شانس ما رو با پشکل بریدن انگار
لایت کوینام رو فروختم اتریوم روی 355 خریدم
یه ثانیه هم بالای 355 نرفت این کوفتی
لایت کوین رفت تا 43
لایت کوین رفت تا 43
شانس ما رو با پشکل بریدن انگار
لایت کوین رفت تا 43
ما سرمایه مون به بیتکوین نمیرسهحقیقت من دارم بیشتر روی لایت کوین تمرکز میکنم , دقیقا 2 روز پیش روی رنج 27 . 8 میچرخید که الان شده 43 دلار , میشه گفت تا آخر امسال احیانا تا 150 دلار بره , اتریوم هم من 2 روز پیش تو همین تاپیک نوشتم که کوین مزخرفیه , در واقع میشه گفت داره بیت کوین رو دنبال میکنه , هر وقت قیمت btc بالا میره eth هم بالا میره و بالعکس .. کلا آدم بخواد خرید و فروش کنه به نظرم روی همون btc پیش بره بهتر از اتریوم هست چون هم سود بیشتری میده و هم مطمئن تره.
سلام داداش شما الان چه کوینی را پیشنهاد می کنید بخریمخوب رندم نخرین!
من هفته پیش PND و MOON خریدم هر دوشون 1200٪ و 1500٪ سود دادن بهم!
اتریوم رو خیلی مراقب باشین چون توی حباب بدی قرار داره و پلتفرمش خیلی باگ داره و چیزهایی مثل DAO ممکنه دوباره اتفاق بیافتن توش.
آره درسته يه روزه 2 برابر ميشن 3 برابر . نمي دونم چطور ميشه فهميد.ما سرمایه مون به بیتکوین نمیرسه
عموما بعضی کوین ها خیلی موزی هستن
یهو پامپ میشن
من مدلم فرق میکنه!سلام داداش شما الان چه کوینی را پیشنهاد می کنید بخریم
لطفا یه چند تا کوین خوب معرفی کنید چون شما با تجربه هستین.
مشکل از اتریوم نیست. این قانونیه که این اکسچنجها گذاشتن برای اینکه فی اتر خیلی زیاده!!واقعا اتريوم مزخرفه با اين حداقل انتقالش ( 0.1 ) موجودي حسابم در يه انتقال نافرجام تقديم به شبكه اتريوم شد و پريد.
باتی که میگید چیه میشه اینجا یا خصوصی برام بفرستین.من مدلم فرق میکنه!
بیتکوینو وقتی 200 دلار بود و همه داشتن ناله میکردن که مرده و دیگه آبی ازش گرم نمیشه تا میتونستم خریدم و جمع کردم. الانم فقط استراتژی: HODL
alt ها هم من یه بات دارم که باهاش خوابیدم رو مارکتهر وقت ببینم چیزی داره تکون میخوره میپرم تو، به همون سرعت هم میام بیرون! برای همین نمیتونم چیزی اینجوری پیشنهاد بدم.
مثلا امروز روز KMD و BTCD بود.
1 دونه هم Arbitrage زدم با MOON که هفت جدم اومدن جلو چشم تا کانفیرم شه![]()
یه برنامه (کد) که خودم نوشتم و دارم روش کار میکنم.باتی که میگید چیه میشه اینجا یا خصوصی برام بفرستین.
یه برنامه (کد) که خودم نوشتم و دارم روش کار میکنم.
bot ها دقیقا چه کاری انجام میدن ؟
ميشه بگيد اين اسكريپت يا برنامه رو از كجا ميشه گير آورد؟ يا چه جوري ساخته ميشه؟دو حالت دارن , یه سریاشون نرم افزاری هستن یه سری هاشون حالت اسکریپت دارن که به شکل Plugin میچسبن به مرورگر و آخرین تغییراتی که تو اکسچنجا اتقاق میفته رو نشون میدن ( اگه اشتباه نکنم ) چون یکی از دوستان همچین چیزی داشت
ميشه بگيد اين اسكريپت يا برنامه رو از كجا ميشه گير آورد؟ يا چه جوري ساخته ميشه؟
هر کاری که بخواهید و تا حدی که API جواب بده!bot ها دقیقا چه کاری انجام میدن ؟
داداش معرفی کنهر کاری که بخواهید و تا حدی که API جواب بده!
همه این اکسچنجها یه کامپیوترن که شما میتونین از طریق یه API call با اون ارتباط برقرار کنین و قیمت، order book، آخرین حجم معاملات و... بگیرین و همچنین خرید و فروش رو هم انجام بدین با رمز مخصوصی که میگیرین.
بات برای اینه که کار رو آسونتر، سریعتر، و اتوماتیک کنه.
بعضی وقتها هم میشه یه سری استراتژیهای خاصی رو روی اونها پیاده کرد.
تهیهشم یا اینه که شما مثه من بیکاری و حوصله هم داری یه ذره علاقه به برنامه نویسی هم اضافه میشه، میشینی خودت یه چیزی میسازی و هی ارتقا میدیش و بهترش میکنه.
یا اینکه پول داری میره یه دونه خوبشو میخریاگه تمایل به خرید دارید میتونم بهتون یه دونه معرفی کنم که قابل اطمینانه و تخفیف هم براتون بگیرم.
شایدم یه روزی توی امسال زد به سرم و بات رو که نوشتم open source کردم و گذاشتم رو GitHub برای همه. ولی این یه کم بعیده چون خیلی کار میبره![]()
هر کاری که بخواهید و تا حدی که API جواب بده!
همه این اکسچنجها یه کامپیوترن که شما میتونین از طریق یه API call با اون ارتباط برقرار کنین و قیمت، order book، آخرین حجم معاملات و... بگیرین و همچنین خرید و فروش رو هم انجام بدین با رمز مخصوصی که میگیرین.
بات برای اینه که کار رو آسونتر، سریعتر، و اتوماتیک کنه.
بعضی وقتها هم میشه یه سری استراتژیهای خاصی رو روی اونها پیاده کرد.
تهیهشم یا اینه که شما مثه من بیکاری و حوصله هم داری یه ذره علاقه به برنامه نویسی هم اضافه میشه، میشینی خودت یه چیزی میسازی و هی ارتقا میدیش و بهترش میکنه.
یا اینکه پول داری میره یه دونه خوبشو میخریاگه تمایل به خرید دارید میتونم بهتون یه دونه معرفی کنم که قابل اطمینانه و تخفیف هم براتون بگیرم.
شایدم یه روزی توی امسال زد به سرم و بات رو که نوشتم open source کردم و گذاشتم رو GitHub برای همه. ولی این یه کم بعیده چون خیلی کار میبره![]()
0.2 BTC بدون در نظر گرفتن تخفیف.داداش معرفی کن
قیمتش چجوریه؟
نه هنوز این قسمت کد رو کامل نکردم. ولی اون باتی که بالا معرفی کردم این کار رو قشنگ انجام میده و میشه سود خوبی ازش درآورد. فقط باید کار با بات رو یاد بگیری که ممکنه یه ذره طول بکشه.شما بخ ربات محوده قیمت یا سیگنالی میدی که در اون محدوده معامله کنه ؟
برداشت eth از btc-e غیر فعال شده مثل اینکه , اسکم شده این کوین ؟ امیدی به بهش هست ؟!