا با داینامیک و آمی مقایسه نکردم اصلا، که قطعا تکلیفش مقابل اونام روشنه
در خصوص بروکر باید عرض کنم کاری به آلت کوین و این چیزا نداره بعضی بروکرها فقط بیتکوین رو ساپورت میکنن کسی بخواد سایر آلت کوین ها کار کنه اصلا توی بروکر خبری ازش نیست
اما علاوه بر بیتکوین در یه بروکر شما تمام جفت ارزها و کامودیتی ها و cfd و نفت و طلا و... هم دارید
در مورد امنیتش هم که بیاید معتبرترین و تکمیلترین اکسچنج رو با یه بروکر مثلا همین ایکس ام مقایسه کنیم ببینیم نتیجه چیه از لحاظ اعتبار و تاییدیه ها و امنیت و....

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

انگار از سایتهایی مثل c-cex معتبرتر هست.
من نمیتونم کریپتو کارنسی دپوزیت کنم هنوز tire 0 هستم Deposits and withdrawals are not available. (چند ماهه Tier 1 روی Pre-Verified هست)چطور انتطار داری فیات دپوزیت کنی.

یه اکانت دیگه ساختم زده وریفای رو زده Processing ببینم چی میشه

همين الان يه اربيتراژ استثنايي پريد 30 دلار سود از 30 دلار خريد. اينقدر دير كانفيرم شد يكي ديگه sell زد . موند رو دستم.
شانس نداریم که
منم ظهر zcash از یه سایت به سایت دیگه انتقال دادم. اگه زود میرسید تا 20 دلار تو هر زدکش سود داشت. ولی دیر رسید (حدود 1 ساعت پیش) اگه الان بفروشم 3 دلار ضرره

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
انگار از سایتهایی مثل c-cex معتبرتر هست.
من نمیتونم کریپتو کارنسی دپوزیت کنم هنوز tire 0 هستم Deposits and withdrawals are not available. (چند ماهه Tier 1 روی Pre-Verified هست)چطور انتطار داری فیات دپوزیت کنی.

یه اکانت دیگه ساختم زده وریفای رو زده Processing ببینم چی میشه

شانس نداریم که
منم ظهر zcash از یه سایت به سایت دیگه انتقال دادم. اگه زود میرسید تا 20 دلار تو هر زدکش سود داشت. ولی دیر رسید (حدود 1 ساعت پیش) اگه الان بفروشم 3 دلار ضرره

:D من وریفای کردم الان به tier 3 محدودیتم شده 25 هزار دلار

ولی فقط چک قبول میکنه برای دلار

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
:D من وریفای کردم الان به tier 3 محدودیتم شده 25 هزار دلار

ولی فقط چک قبول میکنه برای دلار
چقدر طول کشید؟ من برای tire 1 و tire 2 چند ماه هر وقت سر میزدم Pre-Verified بود.
چه مدارکی فرستادی؟ من برای تائید آدرس برای bank statement تائیدیه موجودی (account balance certificate) رو فرستادم.

برای ویتدراو چی قبول میکنه؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
از بانک چیزی نخواست برای من
اینا بود
یه عکس از پاسپورتم + یه قبض

• Full name
    • Date of birth
    • Country of residence
    • Phone number
  • Government issued ID
  • Verified proof of residence (e.g., utility bill no more than 3 months old)
  • Social Security number (US only)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از بانک چیزی نخواست برای من
اینا بود
یه عکس از پاسپورتم + یه قبض

• Full name
    • Date of birth
    • Country of residence
    • Phone number
  • Government issued ID
  • Verified proof of residence (e.g., utility bill no more than 3 months old)
  • Social Security number (US only)
قبض که فارسیِ. قبض فارسی فرستادی؟ یا ترجمه رسمی کردی
بجز قبض، صورتحساب بانک و صورتحساب کارت اعتباری و گواهی اقامت هم قبول میکنن. من تائیدیه موجودی رو بجای صورتحساب فرستادم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
قبض که فارسیِ. قبض فارسی فرستادی؟ یا ترجمه رسمی کردی
بجز قبض، صورتحساب بانک و صورتحساب کارت اعتباری و گواهی اقامت هم قبول میکنن. من تائیدیه موجودی رو بجای صورتحساب فرستادم

اطلاعات خارجی فرستیدم
قبلا برای پیپالم مدارک خریده بودم

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
خب من توی سایتهایی که شما میفرمایید اکانت ندارم بخاطر اینکه پلتفرم متاتریدر استفاده میکنم که بروکرها ارائه میدن و چارتی که این سایتها ارائه میدن از نظر من دو ریال ارزش نداره ضمن اینکه امکانات نرم افزاری بسیار محدودی دارن نسبت به متاتریدر و....
هه هه. موافقم. البته من با متاتریدر کار نکردم، زیادم از TA سردرنمیارم که بخوام برم طرفش. فقط نظرم رو عرض کردم.

خب نگفتید چه لوریج هایی این سایتها ارائه میدن؟
من فقط میدونم آپشنش رو دارن. مثلا kraken نوشته تا x5.0
okcoin 10x-20x
Bitmex upto 100x
باید تک تک چک کنم تا دقیق بگم.

لطفا لینک سایتهایی که میگید چارتشون عالیه بدید تا یه نگاهی بندازم این سایت مرحوم که افتضاح بود در این مورد
همشون همون اسم + .com
https://bittrex.com
polo هم گفتم APIش خوبه برای اینکه همه OHLCها رو میده میتونی خودت نرم‌افزاری چارت کنی و آنالیز. سایتهای بیت‌کوینی رو زیاد من کارنکردم ولی فکر کنم kraken و bitstamp دارن همینطور.

اکسچنجرها برای هر خرید و یا هر فروش چقدر کارمزد میگیرن؟
قانونهاشون متفاوته. ولی اکثراً دور و ور 0.1٪ تا 0.25٪ بیشتر نیست.
بعضی‌ها هم تا 0٪‌ میره. Maker و Taker تعریف میکنن که دقیقاً نمیدونم چطوریه و برحسب حجم معاملات تا صفر میرسونن.

آیا این سایتها حالت دمو هم دارن که افرادی که با مارکت یا ترید و کار با سایت کلا آشنا نیستن بتونن با پول مجازی فعالیت کنن تا یاد بگیرن؟
نه همشون.
بازم میگم من خیلی با سایتهای بیت‌کوینی کارنکردم. تو کار ALTام اونم تو bittrex که نه trex نه polo دمو ندارن.
ولی دیدم بعضی از این‌سایتها دمو دارن الان یادم نیست کدوم بود.

من مشکل دیگم اینجاست که تا به امروز حرفی از بروکر برای بیت‌کوین نشنیدم. اینه که یکم تعجب‌آوره برام و اینکه ازقبلم نمیدونستم اصلاً بروکر چیچی هست :)

سايت kraken با ين كار مي كنه بيشتر درسته؟
اجسچنج اروپایی هست و اصل حجمش روی یورو و دلاره.
دلار کانادا داره و JPY که فکر کنم همون ین باشه ولی ته جدولن https://coinmarketcap.com/exchanges/kraken/

yobit یوبس‌ترین اکسچنج جهانه. اصلاً سمتش نرین مگر مجبور بودین.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اطلاعات خارجی فرستیدم
قبلا برای پیپالم مدارک خریده بودم
هه. من مدارک خودم رو فرستادم.
اسکن پاسپورت هم خریده بودی؟
کلاً چقدر هزینه اش شد؟ قابل اعتماد هست این مدارک؟

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
-------
نه من که اصن یوبیت کار نمیکنم. من فقط بیترکس کار میکنم.

ممنونم از پاسختون
چند تا نکته عرض کنم
لینکی که دادید دیدم اصلا به هیچ عنوان با متاتریدر قابل مقایسه نیست و بسیار ضعیفتره در قسمت اندیکاتور و اسیلاتورها که دیگه هیچی
حالا با داینامیک و آمی مقایسه نکردم اصلا، که قطعا تکلیفش مقابل اونام روشنه
در خصوص بروکر باید عرض کنم کاری به آلت کوین و این چیزا نداره بعضی بروکرها فقط بیتکوین رو ساپورت میکنن کسی بخواد سایر آلت کوین ها کار کنه اصلا توی بروکر خبری ازش نیست
اما علاوه بر بیتکوین در یه بروکر شما تمام جفت ارزها و کامودیتی ها و cfd و نفت و طلا و... هم دارید
در مورد امنیتش هم که بیاید معتبرترین و تکمیلترین اکسچنج رو با یه بروکر مثلا همین ایکس ام مقایسه کنیم ببینیم نتیجه چیه از لحاظ اعتبار و تاییدیه ها و امنیت و....
نسخه غیررایگانش خوبه. قابلیت هایی داره که نسخه رایگانش نداره
بله خب قطعا ما که کارمون آلت کوین هست، نمیتونیم اون ها رو تو فارکس پیدا کنیم. و قرارم نیست دنبالش بریم. مگه این صرفاً بخوایم ترید کنیم که اون وقت ترید هرچی باشه، خب اسمش میشه ترید.
الان همه چیز تو بحث کریپتو نو و جدید هست و قطعا چیزی به تکاملی فارکس با تجربه چندین دهه دولاپ و توسعه نمیتونیم توش مشاهده کنیم.
اما همین تریدینگ ویو که مثلا هست، کار یکی مث من رو راه میندازه و اوکی هم هست.
و اینکه اینم بگم، شما خودتون استاد ما هستین، اما توی بحث کریپتو، با یه سری حمایت مقاومت و فیبو و ترند و یه مک دی و یه سی سی آی، راحت کار آدم راه میفته. حتی الیوت هم صرف تعداد امواج به کار میان و قوانین ش زیاد درست درمون ممکنه ست نشه. میخوام بگم در این حد مارکت نو، درب و داغون ولی سوداوری هست :D

مخلصیم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
-------
نه من که اصن یوبیت کار نمیکنم. من فقط بیترکس کار میکنم.

نسخه غیررایگانش خوبه. قابلیت هایی داره که نسخه رایگانش نداره
بله خب قطعا ما که کارمون آلت کوین هست، نمیتونیم اون ها رو تو فارکس پیدا کنیم. و قرارم نیست دنبالش بریم. مگه این صرفاً بخوایم ترید کنیم که اون وقت ترید هرچی باشه، خب اسمش میشه ترید.
الان همه چیز تو بحث کریپتو نو و جدید هست و قطعا چیزی به تکاملی فارکس با تجربه چندین دهه دولاپ و توسعه نمیتونیم توش مشاهده کنیم.
اما همین تریدینگ ویو که مثلا هست، کار یکی مث من رو راه میندازه و اوکی هم هست.
و اینکه اینم بگم، شما خودتون استاد ما هستین، اما توی بحث کریپتو، با یه سری حمایت مقاومت و فیبو و ترند و یه مک دی و یه سی سی آی، راحت کار آدم راه میفته. حتی الیوت هم صرف تعداد امواج به کار میان و قوانین ش زیاد درست درمون ممکنه ست نشه. میخوام بگم در این حد مارکت نو، درب و داغون ولی سوداوری هست :D

مخلصیم
من اطلاعات زیادی از این مارکت ندارم
اما چیزی که دستگیرم شده از تحقیقاتی که کردم و صحبتهایی که شنیدم این هست که مارکت بسیار بی ثبات و ناامنی هست
و ترید در چنین مارکتی واقعا ریسک بالایی داره
گاها نوسانات شدیدی دیده میشه
اعتبار و ارزش این مارکت واقعا ثبات و امنیت مورد نظر رو نداره
اما بازار فارکس شما جفت ارزهای معتبر و شناخته شده جهانی رو ترید میکنید بطور مثال دلار پوند یورو و... که ارزش و اعتبار و ثبات و موجودیتشون هیچ مشکل یا ریسکی نداره یا مثلا طلای جهانی معامله میکنید یا مثلا سهام شرکتی مثل گوگل و آمازون و فلان و...
استفاده از متاتریدر رایگان هست
و ضمنا من ابتدای صحبتهام اگر حرف از بروکر زدم و وارد مقایسه سایتهای اکسچنج و بروکر شدیم بخاطر این بود که در مورد ترید دلار و بیتکوین داشتم عرض میکردم
سایر موارد که اصلا توی بروکرها ارائه نمیشن که بخوایم در موردش مقایسه کنیم یا حرفی بزنیم
همون بیتکوین به دلار هم بعضی بروکرها ساپورت میکنن فقط

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
btc-e سایتش اسکم شد ؟! 75 دلار داخلش داشتم عجب اشتباهی کردما 3 بار اومدم تبدیلش کنم به کد بفروشمش نکردم :(

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ی سوال داشتم پویا خان
مثلا قیمت اتریوم تو سی سکس حدود 8 دلار گرونتر از بیتترکس هست میشه مثلا تو بیتترکس بیایم اتریوم بخریم و تو سی سکس بفروشیم و سود کنیم با این جابه جایی و اینکه اگر میشه از این 8 دلار تفاوت چقدرش برامون میمونه هر سکه سودش؟؟؟؟؟؟با توجه به کارمزدهاشو اینا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بای بای btc-e ؟؟
the domain for btc-e has been seized
آخه به عنکریا نکبت چه شده پلیس دنبا. اگه سایت btc-e تو ایران بود باز می تونستن این کار کنن؟
banner.png

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
بای بای btc-e ؟؟
the domain for btc-e has been seized
آخه به عنکریا نکبت چه شده پلیس دنبا. اگه سایت btc-e تو ایران بود باز می تونستن این کار کنن؟
banner.png
والا تو ایران اگه بود الان ادمین btc-e داشت با پوتین تو روسیه آب جو میزد !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ادمین اینجا کجاست بهتر نیست این تاپیک و "عوامل موثر در قیمت بیت کوین" یکی بشن . بشه تاپیک درباره بیت کوین و سایر کریپتو کارنسی ها

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
ی سوال داشتم پویا خان
مثلا قیمت اتریوم تو سی سکس حدود 8 دلار گرونتر از بیتترکس هست میشه مثلا تو بیتترکس بیایم اتریوم بخریم و تو سی سکس بفروشیم و سود کنیم با این جابه جایی و اینکه اگر میشه از این 8 دلار تفاوت چقدرش برامون میمونه هر سکه سودش؟؟؟؟؟؟با توجه به کارمزدهاشو اینا
سلام به این کار میگن آربیتراژ
ولی یکی از بهترین نوع اربیتراژ ها اینطور هست که هر دو نوع کوین (بهتره کریپتو باشه که کارمزد برداشت و دریافتش چیزی نباشه) رو توی هر دو اکسچنج باهم داشته باشید
مثل اتریوم و بیت کوین توی هر دو اکسچنج مد نظر
بعد اختلاف قیمت که تو یکی دیدید تو اون یکی بفروشید.
این رو ادامه میدید تا وقتی موجودی یکی بالانسش کم بیاد
بعد از اکسچنجی که بیشتره انتقال میدید به اون یکی.
من این رو کار میکنم و از نوع دیگه ش که اینور بخری ببری اونور بفروشی بهتره.

البته پیدا کردن چنین موقعیت هایی کار دست نیست. ولی برای کوین هایی که تازه وارد بازار میشن و نوسان زیادی دارن خوبه.

بالا