بخونید فقط خونسردیتون رو حفظ کنید ! من فقط خودم رو خوردمممممممممممم :hmm: لعنت به تو واعظ ! 
-------------------------------
فتحاللهزاده با مديرعامل سابق استقلال مناظره كرد
خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق و سرپرست باشگاه استقلال در مناظرهاي به برخي شبهات پاسخ دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، ساعت 20:30 جمعه شب استوديو پخش شبكه راديويي جوان در خيابان جامجم ميزبان سرپرست باشگاه استقلال بود كه براي روشن شدن پارهاي ابهامات و پاسخگويي به برخي ادعاها به آنجا رفت.
در ابتداي برنامه خانم كرمي مجري برنامه گفت: برنامه اين هفته حال و هواي ديگري دارد. فتحاللهزاده مدير حال حاضر باشگاه استقلال و واعظ آشتياني ميهمان اين برنامه هستند.
پيام يونسي پور خبرنگار ورزشي نيز در اجراي اين برنامه حاضر بود و در طول برنامه به كرمي كمك مي كرد. پس از سلام و احوالپرسي مناظره با موضوع سوژه پرونده آلفا باز شد.
فتحاللهزاده از ابتدا تاكيد كرد كليه مباحث با سند و مدرك انجام پذيرد. وي با اشاره به موضوع قرارداد با شركت آلفا گفت: وقتي مديري مسئوليت ميپذيرد، مدير بعدي مسئول پيگيري كارهاي مدير قبلي است. به فرض آشتياني قراردادي بسته و ما بر اساس قراردادهايي كه با بازيكنان بسته 2 ميليارد و 700 ميليون تومان بدهكاريم و مسئولم آن را بپردازم. اختلاف با شركت آلفا در انتهاي روزهاي جدايي من از استقلال پيش آمد و چون اين موضوع در دست بررسي است، درست نيست به آن وارد شوم. ايراد و گله من اين بود كه ما نبايد كد بدهيم؛ ولي برخي دوستان در سايت منتسب به آقاي آشتياني گفتند ما محكوم شدهايم. دوستان مصاحبه كردند كه ما غرامت را از مسبب اصلي ميگيريم و آن سايت نوشت يك ميليون دلار محكوم شدهايم.
وي در اين مرحله نامه دادگاه CAS را نشان داد كه بايد 3 فوريه براي دادرسي برويم و اين يعني اولين دادرسي آن در حال شكلگيري است. چگونه است كه قبل از دادرسي (از سوي سايت روشن نيوز) محكوم شده ايم؟
مجري در اين لحظه تاكيد كرد كه وي و همكارش به عنوان نماينده شنوندگان صحت اسناد را بررسي خواهند كرد و سند دعوتنامه دادگاه CAS را تاييد كرد. در ادامه
واعظ آشتياني به بدهي 2 ميليارد و 700 ميليون توماني اشاره كرد و دليل استعفاي خود و هيات مديره را عدم پرداخت اين پول از سوي سازمان عنوان كرد. آشتياني در عين حال تصريح كرد كه اين مبلغ را به عنوان بدهي دوران مسئوليتش در باشگاه استقلال نميداند!
فتحاللهزاده تصريح كرد: اما من بالاخره اين بدهي را بايد بدهم.
مجري برنامه از آشتياني پرسيد: شما كه گفته بوديد زماني كه از استقلال مي رويد، ديگر درباره اين باشگاه حرف نخواهيد زد؛ اما هر روز شاهد حرفهاي شما در رسانهها عليه استقلال هستيم.
واعظ اما با رد اين موضوع گفت: راجع به خوب يا بد بازي كردن تيم و بازيكناني كه آمده اند يا رفته اند چيزي نمي گويم.
واعظ سپس سعي كرد خود را از مطالب حاوي توهين، افترا و دروغ در يك سايت مبرا كند. او گفت: آيا من بايد جواب مطالب يك سايت را بدهم؟ اين همه سايت ها حرف دروغ و راست مي زنند. چرا من بايد جواب مطالب آنها را بدهم؟ وقتي بعضي خبرگزاري ها و رسانه ها با استقلال رابطه خوبي دارند و چيزي مي نويسند، استقلال بايد پاسخگو باشد؟ كلا يك بار در مورد دادگاه CAS مصاحبه كرده ام. با آقاي فتح الله زاده هم جلسه گذاشتيم و صحبت كرديم.
پس از اين سرپرست باشگاه استقلال به مصاحبه هاي چندباره آشتياني اشاره كرد كه در آن گفته بود ما از مسببان غرامت مي گيريم.
در اين هنگام واعظ سعي كرد هرگونه ارتباط خود با روشن نيوز را رد كند. او ابتدا گفت: هر كسي مي تواند يك دامنه را به نام فرد ديگري ثبت كند.
اينجا مجري پرسيد: يعني شما تكذيب مي كنيد؟ واعظ: من نه تائيد مي كنم، نه تكذيب (!!)
آشتياني سپس سعي كرد بحث را عوض كند: در مقابل هرچه بگويم پاسخگو هستم. توضيح مختصر دادم كه اين قرارداد در زمان مديريت قبلي منعقد شده و گفتم به كميته انضباطي فيفا رفته و اقدامات خود را انجام داده ايم. حتي من هفته گذشته هم گفتم صورت جلسه هست.
در اينجاي كار فتح الله زاده تاكيد كرد كه بايد يك به يك موارد را بررسي كنيم.
وي در مورد سايت گفت: هيچ كس نمي تواند از سايتي كه متعلق به فرد ديگري است، استفاده كند.
سپس وي مصاحبه آشتياني با روزنامه گل مورخ 11 اسفند 88 را نشان داد كه در آن واعظ گفته است: غرامت را نمي دهيم؛ مگر از جيب مسببش.
كه واعظ در اينجا گفت: اين موضوع مال سال 88 است. در مورد سال 89 هرچه بگوئيد قبول دارم!
فتح الله زاده تصريح كرد: آن زمان گفتم اگر دوستان موضوع را پيگري نمي كنند، بگويند من پيگيري كنم. اين مال زماني است كه به آئين دادرسي فوت زمان نخورد. الان هم دارم مي گويم. ما را تازه دعوت كرده اند. چرا ما را در ايران محكوم مي كنيد؟ آن سايت اين موارد را نوشته است.
واعظ سعي داشت مالكيت سايت را رد كند. وي گفت: فتوكپي شناسنامه من خيلي جاها هست. به فرض هم كه سايت مال من است. كس ديگري آن را راه انداخته است. من چرا بايد جواب بدهم.
مجري با اشاره به زمان ثبت سايت به نام واعظ كه مربوط به يك سال پيش بود، به وي گفت: چرا شما تا به حال شكايت نكرده ايد كه آشتياني از پاسخ در اين باره طفره رفت.
در اين هنگام فتح الله زاده مدركي رو كرد كه بر اساس آن سايت روشن نيوز متعلق به شخص اميررضا واعظ آشتياني است.
در اين هنگام يونسي پور تاكيد داشت، مدير مسئول در قبال مطالب يك رسانه مسئوليت ندارد؛ اما فتح الله زاده تصريح كرد مدير مسئول، مسئول مطالب منتشره از سوي يك رسانه است.
سند مالكيت سايت كه در سايت
WWW.NIC.IR قابل دسترسي هم هست، مورد تائيد مجريان قرار گرفت.
موضوع انتقاد از عدم تمديد قرارداد بازيكنان استقلال موضوع بعدي بود.
فتح الله زاده گفت: شما وقتي مسئوليت مي پذيريد، مسئول تدبير هستيد. شما مي فهميد قرارداد تمام مي شود. يا بايد مذاكره با آنها را آغاز كنيد يا مذاكره با نفرات جديد را انجام دهيد چون ليگ فقط اجازه جذب 6 بازيكن را به شما مي دهد. آرش، فرهاد و ... ما شرايط سختي داشتيم. ميداودي، مبعلي و آشوبي را همه مي خواستند. آشوبي با ذوب تمام كرده بود. اگر اينها را نميگرفتم، دچار مشكل ميشديم.
موضوع بدهيهاي انباشته بخش ادامه حرف ها بود و فتحاللهزاده ثابت كرد بدهي به بازيكنان سختترين بدهي باشگاه است. وي با قبول بدهي 2 ميليارد و 700 ميليون توماني كه مربوط به بازيكنان است، ريسك بزرگي را پذيرفته است.
وي ادامه داد: تمايلي به فاش اسناد نداشتم؛ اما چون آقاي واعظ گفت بدهي ندارم، ما هم سند را روي سايت گذاشتيم.
واعظ سپس سعي كرد با توسل به آمار و ارقام خود را تبرئه كند و ريز مبالغي را كه پرداخته خواند، با اين حال او در پايان خود گفت: من مدير بودهام و وظيفهام بود اين مبالغ را بپردازم. واعظ از اينكه فتحاللهزاده ميتواند 5 ميليارد ريال درآمدزايي كند، ابراز خوشحالي كرد.
اما تاكيد كرد فتحاللهزاده بايد 2 ميليارد و 700 ميليون تومان را از سازمان تربيتبدني بگيرد.
او از بازيكناني كه در زمان او جذب شدهاند ياد كرد و گفت: ما با محمد محمدي، سيد صالحي، امير حسين صادقي، پژمان منتظري، ايمان صادقي، دسوزا ، شيرزاد و ... قرارداد دو ساله بستيم. اينها امسال در اختيار استقلال بودند.
زماني كه نوبت به فتحاللهزاده رسيد، وي به مصدوميت نفرات اشاره كرد و اسنادي رو كرد كه بر اساس آن واعظ آشتياني تنها نام شيرزاد و دسوزا را روي برگه قرارداد نوشته و امضاي اين بازيكنان را نداشته است!
سرپرست استقلال گفت: اگر اينطور است، منم نام مسي را روي 4 برگ قرارداد فدراسيوني بنويسم و بگويم با مسي قرارداد بستهام.
واعظ سپس اعتراف كرد و گفت اكبرپور و حسين كاظمي در ليست مازاد ما بودند.
وي تاكيد داشت در رفتن خسرو حيدري به سپاهان نقشي نداشته؛ اما يك تماس تلفني از مخاطبان پخش شد كه فرد پشت خط ميگفت در زمان مذاكره سپاهان با حيدري مشاور جوان واعظ همراه خسرو بوده است.
واعظ در مورد دريافت حقوق يكصد ميليون توماني و مزايا در طول تصدياش در سمت مديرعامل استقلال گفت: من حقوق و مزايا نميگرفتم و تنها حقالزحمه دريافت ميكردم. وي سپس عليرضا اسدي مدير حسابداري باشگاه استقلال را به اشتباه مدير مالي اداري معرفي كرد، در حالي كه مدير مالي استقلال سالهاست (حتي در زمان خود واعظ) آقاي "گل نصيب " است.
مبحثي كه بيشترين وقت را در طول مناظره به خود اختصاص داد، تاكيد واعظ بر اين بود كه هيات مديره وقت از عقد قرارداد آلفا بياطلاع بوده و هيات مديره پارسال در اين باره ابراز تاسف كرده است. اسناد فتحاللهزاده نشان ميداد هيات مديره در مورد امضاي قرارداد با آلفا به فتحاللهزاده اختيار تام داده و اميدوار رضايي و دانشجو هم هرگز با موضوع "ابراز تاسف " موافق نبودهاند.
مبحث مهم پاياني نيز تاكيد واعظ بر اين بود كه بخشي از مبالغي كه علي انصاري به عنوان پاداش تيم در اختيار وي قرار مي داده، مربوط به باشگاه نيست و مستقيما به آشتياني داده مي شده است. فتحالهزاده با استناد به قانون تصريح كرد، هر مال و پولي كه به نام باشگاه داده ميشود، بايد وارد سيستم مالي باشگاه استقلال شود و عدم ثبت اين پولها تخلف واعظ آشتياني در دوران مديريتش بوده است.