• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت معتبر btc-e از طریق خرید و فروش بیت کوین

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
احتمالا هر کس هویتش مشخص باشه یا یه طوری بتونه برای مراجع قانونی هویتش رو مشخص کنه میتونه پولاش رو برگردونه.
همینطوری شهر هرت که نیست پولای مردم خورده بشه .پول کمی هم که نبوده.
مال باختها حق شکایت دارن وصد در صد کاربرهای اون ور پیگیری میکنن.

دفعه اول نیست که داداش اتفاق عجیب و نادری نیست.
یه زمانی که شاید شما یادت نباشه و تو این کارا بنوده باشی شایدم بودی نمیدونم بانک ایگلد تمام حسابها رو مسدود کرد برا ایرانیا رو میگفتن بسته اون موقع بعدش سایت لیبرتی رزرو یعنی بانک لیبرتی رزرو هم به همین روز دچار شد و کلا توسط پلیس فدرال تخته شد اون ک http://libertyreserve.com/ حالام این

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
جالبیش اینه که سایتهای Centeralize رو میتونن راحت ببندن ولی با DeCenteralize نمیتونن هیچ کاری کنن مثل بیت کوین...
این اکسچنج ظاهرا DeCenteralize هست دوستان میتونن استفاده کنن:
https://bitsquare.io

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من متوجه نمیشم کسایی که سرمایه گذاری میگن کردن چطوری توی این سایت سرمایه گذاری کردن
یعنی چرا به این صورت سرمایه گذاری کردن
مثلا اومدن چند میلیون پول ریختن توی این سایت و بیتکوین خریدن؟
ببخشید من چون اطلاعات دقیق و زیادی از این سایت ندارم درست متوجه نمیشم ممنون میشم اگر بگید
جواد جان شما هم چنین کاری کردی؟ @javadth

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من متوجه نمیشم کسایی که سرمایه گذاری میگن کردن چطوری توی این سایت سرمایه گذاری کردن
یعنی چرا به این صورت سرمایه گذاری کردن
مثلا اومدن چند میلیون پول ریختن توی این سایت و بیتکوین خریدن؟
ببخشید من چون اطلاعات دقیق و زیادی از این سایت ندارم درست متوجه نمیشم ممنون میشم اگر بگید
جواد جان شما هم چنین کاری کردی؟ @javadth
این سایت trader هستش
یه نوعی از بورسه دیگه
ما هم اتریوم و بیتکوین و هر چی بود خریدیم توی این سایت
منتهی خارج نکردیم به کیف پول و همینطوری توی همین سایت انبارش میکردیم تا گرون تر بشه

یه عده هم که سود کوتاه مدت میخواستن یعنی بار هر بالا پایین شدن خرید و فروش میکردن همیشه دلار داشتن توی این سایت تا سریع معامله رو انجام بدن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
این سایت trader هستش
یه نوعی از بورسه دیگه
ما هم اتریوم و بیتکوین و هر چی بود خریدیم توی این سایت
منتهی خارج نکردیم به کیف پول و همینطوری توی همین سایت انبارش میکردیم تا گرون تر بشه

یه عده هم که سود کوتاه مدت میخواستن یعنی بار هر بالا پایین شدن خرید و فروش میکردن همیشه دلار داشتن توی این سایت تا سریع معامله رو انجام بدن
خب من هم ترید میکنم و بیتکوین هم این اواخر کار کردم ولی خیلی کم
اما نه توی این سایت
چون کار باهاش برام راحت نبود و چارتهاش برای کارم کامل نبود
از طریق بروکر کار میکردم
خب چرا از طریق بروکر (که فکر میکنم راه اصلی اینکار باشه) اقدام نکردید (و نکردن بقیه دوستان) ؟
با یه حساب فارکس توی یه بروکر درست خسابی از دو طرف بازار میشد سود گرفت که
هم از صعود و هم از نزولش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب من هم ترید میکنم و بیتکوین هم این اواخر کار کردم ولی خیلی کم
اما نه توی این سایت
چون کار باهاش برام راحت نبود و چارتهاش برای کارم کامل نبود
از طریق بروکر کار میکردم
خب چرا از طریق بروکر (که فکر میکنم راه اصلی اینکار باشه) اقدام نکردید (و نکردن بقیه دوستان) ؟
با یه حساب فارکس توی یه بروکر درست خسابی از دو طرف بازار میشد سود گرفت که
هم از صعود و هم از نزولش
شما بلدی با فارکس کار کنی (اهرم و مارجین و..) 90 درصد بلد نیستن و ضرر میبینن. اما کار با این اکسچنجرها یه خرید و فروش ساده هست. مثلاً فرضاً بیت کوین 2500 دلار هست من 250 دلار دارم خرید میزنم 0.1 بیت کوین میره تو بالانسم و من 0.1 بیت کوین دارم. حالا اگه بیت کوین بشه 2800 دلار من بیت کوینم رو بفروشم 30=0.1x300 دلار سود کردم. اما اگه بشه 2200 دلار من 0.1x300=30 دلار ضرر کردم. اما اگه مثل فارکس باهاش کار کرد سود و زیان خیلی بیشتر میشه. حالا اگه کسی من که وارد نیست بخواد به روش فارکس بیت کوین خرید و فروش کنم ممکنه همه پولش رو از دست بده

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شما بلدی با فارکس کار کنی (اهرم و مارجین و..) 90 درصد بلد نیستن و ضرر میبینن. اما کار با این اکسچنجرها یه خرید و فروش ساده هست. مثلاً فرضاً بیت کوین 2500 دلار هست من 250 دلار دارم خرید میزنم 0.1 بیت کوین میره تو بالانسم و من 0.1 بیت کوین دارم. حالا اگه بیت کوین بشه 2800 دلار من بیت کوینم رو بفروشم 30=0.1x300 دلار سود کردم. اما اگه بشه 2200 دلار من 0.1x300=30 دلار ضرر کردم. اما اگه مثل فارکس باهاش کار کرد سود و زیان خیلی بیشتر میشه. حالا اگه کسی من که وارد نیست بخواد به روش فارکس بیت کوین خرید و فروش کنم ممکنه همه پولش رو از دست بده
خب دوست عزیز اینجوری که شما تصور میکنید نیست که ممکن باشه اون شخص کل پولش رو از دست بده
موارد زیادی هست که موقع ترید میتونید ازشون استفاده کنید تا همه سرمایه تون به خطر نیفته
متاسفانه یه باور غلط توی ذهن مردم افتاده و یه تصور اشتباهی به این قضیه دارن

شما در مثالی که زدید با درگیر کردن یک میلیون سرمایه به 120هزارتومن سود یا ضرر رسیدید
کمی بالاتر من یه مثال از ترید در بروکر آوردم اونو ببینید

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
در btc-e تخته شد؟ مثل cryptsy و mint و...
xBTCe چی میشه؟ انگار با btc-e در ارتباط هست

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سیگنال خروج کوتاه مدتی در 2570
البته اگر کسی زرنگ بود میتونست دقیقا بعد از تاچ مقاومت 2700 بفروشه چون دقیقا به همون محدوده 2700 واکنش نشون داد!!
حالا بگذریم خرید توی دره و فروش توی قله کار هرکسی نیست
همون 2170 خرید و 2570 فروش رو درنظر بگیریم
فرض کنیم لوریج 1به50 داریم و یک بیتکوین در 2170 میخریم (با توجه به لوریج 43.4دلار پرداخت میکنیم)
و در 2570 میفروشیم (هرچند اگه استاپ لاس تریل میشد بعد از افت از قله در 2600 هم میشد فروخت)
ولی 2600 هم بیخیال همون 2570 درنظر بگیریم بنابراین پوزیشن با 400 دلار سود بسته میشه!
البته ترید همیشه به همین راحتیا هم نیست و من توی این مارکت تازه کار هستم و فعلا فقط دارم بررسی میکنم اما به این نتیجه رسیدم که برای این مارکت میشه از تکنیکال استفاده کرد هرچند پر ریسکه اما ریواردشم عالیه
خب خیلی رفته بود بالا رفتم ریپلایش کردم براتون

من در این مثال لوریج 1به 50 در نظر گرفتم که تقریبا کم ریسکه و با درگیر کردن 43 دلار یعنی حدودا 170 تومن ترید با 400دلار یعنی حدودا 1میلیون و ششصد هزار تومن سود بسته شد و اگر ضرر هم میکرد نهایتا خیلی ناشیانه هم اقدام کرده بودیم کل 170 تومن دود میشد که با 30دلار ضرری که شما توی مثالت زدی خیلی فرقی نمیکرد!

حالا از اینکه پولتون جاش توی بروکر امنتر از اکسچنجرهاس و برای خرید فروش در بروکرها ابزار و امکانات بیشتری در اختیارتون هست بگذریم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب دوست عزیز اینجوری که شما تصور میکنید نیست که ممکن باشه اون شخص کل پولش رو از دست بده
موارد زیادی هست که موقع ترید میتونید ازشون استفاده کنید تا همه سرمایه تون به خطر نیفته
متاسفانه یه باور غلط توی ذهن مردم افتاده و یه تصور اشتباهی به این قضیه دارن

شما در مثالی که زدید با درگیر کردن یک میلیون سرمایه به 120هزارتومن سود یا ضرر رسیدید
کمی بالاتر من یه مثال از ترید در بروکر آوردم اونو ببینید

فارکس برای خیلیا ضرر داشته.
چند ماه پیش یکی از اعضای همین فروم که از من خیلی واردتر بود و میگفت از یه کانادایی هم مشورت میگیره و یکی دوهزار دلاری سود میکنه، آخرین بار که باهاش تو تلگرام چت کردم گفت 3000 دلار ضرر کرده.

به شیوه فارکس درسته سودش خوب هست اما ضررش هم همون اندازه بد هست
فرضاً تو فارکس ریت یورو/دلار 1.14 هست ، روی 1.15 فروش بزنی، اگه لوریج بالا یورو/دلار بیاد روی 1.0 (یعنی 14 درصد افت کنه) کل سرمایه ات رو از دست دادی. اما برای ترید نه. فرضا 1000 دلار سرمایه داشتی سرمایه ات میشه 860 دلار.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
منظورتون از بروکر چیه، لینکی چیزی دارین بدین :)
بروکر در واقع واسطه شما و بازار بورس جهانی هستش
معادلش در بورس ایران "کارگزاری" هست
xm.com

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
خب خیلی رفته بود بالا رفتم ریپلایش کردم براتون

من در این مثال لوریج 1به 50 در نظر گرفتم که تقریبا کم ریسکه و با درگیر کردن 43 دلار یعنی حدودا 170 تومن ترید با 400دلار یعنی حدودا 1میلیون و ششصد هزار تومن سود بسته شد و اگر ضرر هم میکرد نهایتا خیلی ناشیانه هم اقدام کرده بودیم کل 170 تومن دود میشد که با 30دلار ضرری که شما توی مثالت زدی خیلی فرقی نمیکرد!

حالا از اینکه پولتون جاش توی بروکر امنتر از اکسچنجرهاس و برای خرید فروش در بروکرها ابزار و امکانات بیشتری در اختیارتون هست بگذریم.
الان گمونم كمتر سايتي لوريج 1:50 ميده. تا اونجايي كه من در مورد لوريج مي دونم اگه مثلا قيمت مقداري افت كنه و به كف سپرده شما برسه معامله بسته مي شه و فرصت صعود دوباره رو براي قيمت نمي ده. كرييپتوكارنسي ها افت و خيز زياد دارن
لوريج xbtc-e هم مثل اينكه 1:3 هستش.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
فارکس برای خیلیا ضرر داشته.
چند ماه پیش یکی از اعضای همین فروم که از من خیلی واردتر بود و میگفت از یه کانادایی هم مشورت میگیره و یکی دوهزار دلاری سود میکنه، آخرین بار که باهاش تو تلگرام چت کردم گفت 3000 دلار ضرر کرده.

به شیوه فارکس درسته سودش خوب هست اما ضررش هم همون اندازه بد هست
فرضاً تو فارکس ریت یورو/دلار 1.14 هست ، روی 1.15 فروش بزنی، اگه یورو/دلار بیاد روی 1.0 (یعنی 14 درصد افت کنه) کل سرمایه ات رو از دست دادی. اما برای ترید نه. فرضا 1000 دلار سرمایه داشتی سرمایه ات میشه 860 دلار.
دوست عزیز منم نگفتم ضرر نداره اما دوتا مورد برا مثالی که زدید عرض کنم
اولا که هیچوقت نرخ جغت ارز از 1.14 یهو نمیاد روی 1
دوما وقتی میگم ابزار و امکانات بیشتری در اختیارتون هست منظورم همینه که مثلا شما میتونید دستور حد ضرر اجرا کنید برای تریدتون یعنی بگید stop loss روی فلان مقدار باشه بنابراین وقتی در اون ترید شما فلان مقدار ضرر کردید معامله همونجا بسته میشه و جلوی ضرر بیشتر رو میگیره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوما وقتی میگم ابزار و امکانات بیشتری در اختیارتون هست منظورم همینه که
مثلا شما میتونید دستور حد ضرر اجرا کنید برای تریدتون یعنی بگید stop loss روی فلان مقدار باشه بنابراین وقتی در اون ترید شما فلان مقدار ضرر کردید معامله همونجا بسته میشه و جلوی ضرر بیشتر رو میگیره
به نظرتون چند درصد از افراد این کارا رو انجام میدن؟ به نطر خودم 90 درصد افراد این کارا رو انجام نمیدن به همین خاطر بیشتر افراد تو فارکس ضرر دیدن

اولا که هیچوقت نرخ جفت ارز از 1.14 یهو نمیاد روی 1
بله یهو نمیاد پایین .. اما من برای نشون دادن افت درصدی تقریباً کمش (14 درصد) 1.0 رو گفتم. فارکس ممکنه از 1.14 به 1.1 هم کل سرمایه از بین بره

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
به نظرتون چند درصد از افراد این کارا رو انجام میدن؟ به نطر خودم 90 درصد افراد این کارا رو انجام نمیدن به همین خاطر بیشتر افراد تو فارکس ضرر دیدن

بله یهو نمیاد پایین .. اما من برای نشون دادن افت درصدی تقریباً کمش (14 درصد) 1.0 رو گفتم. فارکس ممکنه از 1.14 به 1.1 هم کل سرمایه از بین بره
نمیدونم چند درصد انجام میدن ولی کسایی که بلد هستن انجام میدن، چرا انجام ندن و کسی هم که بلد نیست تا یاد نگرفته خیلی بیخود میکنه وارد کار بشه :))
بلانسبت شما و دوستان، شوخی بود

خیر از 1.14 به 1.1 هم نمیاد
مثلا 1.1425 هست و میاد روی 1.1419

حالا بجز اون حد ضرر که باعث میشه شما کل سرمایتون یهو دود نشه خیلی کارای دیگه هم هست که میتونید بکنید
ولی شما همونم الان فراموش کردی باز میگی همه پولت دود میشه!

بالا