• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام به این کار میگن آربیتراژ
ولی یکی از بهترین نوع اربیتراژ ها اینطور هست که هر دو نوع کوین (بهتره کریپتو باشه که کارمزد برداشت و دریافتش چیزی نباشه) رو توی هر دو اکسچنج باهم داشته باشید
مثل اتریوم و بیت کوین توی هر دو اکسچنج مد نظر
بعد اختلاف قیمت که تو یکی دیدید تو اون یکی بفروشید.
این رو ادامه میدید تا وقتی موجودی یکی بالانسش کم بیاد
بعد از اکسچنجی که بیشتره انتقال میدید به اون یکی.
من این رو کار میکنم و از نوع دیگه ش که اینور بخری ببری اونور بفروشی بهتره.

البته پیدا کردن چنین موقعیت هایی کار دست نیست. ولی برای کوین هایی که تازه وارد بازار میشن و نوسان زیادی دارن خوبه.
بهترين روش براي آربيتراژ بنظرم اينه كه از هر سه ارز ليت و بيت و داج دم دست داشته باشي كه بلافاصله كوين موردنظر را با مناسب ترين قيمت نسبت به سايت مقصد خريد و ارسال كني. البته ريسك كار رو بايد قبول كني. آلتكوين امكان داره هر لحظه ديگه ماين نشه.
موقع ارسال بلاك جديد داره اما بعد ارسال نداره و بلاك جديدي ساخته نشه و ضرر. 50 دلار من همينطور الان ول شده تا يكي ماين كنه ارسال بشه.

البته پیدا کردن چنین موقعیت هایی کار دست نیست. ولی برای کوین هایی که تازه وارد بازار میشن و نوسان زیادی دارن خوبه.
اگه ربات اينكار انجام بده كه عاليه. پيدا كردن قيمت دستي خيلي مشكله.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سلام و عرض ادب ! دوستان میشه یه توضیح بدید که چطور خرید میکنید و چطور میفروشید ؟ از طریق درگاه بانک های ایران این اتفاق میفته یا خیر ؟

کلا یه توضیح جامع یکی بده بلکه ما هم وارد این بازار شدیم !

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
خبر داغ داغ :)
امروز btc-e یه خبر منتشر کرد و قول داد اوضاع رو درست میکنه. میگن FBI سرورها و دامین رو گرفته فقط LOL
تا 1-2 هفته دیگه سایت برمیگرده به حالت قبل، اگر برنگشت تا آخر آگوست قول دادن تا 1 سپتامبر (تقریباً 32 روز دیگه) شروع کنن به برگردودن پولها (Refund)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2056158.0

درضمن فکر کنم خط آخر میگه ای یارو الکساندر اصلا صاحب btc-e نبوده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
امروز btc-e یه خبر منتشر کرد و قول داد اوضاع رو درست میکنه. میگن FBI سرورها و دامین رو گرفته فقط LOL
تا 1-2 هفته دیگه سایت برمیگرده به حالت قبل، اگر برنگشت تا آخر آگوست قول دادن تا 1 سپتامبر (تقریباً 32 روز دیگه) شروع کنن به برگردودن پولها (Refund)

مشکل اینجاست احتمالا بخوان از طریق xbtc وریفای کنیم که خودش 2 ماه طول میکشه و اخرش رد میکنن

هه. من مدارک خودم رو فرستادم.
اسکن پاسپورت هم خریده بودی؟
کلاً چقدر هزینه اش شد؟ قابل اعتماد هست این مدارک؟

:D با پول همه چی میشه خرید
http://www.secondeyesolution.ch/

http://majaziland.ir/

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این fbi یون گشاد اگه راست میگه نمیشه ادمینای .crypto-trade که پولهای ما رو دزدید بگیره و پولهای ما رو برگردونه ... گیر داده به لیبرتی و btc-e که (راست یا دروغ) پول شویی میکنن.

مشکل اینجاست احتمالا بخوان از طریق xbtc وریفای کنیم که خودش 2 ماه طول میکشه و اخرش رد میکنن

با پول همه چی میشه خرید
http://www.secondeyesolution.ch/

http://majaziland.ir/
قبلاً تو یه سایت خارجی دیده بودم. حتی حساب بانکی ... اما نمی دونستم قابل اعتماد هست یا نه. حساب بسته بشه یا نشه.
اون تائیدیه موجودی که فرستادم (موجودی هم 3000 تومن بود:D)امروز ایمیل از پرفکت مانی و moneypolo اومد که حسابها وریفای شدن.
اوکی پی چند دقیقه نشده درخواست وریفای رو بست. نگفته بودن وریفای شده یا نشده. تیکت رو دوباره باز کردم هنوز جواب ندادن

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بهترين روش براي آربيتراژ بنظرم اينه كه از هر سه ارز ليت و بيت و داج دم دست داشته باشي كه بلافاصله كوين موردنظر را با مناسب ترين قيمت نسبت به سايت مقصد خريد و ارسال كني. البته ريسك كار رو بايد قبول كني. آلتكوين امكان داره هر لحظه ديگه ماين نشه.
موقع ارسال بلاك جديد داره اما بعد ارسال نداره و بلاك جديدي ساخته نشه و ضرر. 50 دلار من همينطور الان ول شده تا يكي ماين كنه ارسال بشه.

اگه ربات اينكار انجام بده كه عاليه. پيدا كردن قيمت دستي خيلي مشكله.

من خودم برای انتقال پول بین اکسچنجها از xrp (ریپل) استفاده میکنم.مثل سرعت نور منتقل میشه و هیچ کانفرمی هم نمیخواد وکارمزدش انتقالش هم تقریبا نزدیک صفر هست!!
به مقصد که رسید تبدیلش کن به دلار یا بیت کوین.

وضع بازار التها اسفناک شده حداقل تکونی هم نمیخوره.
سلام و عرض ادب ! دوستان میشه یه توضیح بدید که چطور خرید میکنید و چطور میفروشید ؟ از طریق درگاه بانک های ایران این اتفاق میفته یا خیر ؟

کلا یه توضیح جامع یکی بده بلکه ما هم وارد این بازار شدیم !

برادر بزار اعصابت راحت بمونه.تو این بازار حداقل بالای 50 درصد ضرر میدن.

siamak222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بنظرم ِ DNR Denariusارزش سرمایه گذاری داره یک التکوین جدید با ظرفیت پایین در ضمن برای ماینرها هم خوب سود اوره

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من خودم برای انتقال پول بین اکسچنجها از xrp (ریپل) استفاده میکنم.مثل سرعت نور منتقل میشه و هیچ کانفرمی هم نمیخواد وکارمزدش انتقالش هم تقریبا نزدیک صفر هست!!
به مقصد که رسید تبدیلش کن به دلار یا بیت کوین.

وضع بازار التها اسفناک شده حداقل تکونی هم نمیخوره.

برادر بزار اعصابت راحت بمونه.تو این بازار حداقل بالای 50 درصد ضرر میدن.
ایکس ار پی رو بین کدام صرافی ها جابه جا میکنید سی سکس ک نداره بیترکس داره مثلا

8030

Registered User
لایک‌ها
465
لیست اکسچنجهاش اینجا هست:
https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/#markets
من بین فنیکس و ترکس بیشتر کار میکنم.پلتفرم اصلی معاملات من بیت فنیکس هست ولی برای خرید التکوینها از ترکس استفاده میکنم.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

با توجه به پاسخ شما و @rightahead
من یه مقایسه ای انجام دادم
به این نتیجه رسیدم که بعضی از کریپتو کارنسی ها (بیتکوین و اتریوم و لایت کوین) فقط در بروکرها قابل ترید هستن (البته در بعضی از بروکرها فقط)
در زمینه لوریج تقریبا مثل هم هستن (البته با توجه به صحبتهای پویا خان چون من چیزی ندیدم که متوجه بشم اکسچنجرها هم لوریج میدن)
پلتفرم معاملاتی بروکر ها به مراتب قویتر و کاملتر از پلتفرم و چارت اکسچنجرهاست (شاید برای بعضیا این مهم نباشه اما وقتی طریقه استفاده از ابزار رو یاد بگیرن مطمئنا تاثیرشم توی تریدشون میبینن)
بعضی از بروکر ها برای شروع بونس و آفرهای رایگان خوبی میدن که توسط افراد خبره ای مثل شماها میتونه استفاده و قابل دریافت و برداشت بشه
از لحاظ کارمزد در معاملات هم فکر میکنم شرایط تقریبا یکسان هست (شاید کمی بروکر بهتر باشه) چون در بروکر ماکسیمم اسپرد 3 پیپ هست و مینیمم هم صفر!
در خصوص استاپ میخواستم ببینم تعیین استاپ در این سایتها که شما میگید در همون لحظه خرید انجام میشه؟ میشه تریل کرد استاپ رو؟ فعال شدنش شرایط خاصی میخواد از لحاظ دستوری یا اینکه کاملا خودکار و بدون محدودیت به محض رسیدن به قیمت تعیین شده بیتکوین شما فروخته میشه؟
نهایتا به مهمترین نکته میرسیم
اونم اعتبار و امنیت این دو هست که رگوله بروکرها رو میتونید توی سایتهاشون چک کنید و حجم معاملاتشون هم مشخصه در واقع بروکر ها (علاوه بر بازار ارز) کارگزار بورس های بزرگ دنیا هستن

8030

Registered User
لایک‌ها
465
استفاده از استاپ تو معاملات کریپتو میتونه فاجعه درست کنه.از امروز صبح تا حالا چندین معامله داشتم که رفتن زیر قیمت خرید ولی با قدرت قیمتاشون کشیده بالا و من سود کردم.
همین الان بیت کوین خریدم 2705 رفت تا 2750 نفروختم به یکباره سقوط کرد رو 2620

اینا پول هر کی رو دامپ کنن مال من یکی رو نمیتونن .نمیفروشم تا جوونشون بالا بیاد برگرده رو 2750 تا 2800

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
با توجه به پاسخ شما و @rightahead
من یه مقایسه ای انجام دادم
به این نتیجه رسیدم که بعضی از کریپتو کارنسی ها (بیتکوین و اتریوم و لایت کوین) فقط در بروکرها قابل ترید هستن (البته در بعضی از بروکرها فقط)
در زمینه لوریج تقریبا مثل هم هستن (البته با توجه به صحبتهای پویا خان چون من چیزی ندیدم که متوجه بشم اکسچنجرها هم لوریج میدن)
پلتفرم معاملاتی بروکر ها به مراتب قویتر و کاملتر از پلتفرم و چارت اکسچنجرهاست (شاید برای بعضیا این مهم نباشه اما وقتی طریقه استفاده از ابزار رو یاد بگیرن مطمئنا تاثیرشم توی تریدشون میبینن)
بعضی از بروکر ها برای شروع بونس و آفرهای رایگان خوبی میدن که توسط افراد خبره ای مثل شماها میتونه استفاده و قابل دریافت و برداشت بشه
از لحاظ کارمزد در معاملات هم فکر میکنم شرایط تقریبا یکسان هست (شاید کمی بروکر بهتر باشه) چون در بروکر ماکسیمم اسپرد 3 پیپ هست و مینیمم هم صفر!
در خصوص استاپ میخواستم ببینم تعیین استاپ در این سایتها که شما میگید در همون لحظه خرید انجام میشه؟ میشه تریل کرد استاپ رو؟ فعال شدنش شرایط خاصی میخواد از لحاظ دستوری یا اینکه کاملا خودکار و بدون محدودیت به محض رسیدن به قیمت تعیین شده بیتکوین شما فروخته میشه؟
نهایتا به مهمترین نکته میرسیم
اونم اعتبار و امنیت این دو هست که رگوله بروکرها رو میتونید توی سایتهاشون چک کنید و حجم معاملاتشون هم مشخصه در واقع بروکر ها (علاوه بر بازار ارز) کارگزار بورس های بزرگ دنیا هستن
با سلام. اين مقايسه بين بروكر و اكسچينجر تموم نشد؟ همونطور كه در ريپلاي بالاتر گفتم چون پولهاي مجازي افت و خيز زياد دارن معمولا براي تريد بصورت تكنيكي مثل فاركس مناسب نيستند. البته اين نظر شخصي من هستش.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
با سلام. اين مقايسه بين بروكر و اكسچينجر تموم نشد؟ همونطور كه در ريپلاي بالاتر گفتم چون پولهاي مجازي افت و خيز زياد دارن معمولا براي تريد بصورت تكنيكي مثل فاركس مناسب نيستند. البته اين نظر شخصي من هستش.
اجازه نداریم مقایسه کنیم؟
اصلا پولهای مجازی که میگید در بروکر قابل ترید نیستن
فقط بیتکوین/دلار رو میشه ترید کرد

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
اجازه نداریم مقایسه کنیم؟
اصلا پولهای مجازی که میگید در بروکر قابل ترید نیستن
فقط بیتکوین/دلار رو میشه ترید کرد

فدات بشم بيت كوين پول مجازي نيست !!!!!
البته كم كم دارن براش خودپرداز ميزنن.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
خبر داغ داغ [blocked][blocked]:)

پويا خان ميشه بگيد داره چه اتفاقاتي تو بعضي اكسچينجر ها ميوفته. اين تبديل بيت كوين كاربران به بيت كش توسط سايت چيه ديگه؟؟؟؟ آيا اجباري هستش؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
فدات بشم بيت كوين پول مجازي نيست !!!!!
البته كم كم دارن براش خودپرداز ميزنن.
عذر میخوام بیتکوین واحد پول کدوم کشور یا اتحادیه اس؟ من حقیقتا اطلاع نداشتم اسکناس و سکه های بیتکوین در بازار موجوده
گفته بودم که چیزی از این مارکت نمیدونم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
پويا خان ميشه بگيد داره چه اتفاقاتي تو بعضي اكسچينجر ها ميوفته. اين تبديل بيت كوين كاربران به بيت كش توسط سايت چيه ديگه؟؟؟؟ آيا اجباري هستش؟

بیتکش فک کنم ارز جدید هستش که داره بعد این جریانات سیگویت درست میشه

ملت هم دارن میخرنش که گرونتر بشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کسی میدونه جریان
MARGIN
و
FUNDING

تو اکسچنج bitfinex
چیه؟
فکر کنم برای معامله کردن به روش فارکس هست. بعضی اکسچنجرها اضافه کردن. مارجین و لوریج و.. . با این تریدهای که خودمون میکنیم فرق داره... spacebtc.com یه نمونه که این روش رو داره
همین چیزی که mehrashkan میگه .. با این تفاوت تو خود اکسنچر معامله میشه نه بروکر
تو بروکرهای فارکس میشه جفت ارز بیت کوین/دلار و... رو معامله کرد.

Last edited:

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
عذر میخوام بیتکوین واحد پول کدوم کشور یا اتحادیه اس؟ من حقیقتا اطلاع نداشتم اسکناس و سکه های بیتکوین در بازار موجوده
گفته بودم که چیزی از این مارکت نمیدونم

خواهش مي كنم. خوب منم اطلاعات زيادي درباره فاركس ندارم. فاركس و تريد ارز تو اكسچينجر هر كدوم مزايا و معايبي دارن.

بالا