• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بازی قشنگ بچه ها بیخود و بی جهت با 10 تا بی دقتی و بدشانسی پشت سر هم توی ضربه های آخر به تساوی کشید.
154fs232528.gif

به نظر من که خدایی بازی نازی بود، ولی خیلی اعصابم به هم ریخت!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
موقعیت هایی که سیاوش ، مجیدی و عنایی خراب کردن رو داشتین ؟!!
f_Khodam_c8d6ac2.gif
1148394932.gif

دیگه از مجیدی بعید بود اونطور موقعیت های به اون راحتی برای گلزنی رو خراب کنه
154fs232528.gif
سیاوش هم که تعطیل بود رسما !

وسط دفاعشون اتوبان بود ، هر دفعه سعی کردن رد بشن ، رد شدن. نمیدونم چرا نیمه ی دوم به جای تمرکز روی عمق ، کشیده بودن کناره ها و سانترهای بی هدف میکردن
unknown.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
باید بازی رو می بردیم .....

راحت راحت باید بازی رو میبردیم .... ولی باختیم

قبول کنید که مساوی کردن برای ما باخته مقابل پرسپولیس .

فوتبال هم اصلا سیاسی نبود به نظر من (البته این سری)

ثابت شد که مزدک چقدر پرسپولیسیه (اشت خودشو خفه میکرد)

حیف که کسی رو نداشتیم مجبور شدیم داداش سیا رو تا دقیقه ی 90 تو بازی نگه داریم

دم عنایتی هم گرم که پاس گلمون رو داد ....

در ضمن گل رو هم به نظرم رسید مجیدی زد نه کاظمی (شاید اشتباه میکنم)

موقعیتای گلمون تقریبا دو برابر پرسپولیسیا بود .... توی همه چیز ازشون سر بودیم ..... نیمه اول بهتر بودیم .... نیمه دوم هم اصلا هیچ حرفی واسه گفتن نداشتن ...

دروازه بانشون رو هم دیدیم که مثلا عربا وقت تلف میکرد و بازیکناشون هم مدام خودشون رو روی زمین مینداختن تا همین 1 امتیاز از دستشون نره ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
f_Khodam_c8d6ac2.gif
1148394932.gif

154fs232528.gif

وسط دفاعشون اتوبان بود ، هر دفعه سعی کردن رد بشن ، رد شدن. نمیدونم چرا نیمه ی دوم به جای تمرکز روی عمق ، کشیده بودن کناره ها و سانترهای بی هدف میکردن
unknown.gif

بچه ها نظر سنجی برنامه رو دارید ..... نتیجه تقریبا مساویه .... با اختلاف خیلی کم ....

اینم***** کسائی که می گفتن طرفدارای پرسپولیس خیلی بیشتر از استقلالیا هستن ...

به قول واعظ : مگه کیلوئی حساب میکنید که میگید طرفدارای پرسولیس بیشترن ؟

Last edited by a moderator:

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
واقعا" گل مسخره ای خوردیم ! پرسپلیس ها شاد باید به خواطر این تساوی جشن بگیرن

اکبر پور هم که واقعا" افتضاح بود ! نمیفهمم چرا این جوری بازی کرد

عنایتی هم خوب نبود

شاید اگه زوج سید صالحی برهانی تو بازی بود الان نتیجه خیلی فرق میکرد

راستی جالب تو تاپیک همسایه هم همه میدونن از نظر فنی حرفی برای گفتن ندارن
همه ی بحث ها سر تبانی
حتی تبانی توی مسابقه اس ام اس =))

Last edited by a moderator:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خیلی بد شانس بودیم چند تا شوت خوب هم بیگ زاده زد در کل خیلی سر بودیم .

راستی بعد از بازی بحث داوری هم داشتن؟پنالتی به نظر مشکوک بود.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
f_Khodam_c8d6ac2.gif
1148394932.gif

154fs232528.gif

unknown.gif

عزیز من از مجیدی بعید نبود نمیخواست که بزنه....

حالم دیگه داره از این مملکت بهم میخوره.جدا دلمون به چی خوشه؟

دیدید تو جام جم صمد گفت به خاطر بعضی شرایط کشور نتونستیم برنده باشیم....

ادیت: در ضمن ازتون یه خواهش دارم انجام میدید رفاقتی؟ میشه برید گل برگشتی اینارو دوباره قشنگ و با دقت ببینید؟ طالب لو جا خالی داد در حالی توپ دوم هم میتونست بگیره...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جدی گفت بخاطر بعضی از شرایط کشور ؟!؟!؟!؟!؟!؟!

اینطوری باشه که فردا چوب تو استینش میکنن !!!!!!!!!!!

2 تیم اصلا بازی نمیکردند..... دربی منچستر رو ببینید با اینها مقایسه کنید

نه استقلال جسارت داشت نه پرسپولیس

هر دفعه بیشتر شک ایجاد میشه که اینها عمدا شل بازی میکنند

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بر روي نيمكت دستم پر نبود
مرفاوي:
بازيكنان نمايش هميشگي‌شان را ارائه نكردند
بازيكنان جواب "حيدري" را خواهند داد

191.jpg

صمد مرفاوي گفت: از نتيجه به دست آمده رضايت ندارم و اميدوارم در بازي‌هاي بعد بتوانيم به روند پيروزي بازگرديم

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي استقلال در نشست مطبوعاتي گفت: بازي استقلال و پرسپوليس هيچ وقت قابل پيش بيني نيست و نمي‌توان به خاطر اين كه يك تيم در شرايط بحراني است گفت حتما تيم حريف پيروز مي‌شود. داربي شرايط خاص خود را دارد و بازيكنان با توجه به فشار و استرسي كه رويشان است نمي‌توانند آنچه كه مد نظر مربيان است را پياده كنند. اگر شرايط برعكس بود و استقلال در وضعيت بحراني قرار داشت باز هم نمي‌توانستيم درباره نتيجه اين بازي پيش‌بيني داشته باشيم.

وي افزود: در نيمه اول به خاطر غرور كاذب بازيكنان دچار مشكل شديم، همه مي‌گفتند چون استقلال ابومسلم را برده و پرسپوليس هم باخته، قطعا استقلال پيروز مي‌شود، همين مساله روي بازيكنان استرس ايجاد كرده بود.

مرفاوي درباره تعويض فرهاد مجيدي هم گفت: مي‌خواستيم در خط حمله جابجايي داشته باشيم. فكر مي‌كرديم حضور يك بازيكن پرانرژي مي‌تواند به تيم ما كمك كند. انرژي فرهاد مجيدي هم تحليل رفته بود، به همين خاطر تغييري را ايجاد كرديم.

وي در پاسخ به اين سوال كه چه زماني تساوي‌هاي كسل كننده دو تيم به پايان مي‌رسد گفت: ما و پرسپوليس هم دوست داريم يكي پيروز شويم اما با توجه به تبليغاتي كه انجام گرفته بود، ‌اين حق را به بازيكنان بدهيد كه نتوانند نمايش هميشگي‌شان را ارائه كنند.

مرفاوي ادامه داد: قبل از گل پرسپوليس هم عملكرد خوبي داشتيم اما بعد از گلي كه خورديم شرايط‌مان بهتر شد. با اين حال اگر من بر روي نيمكت دستم پرتر بود، مي توانستم تغييراتي را ايجاد كنم اما متاسفانه ما روي نيمكت مهاجم ديگري نداشتيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه بسياري از بازيكنان پرسپوليس معتقد بودند هنگام گل استقلال بازيكنان استقلال بازي جوانمردانه را انجام ندادند گفت: داور دستور بازي داد، وقتي داور مي‌گويد بازي كنيد نمي‌توانيم موقعيت‌مان را از دست بدهيم.

مرفاوي در پاسخ به اين سوال كه سپهر حيدري گفته بازيكنان استقلال مي‌خواستند ما را تحقير كنند اما با اين بازي تنها مي‌توانستند تيم بانوان ما را شكست دهند، گفت: اين سوال به من مربوط نيست. بازيكن حرف زده و ان‌شاءالله بازيكنان هم جواب او را خواهند داد.

وي در پايان درباره داوري گفت: صحنه پنالتي به ما نزديك نبود اما كارتي كه به حيدري داده شد اشتباه بود. چندين هفته است كه بازيكنان ما همين طور كارت مي‌گيرند و اين باعث شده است كه بازيكنان ما محروم شوند.

مرفاوي افزود: در همه جاي دنيا وقتي به بازيكني كارت ناحق مي‌دهند آن كارت را پاك مي‌كنند اما متاسفانه در ايران اين اتفاق نمي‌افتد. ما مجبوريم در شهرهاي مختلف با توپ‌هاي مختلف بازي كنيم، اين در حالي است كه به عنوان مثال در ليگي مانند ليگ امارات سازمان ليگش توپ را براي تيم‌هاي مختلف وارد مي‌كند. با اين حال ما منكر زحمات سازمان ليگ نمي‌شويم.

تماشاگران پرسپوليس و استقلال، دو تيم را به تباني متهم كردند
162.JPG

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همه ی دوستان
جدا از بحث سیاسی بودن و نبودن بازی یه چیز واسم جالب بود
اونم اینکه چقدر شرایط روحی و انگیزشی تو این بازی خاص تاثیر داره..
استقلال داشت با پرسپولیس مدارا می کرد و ریسک نمی کرد
اما تا اون گل الکی رو خورد به خودش اومد و خودش شد و بازی اصلیش رو انجام داد و دیدید که 4 دقیقه نشده با کلی حمله و تیرک و ... گل رو زدن و دوباره بی خیال بازی شدن
حالا فکرشو بکنید اگه این شرایط نبود چه بر سر سرخپوشان می اومد

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
واقعا دیگه جای هیچ حرفی نزاشتن. همش 5 دقیقه فوتبال بازی کردن بقیش دیگه فقط راه میرفتن. توی 5 دقیقه ای که بازی میکردن 2 تا موقعیت 100% گل که یکیش گل شد. اخه چرااااااااااااااااااا..........

این بیگ زاده هم فقط روی اعصابه. کلی پاس اشتباه داد. متاسفانه کمبود مهاجم با اینکه 4تا مهاجم داریم اما بازی اصلی کمبود مهاجم باعث شد دست مربی بسته بشه. شاید سیاوش رو میکشید بیرون خیلی بهتر بود :D
/]
جدی؟ نداری این صحنه رو بزاری.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آرین جان به قول دوست مون اگه این صحنه رو داری بذارش.

-----------------------------------
البته من یه سرچ گوگل کردم ظاهرا اصل جمله این بوده:
صمد مرفاوی سرمربی استقلال نیز پس از بازی به شبکه ماهواره ای جام جم ایران گفت : ” به دلیل شرایط خاص جامعه، نتوانستیم بازی خودمان را انجام بدهیم”. به نظر می رسد ضمن اینکه تدابیر در نظر گرفته شده برای کنترل تماشاگران بر کیفیت بازی تاثیرگذار بود ، شعارهای اعتراضی دقایق پایانی بازی از غیر قابل کنترل بودن سکوها حکایت دارد.
ظاهرا جمله صمد در مورد شعارهای سیاسی در ورزشگاه بوده.
312jtp0.gif

این صفحه اصلی است. خواستید بخونید. :)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آرین جان به قول دوست مون اگه این صحنه رو داری بذارش.

-----------------------------------
البته من یه سرچ گوگل کردم ظاهرا اصل جمله این بوده:

ظاهرا جمله صمد در مورد شعارهای سیاسی در ورزشگاه بوده.
312jtp0.gif

این صفحه اصلی است. خواستید بخونید. :)

اره محمود جان دقیقا گفت برای شرایط جامعه.بابا این بنده خدا دیگه باید چه جوری بگه تا مردم بفهمن....

نه متاسفانه ندارم.حیف میگردمم نیست.

ادیت: در ضمن ازتون یه خواهش دارم انجام میدید رفاقتی؟ میشه برید گل برگشتی اینارو دوباره قشنگ و با دقت ببینید؟ طالب لو جا خالی داد در حالی توپ دوم هم میتونست بگیره...

دوستان من اینو دیدید؟ خواهشا اگه دیدید بیاید بگید.

دیگه برام یقین شد که تو بازی قبل داور دستور داشت که برهانی رو سه اخطاره کنه..

در عجبم چرا باید دو تا از بدترین مهاجمامون تو این بازی ست شن...

مصدومیت سید صالحیم خدا داند....

- راستی ابتکارو حال کردید؟ همیشه ما گل میزدیم اونا مساوی میکردند این دفعه گفتند بر عکس کنن تا یه وقت ضایع نشه.... (!!!)

فقط دیگه قدرت استقلالو نتونستن کاریش کنن که تا لحظات اخر واستن ببینن میتونن گلو بزنن یا که دقایق اخر یه پنالتی هم به ما بدن تا مساوی شه !!! (قابل توجه بعضی ها!). تو 5 دقیقه نشد که استقلال با چهره واقعیش کارو تموم کرد تا مجبور باشن تا اخر پیاده روی کنن تو زمین...

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
ساسان جان ، اون زمان که لیگ دسته سوم لیگ محلات بود !! که !! یعنی اس اس رفت با محله ها ؟! لیگ برتر که نداشتیم اون موقع ! ؟

نه لیگ محلات نبود ، همونطور که گفتم با قوانین عجیب اون زمان جای تیمهایی بود که به لیگهای یک و دو صعود نمی کردند !!!!
نه لیگ برتر نداشتیم ، لیگ دسته یک ، دو و سه داشتیم .
شاد باشی

Last edited:

safir_filth

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
10 روز ديگر برمي‌گردم
سيدصالحي: موقعيت‌هاي ما بيشتر از پرسپوليس بود

A0742803.jpg

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: هر دو تيم فرصت‌هاي گل داشتند اما موقعيت‌هاي گل استقلال بيشتر از پرسپوليس بود.

سيد مهدي سيد صالحي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد دربي 67 عنوان كرد: در نيمه اول به دليل اين كه دو تيم يكديگر را محك مي‌زدند زيبا نبود اما در نيمه دوم بازي جاندار و خوبي شاهد بوديم هرچند قسمت اين بود كه مسابقه مساوي تمام شود.
مهاجم استقلال در مورد اين كه مساوي نتيجه عادلانه‌اي بود يا نه اظهار داشت: هر دو تيم فرصت‌هاي گل داشتند اما موقعيت‌هاي گل استقلال بيشتر از حريف بود اما از آنها استفاده نشد.
سيدصالحي درباره اين كه برخي از عملكرد عنايتي و اكبرپور در دربي انتقاد كردند گفت: همه بازيكنان استقلال بزرگ هستند. اكبرپور و عنايتي هم بازيكنان بزرگي هستند. بازيكنان براي موفقيت و سربلندي استقلال تلاش مي‌كنند و مثل سرباز در خدمت اين تيم هستند.
وي در مورد اين كه غرور زياد بازيكنان استقلال عامل تساوي در ديدار با پرسپوليس بود عنوان كرد: اگرچه اين مسابقه هم فقط 3 امتياز دارد اما دربي شرايطش با ديگر مسابقات متفاوت است و تيم‌ها احساسي كار مي‌كنند و براي گل نخوردن بازي مي‌كنند.
مهاجم سابق پيكان قزوين در مورد وضعيت مصدوميتش گفت: از روز جمعه فيزيوتراپي را آغاز كرده‌ام و تصور مي‌كنم تا 10 روز ديگر بتوانم به ميدان بازگردم.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه بروبکس استقلالی...
راستش من مسافرت بودم بازی رو از رادیو دنبال کردم...
خیلی افتضاحه این رادیو...
منم شنیدم فردوسی پور گفته دیگه بازی برگزار نکنید و بگید 1-1 میشه دیگه...
مخلص همگی...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
alireza_edison، کاریکاتور خیلی قشنگ بود!
129fs2705461.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
علیرضا نیستی کجایی ! کم پیدایی نبودی ؟!
نکنه گرفتار شاپ شدی ؟ !

بازی چهارشنبس ؟ ساعت چند؟ کسی کرمانه ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا