mehrashkan
Registered User
ممکنه جواب سوال بنده رو بدید؟ توی همون پست آخرمخواهش مي كنم. خوب منم اطلاعات زيادي درباره فاركس ندارم. فاركس و تريد ارز تو اكسچينجر هر كدوم مزايا و معايبي دارن.
Sent from my SM-G570F using Tapatalk
ممکنه جواب سوال بنده رو بدید؟ توی همون پست آخرمخواهش مي كنم. خوب منم اطلاعات زيادي درباره فاركس ندارم. فاركس و تريد ارز تو اكسچينجر هر كدوم مزايا و معايبي دارن.
فکر کنم برای معامله کردن به روش فارکس هست. بعضی اکسچنجرها اضافه کردن. مارجین و لوریج و.. . با این تریدهای که خودمون میکنیم فرق داره... spacebtc.com یه نمونه که این روش رو داره
همین چیزی که mehrashkan میگه .. با این تفاوت تو خود اکسنچر معامله میشه نه بروکر
تو فارکس میشه جفت ارز بیتک کوین/دلار رو معامله کرد.
يه سايتي pooya87 معرفي كردن bitmex.com يه چيزي به اسم لوريج داره كه آخرش 100 هستش حالا نمي دونم كار ميكنه يا نه؟فکر کنم برای معامله کردن به روش فارکس هست. بعضی اکسچنجرها اضافه کردن. مارجین و لوریج و.. . با این تریدهای که خودمون میکنیم فرق داره... spacebtc.com یه نمونه که این روش رو داره
همین چیزی که mehrashkan میگه .. با این تفاوت تو خود اکسنچر معامله میشه نه بروکر
تو فارکس میشه جفت ارز بیتک کوین/دلار رو معامله کرد.
تو پست آخر شما كه سوالي موجود نيست.ممکنه جواب سوال بنده رو بدید؟ توی همون پست آخرم
منظورم این سوال بودعذر میخوام بیتکوین واحد پول کدوم کشور یا اتحادیه اس؟ من حقیقتا اطلاع نداشتم اسکناس و سکه های بیتکوین در بازار موجوده
گفته بودم که چیزی از این مارکت نمیدونم
اين واقعا سوال بود ببخشيد متوجه نشدم. اولا شما گفتين ييت كوين تو بعضي بروكر ها معامله ميشه.منظورم این سوال بود
ممنون میشم اگه لطف کنید
ضمنا من در تاپیکی که مربوط به سایت اکسچنجر هست دارم در مورد مقایسه همین سایتها با بروکر صحبت میکنم
موضوع جدید و متفاوتی نیست
من عرض کردم پولهای مجازی که میگید رو توی بروکر نمیشه ترید کرداين واقعا سوال بود ببخشيد متوجه نشدم. اولا شما گفتين ييت كوين تو بعضي بروكر ها معامله ميشه.
دوما عزيزم به كلمات دقت نكردي من چي گفتم ؟؟؟ پـــــــول مــــــــجــــــازي اونوقت شما دنبال اسكناس مي گردي؟
آخ معذرت مي خوام . شوخي كردم متوجه نشديد؟من عرض کردم پولهای مجازی که میگید رو توی بروکر نمیشه ترید کرد
فقط بیتکوین/دلار رو میشه در بعضی بروکرها ترید کرد
شما پاسخ دادی : فدات بشم بيت كوين پول مجازي نيست !!!!!
بلاخره چی شد؟ من گیج شدم
مجازی هست یا نه؟
نه دوست عزیز من برای شوخی اینجا نیستمآخ معذرت مي خوام . شوخي كردم متوجه نشديد؟
بله بيت كوين پول مجازيه خوب اينكه كاملا مشخصه.
پولهاي مجازي اين چنيني نوسان زيادي دارن بخاطر همينه ميگم شايد براي فاركس مناسب نباشه.
دوست عزیز شما یک نگاه به bitmex بندازید، پیشرفته ترین اکسچینج بیت کوین همین سایت هست که تا لورج 100x هم پشتیبانی میکنهبا توجه به پاسخ شما و @rightahead
من یه مقایسه ای انجام دادم
به این نتیجه رسیدم که بعضی از کریپتو کارنسی ها (بیتکوین و اتریوم و لایت کوین) فقط در بروکرها قابل ترید هستن (البته در بعضی از بروکرها فقط)
در زمینه لوریج تقریبا مثل هم هستن (البته با توجه به صحبتهای پویا خان چون من چیزی ندیدم که متوجه بشم اکسچنجرها هم لوریج میدن)
پلتفرم معاملاتی بروکر ها به مراتب قویتر و کاملتر از پلتفرم و چارت اکسچنجرهاست (شاید برای بعضیا این مهم نباشه اما وقتی طریقه استفاده از ابزار رو یاد بگیرن مطمئنا تاثیرشم توی تریدشون میبینن)
بعضی از بروکر ها برای شروع بونس و آفرهای رایگان خوبی میدن که توسط افراد خبره ای مثل شماها میتونه استفاده و قابل دریافت و برداشت بشه
از لحاظ کارمزد در معاملات هم فکر میکنم شرایط تقریبا یکسان هست (شاید کمی بروکر بهتر باشه) چون در بروکر ماکسیمم اسپرد 3 پیپ هست و مینیمم هم صفر!
در خصوص استاپ میخواستم ببینم تعیین استاپ در این سایتها که شما میگید در همون لحظه خرید انجام میشه؟ میشه تریل کرد استاپ رو؟ فعال شدنش شرایط خاصی میخواد از لحاظ دستوری یا اینکه کاملا خودکار و بدون محدودیت به محض رسیدن به قیمت تعیین شده بیتکوین شما فروخته میشه؟
نهایتا به مهمترین نکته میرسیم
اونم اعتبار و امنیت این دو هست که رگوله بروکرها رو میتونید توی سایتهاشون چک کنید و حجم معاملاتشون هم مشخصه در واقع بروکر ها (علاوه بر بازار ارز) کارگزار بورس های بزرگ دنیا هستن
خلاصه هر كي يه نظري داره. در هر صورت موفق باشيد.نه دوست عزیز من برای شوخی اینجا نیستم
خب منم عرض کردم این پولهای مجازی در بروکر قابل ترید نیستن
بینشون فقط جفت ارز بیتکوین/دلار در بعضی بروکرها در دسترسه
و در نهایت اینکه نتیجه گیریتون (خط آخر پیامتون) از نظر من با توجه به سواد اندکی که توی کارم دارم اشتباهه
ببخشید ده تا 25 چی؟دوست عزیز شما یک نگاه به bitmex بندازید، پیشرفته ترین اکسچینج بیت کوین همین سایت هست که تا لورج 100x هم پشتیبانی میکنه
درضمن ممنون میشم چند تا از بروکر هایی که اسپرد پایین برای بیت کوین دارند رو معرفی کنید، من چند تایی رو چک کردم اسپرد بین 10 تا 25 داشتند!
متوجه نشدم .ویژگی اینا چیه؟
درباره فارکس منم زیاد وارد نیستم اگه اشتیاه گفتم @mehrashkan تصحیح کنهيه سايتي pooya87 معرفي كردن bitmex.com يه چيزي به اسم لوريج داره كه آخرش 100 هستش حالا نمي دونم كار ميكنه يا نه؟
دلارببخشید ده تا 25 چی؟
درصد؟ پیپ؟ یا...؟
چشم اون سایت هم نگاه میکنم
ممنون
مارجین همون لوریج میشه مثلا5x یعنی پولتو 5 برابر میکنه ولی اگه قیمت 1/5 افت کنه کل پولت میرهکسی میدونه جریان
MARGIN
و
FUNDING
تو اکسچنج bitfinex
چیه؟
کسانی که میرند تو اکسپنج بخاطر معامله آلت کوین هاست نه بیت کوینخب من هم ترید میکنم و بیتکوین هم این اواخر کار کردم ولی خیلی کم
اما نه توی این سایت
چون کار باهاش برام راحت نبود و چارتهاش برای کارم کامل نبود
از طریق بروکر کار میکردم
خب چرا از طریق بروکر (که فکر میکنم راه اصلی اینکار باشه) اقدام نکردید (و نکردن بقیه دوستان) ؟
با یه حساب فارکس توی یه بروکر درست خسابی از دو طرف بازار میشد سود گرفت که
هم از صعود و هم از نزولش
مشکل اینجاست احتمالا بخوان از طریق xbtc وریفای کنیم که خودش 2 ماه طول میکشه و اخرش رد میکنن
با پول همه چی میشه خرید
http://www.secondeyesolution.ch/
http://majaziland.ir/
چون من اطلاعات زیادی درباره خرید و فروش بیت کوین ندارم(یعنی کلا ندارم!)میشه بگین شما بیت کوین رو به پل نقد تبدیل میکنین؟! چون تو صفحه 21 همین تاپیک هم گفتین که عکس پاسپورت و فلان فرستادید و من واقعا گیج شدم.اگه میشه یه ذره واضح تر توضیح بدید که شما به پول نقد تبدیل کردید یا نه؟!شماره مجازی چطوری بسازیم
من خیلی باهاشون کار نکردم خصوصا اینکه سایتی که من توشم (Bittrex) نداره. برای همین هم من تو بات خودم با Alert کار میکنم و دستی میرم خودم تصمیم میگیرم.در خصوص استاپ میخواستم ببینم تعیین استاپ در این سایتها که شما میگید در همون لحظه خرید انجام میشه؟ میشه تریل کرد استاپ رو؟ فعال شدنش شرایط خاصی میخواد از لحاظ دستوری یا اینکه کاملا خودکار و بدون محدودیت به محض رسیدن به قیمت تعیین شده بیتکوین شما فروخته میشه؟
بروکر رو نمیدونم جون همونطور که قبلا هم گفتم اصلا توی این 3- 4 سال نشنیدم. ولی این اکسچنجها هیچکدون regulate نشدن...اونم اعتبار و امنیت این دو هست که رگوله بروکرها رو میتونید توی سایتهاشون چک کنید و حجم معاملاتشون هم مشخصه در واقع بروکر ها (علاوه بر بازار ارز) کارگزار بورس های بزرگ دنیا هستن
تبدیل نسیت، اضافی میدن.پويا خان ميشه بگيد داره چه اتفاقاتي تو بعضي اكسچينجر ها ميوفته. اين تبديل بيت كوين كاربران به بيت كش توسط سايت چيه ديگه؟؟؟؟ آيا اجباري هستش؟