خرید و فروش کوین ها بهتر جواب میده
هر کوینی بخریدتا 3 ماه دیگه ممکنه بین 20 الی 100 درصد گرون بشه
بدون نیاز به هزینه اضافه
هر کوینی بخریدتا 3 ماه دیگه ممکنه بین 20 الی 100 درصد گرون بشه
بدون نیاز به هزینه اضافه
کارمزد پرفکت رو کردن 7.5 درصد
کد ارزان و معتبر برای BTC Code USD از کجا پیدا کنیم ؟
من در btc-e حدود 30 دلار دارم میتونم به کد تبدیلش کنم
پيش بيني كمي تخصص مي خواد وگرنه ضرر. منم از اين نمودارها چيزي درست سر در نميارم.یعنی بد شانس تر از منم هست
داشتم با خودم میگفتم اتریوم امروز خوب بالا میره بعد همون لحظه هر چی اتریوم داشتم رفتم بیتکوین خریدم
کلا دست به طلا بزنیم تبدیل میشه به پشکل
ولی اگر یه زره پشکل داشته باشیم و بندازیمش دور تبدیل به طلا میشه
البته من پول دستم نبود وگرنه میخواستم dash رو روی 136 بخرم که امروز تا 193 رسیدپيش بيني كمي تخصص مي خواد وگرنه ضرر. منم از اين نمودارها چيزي درست سر در نميارم.
https://btc-e.com/exchange/btc_usdبیتکوین در تایم فریم 15 مین به نظر میاد موفق به شکست مقاومت 2933 شده
کجا اومده پایین؟ 2945 الان
ورود در 2936
چطوریه که نرخ بیتکوین توی این سایتها با هم متفاوته؟ خب اینطوری که اصلا نمیشه تکنیکال کار کرد روشاین تاپیک روی نرخ های این بخش باید حساب کنیم
https://btc-e.com/exchange/btc_usd
چون تاپیک برای معامله روی این سایته
حدود 100 تایی از نرخ بازار کمتره البته ان سایت هم تحت تاثیر تریدر های بزرگتر از خودش هست که هزار تا هزار تایی خرید و فروش میشه
این سایت بزرگترین خرید هاش 250 تا یکجا هستش در بیتکوین
چطوریه که نرخ بیتکوین توی این سایتها با هم متفاوته؟ خب اینطوری که اصلا نمیشه تکنیکال کار کرد روش
هه منم کثر اوقات اینطوری بوده ، پریروز اتریوم رو 241 خریده بودم (البته برای خرید و فروش نخریده بودم برای آربیتراژ خریده بودم) دیروز دیدم 340 شد .. لایت کوین رو چند روز پیش 30 دلار خریده بودم فوری اومد زیر 29، به زحمت نزدیک 29.5 فروختم فرداش رفت بالای 31یعنی بد شانس تر از منم هست
داشتم با خودم میگفتم اتریوم امروز خوب بالا میره بعد همون لحظه هر چی اتریوم داشتم رفتم بیتکوین خریدم
کلا دست به طلا بزنیم تبدیل میشه به پشکل
ولی اگر یه زره پشکل داشته باشیم و بندازیمش دور تبدیل به طلا میشه
هه منم کثر اوقات اینطوری بوده ، پریروز اتریوم رو 241 خریده بودم (البته برای خرید و فروش نخریده بودم برای آربیتراژ خریده بودم) دیروز دیدم 340 شد .. لایت کوین رو چند روز پیش 30 دلار خریده بودم فوری اومد زیر 29، به زحمت نزدیک 29.5 فروختم فرداش رفت بالای 31