• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خواهش مي كنم. خوب منم اطلاعات زيادي درباره فاركس ندارم. فاركس و تريد ارز تو اكسچينجر هر كدوم مزايا و معايبي دارن.
ممکنه جواب سوال بنده رو بدید؟ توی همون پست آخرم

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

8030

Registered User
لایک‌ها
465
فکر کنم برای معامله کردن به روش فارکس هست. بعضی اکسچنجرها اضافه کردن. مارجین و لوریج و.. . با این تریدهای که خودمون میکنیم فرق داره... spacebtc.com یه نمونه که این روش رو داره
همین چیزی که mehrashkan میگه .. با این تفاوت تو خود اکسنچر معامله میشه نه بروکر
تو فارکس میشه جفت ارز بیتک کوین/دلار رو معامله کرد.

متوجه نشدم .ویژگی اینا چیه؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
فکر کنم برای معامله کردن به روش فارکس هست. بعضی اکسچنجرها اضافه کردن. مارجین و لوریج و.. . با این تریدهای که خودمون میکنیم فرق داره... spacebtc.com یه نمونه که این روش رو داره
همین چیزی که mehrashkan میگه .. با این تفاوت تو خود اکسنچر معامله میشه نه بروکر
تو فارکس میشه جفت ارز بیتک کوین/دلار رو معامله کرد.
يه سايتي pooya87 معرفي كردن bitmex.com يه چيزي به اسم لوريج داره كه آخرش 100 هستش حالا نمي دونم كار ميكنه يا نه؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
ممکنه جواب سوال بنده رو بدید؟ توی همون پست آخرم

تو پست آخر شما كه سوالي موجود نيست.
اگه منظورتون ( اجازه نداریم مقایسه کنیم؟ ) هستش. كه تا اونجا من اطلاع دارم شما نبايد تو تاپيك با يه موضوع مثلا btc-e يه موضوع جديد ايجاد بكنيد.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
عذر میخوام بیتکوین واحد پول کدوم کشور یا اتحادیه اس؟ من حقیقتا اطلاع نداشتم اسکناس و سکه های بیتکوین در بازار موجوده
گفته بودم که چیزی از این مارکت نمیدونم

منظورم این سوال بود
ممنون میشم اگه لطف کنید

ضمنا من در تاپیکی که مربوط به سایت اکسچنجر هست دارم در مورد مقایسه همین سایتها با بروکر صحبت میکنم
موضوع جدید و متفاوتی نیست

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
منظورم این سوال بود
ممنون میشم اگه لطف کنید

ضمنا من در تاپیکی که مربوط به سایت اکسچنجر هست دارم در مورد مقایسه همین سایتها با بروکر صحبت میکنم
موضوع جدید و متفاوتی نیست

اين واقعا سوال بود ببخشيد متوجه نشدم. اولا شما گفتين ييت كوين تو بعضي بروكر ها معامله ميشه.
دوما عزيزم به كلمات دقت نكردي من چي گفتم ؟؟؟ پـــــــول مــــــــجــــــازي اونوقت شما دنبال اسكناس مي گردي؟

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اين واقعا سوال بود ببخشيد متوجه نشدم. اولا شما گفتين ييت كوين تو بعضي بروكر ها معامله ميشه.
دوما عزيزم به كلمات دقت نكردي من چي گفتم ؟؟؟ پـــــــول مــــــــجــــــازي اونوقت شما دنبال اسكناس مي گردي؟
من عرض کردم پولهای مجازی که میگید رو توی بروکر نمیشه ترید کرد
فقط بیتکوین/دلار رو میشه در بعضی بروکرها ترید کرد

شما پاسخ دادی : فدات بشم بيت كوين پول مجازي نيست !!!!!

بلاخره چی شد؟ من گیج شدم
مجازی هست یا نه؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
من عرض کردم پولهای مجازی که میگید رو توی بروکر نمیشه ترید کرد
فقط بیتکوین/دلار رو میشه در بعضی بروکرها ترید کرد

شما پاسخ دادی : فدات بشم بيت كوين پول مجازي نيست !!!!!

بلاخره چی شد؟ من گیج شدم
مجازی هست یا نه؟

آخ معذرت مي خوام . شوخي كردم متوجه نشديد؟
بله بيت كوين پول مجازيه خوب اينكه كاملا مشخصه.
پولهاي مجازي اين چنيني نوسان زيادي دارن بخاطر همينه ميگم شايد براي فاركس مناسب نباشه.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
آخ معذرت مي خوام . شوخي كردم متوجه نشديد؟
بله بيت كوين پول مجازيه خوب اينكه كاملا مشخصه.
پولهاي مجازي اين چنيني نوسان زيادي دارن بخاطر همينه ميگم شايد براي فاركس مناسب نباشه.
نه دوست عزیز من برای شوخی اینجا نیستم
خب منم عرض کردم این پولهای مجازی در بروکر قابل ترید نیستن
بینشون فقط جفت ارز بیتکوین/دلار در بعضی بروکرها در دسترسه
و در نهایت اینکه نتیجه گیریتون (خط آخر پیامتون) از نظر من با توجه به سواد اندکی که توی کارم دارم اشتباهه

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
Upcoming Bitcoin and Bitcoin cash fork
دوستان خوب حالا چه ميشه؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
با توجه به پاسخ شما و @rightahead
من یه مقایسه ای انجام دادم
به این نتیجه رسیدم که بعضی از کریپتو کارنسی ها (بیتکوین و اتریوم و لایت کوین) فقط در بروکرها قابل ترید هستن (البته در بعضی از بروکرها فقط)
در زمینه لوریج تقریبا مثل هم هستن (البته با توجه به صحبتهای پویا خان چون من چیزی ندیدم که متوجه بشم اکسچنجرها هم لوریج میدن)
پلتفرم معاملاتی بروکر ها به مراتب قویتر و کاملتر از پلتفرم و چارت اکسچنجرهاست (شاید برای بعضیا این مهم نباشه اما وقتی طریقه استفاده از ابزار رو یاد بگیرن مطمئنا تاثیرشم توی تریدشون میبینن)
بعضی از بروکر ها برای شروع بونس و آفرهای رایگان خوبی میدن که توسط افراد خبره ای مثل شماها میتونه استفاده و قابل دریافت و برداشت بشه
از لحاظ کارمزد در معاملات هم فکر میکنم شرایط تقریبا یکسان هست (شاید کمی بروکر بهتر باشه) چون در بروکر ماکسیمم اسپرد 3 پیپ هست و مینیمم هم صفر!
در خصوص استاپ میخواستم ببینم تعیین استاپ در این سایتها که شما میگید در همون لحظه خرید انجام میشه؟ میشه تریل کرد استاپ رو؟ فعال شدنش شرایط خاصی میخواد از لحاظ دستوری یا اینکه کاملا خودکار و بدون محدودیت به محض رسیدن به قیمت تعیین شده بیتکوین شما فروخته میشه؟
نهایتا به مهمترین نکته میرسیم
اونم اعتبار و امنیت این دو هست که رگوله بروکرها رو میتونید توی سایتهاشون چک کنید و حجم معاملاتشون هم مشخصه در واقع بروکر ها (علاوه بر بازار ارز) کارگزار بورس های بزرگ دنیا هستن
دوست عزیز شما یک نگاه به bitmex بندازید، پیشرفته ترین اکسچینج بیت کوین همین سایت هست که تا لورج 100x هم پشتیبانی میکنه
درضمن ممنون میشم چند تا از بروکر هایی که اسپرد پایین برای بیت کوین دارند رو معرفی کنید، من چند تایی رو چک کردم اسپرد بین 10 تا 25 داشتند!

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
نه دوست عزیز من برای شوخی اینجا نیستم
خب منم عرض کردم این پولهای مجازی در بروکر قابل ترید نیستن
بینشون فقط جفت ارز بیتکوین/دلار در بعضی بروکرها در دسترسه
و در نهایت اینکه نتیجه گیریتون (خط آخر پیامتون) از نظر من با توجه به سواد اندکی که توی کارم دارم اشتباهه

خلاصه هر كي يه نظري داره. در هر صورت موفق باشيد.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز شما یک نگاه به bitmex بندازید، پیشرفته ترین اکسچینج بیت کوین همین سایت هست که تا لورج 100x هم پشتیبانی میکنه
درضمن ممنون میشم چند تا از بروکر هایی که اسپرد پایین برای بیت کوین دارند رو معرفی کنید، من چند تایی رو چک کردم اسپرد بین 10 تا 25 داشتند!
ببخشید ده تا 25 چی؟
درصد؟ پیپ؟ یا...؟
چشم اون سایت هم نگاه میکنم
ممنون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
متوجه نشدم .ویژگی اینا چیه؟

يه سايتي pooya87 معرفي كردن bitmex.com يه چيزي به اسم لوريج داره كه آخرش 100 هستش حالا نمي دونم كار ميكنه يا نه؟
درباره فارکس منم زیاد وارد نیستم اگه اشتیاه گفتم @mehrashkan تصحیح کنه
کار تو فارکس با ترید خیلی فرق داره..
در ترید فرضاً الان بیت کوین 2700 دلار هست ما 1000 دلار داریم، 100 دلارش بیت کوین میخریم 0.037 بیت کوین نصیبمون میشه. تو بالانس 0.037 بیت کوین و 900 دلار داریم. بیت کوین بره روی 2750 و ما بیت کوینمون رو بفروشیم (1.85) 0.037x50 دلار سود میکنیم.

اما در فارکس خرید و فروش نمیکنیم. فقط پیشنهاد قیمت میزنیم . فرضا بیت کوین 2700 دلار هست. ما 100 دلار تو بالانسمون داریم. لوریج 10 رو انتخاب میکنیم (لوریج یا اهرم اجازه میده چند برابر موجودیمون (اندازه همین لوریج ، اگه 10 باشه 10 برابر اگه 100 باشه 100 برابر) خرید/فروش کنیم) خب ما 100 دلار داشتیم لوریج رو 10 انتخاب کردیم میتونیم اندازه 1000 دلار معامله کنیم.

بیت کوین 2700 باشه ما اندازه 200 دلار (در اصل 20 دلار ، موجودیمون 100 دلار بود اما چون لوریج 10 زدیم میشه 1000 دلار معامله کرد) پیشنهاد خرید زده باشیم، بیت کوین بره روی 2750 معامله رو ببینم. اگه اشتباه نکنم 3.7 دلار سود میکنیم ، میزان درستش رو @mehrashkan لطف کنه محاسبه کنه. (نحوه محاسبه پیپ تو بیت کوین درست نمیدونم چطوره.)

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
ببخشید ده تا 25 چی؟
درصد؟ پیپ؟ یا...؟
چشم اون سایت هم نگاه میکنم
ممنون

دلار ;)
https://whaleclub.co/markets
ببینید من هیچ اطلاعاتی درباره فارکس ندارم
من فقط یک ربات نوشتم که روزانه 20 تا 30 معامله انجام میده، به همین خاطر هم فی معاملات خیلی تاثیر داره روی نتیجه نهایی
فعلا با bitmex کار می کنم که کارمزدش خیلی خوب هست، آیا بروکری هست که فی معاملاتش از bitmex هم پایین تر باشه؟
بیتمکس taker fee 0.075% و maker fee -0.025 درصد محاسبه می کنه

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
کسی میدونه جریان
MARGIN
و
FUNDING

تو اکسچنج bitfinex
چیه؟
مارجین همون لوریج میشه مثلا5x یعنی پولتو 5 برابر میکنه ولی اگه قیمت 1/5 افت کنه کل پولت میره
FUNDING هم میشه قرض دادن برای همین مارجین یعنی شما پولتو میدی به دیگران که باهاش مارجین بگیرن در عوض یه مبلغ ثابتی سود میده
فک کنم ماهی 1 درصد هست ، مطمئن نیستم

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
خب من هم ترید میکنم و بیتکوین هم این اواخر کار کردم ولی خیلی کم
اما نه توی این سایت
چون کار باهاش برام راحت نبود و چارتهاش برای کارم کامل نبود
از طریق بروکر کار میکردم
خب چرا از طریق بروکر (که فکر میکنم راه اصلی اینکار باشه) اقدام نکردید (و نکردن بقیه دوستان) ؟
با یه حساب فارکس توی یه بروکر درست خسابی از دو طرف بازار میشد سود گرفت که
هم از صعود و هم از نزولش
کسانی که میرند تو اکسپنج بخاطر معامله آلت کوین هاست نه بیت کوین
بروکر فقط بیت داره
بازار آلت ها خیلی پر نوسان تر و پر سود تر ( و البته پر ضرر تر! ) هست

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام دوستان
کدوم سایت معتبر هستش برای فری لایت کوین و اتریوم و اتریوم کلاسیک ؟

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
مشکل اینجاست احتمالا بخوان از طریق xbtc وریفای کنیم که خودش 2 ماه طول میکشه و اخرش رد میکنن

:D با پول همه چی میشه خرید
http://www.secondeyesolution.ch/

http://majaziland.ir/

شماره مجازی چطوری بسازیم
چون من اطلاعات زیادی درباره خرید و فروش بیت کوین ندارم(یعنی کلا ندارم!)میشه بگین شما بیت کوین رو به پل نقد تبدیل میکنین؟! چون تو صفحه 21 همین تاپیک هم گفتین که عکس پاسپورت و فلان فرستادید و من واقعا گیج شدم.اگه میشه یه ذره واضح تر توضیح بدید که شما به پول نقد تبدیل کردید یا نه؟!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
در خصوص استاپ میخواستم ببینم تعیین استاپ در این سایتها که شما میگید در همون لحظه خرید انجام میشه؟ میشه تریل کرد استاپ رو؟ فعال شدنش شرایط خاصی میخواد از لحاظ دستوری یا اینکه کاملا خودکار و بدون محدودیت به محض رسیدن به قیمت تعیین شده بیتکوین شما فروخته میشه؟
من خیلی باهاشون کار نکردم خصوصا اینکه سایتی که من توشم (Bittrex) نداره. برای همین هم من تو بات خودم با Alert کار میکنم و دستی میرم خودم تصمیم میگیرم.
ولی امکانات جالبی دارن. میتونین شرط‌های مختلفی براش بذارین تا در اون صورت بفروشه.

اونم اعتبار و امنیت این دو هست که رگوله بروکرها رو میتونید توی سایتهاشون چک کنید و حجم معاملاتشون هم مشخصه در واقع بروکر ها (علاوه بر بازار ارز) کارگزار بورس های بزرگ دنیا هستن
بروکر رو نمیدونم جون همونطور که قبلا هم گفتم اصلا توی این 3- 4 سال نشنیدم. ولی این اکسچنج‌ها هیچکدون regulate نشدن...
بعضیهاشون مثل Coinbase تو امریکا یه سری لایسنس دارن ولی .... :)

پويا خان ميشه بگيد داره چه اتفاقاتي تو بعضي اكسچينجر ها ميوفته. اين تبديل بيت كوين كاربران به بيت كش توسط سايت چيه ديگه؟؟؟؟ آيا اجباري هستش؟
تبدیل نسیت، اضافی میدن.
شما اگه بیت‌کوین توی سایتهایی مثل bittrex و یه سری دیگه داشتی قبل از دیروز الان به همون اندازه بهت بیت‌کوین کش داده که میتونی بفروشی یا نگه داری.
اگه قبل از دیروز توی کیف بیت‌کوینت هم بیت‌کوین داشتی الان توی BCH هم همون مقدار رو داری فقط باید بری خودت بکشی بیرون.

بالا