• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
1 اخطار هند هم به علیزاده داد فکر کنم دستش اصلا به توپ نخورد
البته علیزاده با اون حرکت خفنش...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
گل اول ملوان روی اشتباه کامل و منحصر به فرد ( که البته بار اولش هم نیست ) داور میدان بود که شگفتم که چرا به جای اینکه خطای کف پای مهاجم ملوان رو اول اعلام کنه ضربه ی پنالتی اعلام کرد ....

یه سوال ؟ شما چرا مدام منتظر برنامه ی نود هستید ؟ بابا مسلما اونجا نمیان این اقای مردای رو خراب کنن بگن که تصمیمش نادرست بوده ... من که شخصا به چشم و عقل خودم تکیه میکنم تا اینکه بخوام نظر دیگران هر چند اسمش کارشناس داوری باشه رو قبول کنم ....

اگه کارشناس داوری رفته تو زمینه ی داوری کلاس آموزشی و آموزش دیده و از روی قانون میتونه صحنه ها رو قضاوت کنه ... خود من هم فوتبال بازی میکنم و اینقدر وارد هستم که خیلی راحت میتونم بگم یه ضربه خطا بوده یا نه ؟ هند بوده یا نه ؟ آفساید بوده یا نه ....

حالا یکی مثل این فنائی رو میارن که وقتی میگوزه نمیفهمه خودش بوده یا بقل دستیش کارشناسی کنه .... 2 تا صحنه مشابه رو که 2 تا داور متفاوت دو نظر مختلف دادن رو همون جور که اونا نظر دادن کارشناسی می کنن .... در کل کارشناسی توی داوری بیشتر بر این اصل هست که نظر داورا رو صحیح اعلام کنن .... و اگه یه صحنه کاملا مشهود و تابلو باشه که دیگه خر هم بفهمه اونو درست اعلام می کنن .... یا بعضا هم واقعا اینقدر نفهم هستن که اصلا از یه داور درجه 50 ( مثل مادربزرگ من ) هم کمتر میتونن درست کارشناسی کنن مثل همین فنائی (با سابقه ی حضور در جام جهانی ) غیاثی ، عنایت و ....

شاید تنها کسی که توی این زمینه بیشتر عدالیت رو رعایت می کنه هوشنگ نصیرزاده هست که نظر اینچنین داره :

اختلافات زيادي بين نظرات كارشناسان داوري وجود دارد.

اين كه نظرات كارشناسان داوري در صحنه هاي بديهي و واضح با هم متفاوت باشد نه تنها موضوع خوبي نيست بلكه باعث سردرگمي افكار عمومي مي شود. در اين بين بايد نظرات مسوول كميته داوران را كه در راستاي حفظ صندلي خود است بايد جدا كرد. ولي در ساير موارد بين كارشناسان داوري نبايد بيش از حد اختلاف هاي اساسي وجود داشته باشد. به عنوان مثال اغلب كارشناسان به پنالتي مدافع سپاهان روي دي كارمو در حال حركت آكروباتيك بود اشاره نكردند يا اين كه گل عمادرضا با وجود پخش تصوير تلويزيوني در يك نشريه پر تيتراژ به عنوان گل سالم از سوي يك كارشناس معرفي شد و با وجود اين كه معلوم بود خطاي يدالله اكبري هافبك استقلال در بازي با پيكان مستحق دريافت كارت زرد دوم نبوده ولي كارشناس داوري اين اخراج را تاييد كرده ولي دو پنالتي همين مسابقه را تكذيب مي كند.

اين دوگانگي ها ناشي از چند چيز است:

1- بي دقتي در ارايه نظريات،‌ چون كارشناسان در واقع به سوالات افكار عمومي پاسخ مي گويند و وظيفه دارندحتي صحنه ها را چندبار ديده تا يك نظريه صحيح به مردم ارايه دهند.

2- جايگاه ارتباط با داور مسابقه است كه چقدر مي تواند لحن و ادبيات كارشناس را تغيير دهد.

3- نفي ذاتي قضاوت داوران است براي اين كه به تشكيلات رسمي آنها يعني كميته داوران حمله شود.

اگر چه در تمامي اين موارد به هر صورت كارشناس به اعتماد افكار عمومي نسبت به خودش پشت كرده بايد گفت از زاويه ديگر كميته داوران نيز در حمله كردن به كارشناسان داوري و در دفاع بي مورد از داوران اسباب اين مي شوند كه نظرات بعدي كارشناسان نسبت به داوري خصمانه تر ابراز شود.به هر صورت بايد گفت كه وقتي صدا و سيما خبرگزاري ها و مطبوعات به يك كارشناس اعتماد مي كنند تا پاسخ سوالاتشان را از او بگيرند.او بايد احترام مردم و جايگاه رسانه ها و براساس آنچه در استاندارد اين ورزش است رابيان كند وحقوق نانوشته خوانندگانن را نسبت به دستيابي به واقعيت ها مدنظر قرار دهد.

هوشنگ نصیرزاده

اینم جدول در پایان هفته ی چهاردهم :

172s5h.jpg

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خداییش مرادی همون بهتر که قضاوت نکنه ، احمق عوضی نزدیک بود استقلال رو ببازونه ، بازم به غیرت بچه ها
اون گزارشگر بی مادر هم که دیگه هیچ !
حالا دوباره یه گوساله مثل فنایی رو میارن ، میگه 100% پنالتی درست هست و آقای مرادی درست تشخیص دادن !!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
همون طور که میبینید با آرنج میزنه تو صورت طالبلو !
حالا ما قضاوت نمیکنیم منتظر برنامه نود می مونیم !! ولی عین این حرکت تو بازی با پیکان میگفتن اخراج داره آقایون کارشناس ها !

جدا اینطوری فکر می کنی ؟ من که اصلا فکر نمیکنم این نامردا بخوان این صحنه رو توی برنامه ی 90 عنوان کنن .... تازه اون غیاثی احمق میاد میگه : بنده خدا مهاجم ملوان کجا بپره رو هوا ؟ داره میره برای توپ ... دستشم برده بالا که به طالب لو نخورده ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید صبر کرد و دید.... این مرادی نمیدونم چرا خدافظی نمیکنه. پنالتی مسلم برای تیم ما نگرفت تو بازی با مس

این پنالتی هم که گرفت مشکوک بود.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خوب به سلامتی این علی دایی ح ر و م ز ا د ه آرش برهانی رو دعوت نکرد به جشا سید صالجی رو دعوت کرد که ریده به تیمش !!!
اینجا لازمه که همه با هم بگیم دایی ک .. ن ..

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
دایی که از اولش آدم نبود! بعدشم بهتر بازیکنامون نرن اصلا! بمونن با تیم هماهنگ باشن مصدومم نمیشن!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حروم.زاده بودن مال یه ثانیه ی این علی پفی.یوز هست .... نمی دونم چی از این خلعتبری و سید صالحی و این جور بازیکنا دیده ؟؟؟؟؟؟

بهتر آقا .... ای کاش که جباری و قربانی و منتظری و اینا رو هم دعوت نمی کرد .... ای کاش اصلا این تیم جام جهانی نره ... با این اوضاع و تیمی که این دراز عوضی بسته فقط تو جام جهانی آبروریزی میشه ....

آقا یکی یا علی بگه بره این حروم لقمه رو ترور کنه :D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خوب به سلامتی این علی دایی ح ر و م ز ا د ه آرش برهانی رو دعوت نکرد به جشا سید صالجی رو دعوت کرد که ریده به تیمش !!!
اینجا لازمه که همه با هم بگیم دایی ک .. ن ..

عليرضا جان حالا يه مقدار آرومتر.

به قول آشيموتو :
بعدشم بهتر بازیکنامون نرن اصلا! بمونن با تیم هماهنگ باشن مصدومم نمیشن!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من به علت اينکه دانشگاه بودم بازی هارو نتونستم ببينم،وقتی فهميدم 2 -2 شد حالم کلی گرفته شد
ولی همين که اکثراً ميگيد خوب بازی کرد،خيلی خوبه،ايشالا همين روند رو ادامه ميده،کسی از وضعيت جباری خبر نداره؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
عليرضا جان حالا يه مقدار آرومتر.

نمیشه !!! واقعا قاطی هستم از دستش !! بابا به خدا اینا انگیزرو از جوونا میگیره ! باید دستمال دایی رو بزنه تا بیاد تیم ملی !!
منم میدونم نره بهتره آماده تر میشه تیم ولی ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کسی از وضعيت جباری خبر نداره؟

جباری مثل اینکه مینیسیکش (درست گفتم ؟ :rolleyes: ) آسیب دیده ... فکر نمی کنم مشکلش جدی باشه و احتمالا برای اینکه توی زمین ناهموار ملوان مصدومیتش تشدید نشه بازی نکرد ....

ولی جدائیش تو که بازی رو ندیدی بهتره بدونی که جان واریو تو این بازی کولاک محض بود واقعا بازیش محشر بود جوری که اصلا نبود جباری که احساس نشد هیچی انگار 3 تا جباری تو زمین داشتیم .... زوج جباری و جان واریو باید برای سالهای سال برای تیم استقلال حفض بشن ...

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
وايييييييييييييييييي

مردم از خنده از حرفاي اين احمد زاده. مردك تو برو ماهيتو بگير بيايي مربي گري چي كار كني. ميگه كل بازي دست ما بود. اصلا استقلال مخصوصا توي نيمه دوم نتونست موقعيت داشته باشه :lol: و ما بايد برنده ميشديم.
تازه ميگه پنالتي 100% درست بود.

قلعه نوعي رو هم حال كردم ميگه خوشحالم كه مرادي برگشت به داوري تا به ضرر استقلال هم پنالتي بگيره :lol:

راستي رجبي ميگفت يه بازيكن برزيلي كه توي اسپورتينگ بازي ميكنه (مهاجم) كسي نميدونه كي رو ميگه؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اردوگاه آبی

جبارى تا ۳ هفته فيزيوتراپى مى كند
ايران ورزشى - به نظر مى رسد مصدوميت مجتبى جبارى جدى تر از چيزى است كه تصور مى شد و اين مى تواند خبر بدى براى قلعه نويى و آبى پوشان باشد كه شماره هشت استقلال را در روزهايى كه در اوج آمادگى قرار داشت بايد براى مدتى در اختيار نداشته باشند. جبارى طبق نظر پزشكان تيم، بايد به مدت ۳ هفته فيزيوتراپى كند همچنين نتيجه MRI جبارى امروز مشخص مى شود، نتيجه اى كه مشخص خواهد كرد كه جبارى چه مدت از ميادين فوتبال به دور خواهد بود.

كوشكى تا دو هفته ديگر مى رسد
ايران ورزشى - بيژن كوشكى كه در جريان تمرينات هفته گذشته استقلال دچار مصدوميت شده بود و در بازى با ملوان حضور نداشت طبق اعلام پزشكان استقلال به مدت ۲ هفته بايد فيزيوتراپى كند، با توجه به تعطيلى ليگ به مدت ۲ هفته قلعه نويى مى تواند اميدوار باشد كه مدافع تيمش را براى بازى با فولاد در هفته پانزدهم در اختيار داشته باشد.

تعطيلى تمرين استقلال تا دوشنبه
بازيكنان و اعضاى كادر فنى استقلال كه ديشب وارد تهران شدند به دستور قلعه نويى سرمربى اين تيم تا دوشنبه استراحت مى كنند و از دوشنبه تمرينات خود را پيگيرى خواهند كرد.استقلالى ها پيش از اين قرار بود در صورت نتيجه نگرفتن در اين بازى تمرينات خود را تعطيل نكنند اما با دستور قلعه نويى اين مهم صورت گرفت.

سفر جانواريو لغو شد
فابيو جانواريو هافبك برزيلى استقلال كه تصميم گرفته بود در تعطيلى نيم فصل به همراه همسرش به امارات برود به دليل تأخير در تهيه رواديد اين كشور نمى تواند به اين سفر برود. جانواريو شايد از تعطيلات استفاده كند و به شمال كشور برود.

دكتر نوروزى:
جبارى را به بازى فولاد مى رسانم
مجتبى جبارى كه به دليل مصدوميت از ناحيه رباط پا تيمش را در بازى مقابل ملوان در انزلى همراهى نكرد به احتمال زياد به بازى فولاد خوزستان مى رسد.دكتر نوروزى مى گويد: «چند روز تعطيل هستيم و از اين فرصت استفاده مى كنيم تا جبارى بار ديگر به شرايط ايده آل دست يابد. بازى نكردن جبارى در انزلى بيشتر به دليل احتياط بود. مى ترسيديم در زمين ناهموار انزلى جبارى آسيب ببيند. براى همين او را به انزلى نبرديم.»

براى حضور در جلسه كميته اجرايى ليگ قهرمانان آسيا
واعظى اسامى استقلالى ها را به فدراسيون داد
ايران ورزشى - باشگاه استقلال تهران فهرست اسامى و فرم حضور در جلسه كميته اجرايى ليگ قهرمانان آسيا را به فدراسيون فوتبال تحويل داد. در پى ارسال نامه كنفدراسيون فوتبال آسيا جهت اعلام درخواست حضور در جلسه كميته اجرايى ليگ قهرمانان و فرصت اعلام شده از سوى سازمان ليگ برتر تا تاريخ ۱۸ آبان ماه براى ارائه اين درخواست، اميررضا واعظ آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال تهران فرم حضور در اين جلسه و مدارك لازم را روز پنج شنبه به فدراسيون فوتبال ارائه داد. با توجه به تجربه تلخ حذف از ليگ قهرمانان آسيا و همچنين برخى مشكلات پيش آمده در راه سفر واعظ آشتيانى به مالزى براى حضور در نشست مديران باشگاه هاى AFC، اين بار باشگاه استقلال تهران نخستين باشگاهى بود كه فهرست خود را به فدراسيون فوتبال ارائه داد.

بازى خيرخواهانه استقلال براى بابك معصومى
ايران ورزشى - تيم استقلال با نظر امير قلعه نويى و قولى كه باشگاه استقلال به كرجى ها داده بودند، جمعه هفته آينده در كرج يك بازى خيرخواهانه برگزار مى كند. عوايد اين ديدار به بابك معصومى كاپيتان سابق تيم ملى فوتسال كه با بيمارى سرطان روبه رو است، اهدا مى شود.

مابقی اخبار مربوط به استقلال رو میتونید اینجا بخونید

...بودن مال یه ثانیه ی این ...هست .... نمی دونم چی از این خلعتبری و سید صالحی و این جور بازیکنا دیده ؟؟؟؟؟؟

بهتر آقا .... ای کاش که جباری و قربانی و منتظری و اینا رو هم دعوت نمی کرد .... ای کاش اصلا این تیم جام جهانی نره ... با این اوضاع و تیمی که این دراز عوضی بسته فقط تو جام جهانی آبروریزی میشه ....

آقا یکی یا علی بگه بره این ... رو ترور کنه :D

آقا تو یک پست سه تا توهین دارید لطف کنید ، لطف کنید بیشتر مراعات کنید

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اردوگاه آبی

آقا تو یک پست سه تا توهین دارید لطف کنید ، لطف کنید بیشتر مراعات کنید

با اینکه این دائی عملا داره به شعور همه ی ما توهین میکنه ولی باز حق با شماست ... باید به اعصابم مسلط باشم ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برزيلي‌هاي استقلال فردا به ايران مي‌آيند
رضا رجبي پس از بازگشت به تهران: دو بازيكن سالم و حرفه‌يي را انتخاب كردم

مشاور "امير قلعه‌نويي" كه براي انتخاب بازيكن به برزيل سفر كرده بود، پس از بازگشت به تهران گفت: استقلال به يك مهاجم تمام كننده و يك مهاجم كاذب نياز داريم و بازيكن اين دو پست را در سفر خود به برزيل انتخاب كردم.

رضا رجبي در تشريح دستاوردهاي سفرش به برزيل به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: شركت وب‌ساكر از گذشته به ايران بازيكن مي‌فرستاد كه اين بازيكنان مورد قبول ما نبودند. تا اينكه اين شركت پيشنهاد داد اگر شرايط بهتري را مي‌خواهيد خودتان با حضور در برزيل بازيكنان موردنظر خود را انتخاب كنيد.

وي ادامه داد: در همين راستا از طرف كادر فني و امير قلعه‌نويي مامور شدم كه با حضور در برزيل شرايط و جوانب مختلف را سنجيده و بازيكن مورد نظر تيم را انتخاب كنم. تمام هزينه‌هاي سفر به جز بليت برعهده‌ي شركت وب ساكر بود و بنا شد طي سفرهاي بعدي اين شركت هزينه بليت را هم بپردازد.

رجبي تصريح كرد: در مدتي كه در برزيل بودم، بازيكن و CD‌هاي زيادي ديدم و به اين جمع‌بندي رسيدم كه برزيلي‌ها به جز بحث فني، مانند خود ما بحث عاطفي هم دارند. ما بازيكناني مي‌خواهيم كه زندگي خارج از فوتبال سالمي داشته باشند. فوتباليست‌هاي زيادي در برزيل هستند و من تلاش كردم با مبلغي كه مي‌توانيم بپردازيم، بهترين را انتخاب كنم. ما بازيكن بزرگ و حرفه‌اي مي‌خواهيم اما، پول زيادي هم نمي‌توانيم پرداخت كنيم.

وي تاكيد كرد: بعد از 20 روز آمدن و رفتن به اين نتيجه رسيدم كه با توجه به شرايط مالي و نوع فوتبال ايران، از ديدگاه من ما به يك مهاجم تمام كننده و يك مهاجم كاذب كه هم بازي‌ساز باشد و هم در خط حمله بازي كند، نياز داريم. در همين راستا و با توجه به شرايط مالي، دو بازيكن سالم و حرفه‌اي را انتخاب كردم.

رجبي با خودداري از ذكر نام اين بازيكنان افزود: يكي از اين بازيكنان سال‌ها در فوتبال سطح يك پرتغال بازي كرده است و ديگري در سوپر ليگ برزيل بازي كرده است.

وي درباره‌ي علت طولاني شدن سفرش گفت: هفته اول، بايد با برزيل آشنا مي‌شدم، در هفته دوم اين بازيكن را از پرتغال آوردند و من شخصا با وي و مدير برنامه‌هايش ديدار كردم. از طرفي از يك مركز آموزشي و اردوگاهي بسيار كلاس بالا به نام "اسكارين" بازديد كردم و به اين جمع‌بندي رسيدم كه ما مي‌توانيم از اين مركز استفاده كرده و تيم‌هاي باشگاهي ما در آنجا اردو بزنند.

وي خاطرنشان كرد: ما بايد در سه جبهه بجنگيم. قلعه‌نويي هميشه به جلو نگاه مي‌كند. ما چندين سال است كه در آسيا موفق نبوده‌ايم. بايد بازيكناني به تيم تزريق كنيم كه بتوانند تاثيرگذار باشند. ما بايد دورانديشي كنيم.

رجبي در رابطه با تعريف از "دوكارمو" در يك برنامه‌ي تلويزيوني اظهار كرد: هميشه به دنبال اين بوده‌ام كه كسي را تخريب كنيم. همه مي‌دانند كه دوكارمو در اين مدت ضعيف كار كرده است ولي من نمي‌خواهم كسي را تخريب كنم. شايد اين اتفاق براي ما هم پيش آيد.

وي در پايان تاكيد كرد: در صورتي كه مشكلي پيش نيايد دو بازيكن برزيلي فردا به سمت ايران حركت خواهند كرد.

منبع

با اینکه این دائی عملا داره به شعور همه ی ما توهین میکنه ولی باز حق با شماست ... باید به اعصابم مسلط باشم ...

درود بر شما :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا