• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
علي فتح الله زاده ، مديرعامل پيشين استقلال براي بار سوم مدير عامل اين باشگاه خواهدد شد. البته او اين بار با حكم سرپرستي وارد ميدان مي شود تا بعد از گذراندن روزهاي متلاطم فعلي از سازمان حكم بگيرد.

فتح‌اللح زاده دقايقي پيش در مصاحبه با خبرنگار گل گفت: با من صحبت‌هايي شده و انشاءالله خيلي زود كارم را در استقلال آغاز مي‌كنم. او به شوخي در پاسخ به اين سئوال كه بايد به او تبريك بگوييم يا تسليت، جواب داد: هرجور كه ميل داريد اما كار سخت است و ما اميدواريم به سرعت مشكلات را پشت سر بگذاريم. فتح‌الله زاده در پاسخ به اين سئوال كه اولين برنامه‌اش براي استقلال چيست، گفت: دارم با امير قلعه‌نويي صحبت مي‌كنم. اگر او نتوانست از سپاهان بيرون بيايد چون وقت تنگ است، پرويز مظلومي را به عنوان سرمربي استقلال معرفي خواهم كرد.
پرويز مظلومي امروز به عنوان سرمربي شاهين بوشهر معرفي شده و خود قلعه‌نويي نيز با سپاهان قرارداد دارد.
فتح‌الله زاده در سال 1376 مديريت استقلال را برعهده گرفت. او همچنين3 فصل پيش نيز مجددا به اين سمت برگزيده شد كه پست خود را به واعظ آشتياني تحويل داد و حالا دوباره چوب امدادي را از وي گرفته است در حالي كه شرايط بسيار دشوار به نظر مي‌رسد.

منبع

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علي فتح الله زاده ، مديرعامل پيشين استقلال براي بار سوم مدير عامل اين باشگاه خواهدد شد. البته او اين بار با حكم سرپرستي وارد ميدان مي شود تا بعد از گذراندن روزهاي متلاطم فعلي از سازمان حكم بگيرد.

فتح‌اللح زاده دقايقي پيش در مصاحبه با خبرنگار گل گفت: با من صحبت‌هايي شده و انشاءالله خيلي زود كارم را در استقلال آغاز مي‌كنم. او به شوخي در پاسخ به اين سئوال كه بايد به او تبريك بگوييم يا تسليت، جواب داد: هرجور كه ميل داريد اما كار سخت است و ما اميدواريم به سرعت مشكلات را پشت سر بگذاريم. فتح‌الله زاده در پاسخ به اين سئوال كه اولين برنامه‌اش براي استقلال چيست، گفت: دارم با امير قلعه‌نويي صحبت مي‌كنم. اگر او نتوانست از سپاهان بيرون بيايد چون وقت تنگ است، پرويز مظلومي را به عنوان سرمربي استقلال معرفي خواهم كرد.
پرويز مظلومي امروز به عنوان سرمربي شاهين بوشهر معرفي شده و خود قلعه‌نويي نيز با سپاهان قرارداد دارد.
فتح‌الله زاده در سال 1376 مديريت استقلال را برعهده گرفت. او همچنين3 فصل پيش نيز مجددا به اين سمت برگزيده شد كه پست خود را به واعظ آشتياني تحويل داد و حالا دوباره چوب امدادي را از وي گرفته است در حالي كه شرايط بسيار دشوار به نظر مي‌رسد.

منبع

این که یک دنیا عقبه !
خدا رحم کنه ، فکر کنم بعدش با دنیزلی میخواد صحبت کنه :D

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

منبع

آقا دمتون گرم ... یه خبر امیدوار کننده شنیدیم...
امروز مثل ابنکه جمعی از هوادارن استقلال برای اعتراض ، رفتهبودن باشگاه....

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
واعظ + سعید لو :D

TAEL_SmileyCenter_Misc%20(91).gif

خدارو شکر
یه نفس راحت کشیدیم وژدانا !!!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
آخیش ! باز لااقل یکی اومد تیم و جمع کنه !
کاش قریب بود ..

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
نه همه سایت ها بالا آوردن این خبر رو

راسته راسته
TAEL_SmileyCenter_Misc%20(304).gif

دیگه از همه چی نا امید شده بودیما خدایی .
باز خدارو شکر

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دمت گرم alireza_edison بهترین خبر و دادی داداش
خیلی خیلی خوشحالم کردی داداش
به امید فردا که خبرهای بهتری بشنویم
استقلال سروره

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
نه همه سایت ها بالا آوردن این خبر رو

راسته راسته
TAEL_SmileyCenter_Misc%20(304).gif

دیگه از همه چی نا امید شده بودیما خدایی .
باز خدارو شکر
هرچند من از این ترکه اصلا خوشم نمیاد !! هرچند خوب کار میکنه نسبت به بقیه ولی خیلی میحرفه .. مثل قریبم قدرتی نداره . .
مثل قریب هیچکس نمیتونه بمب بترکونه!!
امیدوارم بازیکنای خوبی بیگیریم .. خسرو هم بمونه دیگه .. اگه خسرو بره فتحی رو میترکونیم :D

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
میلاد میداوودی هم گفته بود منتظر استقلاله

تو این بی همه چیزی ، غنیمته :D

داش خسرو و فرهاد هم که عشقن خدایی :D
چه قدر امشب شارژ شدیم :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
میدواوودی رو بگیره جای اکبر پور ، مبعلی جای کاظمی این بازیکنا رو هم حفظ کنه دیگه بسه ...
مربی هم که اگر پورحیدری بیاد توپ میشه ! :دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دم همتون گرم با این خبرخوش :lol:

خدا کنه امیر خان برگرده

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
میدواوودی رو بگیره جای اکبر پور ، مبعلی جای کاظمی این بازیکنا رو هم حفظ کنه دیگه بسه ...
مربی هم که اگر پورحیدری بیاد توپ میشه ! :دی

اگر اینا رو بگیره که خیلی خوبه....
تازه ادینهو و عماد رضا هم هستند که یکی از این دو بازیکن هم اگر بخره خیلی خوب میشه.....

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
33zfqx2.jpg

تبریک میگم

عاقبت "کمی " از بلاتکلیفی در اومدیم

ببینیم حاجی باز هم میخواد بمب بترکونه یا نه :دی

فکر کنم خسرو ، وحید و آرش بمونن اگه ایمان و میداوودی هم بیان میشه امیدوار بود // :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
یادمه اون سال که نیکبخت رفته بود پرسپولیس ، حاجی برش گردونده بوده که قلعه نویی ترکوندش ! :دی
رسول خطیبی هم یادش به خیر چه بمبی بود !
جانواریو رو هم این آورده بود ، خداکنه برگردونه ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یادمه اون سال که نیکبخت رفته بود پرسپولیس ، حاجی برش گردونده بوده که قلعه نویی ترکوندش ! :دی
رسول خطیبی هم یادش به خیر چه بمبی بود !
جانواریو رو هم این آورده بود ، خداکنه برگردونه ...

برگشتن قلعه نویی و جانوآریو فکر کنم چیزی در حد محال باشه تازه شرایط مالی هم ظاهرا خیلی روبراه نیست ولی دمش گرم فتح ا.. زاده همیشه تو بحرانی ترین مواقع استقلال تیم رو گرفته و الحق هیچوقت کم نذاشته

به نظرم یک مدیر "کاربلده "

میشینیم منتظر شنیدن خبرهای خوش .. :)

فرامرز ،جواد یونتوسی ،کامی ،مجید ، آرین ، محسن ، نوید ، وحید ،جواد دل پیرو .. کجائین بروبچ ؟! بیاین که زندگی قراره شیرین شه :دی

Last edited:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره تیم ما هم مدیر دار شد:blush:
چون قلعه نوعی ثبت نکرده حالا که فتح اله زاده هم اومده باز احتمالی هست...
به نظرم اولین خرید باید میداوودی رو بگیره هم متمایل به استقلاله هم بازیکن خیلی خوبیه هم سهمیه دست یک! هلوی پوست کنده دیگه تا نپریده:پی

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
تبريك ميگم به همه
اميد وارم زودتر شروع كنه
مظلومي كه رفت شاهين
اما هنوز سر مربي باحال زياده
خدايي مطمئن هستم حتي اگه روز آخر نقل و انتقالاتم باشه از پرسپوليس بازم بهتر يار ميگيره
ولي آخر سال كلي بدهي مياره D:
بايد تيم رو آسيايي ببنده
هم مربي هم بازيكن

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
توی اخبار ساعت 10:30 شبکه دو شنیدم. خیلی حال کردم. بالاخره حاجی برگشت. فقط یه چیزی این همون مدیرعامل حساب میشه؟ :دی

ولي آخر سال كلي بدهي مياره D:

مهم نیست بدهی ها رو دولت میده :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

برگشتن قلعه نویی و جانوآریو فکر کنم چیزی در حد محال باشه تازه شرایط مالی هم ظاهرا خیلی روبراه نیست ولی دمش گرم فتح ا.. زاده همیشه تو بحرانی ترین مواقع استقلال تیم رو گرفته و الحق هیچوقت کم نذاشته

به نظرم یک مدیر "کاربلده "

میشینیم منتظر شنیدن خبرهای خوش .. :)

فرامرز ،جواد یونتوسی ،کامی ،مجید ، آرین ، محسن ، نوید ، وحید ،جواد دل پیرو .. کجائین بروبچ ؟! بیاین که زندگی قراره شیرین شه :دی

وای فرزاد نمی دونی با دیدن این خبر چقدر خوشحال شدم:happy:

به قول ناصر خان عروسی به کوچه ما هم اومد ,

از این بشر هر کاری بر می یاد اگه یادتون باشه انتقال فیروز کریمی به استقلال هم با کلی دعوا انجام شد شاید قلعه نویی رو هم بتونه برگردونه:rolleyes: 

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا